Jump to content

mickel116

  • הודעות

    45
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי mickel116

  1. תלוי בנסיעות שלך, אבל בתור מישהו שעשה לא מעט ק"מ עם פנדה 2005 (60 כ"ס), יש לה מספיק כח לכל תוואי נהיגה בארץ, אלה אם אתה נוסע ברכב מלא, ומפוצץ בציוד.
  2. ראיתי פיקנטו 2012 אוטומטית 1.25 ב29 ביד 2, לדעתי אופציה מעניינת..
  3. קראתי איפשהו שאפשר להחליף רק גומיות, זה יעיל? ולמה אתה מתכוון לא להזניח? תודה רבה. החבר חובב גרמניות, וממש לא אוהד של הגיר הרובוטי, אני דווקא מאוד התחברתי אליו, בתור מישהו שהיה לו תמיד גיר ידני, האבולוציה הזאת נראת לי טבעית לחלוטין (וזה שאפשר להעביר הילוכים מההגה בכלל תענוג ). ורכשתי את הרכב בטיפה פחות מ20. אחרי העלות של הבדיקה והעברת הבעלות, נסעתי על הבראבו מעל 1500 ק"מ באירופה, והטורבו דיזל הידנית פשוט חלום, וכשראיתי שאני יכול להרשות לעצמי את זאת קפצתי על המציאה, בתקווה שאחרי שאסדר את התקלות האלו יהיה לי שקט נפשי..
  4. להלן הסיכום של הבדיקה, ולא טעיתי לגבי המסרק הגה..
  5. כפי שאתה רואה אני לא הכי בקיא, המסרק לא תקין, הבנתי שלא כל כך יעיל לשפץ את המסרק ועדיף כבר להחליף.
  6. אהלן לכולם, רכשתי פיאט בראבו 2009, אחרי השכרה ו142K, ביצעתי בדיקה בקופיוטסט, והלכתי עם חבר שמאוד מבין ברכבים (מתעסק בדיאגנוסטיקה), הוא אמר לא לקחת את הרכב, אבל נדלקתי ולקחתי בכל מקרה. לפי קומפיוטסט והחבר אלו הדברים שצריך לתקן ברכב: 1. בולם זעזועים אחורי אחד דולף (נוזל), אז הבנתי שצריך להחליף את שני האחוריים ביחד. 2. בלמים קדמיים, דיסקים ורפידות. 3. טרמוסטט ובית טרמוסטט. 4. מסרק הגה דולף, (ההגה עושה רעשים מוזרים בעמידה, ברגע שמשחקים איתו קצת הוא מפסיק), בנסיעה מרגיש תקין לגמרי. 5. תושבות מנוע, (הרכב רועד), ותושבת גיר. 6. קולר (מצנן) שמן, גם יש לו נזילה, קראתי איפשהו באינטרנט שאפשר להחליף רק את האטמים.. 7. כיוון פרונט. השאלה שלי היא מה התיקונים הקירטיים ביותר כאן. מה יכול לגרום לתקלות חמורות אם לא יתוקן. ועוד שאלה, אני טס לאמסטרדם בסוף החודש, האם שווה לי להביא חלקים מחו"ל? מצאתי כמה אתרים, מישהו מכיר אם ההפרשים מצדיקים את הטירחה? כמו כן קיבלתי טיפול חינם מסמלת כשביצעתי את העברת הבעלות, והיה כתוב שהם בודקים את הרכב מכאנית, אני לא מתכנן לבצע אצלהם שום תיקון, אבל אשמח אם יבדקו את הרכב, הם אמינים? תודה רבה לכל עזרה, מיכאל.
