Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 131
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה אתה מתלונן?

אני קיבלתי שיחות בשעה רבע ל1 בלילה לגבי הרכב! והחוצפן לא מרגיש שאולי אני ישן מתחיל לחפור לי עד שניתקתי.

קובי

פורסם

היי, אני לא מתרגש אני סתם שונא את זה, שהטלפון שלי מצלצל בצלצול של מספרים לא מוכרים, זה מביא לי תחושה לא טובה.

אסף, אני מאוד שמח שאתה קופץ למסקנות, אבל התשובה היא לא, הרכב לא נמכר ב46, אולי עוד 3 חודשים, עד אז 49.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אבל אתה שוכח, שבעוד 3 חודשים כבר לא יציעו לך 46, אלא פחות.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
כן, רכב של בת הזוג לשעבר, ייתכן והמכוניות של החברים שלך היו ממודלים חדשים יותר\ידניות ולכן נמכרו פחות טוב.

בקשר להמשך המשפט שלך, שוב אתה מדבר שטויות מבלי לבסס את דבריך, פונטו ספייס גיר רציף ידיים פרטיות נחטפות ובמחירים יפים, כנ"ל הפנדות זה הכול עניין של שנתון והיסטוריה (ידיים פרטיות ותאונות), זה שפיאט מכוונים לקהל יעד שהוא לא "אייל,צפון ת"א,הייטק,GTI" זה לא הופך את המכוניות שלהם לפחות מבוקשות או לפחות סחירות "רק כי זאת פיאט".

אני לא חסיד של פיאט,לא נוהג על כזו ביומיום אבל אני ממליץ לך לצאת מהבועה.

הופה, רגשי נחיתות הופיעו... חשבתי שלעולם לא יגיעו. תלמד לדבר בצורה יפה כי אתה דובר לא מעט שטויות לאורך השנים אבל זה לא גרם לי לרשום לך שאתה קשקשן. כיבדתי אותך כחבר פורום ואת דיעותיך.

אני מציע לך (וגם לידידינו רועי5) לעבוד וללמוד קשה ולבנות לעצמך מעמד במקום לפתוח עין על אחרים כי אין לי מה להתבייש במה שהשגתי ב10 אצבעות (ומוח). לא גנבתי או לקחתי כסף מאף אחד. אבא ואמא מעולם לא קנו לי רכב בניגוד ללא מעט צבועים פה, אז תעשה לי טובה ותתקדם.

אז כן, אני גר בצפון, יש לי GTI (משומשת בת 5) ואני לא נוהג בפיאט. מצד שני אני יודע טוב מאוד מה קורה בשוק.

[דרך אגב, עם המחירים של ה500 והאבארת'ים פיאט מכוונת לקהל יעד עשיר מאוד אז קצת פספסת]

רוב החברים שלי נוסעים ברכבים הרבה יותר פשוטים, לצד שלם של המשפחה שלי יש מחלת פיאט קשה ואני מכיר היטב את המאטרייה.

רוב הסביבה שלי לא מבינים במכוניות, אני מסייע ללא מעט עסקאות קניה /מכירה , קצת מעורבב בענף המוסכים ומכיר לא רע בכלל את הדרישה לדגמים כאלה ואחרים.

לעומת זאת לא ברור לי על מה אתה מבסס את דבריך כי הסטטיסטיקה שלך הרבה פחות מקיפה.

אגב, כיכר המדינה הוא לא המקום הפלצני ביותר בת"א ?:)

ואם נחזור לנושא: אור ס. , למה אתה לא משתמש במספר הטלפון שיד2 מוכן להקצות לך כדי לא לקבל שיחות ישירות אליך?

הם מאפשרים להגביל את השעות.

כשאני מכרתי את הרכב הגבלתי עד 22:30 בלילה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

קורה לי מקרה מאוד דומה,

גם אני לקראת מכירת הרכב(לא אשקר כחודשיים ביד 2) היו המון המון שיחות ים צפיות במודעה,היו כמה כאלו שרצו לסגור עסקה,היה בחור אחד רציני אך הבנק בסופו של דבר לא אישר לו הלוואה.

יש המון אנשים חוצפנים שמסתכלים על המודעה שלך כבר הרבה זמן ואומרים לעצמם בטח הוא לא מכר אז אני אבוא אנסה לסחוט אותו במחיר והוא בטוח ימכור,

לפני כמה ימים הגיע אליי איזה ליצן אחד ושמעו את הפרטים הבאים:

הרכב שלי דבר ראשון מאוד שמור מבחינה מכנית,ברמה שלא תתואר אפילו,יש ג'אנט אחד קצת משופשף(ככה קניתי את הרכב) והכיסוי של הרמקול הימני בדלת ו2 פלסטיקים מצד ימין ושמאל של המערכת מאוד קטנים חסרים מכיוון שפרצו לי לפני כשנה לרכב ותלשו את זה מהמקום,לא השגתי בזמנו מקורי וקצת הזנחתי את זה לאחר ששמתי את המע' החדשה.

