Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אותי הם כבר שכנעו מזמן, הGTI היא המכונית הכי טובה בעולם בכל מדד.

אבל הפאסאט עדיין חרא!

הטבלה שצורפה מאוד מוזרה לי, הIS-F היא מכונית מדהימה ודי הארדקור, הMAZDASPEED 3 בעלת אחיזה מצויינת וברוב המבחנים שראיתי היא ניצחה את הGTI, באלה שהפסידה היא עדיין הייתה מהירה יותר על המסלול מהגולף אך הפסידה נקודות על זה שהיא דוקשת יותר מעורבות מהנהג.

haters will hate

• תגובות 96
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אותי הם כבר שכנעו מזמן, הGTI היא המכונית הכי טובה בעולם בכל מדד.

אם ככה, אז תשנו את שם השרשור ל:

הג'ולייטה QV ניצחה בנורבורגרינג את המכונית הכי טובה בעולם.

כבוד לתלתן הירוק! 8)

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם
רכב מירוץ נמדד במסלול. רכב ספורט נועד לכביש, ונמדד על הכביש. הדבר היחיד שרלוונטי זה לנהג לבחור את הספורטיבית שהכי כיף לו לנהוג בה. כמה היא מהירה באמת, בתנאי מסלול, זה בכלל לא מעניין.

כלומר, בניגוד למה שכתבת, רכב ספורט קונה כל סובייקט לפי המדדים הסובייקטיבים שלו, אם הוא רוצה להנות מהרכב...

נכון חלקית.

מהירות בתנאי מסלול מושפעת ממספר גורמים - אחיזה, פידבק לנהג (לא רק במונחי תקשורת אלא גם ואולי אף בעיקר, בלאפשר לנהג לנהוג מהר - מהניסיון הקצר שלי, הג'ולייטה עושה זאת מצוין). הפרמטרים האלה, בייחוד האפשרות שהרכב נותן לנהג לנהוג אותו חזק, רלוונטיים לתנאי הכביש, לנסיעה מהירה ובטוחה בו. הנאה היא כאמור בהכרח סובייקטיבית ומהווה פירוש של כל אחד למאפייני ההתנהגות וביצועי כל רכב ספציפי.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
נכון חלקית.

מהירות בתנאי מסלול מושפעת ממספר גורמים - אחיזה, פידבק לנהג (לא רק במונחי תקשורת אלא גם ואולי אף בעיקר, בלאפשר לנהג לנהוג מהר - מהניסיון הקצר שלי, הג'ולייטה עושה זאת מצוין). הפרמטרים האלה, בייחוד האפשרות שהרכב נותן לנהג לנהוג אותו חזק, רלוונטיים לתנאי הכביש, לנסיעה מהירה ובטוחה בו. הנאה היא כאמור בהכרח סובייקטיבית ומהווה פירוש של כל אחד למאפייני ההתנהגות וביצועי כל רכב ספציפי.

תוסיף למה שכתבת גם את הפידבק החיובי ואפילו אלמנט ההפתעה של הנהג, שאינו חובב אלפות מהרכב וקיבלנו תשובה מלאה לעניין.

אבל רומן, אנחנו משוחדים, גם אם היא לא הייתה כל כך טובה היינו עוצמים עין :-).

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

ראובן - הודיתי מראש שאני משוחד והייתי בוחר בה גם אם הייתה פחות טובה, לו הייתי עומד בפני הבחירה (ר' הודעה #21).

כל זה לא משנה את העובדה שפרט למגאן, ממנה הפער הוא 2.29 שנ' בלבד (שזה הרבה פחות ממה שהייתי נותן לה לו היו שואלים אותי לפני, הישג לא רע בכלל), הפער הוא 4.38 שנ' מהגולף (המתחרה הישירה ביותר מלבד הלאון), 9.01 שנ' מהמאזדה 3 MPS, מעל חצי דקה מהפוקוס ST (שפיגרה גם למול הג'ולייטה 170!). זהו הישג שאין לזלזל בו.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

האמת שגם אותי זה הפתיע, אבל הסטופר לא משקר, בד"כ.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
האמת שגם אותי זה הפתיע, אבל הסטופר לא משקר, בד"כ.

לפי מבחן השוואתי על הכביש באיזה מבחן אמריקאי המאזדה נצחה את GTI וגם לפי הכתבה של טופ גיר.

אומנם כמו שאמרתה מספרים לא משקרים זה אמת אבל לפי ויקיפדיה הנהגים שונים ככה שזה לא השוואה מעשית ותלויה באדם.

פורסם

B-TON,

לא ברור לי מהי מטרת ההערה שלך בנוגע לעיצוב של הג'ולייטה. אתה אוהב אותו? יופי. אתה לא אוהב אותו? לא נורא, יום אחד תבין (או שלא) אבל עד אז זה לא הופך אותה למכונה נחותה יותר.

לא הבנת, תקרא שוב.

עוד בענייני הבנת הנקרא, איך לעזאזל הבנת מדבריי שהאלפא מכונה נחותה יותר? :roll:

כתבתי את דעתי האישית על האלמנטים השליליים שמתלווים לרכישת אלפא חדשה בישראל במיוחד לאור ההשוואה לגולף.

עוד דבר, כתבי רכב בדרך כלל מביעים את דעתם על רכב X זה לא הופך את מה שהם כתבו או אמרו לתורה מסיני.