  7. מדובר במכשיר PS VITA דור שלישי (3G) אמריקאי. המכשיר תומך בכל האזורים, קניתי משחק מבאג, ועובד יופי. כמו כן אני מוריד דמואים ומשחקים חינמיים חופשי מהPS store. אביזרים: כרטיס זכרון של PS VITA של 8GB. ערכת virtual reality. כולל כלפים. מגן קשיח. מגני מסך קדמיים ואחוריים (על כל המכשיר ולא רק על המסך, הזמנתי ב80 ש"ח מבריטניה). מגן סיליקון. משחק שקניתי בארץ, ב250 ש"ח. mortal kombat האחרון. כמו המשחק לPS3, רק עם כל התוספות של הדמויות (DLCים כבר בפנים). מגיע עם הקופסא המקורית, כבל למחשב, ומטען לקיר מקורי שמתאים לארץ. נמכר עקב הפסקת נסיעות בתחבורה ציבורית אם לעמוד את כל ההשקעה שלי, אז סך הכל השקעתי באזור ה1850 ש"ח. מבקש 1500 ש"ח להכל. שימו לב שה3G לא simfree, ואמור לעבוד עם AT&T בלבד. (מגיע עם סים וחודש חינם, שכמובן לא ניצלתי). http://dc589.2shared.com/download/u4...84916-24f85267 http://dc589.2shared.com/download/Qy...85031-e27ed657 מיכאל 0548018633
  8. לדעתי תוסיף עוד טיפה ותקח את הפנדה 2005. אפשר למצוא ב20+ קצת. ושוונ כל שקל. רכב הרבה יותר מתקדם, אמין, נוח וחסכוני.
  9. הפנדות נחשבות למכוניות אמינות למדי, תנסה להוציא מהם אחריות לשנה על המכלולים החשובים, ואז מדובר בעסקה לא רעה בכלל.
  10. גם בסד"ש באשדוד המצב דומה, חודש שעבר תדלקתי ב6.92. אתמול באתי לתדלק וגיליתי שהמחיר עלה ל7.22. עכשיו צריך לחפש תחנה קבועה חדשה.
  11. הKA מבוססת על הפיאט 500, והגרסא הבסיסית ביותר עולה יותר מהפיאסטה הבסיסית. ואתם יכולים רק לדמיין כמה דלק ירצו עלייה בארץ
  12. יש ברשותי את הפיאסטה כבר 3 שנים לערך, והיא אמינה (טפו טפו טפו), אך זללנית דלק לא קטנה (מנוע ברזל מיושן, אך אמין), במיוחד אם אתה מנסה לנסוע איתה מהר. ותחפש אחת עם מזגן שמקרר טוב, כי שלי בקושי מקררת וזה חסרון ענק בקיץ הישראלי. חוץ מזה שניהן ישרתו אותך מעולה. ולדעתי תקח את השמורה ביותר שתמצא (נכון לשני הדגמים). ודבר אחרון, לא יודע, אולי זה רק אני, אבל לדעתי הפיאסטה די מהנה לנהיגה
  13. ב8K אתה יכול למצוא פיאסטה משנת 2000 (האמת שגם ב7 אפשר אבל הן כבר ממש גמורות). רכב אמין מאוד עם חלונות חשמל, הגה כח, נעילה מרכזית ויחסית חסכוני בדלק. תנסו לשבת באחת ולראות אם היא מתאימה מבחינת גובה (אני 1.88 ונוסע בפיאסטה 2001 כבר שנתיים וחצי ונהנה מכל רגע).
  14. mickel116