מה החוצפן אמר לי בפגישה,שמע הרכב מאוד לא שמור תראה כמה דברים יש לתקן בו,אמרתי לו זה כולה קצת פלסטיקה ששווה פחות מ300 שקל, אני אוריד לך ובנוגע לג'אנט שכל כך מפריע לו,אמרתי לו שאני מוכן להשיג סט חדש של ג'אנטים ואם אני לא אשיג אני אוריד לו עוד כ2500 ש"ח,הוא יכול למכור את הג'אנטים שלי והגלגלים ביחד באיזה 2000 לפחות אני מאמין ככה שזה די הוגן.

מה החוצפן בסוף אומר לי, או שתוריד לי 6 אלף שקל מהמחיר או שאין עסקה,ומה שהכי הפריע לו זה שאיך אני לא שמתי סקיי לפני שהוא הגיע על מנת שהפלסטיקה תיראה נוצצת יותר.

אנשים חיים בסרט בקיצור.

פורסם
מה אתה מתלונן?

אני קיבלתי שיחות בשעה רבע ל1 בלילה לגבי הרכב! והחוצפן לא מרגיש שאולי אני ישן מתחיל לחפור לי עד שניתקתי.

כמו שאייל כבר אמר, יש אפשרות נפלאה להגביל את השעות בהן ניתן להתקשר עליך ביד 2. :wink:

או שזה היה לפני שהפיצ'ר הזה הופיע?

פורסם

השרשור התחיל מהתבכיינות (מוצדקת) על הגישה של הקונה הישראלי הממוצע, והתגלגל לשאלה בכמה תמכר המכונית.

אור - כל עוד לא תמכור ותעיף את המודעה מיד2, תמשיך לקבל טלפונים הזויים, כי ככה זה פה

(ואולי בכל העולם, אין לי מושג איך זה למכור רכב בחו"ל).

אין מה להתפלא על ליצנים שמתקשרים, ושום דבר לא ישנה את זה, בטח לא כשהרכב ממשיך להיות מוצע למכירה -

מי שטיפה עוקב ויראה שהרכב לא נמכר, יחשוב שאתה מתחיל להיות לחוץ ואין ביקוש (ולא שאתה משאיר את האוטו

כי אתה לא גמיש במחיר ולא לחוץ על הכסף). וככה ימשיכו הטלפונים האלה.

בהצלחה :mm_yeah:

פורסם
הופה, רגשי נחיתות הופיעו... חשבתי שלעולם לא יגיעו. תלמד לדבר בצורה יפה כי אתה דובר לא מעט שטויות לאורך השנים אבל זה לא גרם לי לרשום לך שאתה קשקשן. כיבדתי אותך כחבר פורום ואת דיעותיך.

אני מציע לך (וגם לידידינו רועי5) לעבוד וללמוד קשה ולבנות לעצמך מעמד במקום לפתוח עין על אחרים כי אין לי מה להתבייש במה שהשגתי ב10 אצבעות (ומוח). לא גנבתי או לקחתי כסף מאף אחד. אבא ואמא מעולם לא קנו לי רכב בניגוד ללא מעט צבועים פה, אז תעשה לי טובה ותתקדם.

אז כן, אני גר בצפון, יש לי GTI (משומשת בת 5) ואני לא נוהג בפיאט. מצד שני אני יודע טוב מאוד מה קורה בשוק.

[דרך אגב, עם המחירים של ה500 והאבארת'ים פיאט מכוונת לקהל יעד עשיר מאוד אז קצת פספסת]

עשית לי חשק ללמוד ולהשקיע, אולי אחרי שאני אשתחרר מהצבא אגדל ואהיה כמו אייל :mm_nah:

כתבת פיסקה שלמה מבלי להתיחס לביקורת כלפיך או לנושא המרכזי, במקום זה אתה מבלבל את המוח על כמה שאתה מוצלח (בעיניי עצמך אגב).

בנושא רגשי הנחיתות, תברר קצת אולי תבין כמה אידיוט יצאת.

למוכר הפנדה, אני באמת חושב שבגלל שמדובר ברכב נישה, תהיה חייב לגלות גמישות או מבחינת תמחור הרכב או מבחינת הסבלנות עד שיגיע מישהו "להוט" על הדגם

פורסם

רוב החברים שלי נוסעים ברכבים הרבה יותר פשוטים, לצד שלם של המשפחה שלי יש מחלת פיאט קשה ואני מכיר היטב את המאטרייה.

רוב הסביבה שלי לא מבינים במכוניות, אני מסייע ללא מעט עסקאות קניה /מכירה , קצת מעורבב בענף המוסכים ומכיר לא רע בכלל את הדרישה לדגמים כאלה ואחרים.

