Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוא ניתן לגולף הספק דומה, ואז נשווה.

ואיל, אני איתך - איכזב אותי לראות שהפוקוס ST אי שם מתחת ברשימה.

וכמובן שלא הופתעתי לראות את המגאן RS250 למעלה, היא פשוט מדהימה :-)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תגובות 96
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לחלוטין לא בטוח ש-24 כ"ס שווים 4.5 שניות ומכל מקום, 4.5 שניות הן לא מעט זמן, גם במסלול ארוך כמו הרינג.

מכל מקום, זמן הקפה אולי לא מדד לטיב הרכב, אבל בהחלט מדד ליכולת ספורטיבית, תרצו את זה או לא.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אחלה

עדיין מעדיף את הגולף נטולת פנסיי ה-"סתכלו עלי", סחירה הרבה יותר, זולה יותר לאחזקה(?), שומרת על ערכה באופן יחסי וכ"ו.

פורסם

זכותך המלאה. זמני ההקפה הם מדד ליכולת ספורטיבית, לא לכל דבר אחר (גם לא הייתה טענה כזו). לכן גם התגובה העוקצנית קצת לא במקום ודי ילדותית, למען האמת. את פנסי ה"סתכלו עלי", אם כבר, המציאו באודי :wink: וזה לא עושה את המכוניות שלהם לרעות יותר, אדרבא.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

שים לב, כתבתי "אני מעדיף" מה שהופך את התגובה כולה למה שנוגע \לא נוגע לי בבטן.

מה אודי המציאו לא רלוונטי למה שחשוב לי כצרכן.

ההשוואתיות נוצרה כבר בכותרת, השוואה זה עניין מורכב עם הרבה אלמנטים, ילדותיות? אני לא בטוח.

פורסם

זו הכותרת: "אלפא ג'ולייטה QV נגד גולף GTI בנורבורגרינג". איפה פה השוואה כללית? לא מצליח להבין. כל מה שנאמר פה הוא שהג'ולייטה עדיפה על הגולף ברינג. בידי אותו נהג. עם דף תוצאות. מכאן זה כבר שיקול אישי של כל רוכש פוטנציאלי כזה או אחר מה הוא עושה עם הנתון הזה (לך, כצרכן, חשובים גם אלמנטים אחרים. רוכש אחר, שמתלבט, לצורך הדוגמא, בין שתי אלה בלבד וכל מה שחשוב לו זה ביצועי הרכב, יבחר בג'ולייטה).

אני, למשל, הייתי כנראה רוכש את הג'ולייטה (אם הייתי במצב רלוונטי) גם אם היא לא הייתה עדיפה וזאת משיקולים שאינם שכלתניים ואינם אובייקטיביים, אך זה ממש לא משנה את העובדה שכמכונית ספורט היא ממלאת את ייעודה טוב יותר.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

בחרתי להתיחס להשוואה מנקודת המבט שלי, זה שכאשר מכניסים קצת שכל ישר למשוואה האלפא הופכת להרבה פחות רלוונטית זו לא אשמתי :lol:

פורסם

הייתי חולק על זה - מהניסיון שלי (156 מול גולף בהפרש שנה) - הבדל איכות ייצור והרכבה לא קיים. גם האמינות דומה, עם יתרון לאלפא דווקא. יתרון מחירי החלפים של הגולף לא רלוונטי שכן נקודת הייחוס צריכה להיות פסאט/A4. סחירות, תדמית ושמירת ערך - Advantage VW. חוויית נהיגה - שמיים וארץ, ואם לשפוט ממבחני הדרכים גם על דגמי הספורט של VAG האלפא עדיפה בהיבט זה.

לא הכל שחור ולבן.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לפני רגע ביקרת אותי על כך שאני מדבר על סחירות וירידת ערך בטרד שהנושא שלו הוא זמני הקפה ועכשיו אתה מכניס משוואה אחרת לגמרי 156 ושות'

תעשה לי טובה :?

איכות חומרים הרכבה ואמינות לא צויינו בתגובה הראשונית שלי ולכן מראש אין ויכוח.

עלויות חלפים, איך הגעת לפאסאט? :|

פורסם

1. התייחסתי לנושאים שאתה העלית. בהחלט אין להם רלוונטיות לנושא השרשור.

2. הפאסאט היא סגמנט D, כך גם ה-156. ההשוואה נבעה מהעובדה שאני מכיר את ה-156 באופן בלתי אמצעי.

אבל זו באמת סטיה מהנושא.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
זו הכותרת: "אלפא ג'ולייטה QV נגד גולף GTI בנורבורגרינג". איפה פה השוואה כללית? לא מצליח להבין. כל מה שנאמר פה הוא שהג'ולייטה עדיפה על הגולף ברינג. בידי אותו נהג. עם דף תוצאות.

עדיפה? לא בטוח, כל עוד לא שמענו את רשמי הנהג לגבי הניהוג, ההתנהגות על המגבלות, אופן הורדת הכח למסלול, הבלימה וכיו"ב.

העובדה שמכונית מהירה יותר, עדיין לא עושה אותה לעדיפה.

אתן לך דוגמה מאורוות פיז'ו דווקא. בשנת 94' השיקה פיז'ו שני דגמים ספורטיביים ל-306; XSI חמימה עם 123 כ"ס ו-S16 עם 155 כ"ס. הוצא את שתיהן לרינג, S16 תהיה מהירה יותר. מאידך, נהגה של XSI יהנה יותר.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

השאלה היא :

למה כותרת השרשור היא לא : M3 התחרתה בלנסר EVO ברינג ? הרבה יותר מעניין.

שאלה נוספת: למה אלפא 156 רלוונטית לשרשור הזה ?

התשובה לשאלה הראשונה היא שאלפיסט מובהק מנסה להאחז באחד המקרים הבודדים בו הג'ולייטה סיפקה את הסחורה,לפחות על הנייר. אין כל מכנה משותף בין כל הרשימה הנ"ל והן לא ניתנות להשוואה , מדובר בבליל מקרי של קטגוריות , הספקים וכו'.

בנוסף לא ברור מה המסגרת של המבחן הזה, אלו מכוניות נבחנו (למשל איזה דור הגולף), האם חלק מהסיבובים היו בגשם וחלקם על יבש , מי הוא הנהג והאם יש לו אינטרס...

התשובה לשאלה השניה לא ברורה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
השאלה היא :

למה כותרת השרשור היא לא : M3 התחרתה בלנסר EVO ברינג ? הרבה יותר מעניין.

או, בדיוק.

או למה לא: מגאן נגד QV? (אה, זה לא מחמיא לאלפא כבר...)

כמו שכתבתי: אני רץ להחליף ;-)

אגב, מבחן מלא היה בישראל, במגזין "הגה" בו הישוו את האלפא לסופיה לורן ואת ה- GTI לאנגלה מרקל, ובכ"ז בחרו בגרמניה, אולי גם כי החיים הם כנראה לא רק רינג. שבכלל אין בארץ כמובן. עבורי, למשל, הי קשה יותר מידי ומאובזרת פחות מידי. וגם יקרה יותר משמעותית - לדעתי ללא הצדקה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

IS-F עם סבתא בת 200 מאחורי ההגה יורדת מ-8:20, אולי הוא נסע ברוורס.

חבל שאין מסלול 1 מסודר בארץ שבו ניתן למדוד זמנים, כל אחד עם רכבו הפרטי.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תוכן חדש...