רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,559 נושאים בפורום הזה
-
יום שישי האחרון בנורבורגרינג התחרו ראש בראש גולף גי טי איי חדשה נגד אלפא ג'ולייטה תלתן ירוק חדשה והתוצאות הרשמיות להקפה: אלפא 8.30.39 גולף 8.34.77
הודעה אחרונה מאת אייל, -
היי, יש ברשותי [מכונית כלשהי] שאין לי בה צורך משלל סיבות, אי לכך הוחלט להעמיד את הרכב למכירה. המחיר הנקוב עומד על כ49 אלף שח (מחירון, לצורך העניין) יש טלפונים פה ושם היה טלפון מאחד שמבין מזה הרכב, לקח אותו לבדיקה ורצה לסגור ב40 אלף שח יש ים של טלפונים שמנסים להסביר לי על המבצע במשביר לצרכן, חלקם בתום לב, חלקם מבינים שזה לא אותו הרכב. לי אישית כבר נמאס מהעניין, אני מחפש דרכים להתמודדות. שיחה מהיום, עם בנאדם שמבין לאן צלצל: "במשביר לצרכן מוכרים..." (לא נתתי לא לסיים משפט) "כן, ואתה רוצה לדבר איתי גם על כמה שהספורטג החדשה היא אוטו מהמם ? שמעת אולי על מבצע לרכב הזה ? אני בדיוק רוצה לקנות לאמא שלי" "אבל אבל אבל" "מה אבל, אתה מבין [שהמכונית האנונימי…
הודעה אחרונה מאת B.D.B., -
היי, מישהו יכול להסביר לי מה הקטע של טויוטה פריוס בסרטים אמריקאים? לאחרונה כל סרט שאני רואה, לשחקנים יש טויוטה פריוס. זאת הדרך של טויוטה לשווק את הרכב? קצת מוזר..
הודעה אחרונה מאת B.D.B., -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
סתם התעניינתי במפרטים של מכוניות יוקרה בארץ, ושמתי לב למשהו שהציק לי, איך זה הגיוני שמכונית כמו קדילאק CTS-V עולה 600K(לפי אתר ICAR, לפני שהפסיקו לייבא לארץ) בעוד שהמתחרות הגרמניות שלה( מרצדס וב.מ.וו) מתחילות ב800K, והגירסאות שמגיעות לקאדילק מבחינת יחידת הכוח עולות יותר מפי2.... למה זה? (אם אני טועה איפשהו או מדבר שטויות, תתקנו אותי)
הודעה אחרונה מאת AvihayB, -
- 0 תגובות
- 574 צפיות
עשיתי חיפושים גם בפורום, גם בגוגל וכדומה, ב ZAP לא מצאתי ספציפית לגולף פלוס, בכלל האוטו הזה כמעט לא מופיע בשום מקום מבחינה כללית =[ עריכה: גם באיביי לא מצאתי. בחו'ל הרכב גם נקרא Golf Plus?
הודעה אחרונה מאת Vw-golf, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום. ברשותי קיה ריו 2008 5 דלתות. 82000 ק"מ, אוטו, 4 הילוכים. הרכב נוסע חלק אך כבר 3 פעמים ב 20000 הקילומטרים האחרונים שהרכב נסע הופיעו תוך כדי נסיעה רעידות חזקות שלא חלפו עד עצירה מוחלטת והמתנה של מספר דקות. הרעידות מתחילות כחלשות ובתוך כדקה מחמירות מאוד. הרכב מטופל כהלכה במוסך מורשה. בפעם הראשונה לקחתי את הרכב למוסך שלא מצא כלום! אני לא מצליח למצוא קשר בין המקרים, אולי רק שכל המקרים קרו בימים חמים במיוחד. זה קרה במהירויות נסיעה בסביבות 90 קמ"ש. הצמיגים בסדר. לפני הפעם האחרונה הרגשתי רעידות כאלו לפני כחצי שנה. ושוב - הרכב נוסע חלק וטוב אלפי קילומטרים בין התופעות. האם מוכר? רעיון?
