Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שילוב לא מוצלח של דגם נישה מיוחד ונדיר יחסית, מדיניות תמחור בלתי מתחשבת מצד היבואן ומוכר קצת "קצר".

המצב שונה לגמרי אגב בגרסאות הנפוצות יותר של הרכב שאתה מוכר, במיוחד הרובוטיות.

לדעתי בגלל שמדובר ברכב נישה מיוחד ובגלל שאתה קצר ובגלל הטיימניג שבו אתה בוחר למכור את הרכב(מבצעים הזויים ותמחור אגרסיבי של היבואן) --> תתפשר מעט במחיר.

• תגובות 131
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

צר לי ידידי, אך כל עוד מכונית 2007 מקבילה נמכרת סביב 40K ומטה (וחדשה סביב 60K!!), מעטים האנשים שיסכימו לשלם 49K למרות שמדובר בדגם שמור מיוחד. לדעתי רוב רוכשי הרכב מחפשים רכב פשוט וזול.

שוק הרכב כיום הוא של קונים ולא של מוכרים. יש היצע מטורף של רכבים במחירי רצפה. כל חודש שאתה ממתין המחיררון הולך ויורד.

אני מציע לך לשים את העקרונות והכבוד בצד ולהמשיך הלאה. זה רק כסף.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אנחנו חיים במדינה שבה המנטליות של רוב הציבור היא להתמקח על כל דבר, לחפש את הכי זול ולא "לצאת פראייר". אותם אנשים הם הלקוחות שלך, ובגלל זה הם מתקשרים לחפור לך על מבצעים והנחות עוד לפני שהם ראו את הרכב. זה מעצבן אתה צודק, אבל אתה לא מוכר איזה מטוס סילון פרטי וחוג הלקוחות שלך הם לא אוליגרכים ש10K יותר או פחות לא יפריע להם לסגור עסקה על משהו שהם רוצים. לדעתי או התגמשות קלה במחיר, או לחכות לאוליגרך שרוצה פיאט פנדה 4X4 משומשת:-D

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הרי גם ככה הולכים לבדיקה ואז מורידים לך.

פשוט תגיד שאתה דורש מחירון משוקלל ומוכן להוריד על כל תקלה שתצא בבדיקה.

תראה לא כולנו אנשי מכירות ממולחים ולכן אני מציע לך דבר פשוט.

"לא מדבר על מחיר בטלפון מבחינתי מחירון מי שרציני שייגיע ונדבר על המחיר"

אם הם ימשיכו לחפור פשוט תגיד לו שייגיע ונראה מה אפשר לעשות.

ופשוט תסרב לנקוב מחירים בטלפון מלבד מחירון.

תאמין לי שאותם חפרנים גם ככה לא יגיעו מההתחלה.

במידה והגיעו תראה להם תרכב ותאפשר להם לחפש פאקים ולהוריד.

אין פאקים לא מוריד זהו אם הרכב בונבוניירה אין מה להוריד

ואם הם יימצאו משהו לגיטימי תוריד להם. (מכות בצבע וכו).

פשוט תגיד לו "על מה להוריד על זה שאתה קונה?"

שאתה בא לסופר אתה מבקש שיורידו לך במחיר כי אתה קונה אצלהם?

בתור בחור שמאוד קנאי לפרטיות שלו ושונא לקבל שיחות מאנשים לא מוכרים

אפילו שאני מנסה למכור פריט אומלל אני לפעמים מאבד סבלנות אז אם אתה כמוני

אני יכול להבין את תסכולך בנסיון למכור רכב ולענות לאנשים על שיחות.

תתחיל בזה שאל תחזור לאנשים מי שרוצה שייתקשר אליך.

תמשיך בזה שאל תגיע בטעות לאף אחד או תיפגש איתו באמצע.

תציב לך דדליין. ותרשום במודעה לא מוריד מחיר בטלפון.

בהצלחה :)

פורסם

בהצלחה. אתה צריך קונה אחד. אבל מה הסיכוי שהוא יגיע?לפני כחודשיים מכרתי רכב. רציתי 10. קיבלתי 9. תוך שבוע ובלי דיבורים. אבל נפלתי על מישהו שגנבו לו בדיוק אחת כזאת ולא היה לו כוח למשהו אחר. התלבש לנו. שאר הרכבים מכרתי לקונה הרציני הראשון בהנחה מכובדת. כי ככל שאתה מוכר יותר מהר, כך אתה מוכר יותר טוב והמחיר לעולם יהיה יותר טוב מבעתיד.

