Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מוכן לאתגר, אבל ייצטרף צלם וידאו לאירוע ויתעד את ההשפלה שלי או של הנהג השני באלפא (אני מדבר על הGT 3.2 כי מול הגו'ליטה זאת לא תהיה חוכמה גדולה)

לא על משהו, אבל תגידו מתי תעשו את השטות הזו.

פשוט חשבתי לבוא לכם עם המיני מהשוליים...

(לא יכולתי, אני חייב להכניס את המשפט הזה לפנתיאון הישראלי)

:-P

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

• תגובות 96
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה יכול לזלזל בחבר'ה שקנו GTI חדשות לאחרונה ומגיבים בשרשור זה ולומר שהם אולי לא קנו את הרכב מהסיבות הנכונות (יכול להיות שיש סיכוי שזה נכון) , אבל אף אחד לא שם סכום של 220-240K בקלות דעת וסמוך עליהם שהם בדקו מה עדיף.

אני זלזלתי במישהו?

אני לא זלזלתי, מצד שני אני גם לא סומך על בחירות של אחרים. למה, מה "הם" כבר מבינים...?!

עניינית, אין שום בעיה לקנות אלפא. היו לנו במשפחה, כמה. היו לנו גם וואגיות.

האמת, אין לי סיפורי זוועה לא על אלו ולא על אלו (וכולן היו תקופות ארוכות).

אני גם לא מתרגש מזמני הקפה במסלול. הסיבות שמביאות לזמני הקפה טובים, יש בהם מעט קשר למה עושה הוט-האצ' לטובה.

נקודה לשים לב לגבי הג'ולייטה - נסעתם על רכב מבחן. סביר מאד שהצמיגים כבר שם כבר לא במיטבם. ייתכן שבגלל זה נתקלתם בתת היגוי.

לאור הקיצוניות בחוו"ד הייתי אומר שזו אופציה סבירה בהחלט, כמו גם לחץ אוויר לא מתאים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

Ranll ככה את מנסה להשמיץ את הGTI ומנסה למצוא מחליפה, אתה משוחד ולא יוצא מבועת הVW, אני עדיין חושב שבחבילה הכוללת הג׳ולייטה טובה/יפה/מהנה לנהיגה לא פחות מהGTI. לא זכור לי שאמרתי שהGT הייתה בהכרח יותר מהירה למרות שכבר הראתי פעם אחת אגוזוז לGTI אתה מוזמן לשאול בחור מאזור בית נחמיה, ואין לי מושג איזה ניסיון יש לך עם מכוניות אבל לא משנה כמה הגולף תרצה בחיים היא לא תגיע להגה/התנהגות/שלדה/ תקשורת שלGT (בטח לא של המיני שנכנסה כאן פתאום :-D ) שלא לדבר על חווית נהיגה ועוד יותר סאונד אמיתי מהמנוע !!

לסיכום צא מהגישה הילדותי שלך ולך תקנה רנו, היא ממש מהנה לנהיגה או לחילופין קפוץ לפיט ספוט תעשה סטייג כול שהוא כדי שתוכל להמשיך להשתפך על הגולף שלך, אה היא לא משופרת במקרה ?? נדמה לי שכן.

אגב יש הנחות לא רעות באלפא על הדגם אז 240K זה לא.

לילה טוב

חלומות VW 

** Alfa Romeo 2007 GT 3.2 v6 **

**למכירה** סאב/מגברים של JBL - ROCKFORD

פורסם
לא על משהו, אבל תגידו מתי תעשו את השטות הזו.

פשוט חשבתי לבוא לכם עם המיני מהשוליים...

(לא יכולתי, אני חייב להכניס את המשפט הזה לפנתיאון הישראלי)

:-P

חיסלת אותי :)

(מכניס לחתימה.)

אם התחלנו לדבר שטויות,

את הגו'ליטה אתה מוזמן לעקוף מהנתיב, גם כך היא יוצאת לטייל כל פנייה בנתיב הנגדי. :)

פורסם
מסכים עם כל מה שכתבת.

ובנוסף הGT3.2 שלך טוחנת את הגולייטה והGTI לארוחת בוקר עם צמיג קשור מאחורי הגב. כנראה גם אני יחזור לGT אחרי שהבנתי שאין לקנות משהו יותר טוב חדש.

יצא לי לנהוג השבוע גם על GT, אמנם 2.0 עגלתית אבל אהבתי בה את התחושה בפניות יותר מאשר בג'ולייטה.

אני תמיד אשמח לעשות קציצות מה-3.2, רק תביאו! כולי ציפיה :twisted:. סרטון זמנים HD עלי.

מה הדבר הבא שאתם רוצים?

יאללה הג'ולייטה כ"כ מוצלחת, רוצו בהמוניכם לסוכנויות וגהצו 240K. בינתיים לא ראיתי אף אחד שעשה זאת.

מי זה מגזין EVO לעומת בוגדנימגעיל1... :D , מה AUTOEXPRESS מבין לעומת פאפאקרלוס ובניו על האש :)

מה טופגיר מבינים לעומת niv ?

כנראה רנו וVW שיחדו את כל מגזיני הרכב המובילים, אין מצב שהג'ולייטה פשוט קצת פחות טובה מהמתחרות.

תראו מה EVO ועוד מגזינים נחשבים רשמו, תמשיכו לריב עם עצמכם.

אני מסכים לגמרי עם מה ש ranll כתב. לטעמי הג'ולייטה נראית מדהים אבל מבחינה ספורטיבית היא נופלת מהגולף GTI. זה לא שהיא לא טובה כחבילה, פשוט ההשוואה המתאימה היא לאודי A3.

וכן, יש לה כמויות מטורפות של תת היגוי לעומת הגולף ובכל אופן שתיהן משעממות לדעתי לעומת המגאן.

שפוי אחד בסדום.

נ.ב.

הצמיגים היו P0 ROSSO במצב חדש, ללא שחיקה. לרן ב-GTI יש RE050 גמורים.

נ.ב.2

הצבע בתמונה כרוך בתוספת תשלום של 15,000 ש"ח.

attachment.php?attachmentid=237802&d=1303130719

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אתה תהנה מאוד מהרנו, והיא אפילו זולה יותר מהגולייטה.

לשאר השטויות פה לא אגיב, למעט שלהאשים אותי בכך שאני משבח את הגיר הקודם שהיה אצלי ולא מספר שהחלפתי מח גיר, מראה יותר מכל על המח של כותב ההודעה. אני תמיד כותב שאהבתי את הגיר, אבל שהוחלף מח גיר באחריות. ועדיין, החיבור של dsg6 לגולף gti הוא פשוט מדהים.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אני זלזלתי במישהו?

אני לא זלזלתי, מצד שני אני גם לא סומך על בחירות של אחרים. למה, מה "הם" כבר מבינים...?!

עניינית, אין שום בעיה לקנות אלפא. היו לנו במשפחה, כמה. היו לנו גם וואגיות.

האמת, אין לי סיפורי זוועה לא על אלו ולא על אלו (וכולן היו תקופות ארוכות).

אני גם לא מתרגש מזמני הקפה במסלול. הסיבות שמביאות לזמני הקפה טובים, יש בהם מעט קשר למה עושה הוט-האצ' לטובה.

.

מסכים איתך בהנ"ל.

בכל מקרה , המספר של הג'ולייטות שנאמר כאן הוא יפה, השאלה איזו גרסא וכמה מתוכם תלתן ירוק אם בכלל. אם כולם קנו את הזול עם ה120 כ"ס -זה לא אומר הרבה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...