Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אור , הפנדה האמורה הייתה כשלון מסחרי ברור עבור סמל"ת . לא בכדי יבואה פסק לאחר דשדוש המכירות (כמה עשרות בודדות).

למעשה , כל הפרמטרים שהכשילו אותה כחדשה עדיין תקפים או אף התעצמו בתור משומשת למכירה .

אף על פי שאני אישית סבור כי יש לגיטימיות רבה לרכב מיני רב מינוע , הרי השוק המקומי סבור אחרת. הרכב נופל בין הכיסאות -

מי שמחפש מיני קטנה, אמינה וחסכונית, ולא נרתע ממותג פיאט , ילך על פנדה רגילה (בפרט עם יתרון הרובוטיות שמדבר לפלח

נכבד של שונאי דוושה שלישית). מי שמחפש רכב לשטח כנראה רוצה משהו "גדול" עם "פוזה".

מה נשאר לעשות אם לא רוצים למכור ב - 20% מתחת למחירון ?

עצתי - ולא בצחוק - הפקד רשיונותיו , גרז וניילן את הרכב ואפסן אותו ל 26 שנה עד להפיכתו לרכב אספנות . התשואה תהיה

כנראה עדיפה !

• תגובות 131
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היי, אתה מכיר פיאט שכן הצליחה להמכר ?

המותג הזה היה מאז ומתמיד כושל, יש להם תקופות, כמו עכשיו שהם מוכרים ים של פנדות במבצע ומכרו כמות יפה של פונטו במבצע לפני כמעט חצי שנה, אבל עוד מעט הם יעלמו בחזרה למכילה שלהם.

אתה יודע למה זה ? כי עם ישראל הוא עם מרובע, מעדיף לקנות איזו יפנית קטנה ולסבול כל הזמן אבל "יש לי יפנית"

באמת שאני חושב שפיאט מייצרים רכבים מעולים, נכון זה לא אמין כמו יפני, אבל יש הרבה יותר כיף לנסוע עם רכב כזה.

אני בכ"ז אמשיך לחכות שיגיע קונה רציני שמבין מה הוא בא לקנות.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

גם אני ניסיתי למכור רכב (קולט שנת 1995) במחיר שהוא שווה ולא במחיר המחירון אחרי שבועיים ללא טלפונים ירדתי למחירון. שהיה אבסורד ביחס למצב של הרכב. לאחר מספר אנשים מאוד לא רציניים ירדתי מתחת למחירון, וגם אז היו רק 2 אנשים רציניים בסוף לאחר חודש בשוק מכרתי באיזה 15% מתחת לרכב ששווה 15% מעל. בשורה התחתונה אם מישהו מציע לך כמעט מה שאתה מבקש על תהייה פרד שלא לומר חמור ותשחרר.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

היי, נראה שלא הובנתי נכון:

אם הבחור עם ה46 היה באמת רוצה את הרכב, יכול להיות שהנושא לא היה עולה.

אני הרבה פעמים מזהה אנשים, זה שהציע 46 לא התכוון לזה, זה שהציע 40 התכוון לזה.

אם אני הייתי פוגש את הבחור שהציע 40, טרם הבדיקה (הוא פגש את אבא שלי), לא הייתי טורח ללכת איתו לבדיקה בכלל, איך שהגעתי למקום שקבענו ידעתי שהאוטו לא ימכר (אין מה לעשות, רואים על הפרצוף של בנאדם מה הוא מתכוון).

וכמו שאמרתי, אני בכ"ז אמשיך לחכות, לאנשים שמבינים ובאמת רוצים את האוטו, ולא לכל אותם האנשים שרוצים "פנדה כמו שיש במבצע אבל אין לנו 70 אלף שח"

פורסם

אותי מעניין משהו אחר ,חוץ מזה שלדעתי זה רכב חמוד ומיוחד.מה המטרה של רכב כזה בארץ? בארצות מושלגות מי שמחפש רכב קטן וחסכוני זה רכב אידיאלי .מה עושים איתו בארץ? לרדת לחוף? אסור .לטיולי שטח הרכב הזה לא מתאים וגם פוזה של גיפ מדרכות אין לו.אז למה? וזאת אולי גם התשובה החלקית לשאלה בדבר סחירותו 

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם
לא נעים לי לומר את זה זה אבל פיאט פנדה הוא לא רכב סחיר מי יודע מה.

למה לכתוב משהו אם אתה לא יודע או לא מבין מה אתה כותב?

לפנדה הרובוטית יש שוק מעולה, רכבים שמורים מידיים פרטיות נמכרים באלפי שקלים מעל המחירון במיוחד הפנדות הישנות יותר שהן כמובן הזולות יותר, מדובר ברכב זול שמציע הרבה אוטו למעט כסף ובשנתון חדיש יחסית.

הפנדה הספציפית שלו היא רכב סופר נישה ידני ורמת הסחירות של הרכב שלו לא משקפת את רמת הסחירות של כלל הפנדות בהיצע ולהפך.

פורסם
דורקי, בחייך, היא כבר בת 53.

..

בעבורי היא תהייה תמיד בת 20... :lol:

http://img149.imagevenue.com/img.php?image=00253_Sharon_Stone_Topless_Pantelleria_03_122_893lo.jpg

מה לא קוס מבין בנשים .

