Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למה אתה לא משתמש במספר הטלפון שיד2 מוכן להקצות לך כדי לא לקבל שיחות ישירות אליך?

הם מאפשרים להגביל את השעות.

כשאני מכרתי את הרכב הגבלתי עד 22:30 בלילה.

בלי לבדוק, אני מניח שמדובר במספר 1-900. אני (ואני מניח שעוד רבים) לא יתקשרו קודם כל למספר עם קידומת כזאת. לא מדובר רק בתוספת 50 אג' פינוק ליד2, אלא מדובר במספר אנונימי (גם סלולרי יכול להיות אנונימי, אבל לא חשוד ככזה).

הייתי מציע לך לקחת את אחד ממכשירי הטלפון הישנים שזרוקים בבית ולתת רק את המספר שלו (ולהפעיל אותו רק כשאתה מעוניין לקבל שיחות)

בלי קשר - לכל מי שאינו רופא מנתח/כונן במחלקה או כונן מכל סוג שהוא - הייתי מציע לכבות את הטלפון הנייד לפני השינה! גם יאריך את חיי הסוללה ובטח שלא לישון בצמוד למכשיר פועל!

• תגובות 131
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

וגם עניין "קטן" - כשהרכב נמצא הרבה זמן באתרי המכירה, לליבו של קונה סביר מתגנב החשש שמדובר בכלה פגומה שמסיבה כזו או אחרת היא לא נמכרת, זה גורם לו לפסול את הרכב אפילו לפני שדיבר איתך.

:mm_yeah: אם הרכב תקוע ביד2 זה אומר שהמחיר שלו לא הגיוני או שהרכב גרוע ,

פורסם

אור, המחיר שאתה מבקש בהחלט הגיוני,

אך, האם יש לך נכונות להתגמש במחיר במידה ויימצאו בעיות בבדיקה ?

כדאי לך להדגיש את זה לקונים פוטנציאלים.

אוף טופיק, אור (ושאר המומחים), האם ניתן בהשקעה סבירה להפוך את הרכב לג'יפון כי בסרט שראיתי ביוטיוב

יש לו יכולות לא רעות בגלל וכך, עם הגבהת הרכב, שדרוג צמיגים מקבלים יכולות אף טובות יותר בשטח ?

פורסם

שלום,

מה שראית בסרטון זו יכולת שטח מכובדת (ואולי קצה גבול היכולת שלו). זו פנדה לכל דבר (מרכב אחוד), איך חשבת לשפר אותו לשים סרן דנה מאחור? להחליף טרנספר?

זה רכב לשטח רך, בהחלט לא פלטפורמה לשיפורים!

פורסם
שלום,

מה שראית בסרטון זו יכולת שטח מכובדת (ואולי קצה גבול היכולת שלו). זו פנדה לכל דבר (מרכב אחוד), איך חשבת לשפר אותו לשים סרן דנה מאחור? להחליף טרנספר?

זה רכב לשטח רך, בהחלט לא פלטפורמה לשיפורים!

הגבהת מרכב, הרכבת צמיגי שטח, הגנת גחון - זה בתור התחלה.

ברור שלא תקבל ביצועים של סיקס :wink: , אבל תקבל רכב בעל ביצועים מכובדים ביותר.

פורסם

אור, מדובר ברכב נישה - את זה אתה כבר יודע. אני מבין את ההתעקשות שלך לחכות לקונה המתאים במחיר מחירון - אבל צריך להיות גם ריאליים.

רכב "סטנדרטי" לגמרי היה נמכר בקלות. השיווק\קיום של הדגמים הסטנדרטיים (והזולים יותר) במקביל לדגם נישה שנמכרו ממנו מעט יחידות והוא יקר ביחס לדגם הסטנדרטי - לא עושה במקרה שלך חסד.

אתה יודע, בעבר הרחוק כשקניתי לגאסי חיפשתי את דגמי ה 1.8 וה 2.0. למרבה הפלא, דאז, דגמי הנישה שהגיעו במקביל לזה היו מתומחרים הרבה פחות מהדגמים הנ"ל (דגמי ה 2.2 היו זולים יותר במחירון לוי יצחק דאז, וגם היו חזקים מאוד, מפוארים מאוד ומוצלחים). במקרה שלך זה לא כך ולכן כל ההתעסקות עם 4X4 אכן מייקרת את האחזקה של רכב משומש (שעלול להתקלקל ואינו נמצא במסגרת אחריות כלשהיא) וביננו, 99.99% מהאנשים לא צריכים את זה כאן בארץ - בטח שלא ברכב קטן שייעודו הוא בעיקר לעיר.

אם דרך יד2 זה לא הולך, נסה להעמיד את הרכב בצירים מרכזיים עם שלט בולט (ורציני) ולא כמו הכיתוב הקיים כרגע על השמשות. תהיה סבלני אבל תלמד להיות גמיש. ברגע שתצליח להביא קונה פוטנציאלי שיראה את הרכב ויתלהב, כל השאר יהיה משחק מילים בשביל להוציא ממנו כמה שיותר כסף ובשביל שאתה תפסיד כמה שפחות כסף.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
הגבהת מרכב, הרכבת צמיגי שטח, הגנת גחון - זה בתור התחלה.

ברור שלא תקבל ביצועים של סיקס :wink: , אבל תקבל רכב בעל ביצועים מכובדים ביותר.

אני מניח שהכוונה לביצועים מכובדים יותר (ולא מכובדים ביותר) בשטח, לצד התנהלות שערוריתית בכביש (מרחב המחיה העיקרי שלו!)