לעומת זאת לא ברור לי על מה אתה מבסס את דבריך כי הסטטיסטיקה שלך הרבה פחות מקיפה.

אגב, כיכר המדינה הוא לא המקום הפלצני ביותר בת"א ?:)

ואם נחזור לנושא: אור ס. , למה אתה לא משתמש במספר הטלפון שיד2 מוכן להקצות לך כדי לא לקבל שיחות ישירות אליך?

הם מאפשרים להגביל את השעות.

כשאני מכרתי את הרכב הגבלתי עד 22:30 בלילה.

הואיל ושלא בטובתי צורפתי משום מה לענין, למרות שלא זכור לי ששייכתי אותך לאיזה שהוא רובד חברתי, אלא רק לאלו החושבים ברצינות גמורה שהם יודעים על מה הם מדברים, כל שנותר לי הוא להודות לך כמובן על עצותיך הנבונות ואני בהחלט מבטיח שאשתדל ל"עבוד קשה ולבנות לעצמי מעמד", ברוח דבריך. ורק דבר אחד אני מבקש להוסיף ברשותך, ואנא ראה בזה מחמאה כנה, אתה פשוט משעשע ודי כיף לקרוא את שאתה כותב ואפילו להגיב לך מעת לעת.

פורסם
היי, אני גמיש בסבלנות :)

אור, אני מאחל לך הצלחה מלאה במכירת הרכב, עם זאת אני ספקן - משהו - באשר לסיכויים לכך.

בשוק של קונים כשהמזומן הוא המלך צריך להיות נחמד אל הקונים וגם להתגמש, כמובן שזו לא חובה אבל זה די מגדיל את סיכויי המכירה.

וגם עניין "קטן" - כשהרכב נמצא הרבה זמן באתרי המכירה, לליבו של קונה סביר מתגנב החשש שמדובר בכלה פגומה שמסיבה כזו או אחרת היא לא נמכרת, זה גורם לו לפסול את הרכב אפילו לפני שדיבר איתך.

פורסם

לגבי עניין הרבה זמן בלוחות, הרכב בלוחות סהכ 3 שבועות זה לא היסטרי ככ

(כל פרסום שהיה לפני זה באתר זה או אחר, אינו רציני די והפרסום ליד 2 עלה לפני 3 שבועות)

לגבי הכלה פגומה או לא, בשביל זה נועדו מכוני הבדיקה, לא ?

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

יכול להיות שכדאי לך להעלות את המחיר וכך בעצם המוכר הרציני שיגיע ויתמקח על המחיר - תוכל להוריד לו.

אני מאמין שזה גם יגרום לפחות אנשים להתקשר אבל אלו אנשים שהם פחות רציניים.

אתה גם יכול להוסיף במודעה שאתה גמיש מעט ...

פורסם
שמע עם כל הכבוד למצבו השמור של הרכב,היום יש את כל המיני חדשות דנדשות ב 58-60 אלף שח על הכביש.

למה שמישהו ישלם כמעט 50 אלף שח על רכב שהוא 4 שנים על הכביש? ה 4 על 4.. לא חושב שמעניין את הצרכן הישראלי-מעניין אותו המחיר....

+1 עם כל הצער שבדבר.

לדעתי יש אחוז קטן מאוד (ואפילו פחות מזה) באוכלוסיה שעשוי להיות מעוניין בפנדה 4X4 בגלל תכונה זו. ואז ההתלבטות של רוכש פוטנציאלי כזה תהיה האם כדאי לו לשלם את המחיר שאתה מבקש מחד וכמה קל יהיה לו למכור את הרכב בבוא היום מאידך, במיוחד אם הוא חבר פורום או סתם יתקל בשרשור זה בעתיד.

אם יפול עליך קונה כזה שיהיה מעוניין באמת ובתמים בפנדה בגלל ה 4X4 ויהיה מוכן לשלם עבור התכונה הזו, מה טוב.

עד אז, יתקשרו אליך ללא הרף כל מי שמחפש פנדה שמורה וה 4X4 לא מעניין אותו בהכרח.

ועם מבצעי מכירות של מכוניות מיני חדשות וצעירות בהפרש מחירים ושנים כזה, אני מצטרף להערכה שיהיה לך קשה למכור במחיר הזה. וחבל שכך.

אם לא תשתמש במספר של יד 2 ותגביל שעות, יוכלו להטריד אותך בכל שעה.

אגב, כשהתלבטתי בין רכישת פנדה לבין רכישת גטס נתקלתי במודעה שפרסמת לגבי הרכב באחד הפורומים וכשראיתי את המחיר שאתה מבקש (שאז היה גבוה יותר) מיהרתי לדלג הלאה בדיוק מהסיבה שצוטטה.

בכל אופן, שיהיה בהצלחה.

• תוכן חדש...