לא בת 20 אבל ... התמונות מדברות.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

היי, גם לפנדה הידנית יש שוק מצויין (מצלצלים המון שלא מבינים שזה 4על4)

יוסי, אתה ממש טועה לגבי עניין השימוש של הרכב, מנסיוני אני יכול להגיד לך, שבארץ שלנו אין הרבה שטח טכני, הרכב הנ"ל מיועד לשטח קל, שבילי קקל וחוף הים (שאסור אבל לא באמת נראה שמישהו מתייחס)

יש הרבה אנשים שיוצאים לטבע נטו בשביל הנוף, אותם האנשים יסתפקו בפנדה אם יש להם מעט הבנה.

ושוב, אין לי בעיה שהרכב נמצא אצלי אני לא לחוץ, אבל אין לי סבלנות לבלבולי מוח, אם כבר למכור, אז למכור.

פורסם

לפנדה הרובוטית יש שוק מעולה, רכבים שמורים מידיים פרטיות נמכרים באלפי שקלים מעל המחירון במיוחד הפנדות הישנות יותר שהן כמובן הזולות יותר, מדובר ברכב זול שמציע הרבה אוטו למעט כסף ובשנתון חדיש יחסית.

הפנדה הספציפית שלו היא רכב סופר נישה ידני ורמת הסחירות של הרכב שלו לא משקפת את רמת הסחירות של כלל הפנדות בהיצע ולהפך.

אני מכיר מקרוב 2 חברים שהתקשו בשנים האחרונות להיפטר מפנדות במצב חדש עקב מעבר לרכב ליסינג בסיום התואר.

המוניטין המחורבן של פיאט בארץ (ניתן להתווכח אם בצדק או לא בצדק) תורם אף הוא.

יש לך הוכחות שמישהו שילם אלפי שקלים מעל המחירון לפנדה? בדרך כלל עבור פיאט להימכר במחירון מהווה הישג.

אני לא מדבר על מודעות ביד 2 שאנשים מפרסמים מה שבא להם ובסוף מוכרים במחירי ריצפה אלא על מקרים אמיתיים בהם היית עד לכך שפיאט פנדה נחטפה באלפי שקלים מעל המחירון.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אסכם את זה במשפט אחד: הרכב שלך (שלי, שלו ושל כולם) שווה בדיוק כמה שמוכנים לשלם עליו ולא שקל יותר. כלומר כרגע הרכב שלך שווה 40K ש"ח. אולי בעתיד זה ישתנה ואולי לא. ואין שום קשר למזל, הצלחה וכו'

:mm_yeah: כל רכב שווה רק מה שמוכנים לשלם עליו , ולא מה שהמחירון מספר עליו

פורסם

אכן,

לפנדה שוק חזק כי המחיר נמוך וההיצע נמוך.

מאז שהדלק עבר את 7 השקלים, זה רק הוסיף.

המחירון של הפנדה שלי למשל, עלה מאז שקניתי אותה.

משכנתא זה קל

פורסם

יש לך הוכחות שמישהו שילם אלפי שקלים מעל המחירון לפנדה? ובדרך כלל עבור פיאט להימכר במחירון מהווה הישג.

כן, רכב של בת הזוג לשעבר, ייתכן והמכוניות של החברים שלך היו ממודלים חדשים יותר\ידניות ולכן נמכרו פחות טוב.

בקשר להמשך המשפט שלך, שוב אתה מדבר שטויות מבלי לבסס את דבריך, פונטו ספייס גיר רציף ידיים פרטיות נחטפות ובמחירים יפים, כנ"ל הפנדות זה הכול עניין של שנתון והיסטוריה (ידיים פרטיות ותאונות), זה שפיאט מכוונים לקהל יעד שהוא לא "אייל,צפון ת"א,הייטק,GTI" זה לא הופך את המכוניות שלהם לפחות מבוקשות או לפחות סחירות "רק כי זאת פיאט".

אני לא חסיד של פיאט,לא נוהג על כזו ביומיום אבל אני ממליץ לך לצאת מהבועה.

פורסם
אני מכיר מקרוב 2 חברים שהתקשו בשנים האחרונות להיפטר מפנדות במצב חדש עקב מעבר לרכב ליסינג בסיום התואר.

המוניטין המחורבן של פיאט בארץ (ניתן להתווכח אם בצדק או לא בצדק) תורם אף הוא.

יש לך הוכחות שמישהו שילם אלפי שקלים מעל המחירון לפנדה? בדרך כלל עבור פיאט להימכר במחירון מהווה הישג.

אני לא מדבר על מודעות ביד 2 שאנשים מפרסמים מה שבא להם ובסוף מוכרים במחירי ריצפה אלא על מקרים אמיתיים בהם היית עד לכך שפיאט פנדה נחטפה באלפי שקלים מעל המחירון.

/////

פורסם

פיאט פנדה רובוטית נמכרת בקלות. אני את שלי קניתי כשפרסמו אותה, אחרי שעה, וכבר 10 אנשים היו בדרך, איתי היו עוד 3. וכולם היו מוכנים לשלם והרבה.

גם אותי שואלים כל הזמן.

ה4 על 4 היא בעייתית יותר. ולכן הן לא נמכרות.

המסקנה מהשרשור הזה הוא שבעל הרכב מודיע פה שהוא מוכן למכור בקלילות ב46 ופחות. יותר מזה הוא לא תרם.

• תוכן חדש...