    קיה פיקנטו בישראל

    הדגם הישן של הפיקנטו. הרכב החדש האמין ביותר. http://www.honestjohn.co.uk/news/buying-and-selling/2010-07/which-top-car/
  15. כן, פלסטיקה מהזולות, חצי מהפלסטיקה שלי כבר מתפוררת, וכל הריפודים יצאו מהמקום מזמן, קצת שמש וכל הפנים של הרכב נהרס. אבל מה שכן, אין כמו פניות עם הפיאסטה ולפותח הדיון, אם אתה כבר שוקל סכומים של 25K, קח פנדה 2005, רכב ב7 רמות מעל הפיאסטה והסיריון.
  16. הייתי מפרסם את הסרטון הבא במודעה: אם היה לי קצת כסף ורצון לשטח הייתי חוטף
  17. לסריון 102 כ"ס, לפיאסטה 60 (עם מנוע ברזל משלהי שנות ה80). כמו כן הסיריון שוקלת כ100 ק"ג פחות. ושוב, הם לא ברי השוואה בכלל. הסיריון יקרה לפחות פי 2. ובקשר לצריכת דלק, אז זה מאוד תלוי בנהג (אני עושה 1:12-13), אבל אני מסוגל להתקרב ל4K סל"ד.. שים לב להבדל המטורף בהאצה ל100 קמ"ש. הפיאסטה 15.9 שניות. לעומת הסיריון 10.7, מדובר בהבדל מהותי, של שמיים וארץ.
  18. כבעל פיאסטה 2001, לדעתי הסריון עדיף מכל בחינה, הפיאסטה מיושנת. הפלסטיקה זולה, ורכב כבד, ולא חסכוני. מה שכן, אם מטפלים בה כראוי היא תהיה מאוד אמינה, ובהחלט כייפית לנהיגה והפיאסטה זולה בהרבה, או לפחות אמורה להיות..
  19. מחשב בהמתי, נקנה לצורכי עריכה, מה שהוא עושה בקלילות. אך כרגע אין לי צורך במחשב כזה חזק, וצריך להחזיר את ההשקעה. נקנה מבאג לפני פחות מחודש, במצב חדש לחלוטין, עם הקופסא הקבלה והספרות. מעבד מרובע ליבות אימתני, כ.מסך חזק ביותר, וצורב בלו ריי. זה לא מצויין במפרט אך המחשב מגיע עם טיונר טלויזיה מובנה ושלט מולטימדיה. המחשב כולו בגימור קרבון, מאוד יפה ויחסית לעוצמת המחשב קל משקל (2.6). כמו כן למחשב רמקולים עוצמתיים של Harman kardon, ותאורה אחורית למקלדת. (לגיימרים, או סתם אנשים שמקלידים בחושך ) http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9898&perur=2&t=1&c=339 מפרט טכני: מעבד: Intel Core i7-740QM, 1.73 / 2.93 Turbo GHz, 6MB L3 Cache מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64bit מסך: 16’’ TruBrite HD TFT High Brightness display זיכרון: 4GB DDR3 1066MHz דיסק קשיח: 500GB כרטיס מסך: Nvidia GeForce GT 330M 1GB כונן: Blu-Ray Disc Rewritable drive (BD-RE) with Recording תקשורת אלחוטית: WiFi 802.11b/g/n, Bluetooth 2.1 מצלמת אינטרנט ומיקרופון מובנים חיבורים: 4 x USB2.0 eSATA (משותף עם יציאת USB אחת) VGA HDMI יצאה לאוזניות כניסה למיקרופון קורא כרטיסים מחיר נדרש. 4400 ש"ח. מדובר במחשב שעולה כמעט 6700 ש"ח מיכאל 054-8018633
  20. היי לב, קודם כל מזל טוב על העבודה! עכשיו בקשר לרכב, ברגע שאתה מחפש רכב שיהיה חסכוני במיוחד אין יותר מדי אופציות, והפנדה לדעתי בראש הטבלה, אתה יכול לברור לך רכב משנתון נורמלי ובעל ק"מ נמוך. לאמא שלי יש פנדה שהתעללו בה לא מעט, עבר על 170K, אחרי ליסינג, ועדיין נוסעת כמו חדשה, המזגן מקפיא, וטפו טפו טפו הכל בסדר.. ורק רציתי לזרוק עוד הצעה לאויר, אם אתה יכול להתפשר על אוטו קצת קטן יותר, יש את האלטו, חסכוני בטרוף ממוצע של 1:19 (לפי מה שקראתי לפחות). ואתה יכול להביא ב50K שנת 2010 עם 7 אלף קילומטר. ואתה מקבל רכב באחריות לעוד שנתיים, שאתה יודע בוודאות שהכל בסדר איתו ולא יהיו לך תקלים שנתיים, ואתה מקבל מכונית חסכונית ביותר. אתה יכול לגשת לסוכנות סוזוקי ולבקש נסיעת מבחן. נראה לי אופציה טובה. ואיפה העבודה אם אפשר לשאול, מה מרחק הנסיעה?
  21. שלום חברים. אתמול באמצע נסיעה יצאה לי חגורת האביזרים מהמקום. ואני ברוב טיפשותי הייתי בטוח שלא יקרה כלום אם אמשיך נסיעה כרגיל (פשוט ללא הגה כח) עד לביתי, נסעתי כרבע שעה במהירות 100 בלילה. כשהגעתי הביתה הרגשתי ריח מוזר, המתי מכסה מנוע, וראיתי את מיכל המים מעלה אדים בצורה קיצונית. (והמנוע חם במיוחד), לאחר שנרגע לא נותרו מים במיכל כלל. השאלה שלי עכשיו היא האם אפשר לנסוע עם הרכב עד המוסך (5 דקות, וכמובן למלא נוזל קרור קודם), או לקחת גרר. וכמובן מה הנזק שיכל להיגרם מהשטות הגמורה הזו. בתודה מראש.
  22. 3100. לחיית ביצועים. מחשב משחקים ועבודה. מהחומרה העדכנית והחזקה ביותר. עם אחריות עד הבית מטלדור ומבאג כולל הקופסה, והקבלות. 1000 ש"ח מתחת למחיר בחנות, פלוס אני נותן תיק ועכבר אלחוטי. ששווים 200 ש"ח לפחות. יום טוב
  23. 3200 ש"ח, כולל התיק והעכבר.. מחשב כמעט וחדש לחלוטין. ועם מפרט חזק ביותר.
  24. בסוף המצבר היה חלש, כנראה לא דחפתי טוב את האוטו מצבר חדש (שנפ) פתר את הבעייה. תודה רבה לעוזרים
  25. תודה רבה, נשמע הוגן מקווה שזאת הבעיה היחידה במזגן. אגיע בימים הקרובים.
×
×
  • תוכן חדש...