פורסם

אל תקשיב לשטויות שרושמים פה על כך שאף אחד לא יקנה כי "בלה בלה בלה".

יש לך דגם מיוחד ובדוק יהיה את זה שיחפש את המיוחד יותר.

לדעתי הבעיה היא שלקונה תמיד כיף להוריד את המוכר, להרגיש יותר "גבר", לא להרגיש "נדפק" - כמה כבר אמרו לך "אבל מי משלם בימינו מחירון?".

בקיצור לדעתי תעלה את המחיר באיזה אלף וחצי, ותוסיף את המילה שתמיד כיף לקרוא - "גמיש". 8)

פורסם
לא נעים לי לומר את זה זה אבל פיאט פנדה הוא לא רכב סחיר מי יודע מה.

עכשיו תיקח דגם של פיאט פנדה שהיא נישה בתוך הפיאט פנדה ומה הסיכוי שתקבל עליו מחירון?

אני הייתי מוכר להוא ב46 וגם מזמין אותו לארוחה :)

תוכל בבקשה להביא קישור או הפניה לאותו מקום ממנו נלמד כולנו אילו מכוניות הן סחירות ואילו לא. הבטחון שלך בקביעת הממצאים הללו, מצביע בוודאות על קיום מקום כזה ואני חושב שאפשר בהחלט לשתף את החברים כאן.

פורסם

אור, כמוכרים דירה כמו גם רכב, בד"כ ההצעה הטובה ביותר תגיע מ- 2-3 הקונים הראשונים, יש לכך מספר סיבות - שהעיקריות הן שמדובר באנשים שמתים כבר לקנות, עייפים מחיפוש, מכירים היטב את ההיצע שבשוק ומוכנים לשלם קצת מעל מחיר השוק.

אצל המוכר פועלת פסיכולוגיה הפוכה, הוא אומר חיכיתי יומיים והדיעו שתי הצעות לא רעות, אמתין עוד קצת ותבוא ההצעה הנכונה.

העניין הוא שאין הצעה יותר טובה כי מלאי הקונים (אלה שמוכנים לפתוח את הארנק, לא המגששים) הסתיים.

אז מה עושים? אם היה מדובר בדירה הייתי ממליץ לך הוציא אותה מהשוק לחודשיים שלושה כדי לצנן אותה. כשמדובר ברכב ההמלצה פחות טובה כי המחירון ימשיך להתכווץ.

לדעתי תן את הרכב לראשון שיציע לך סכום סביר בעבורו - כי יותר מזה לא תקבל.

גם כדאי לך להפנים שפיאטים כאלה נרכשים בידי צרכנים עם תקציב מצומצם ביותר שמבקשים לחסוך, בהינתן כך מערכת ה- 4*4 של הרכב היא בעבורם נטל שגוזל עוד בנזין (יקר) וזה גם פתח נוסף לתקלות.

בקיצור - לא שוס גדול גם אם היה מדובר ברכב שנמכר במחיר של 2*4.

עושה את החושבים, והחלט מה שנכון בעבורך.

בהצלחה.

פורסם
אל תקשיב לשטויות שרושמים פה על כך שאף אחד לא יקנה כי "בלה בלה בלה".

יש לך דגם מיוחד ובדוק יהיה את זה שיחפש את המיוחד יותר.

לדעתי הבעיה היא שלקונה תמיד כיף להוריד את המוכר, להרגיש יותר "גבר", לא להרגיש "נדפק" - כמה כבר אמרו לך "אבל מי משלם בימינו מחירון?".

בקיצור לדעתי תעלה את המחיר באיזה אלף וחצי, ותוסיף את המילה שתמיד כיף לקרוא - "גמיש". 8)

מאוד קל לבטל דעות של אחרים בטענה שמדובר ב"שטויות". מכיוון שמחירו של כל רכב יורד בהתמדה, אי מכירת הרכב מרעה את מצבו של המוכר. תמיד ניתן להמתין לקונה הנכסף שישלם מעל המחירון, אך מה הסבירות שהוא יבוא??

פורסם

אתה אומר שהמחירון המשקולל יוצא יותר יקר, אז למה שלא תכתוב יותר? ואז כשמישהו יתקשר תגיד לו "יודע מה? בגלל שאני אוהב אותך ואתה אחלה גבר ונישמע לי קונה פוטנציאלי אני אעשה לך ב49. הולך?"