היתה לי גרסה מוגבההת של שרייד עם 4X4 קבוע לכביש ואפילו נעילת דיפרנציאל, צמיגי כבישטח, מרווח גחון נדיב יחסית, וזויות גישה/נטישה מרשימות! קראו לו טריוס דור I, אותו רעיון (אני חושב עם יותר אוריינטציה לשטח מהפנדה הזאת)

ובלי קשר היתה לי גם פנדה (מדור קודם).

הרכב הזה הוא בפרוש לא בסיס לשיפורי שטח!

אני מניח שגם הפנדה לא.

צמיגי שטח - אפשרי, אך אני לא בטוח שייטיבו עם הרכב (שנוסע בעיקר בכביש)

הגנת גחון - בטריוס היתה אפשרית, אך היתה מכבידה על המשקל עם המנוע שגם ככה חלש ביחס לעומסים הנדרשים. לא יודע אם אפשרית בפנדה.

הגבההת מרכב - לדעתי מסוכן ביותר ומיותר!

מי שמחפש את כל אלה ילך לכוון הג'ימני, שאל את אור :wink:

פורסם

אני חושבת שרכב טוב ימכר בסופו של דבר, עם קצת גמישות מצידך.

אני הייתי מאוד בלחץ אחרי שפרסמתי מודעה ביד2 לרכב הקודם שלי ואף אחד לא צלצל במשך מספר ימים. מרוב שנלחצתי מהעניין החלטתי שאני חייבת למכור רק דרך טריד אין בקניית חדש וזה סיבך לי את העניינים מאוד (כי כל העסקה היתה מבחינתי כפופה לטריד אין במשהו שמתקרב למחירון).

בסוף מכרתי את הרכב לבד, והכל בזכות שלט ששמתי על החלון. *כל* האנשים שהתקשרו אלי הגיעו דרך זה שראו את הרכב ברחוב וממש לא דרך המודעה באינטרנט (החניתי אותו ברחוב ראשי בחיפה שכל הזמן עוברים שם אנשים).

בנוסף קונים מרגישים את הלחץ של המוכר. אני מכרתי את הרכב לאדם פרטי דווקא אחרי שסגרתי עם טריד אין, ובעצם לא היתה מבחינתי שום העדפה למכור לאדם פרטי. באותה נקודה פתאום צלצלו כמה אנשים פרטיים שמאוד רצו את הרכב (כנראה רצו גם כי בטלפון בכלל לא נשמעתי להם להוטה למכור, כי היתה לי הצעת טריד אין במחיר זהה ביד. אין מה לעשות, כנראה שככה דברים עובדים) והראשון שבא גם חטף אותו על המקום במחיר שביקשתי.

חג שמח.

פורסם

היי, אני מדגיש בפעם הלא יודע כמה:

הרכב ח-ד-ש לחלוטין, עם בקושי 30 אלף קמ.

אין בעיות, לא יתגלו בעיות בבדיקה, הרכב כבר היה בבדיקה ולא התגלו שום בעיות, כאמור בגלל מחיר נפלו עסקאות.

מבחינת שטח: הגבהה היא מיותרת, מיגון גחון יש לו אורגינל, ונעילת דיפרנציאל אפשר לארגן (קיים בדגם קרוס, בחו"ל)

אבל כמו שמישהו הזכיר, זה רכב שבילים וים, מי שמחפש יותר יקנה ג'ימני ויסבול כל זמן שהוא נוסע איתו בכביש.

מה בדבר פרסום בפוקוס ? יש טעם או שזה בזבוז כסף ?

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אתה רוצה להגיד שבא מתעניין ולקח את הרכב לבדיקה, ושילם מאות שקלים ממיטב כספו ורק בגלל שלא נמצא רכב מחורבן עם המון תקלות, מה שיאלץ אותך להתגמש במחיר הקונה קיפל את הזנב והלך?!?

תרשום שאתה מתחייב בבדיקה לא רק לשילדה אלא תתגמש במחיר על כל תקלה שתמצא (שזה במילים אחרות: לא תמצא)!

פורסם

אני לא רוצה להגיד, זה פשוט מה שהיה, אמרתי לו לפני הבדיקה "אני מוריד במחיר אם יש ליקויים, אם אין, זה המחיר", ואז אחרי הבדיקה התחילו הויכוחים ונגמר הסרט.

ושוב אני שואל, מה לגבי פרסום בלוח פוקוס ? יש סיכוי שזה ימכור או שזה סתם ?

פורסם

מה זה אומר שבבדיקה לא התגלו שום ליקויים? כל הדף של הבדיקה כתוב תקין תקין תקין בלי אף כסתח?

קיים מכון בדיקה שמוציא רכב בצורה כזו?

אולי הוויכוח ביניכם שהיו דברים שנמצאו בבדיקה לא תקינים ואתה טענת שזה כסתח אך הוא רצה להוריד מחיר

לא נשמע הגיוני שבנאדם הולך לבדיקה מוציא 500 או 600 שקל, הרכב יוצא מאה אחוז תקין ובמקום לחטוף אותו הוא מוותר עליו כי לא מצא ליקויים ברכב שיאפשרו להוריד מהמחיר את עלות התיקון שלהם.

פורסם

היי, אין בדיקה ללא כסתח.

בשיחת הסיכום הבוחן אומר שהרכב מצויין והקניה כדאית.

בבדיקה לא מוסמכת במוסך, גם נאמר שהרכב מצויין.

שורה תחתונה, אין לי ממש סיבה להוריד במחיר, אלא בשביל למכור את האוטו.

• תוכן חדש...