פורסם
אותי מעניין לדעת איפה הלאון קופרה בטבלה הזו?...

אומנם אין להשוות לרינג, אבל במסלול הצנוע של אוטו בערד, הרכב שמופיע בסמלון שלך הציג זמן הקפה שווה לגולף GTI דור 6, והיה מהיר יותר מהלאון FR וקופרה גם יחד.

הטרוניות היחידות (ואני מסכים) הן היגוי לא מספיק מהיר וחסר משוב רגש ותקשורת (דבר הפוגם גם בהנאה מנהיגת כבישים מפותלים)ובלמים לא מספיק חזקים ועמידים (בחו"ל אפשר להזמין בלמים משודרגים מקוריים מהיצרן, בארץ כרגיל לא! חשבתי לשדרג בעצמי אך ההתלבטות היא בשל המחיר הגבוה מאוד)

לעניות דעתי, בלמים משודרגים (המקוריים) סט צמיגים הולמים וסט בושינגים מפוליוריטאן יהפכו את האיביזה קופרה למשהו אחר לגמריי.

הצמיגים המקוריים אצלי הם ברידג'סטון RE50A, צמיגים יקרים מאוד אך לדעתי לא משהו בכלל...אשמח להצעות אלטרנטיביות מבעלי ניסיון, הצמיגים האלה מרגיזים אותי

פורסם

מעניין. עם הבדל של 60 כ"ס ו-6 קג"מ במומנט לטובת הלאון קופרה מול הפרש של 200 ק"ג בלבד לטובת האיביזה קופרה במשקל....

אני אשמח לראות את זה - יש לך קישור?

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

טוב אז ככה,

לקחתי היום את הג'ולייטה תלתן-ירוק לכמה שעות.

גם כי חבר מציע לי על שלי 15K מעל המחירון המשוקלל וגם כי הג'ולייטה תמיד סיקרנה אותי.

בקשר לזמנים ברינג, עזבו אתכם, יש שם מלא דברים לא הגיוניים אז אין מה להתייחס לזה בכלל.

הגיע איתי חבר נוסף מהפורום שבבעלותו GTI MK6 כדי להתרשם גם.

הרכב מגיע עם גג זכוכית (שני פתחים נפרדים), בקרת שיוט, גיר ידני 6 הילוכים (אין אוט'), מושבים משולבים עם עור + בד,

ג'אנטים בצבע אפור כהה, חיישני גשם + אורות, הגה עור, פנסים קדמיים מושחרים עם שיבוץ LEDים וכו' וכו'...

מנוע 1.8T עם 235 כ"ס שעוברים לגלגלים הקדמיים וכמעט 35 קג"מ.

אני אז אסכם בקצרה כי חם ואני נורא עייף:

במצב N בבורר של ה-DNA האוטו מרגיש אנמי ועצל מידי, לא הגיב מספיק טוב, לכן נהגתי על D רוב הזמן (דיינמיק).

אמרו לי בסוכנות שב-D יש יותר גדישה, OK. אבל במצב הזה צריכת הדלק הייתה 1 ל-6.5 לעומת 1 ל-8 במצב N (נורמל), תנאים דומים.

האוטו לא אוחז מספיק טוב עם נטיה רצינית לתת היגוי, יותר גרוע מה-GTI. ובאמת שניסיתי להיכנס לפניה בדרכים שונות.

מה שהפריע לי זה שהמושבים לא מספיק תומכים (אפשר להגיד שלא תומכים בכלל).

מבחינת כוח אין לה בעיה, במיוחד לא במהירויות הגבוהות שם היא מאיצה בנחישות, יעיד על כך נהג STI שלא הבין מה נפל עליו.

לחבר שלי הפריעה העובדה שלא נוח להעביר הילוכים כשמשען היד למטה אז הוא העלה אותו, ואז בשיוט אין איפה לשים את

יד ימין וזה מציק, לי לא הפריע להעביר כשהוא היה למטה (אני 1.95 גובה).

ההגה היה חסר תחושה (כמו ברוב המוחלט של הרכבים החדשים, מה לעשות...), ב-GTI MK6 ההגה מרגיש הרבה יותר טוב.

הברקסים עושים רושם טוב (לא בדקתי דעיכה, חבל על האוטו...).

מי שנהיגה קיצונית יותר מעניינת אותו ה-GTI יותר טובה משמעותית לדעתי, ומי שיותר נינוח יוכל להנות מהאלפא ולא ירגיש בהבדל.

אני לא יכול להגיד שהרכב נראה ממש טוב לדעתי, אבל הרכב ייחודי על הכביש ואנשים מסובבים את הראש. הצבע בכלל מדהים!

זאת הייתה סקירה ממש כללית ועל קצה המזלג :-).

לכל חברי הפורום הנכבדים, שיהיה לכם חג שמח וכשר.

123.jpg

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

Shmelov לא ברור לי טיב הנהיגה שלך אבל הדיפ׳ האלקטרוני הג׳ולייטה עושה עבודה מצויינת במניעת תת היגוי ובכללי הג׳ולייטה מרגישה הרבה יותר אוטו ושימושית מבחינת נוחות ליום יום מאשר GTI,( וכן יש לי ניסיון מצויין איתה ) משהו שאני מסכים מאוד זה המושבים שלא תומכים מספיק. 

** Alfa Romeo 2007 GT 3.2 v6 **

**למכירה** סאב/מגברים של JBL - ROCKFORD

• תוכן חדש...