אתה צריך לתת לקונה תחושה של "ואלה יצאתי פה מורווח".

יש הרבה שיטות למשא ומותן, לא יזיק לדעת אותם.

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

פורסם
אתה אומר שהמחירון המשקולל יוצא יותר יקר, אז למה שלא תכתוב יותר? ואז כשמישהו יתקשר תגיד לו "יודע מה? בגלל שאני אוהב אותך ואתה אחלה גבר ונישמע לי קונה פוטנציאלי אני אעשה לך ב49. הולך?"

אתה צריך לתת לקונה תחושה של "ואלה יצאתי פה מורווח".

יש הרבה שיטות למשא ומותן, לא יזיק לדעת אותם.

מה דעתך שאולי הוא יעלה את המחיר ב-20 אלף מעל המחירון, ואז הוא יעשה "טובה" רצינית מאוד לקונה ויתן לו הנחה של 19 אלף? זה לא תמיד עובד ככה.

הייתה לי סיטרואן שהצעתי אותה למכירה גם בשיטה הזאת של למעלה מהמחירון, אתה יודע כמה טלפונים קיבלתי? 0 מוחלט!

פורסם

הנעה 4X4 לא קורצת לרוב האנשים, לפי דעתי ולכן קונים פוטנציאליים לא מפרידים בינה לבין ההנעה הרגילה.

נכנסתי לקישור וראיתי תוכן המודעה. המשפט שטוען שזו לא אותה מכונית, אשר מופיעה במבצע, מספיק, לפי דעתי.

הקילומטראז' מצויין והיד גם טובה מאוד. במידה והמכונית במצב טוב מאוד + מכל הבחינות, לא הייתי מוותר על המחיר. אולי גמיש לאחר בדיקה, אבל בטח לא לפני.

קונים פוטנציאליים תמיד הצחיקו אותי. כשמכרתי את הפולו וביקשתי מעל המחירון (וקיבלתי בצדק), התקשר קונה פוטנציאלי וטען כי "מכוניות קטנות לא נמכרות מעל המחירון, אלא מתחת".

בקיצור, תמשיך הלאה :).

פורסם

חלק מהמגיבים כאן מזכירים לי את הטענה (הוותיקה) שלי שיש לי סיכוי של 75% למפגש לילי לוהט עם הגב' שרון סטון.

החישוב הוא כזה, כדי שזה יצא אל הפועל ישנו סכוי של 100% שאני אגיד כן וכך הושגה ההסכמה הנדרשת מהצד שלי (50% מההסכמה הכללית שנדרשת), עכשיו נותרנו עם ה- 50% של הגב' סטון (אבן בשבילכם), אם אני אשאל אותה לגבי הסכמתה לעניין יש סיכוי של 50% שהיא תסכים וכך הגענו ל- 25% נוספים מתוך ההסכמה הכללית הנדרשת לעניין (50% מתוך ה- 50% שלה).

הבעיה בטיעון שלי כמו גם בטיעוני ה"מוכרים הממולחים" שבשרשור, שאני לא הצלחתי להגיע אל הגב' כדי לקבל הסכמה ומוכר הרכב לא מצא קונה פוטנציאלי שהביע נכונות לרכוש אותו ולפתוח את הארנק.

זה ההבדל בן התיאוריה לחיים האמיתיים...

פורסם
מה דעתך שאולי הוא יעלה את המחיר ב-20 אלף מעל המחירון, ואז הוא יעשה "טובה" רצינית מאוד לקונה ויתן לו הנחה של 19 אלף? זה לא תמיד עובד ככה.

הייתה לי סיטרואן שהצעתי אותה למכירה גם בשיטה הזאת של למעלה מהמחירון, אתה יודע כמה טלפונים קיבלתי? 0 מוחלט!

הוא אמר שהמחירון המשוקלל יוצא יותר ממה שהוא ביקש .. והכוונה לעלות באיזה אלפיים 3 טוב שלא עפת עם עצמך ..

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

פורסם

דורקי, בחייך, היא כבר בת 53.

אור,

הלוואי ויצליח לך, אבל אני מאמין כמו הרוב כי לא תצליח למכור ב49K.

אם יציעו לך 45K רוץ על זה לדעתי..

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

• תוכן חדש...