הודעה אחרונה מאת KIA5, -
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם, מישהו יכול לתת הסבר לגבי ההבדל בין שני סוגי הדלק הללו? מה ההשלכות שלו לגבי מנוע טורבו בנזין? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת edanj, -
- 19 תגובות
- 3 אלף צפיות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4053145,00.html כתבה נחמדה על כמה חבריה משוגעים . נא לצפות בכל הסרטונים - חובה.
אז ככה, כולי בבאסה מטורפת. חזרתי הביתה מהעבודה בסביבות 23:20, אחרי איזה חצי שעה-40 דקות תכננתי ללכת לחבר. אני מתקדם לאיזור בו חניתי, והפלא ופלא - אין אוטו. לרגע חשבתי שאולי מרוב שאני עייף לא זכרתי וחניתי במקום אחר, סיבוב קטן של הראש ואני מתעשת מהר - יש זכוכיות על המדרכה, וכמו כן שקית עם מברג וסכין יפני(ת?) . טלפון למשטרה שהאמת הגיעה דיי מהר מרגע שאמרו לי ששולחים ניידת (גג 2 דקות) , וזהו בינתיים... נלך מחר בבוקר לתחנה משטרה להמשך הסידורים. :-( פאביה 08' שחורה עם גג לבן וסנרוף , מס' רישוי 82-393-61 אני יודע שזה לא יעזור ומן הסתם שלא כ"כ הרבה זמן אחרי, אבל שיהיה.... נגנבה בירושלים. למרות הכל חג שמח...!
הודעה אחרונה מאת אייל, -
- 29 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
שלום, היום קרתה לי תאונת דרכים רצינית, נכנסתי בחזיר בר באזור רוממה בחיפה. התאונה קרה במקום חשוך שאין תאורה או גדר מפרידה בין כביש למדרכה. החזיר בר יצא במהירות מטורף לכביש ובחוסר מזל ממש מול הרכב שלי. קיים נזק לא קטן לפח הרכב והרדיאטור. שאלתי היא האם ניתן לתבועה את העירייה על הנזק בטענה שלא מטפלת במטרד של חזירי בר ולא מוצבת תאורה במקום? תמונות יצורפו בהמשך
הודעה אחרונה מאת Style, -
-
- אחראי פורום
- 24 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
http://cars.walla.co.il/?w=/4705/1816909 כתבה מוואלה שפורסמה היום, התאכזבתי מאוד מפיאט. מאוד מאכזב, עיצוב איטלקי משובח, באמת יפהיפה עם המגנזים והחלונות השחורים (הגרסא שאני נוהג עליה) מנוע עתיר מומנט (20.4 קגמ) חסכוני ,ומרגיש יותר חזק מ 120 סוסונים איטלקים. ציטוט ממגזין אוטו לגבי הבראבו (שעדין לא נחתה כאן עם מנוע ה MULTIAIR T-JET החזק יותר , ויכול להיות שלא תגיע?): נוכח עדרי המשפחתיות חסרות הייחוד, יש לבראבו שיק איטלקי ויכולת גבוהה מאוד. יחידת ההנעה שלה ברמה מעל לכל המכוניות בקטגוריית המחיר שלה והיא, בניגוד לאלו, גם לא תעקם את האף אם תחליטו לצאת איתה לשעה של ניקוי ראש בשבת בבוקר ניגשתי אל הבראבו בצעד חושש. לא ידעתי למה לצפות, ובעיקר ידעתי שהיא כבר לא כל כך …
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 26 תגובות
- 9.5 אלף צפיות
תמונת צד http://www.autoblog.com/2011/04/06/2012-subaru-impreza-teaser/ תמונות ריגול http://www.autoblog.com/2011/04/08/spy-shots-2012-subaru-impreza-shows-its-face/ המכונית תוצג בתערוכת הרכב בפסח בניו יורק (תערוכת הרכב בניו יורק תמיד יוצאת בפסח)
הודעה אחרונה מאת manor, -
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 6.3 אלף צפיות
היום חזרתי מהעבודה, ולפתע שמעתי קול חלש שהיה לי קצת מוזר, הוא גם הופיע רק בזמן פניות. עצרתי את הרכב, יצאתי וראיתי שאין אוויר באחד הגלגלים האחוריים. אני מאמין שיכולתי אפילו לא לשמוע את הרעש אם מגביר עוד קצת את המוזיקה. כאשר יש פאנצ'ר בגלגלים הקידמיים ישר ניתן להרגיש שינוי בהיגוי ובקיצור ניתן לגלות אותו בקלות, אבל אם יש פאנצ'ר בגלגלים האחוריים ההיגוי לא מושפע (או לפחות אני לא הרגשתי) ובמקרה שקרה לי היום גם לא הרגשתי איזושהי הטיה. יש איזושהי דרך לגלות אותם או שאני צריך להתפלל שאני לא אגלה פתאום במהירות תלת ספרתית? [ד"א - מה שקרה היום: אחרי שהחלפתי לגלגל הרזרבי הגעתי לתחנת דלק, התחלתי לנפח את הצמיג המפונצ'ר כדי לדעת בערך איפה הקרע\חור, וגיליתי שהמקום היחיד שדולף ממ…
הודעה אחרונה מאת alfa_draco, -
My New GTI
מאת kremi-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום חברים רציתי לשתף אותכם ברכישה שלי Golf GTI DSG בינתיים יש לי ניסיון של 1200 ק"מ ואני ממש נהנה ממנה מומלץ בחום למי שנוסע נסיעות ארוכות ומחפש רכב ספורטיבי ונוח
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
קיה סול מקבל מתיחת פנים קלה, שנתיים לאחר השקתו העולמית. מתיחת הפנים מתמקדת ביחידות ההנעה - שני מנועי בנזין חדשים, חזקים וחסכוניים יותר וגם תיבת הילוכים אוטומטית חדשה בעלת 6 יחסי העברה. בנוסף מקבלת הסול כמה עדכונים קוסמטיים קלים. מתיחת פנים לקיה סול הסובארו XV החדש מבוסס על הפלטפורמה של האימפרזה/B3 החדשה, שאמורה אף היא להיחשף בקרוב. ממדיו דומים לאלו של ה-XV הנוכחי, למעט ממד הגובה שצמח ב-10 סנטימטרים. המנוע הוא בוקסר בנפח 2 ליטרים. והעיצוב? זה כבר נתון לשיפוטכם. סובארו XV מתחדש
הודעה אחרונה מאת itsik170, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 7 אלף צפיות
http://www.autoblog.com/2011/04/06/spy-shots-2012-nissan-tiida-hatch-caught-ahead-of-shanghai-reve/ תוצג בתערוכת הרכב בניו יורק
הודעה אחרונה מאת discoTD5, -
-
- 9 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום, שכרתי רכב מחברה פרטית קטנה, אחרי יומיים עם הרכב היה לי פנצ'ר, כשהחלפתי גלגל גיליתי שהגלגל הספייר גם הוא מפונצ'ר.. בכל מקרה התקשרתי לחברה, והם הגיעו (רק למחרת בבוקר... בינתיים הסתדרתי עם טרמפים) לתקן את הגלגלים, אבל אז, הציגו לי חשבונית של 400 ש"ח, ואמרו לי שיחייבו אותי על זה כשאחזיר את הרכב. למחרת כשדיברתי איתם, אמרו לי שכשלקחתי את הרכב אמרו לי שהגלגל ספייר מפונצ'ר ושבמצב כזה בכלל אמורים לחייב אותי על חילוץ. ושהתחייבתי לתקן אותו. זה כמובן לא נכון. מחר אני מתכוון להחזיר את הרכב. מה דעתכם? למישהו יש נסיון עם מקרים כאלה? תודה
הודעה אחרונה מאת מיקו אליאס, -
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
נתקעתי עם רכב בכביש שש, כנראה דיפרנציאל טחון... ברכב בת זוגי, בתי ותינוקנו בן השנה. שוליים צרים, אין באזור משטח בטוח, בקושי יש משטח ישר להעמיד את עגלת התינוק מעבר לגדר ההפרדה, והכי חמור - אין שרות מוקד במצב חירום. למרות שבדף האינטרנט יש פרסום על שירות חילוץ וסיוע וסייר... מזל שבישוב גרים זוג חברים, האשה, מלכת מדבר בעצמה חילצה אותנו... ממש סכנת חיים. משטרת ישראל לא יודעת איך מקבלים שרות במצב כזה... ולא היה להם פתרון למצוקה...
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום, מאז שהתקנתי את הולנטיין 1 לפני כשבועיים אולי קצת יותר הוא לא מזהה לי שום דבר. המכשיר לא צפצף פעם 1 ואני נוסע הרבה וכל יום. עשיתי לו כיול לפי מדריך שמצאתי באינטרנט (עשיתי פעמיים לייתר בטחון). אני כל יום נוסע לעבוד מגבעתיים על כביש 4 דרומה, עולה על 431, יורד במחלף נשרים וממשיך לכיוון צומת לטרון - כלום. הרבה פעמים יש לי נסיעות לכיוון ב"ש וגם צפונה לכיוון רעננה על כביש 4 דרך גהה, מורשה וכו והמכשיר פשוט לא מצפצף ולא מתריעה! האם באמת אין מצלמות פעילות?
-
- אחראי פורום
- 21 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
http://www.autoblog.com/2011/04/18/2012-volkswagen-beetle-revealed/ כמובן פולקסווגן הורידו את הפרח,הורידו את הצבעים הבהירים של הלוח שעונים ועברו למשהו שחור וקודר. רוצים רכב רטרו נשי וצעיר? יש לפיאט
-
- 6 תגובות
- 868 צפיות
שלום, יש ברשותי ניסאן טידה בת חצי שנה, שבחודשים האחרונים שמתי לב למן קילופים מוזרים במתגים של המזגן. אני זוכר שבגולף היה משהו דומה. זה לא בדיוק קילופים, פשוט מתגים נהיו מחוספסים כאלה ואפשר לגרד את החומר מהם. יש לכם מושג מזה יכול להיות? קשה לי להאמין שזה בלאי ופגעי שמש, במכונית שבקושי בת חצי שנה...
הודעה אחרונה מאת ניקו פ., -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם יש לנו חשד להניח כי הטויוטה ה"חדשה" שקנינו כמודל 2011 ושילמנו כמודל 2011 היא בעצם 2010 היבואן מכחיש בכל תוקף מה הדרך לדעת??? מודה על עזרתכם
הודעה אחרונה מאת עידן ו, -
-
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
ראיתי מכונית שעל חלונותיה האחוריים מותקנות צמד רשתות צל נמתחות ויעילות. על הרשתות כתוב www.autosunscreen.co.il . משום-מה, אין אתר אינטרנט פעיל, ולא מצאתי שום חומר על המוצר הנ"ל, מלבד סרט ביוטיוב: מישהו מכיר? היכן ניתן לרכוש ומה המחיר? תודה
הודעה אחרונה מאת TAL-H, -
תאונה שהיום קרתה לי 1 2
מאת Step-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 24 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
היום קרתה לי תאונה, אפשר לומר שזאת התאונה הראשונה שלי. הרכב הוא לנטרה 95 ידנית. נסעתי בכביש שני נתיבים, כשאני בנתיב הימני, ובמקביל אליי בנתיב השמאלי נוסעת משאית. לפתע, פונה המשאית ימינה (או במילים אחרות- עליי), אל תוך תחנת דלק. אני בולם בלימת חירום בתקווה שהמשאית תצליח להכנס לתחנה מבלי לפגוע בי, אך לאחר כשניה שמעתי את הבום חשוב לציין- לא ביצעתי עקיפה, נסעתי רגוע בנתיב שלי, ונהג המשאית לא הפעיל איתות. נהג המשאית לא רצה להחליף פרטים בכלל, אך לאחר שיחה שלו עם הבוס שלו בטלפון הוא נתן לי את פרטי הרשיון שלו אבל לא ידע שום דבר על ביטוח- אני הייתי זה שצריך לחפש בין כל הניירת שלו את הביטוח, אבל מצאתי רק ביטוח חובה. התפניתי לביה"ח על אמבולנס, והאורטופד אמר שהכאבים נוב…
הודעה אחרונה מאת Step, -
-
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני צריכה טובה קטנה..
הודעה אחרונה מאת MrFinger, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
כבר יותר מידי זמן שהמותג אופל לא מצליח להתרומם בישראל. היצרנית הגרמנית הזאת שזוכה להצלחה יחסית באירופה מוקמה במשך שנים ארוכות בתחתית טבלת המכירות בישראל. עכשיו, הכל אמור להשתנות. יבואן חדש ונמרץ נכנס לזירה, והקורסה המחודשת היא שאמורה להוביל את אופל בתחרות על פלח הסופר-מיני. האם יש לה את מה שצריך כדי להצליח? יצאנו לבדוק. מבחן דרך - אופל קורסה
הודעה אחרונה מאת itsik170, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 21.9 אלף צפיות
שלום לכולם, אני כבר כמה חודשים נוסע במאזדה 323 לאנטיס שנת 2001 מנוע 1600. וכשהנורה נדלקת אני נורה נלחץ. לא יודע למה אני ישר רץ לחפש תחנת דלק. וקרה לי כמה פעמים שהנורה נדלקת ואז נכבית. ככה כמה פעמים. עכשיו יש לי 2 שאלות - א. למה היא נדלקת ואז נכבית? למה היא לא נדלקת רצוף עד שנגמר הדלק? כדי להזהיר אותי או שזה כי אני בעלייה והדלק לא מגיע למיכל? (ככה אמרו לי) ב. כמה ק"מ אני יכול לנסוע אחרי שנדלקת הנורה? אבא שלי (שהוא בעל האוטו) הלחיץ אותי מאוד ואמר 3-4 ק"מ ואני אומר אין מצב לפחות 20. מישהו יודע בוודאות כמה? תודה רבה על העזרה.
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
- 22 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
טוב אז הסיאט איביזה החדשה הגיעה. הדגם הוא Seat Ibiza Sport 1.2 DSG הרכב הגיעה עם עוד כמה תוספות תהנו :twisted:
הודעה אחרונה מאת -moshe-, -
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אין לי מה להרחיב,תנו דעות שלכם על הרכב הנ"ל
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 7.9 אלף צפיות
שלום, יש לי רשיון כשנה, אולי סך הכל חניתי 3-4 פעמים בין 2 מכוניות וגם זה רק שהשטח פנוי, שלא ישימו לב אם אני עושה פדיחה. עכשיו אני די מתקשה, אני נוהג ברכב ארוך>קורולה 99 וזה לא מקל. איך אפשר להיכנס לחנייה טובה בין 2 מכוניות? למשל יוצא לי שאני לא מתכן איך להיכנס ודווקא אני נכנס טוב! אבל זה די מסובך לי, זה קשה לי מאוד, כל שאר החניות אפשר לומר שאני פרפקט כבר. תודה.
הודעה אחרונה מאת נהג מתחיל, -
-
מי מחובר 7 משתמשים רשומים, 0 אנונימיים, 329 אורחים (הצג רשימה מלאה)