Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
2926163

שורה תחתונה, אין לי ממש סיבה להוריד במחיר, אלא בשביל למכור את האוטו.

נראה לי שענית לעצמך.

בכל מקרה בהצלחה, למכור ולקנות רכב זה לא גליק כזה גדול.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תגובות 131
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לדעתי אין שום בעייה עם המחיר. בשורה התחתונה מקבלים רכב שטח-לייט ייחודי בן 4, עם קילומטרז' מצחיק במחיר סביר.

אני הייתי חם על פנדה 4X4 במשך תקופה ארוכה, עד ש"מדדתי" אותה ומצאתי שאני פשוט גדול מדי עבורה :mad2:. אני מקווה שהדור הבא ישמור על הקסם של הרכב הזה וכבונוס גם אנשים גדולים יוכלו לנהוג בה בלי לדפוק לעצמם את הברך הקונסולה של הידית הילוכים או לנהוג באמצעות הירכיים, למשל.

ואור, אין מה לעשות, לא תצליח למכור אותה לכל אחד. אתה צריך לחכות לאחד שמבין מה זה הרכב הזה ואני מאמין שהוא יימכר בלי יותר מדי דרמות ובמחיר הוגן לשני הצדדים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
היי, אין בדיקה ללא כסתח.

בשיחת הסיכום הבוחן אומר שהרכב מצויין והקניה כדאית.

בבדיקה לא מוסמכת במוסך, גם נאמר שהרכב מצויין.

שורה תחתונה, אין לי ממש סיבה להוריד במחיר, אלא בשביל למכור את האוטו.

אור, גם כשאני לקחתי את הרכב הקודם שלי לבדיקה הוא יצא ממנה מעולה עם מנוע 100% תקין, ובכל זאת היו כמה דברים קטנים שעלו בבדיקה שרובם נראו כמו כסתח אבל פתחתי על זה בזמנו שרשור בפורום ואמרו לי שבכ"ז אם זו תקלה אמיתית אז מדובר ב-2-3 אלף שקל לתקן.

בסוף מכרתי לבנאדם ששילם מה שביקשתי, אבל מראש ביקשתי 2,500 שקל מתחת למחירון. לפעמים שווה להוריד קצת מהמחיר ולמכור. מאוד חבל לפספס בנאדם שכבר הלך לבדיקה ושילם עליה, זה קונה רציני מן הסתם.

אם בכל זאת לא הסתדר איתו שווה לך לשלם לו חצי מהבדיקה ושיתן לך את הדוח, כך תוכל להציג לקונים פוטנציאלים ויקחו את הרכב ללא בדיקה נוספת ובלבול מוח בנדון.

פורסם

אם זה היה 2500 שח הייתי אומר ניחא, אבל מדברים איתי על 25-30 אחוז במחירון וזה לדעתי מוגזם, אז אני מחכה בסבלנות, שיגיע בן אדם הגיוני שרוצה את האוטו ומבין שעוד 2000 שח בשביל רכב כזה שמור, זה לא נורא.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

יש לי רעיון שאולי הוא מופרך, אבל בטריד אין אצל אותו יבואן נהוג לתת מחירון מלא.

אולי תמצא מישהו שקונה חדש כמו שלך ותעשה איתו עסקה שהוא יתן את הרכב בטריד אין ואתה בתמורה תתן לו 3-4 אלף שקל ?

מבחינתו הוא מרוויח כמה אלפי שקלים חסכון בקניית החדש וגם אתה מוסר את האוטו בקלות.

פורסם

כמו כל דבר בחיים- גם כאן תצטרך קצת מזל

הבעיה שאתה מחזיק בדגם יחסית נדיר יד שניה עם סחירות מאוד נמוכה

כמו שכבר כתבו- כדאי לך להיות קצת יותר גמיש כי הרכב יורד 500 - 1500 ש"ח בכל חודש

שוק המשומשות ברצפה כרגע ולכולם קשה למכור = אז לך יהיה אפילו קשה יותר.

הצעה שלי:

קח את הרכב למגרש ותבקש למכור בעבור דמי תיווך, כלומר:

תסגור מחיר גם בעל המגרש וכל מה שהוא מוכר יותר מזה = שלו

הייתי באותה סיטואציה כמוך וחפרו לי בשכל עם טלפונים

שמתי את הרכב במגרש והוא נמכר אחרי שבוע וחצי

בהצלחה

פורסם

אולי הוויכוח ביניכם שהיו דברים שנמצאו בבדיקה לא תקינים ואתה טענת שזה כסתח אך הוא רצה להוריד מחיר

לא נשמע הגיוני שבנאדם הולך לבדיקה מוציא 500 או 600 שקל, הרכב יוצא מאה אחוז תקין ובמקום לחטוף אותו הוא מוותר עליו כי לא מצא ליקויים ברכב שיאפשרו להוריד מהמחיר את עלות התיקון שלהם.

זו בגדול גם הטענה שלי. לא נשמע סביר שמתעניין יוציא מכיסו מעל 400 ש"ח על בדיקת רכב סתם כך. זה קורה בד"כ אחרי שהתרשם בעצמו מהרכב וגם סיכמתם על מחיר.

נניח שהתגלו ליקויים מזעריים, ניגשתם למוסך והוא לא הציע לכם עלות סבירה על התיקון? (שיורדת מהמחיר שסיכמתם עליו, או שחצי מהסכום ירד מהמחיר שסיכמתם עליו)

אם העלת את המקרה לפורום ויש בידך את טופס הבדיקה, תוכל לרשום/להעלות בדיוק מה היה. אבין בהחלט גם אם אתה חושב שפה לא המקום לפרט!

בכל מקרה לי לא נשמע סביר שקונה יתקפל בשלב הזה!

פורסם

הפאונטה של הרכב הזה היא שהוא פשוט מיותר לשימוש מקומי. פנדה 4X4 זה רכב לתושבי אלפים דלפונים (או חסכנים), שצריכים עבירות בתנאי שלג. לשימושים מקומיים ההנעה המרובעת היא מיותרת, ולכן אין דרישה לרכב.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

פיאט פאנדה זה רכב לא סחיר במיוחד ולדגם שלך אין חצי מיכולת השטח של הפאנדה המקורית משנות ה-80. היתנ לי פאנדה כזו מודל 83 זה רכב שעבר כל מכשול והיתה לו עבירות של סוזוקי סמוראי. לחבר שלי היתה דהייטסו קורה מודל 87 ארבע על ארבע שנקנה ממקורות וגם לו היתה יכולת שטח מרשימה.

פורסם

תגיד, מישהו שאל על הסחירות של הרכב או העבירות שלו בשטח ?

ביקשתי טיפים למכירה יותר זריזה בלי להזיז את המחיר וכמו כן איך מתמודדים עם המטרידים למינהם, לא ביקשתי את קו"ח של הרכב ואו השושלת המכוערת שממנה הגיע.

למה אנשים חייבים להגיב בחוסר הקשר.

ואני אומר את זה בפעם האחרונה עכשיו:

אני יודע שקניתי רכב לא סחיר, עוד ביום שקניתי אותו ידעתי את זה, אבל גם מדברים לא סחירים אפשר להפטר (היה לי טראנו בעבר)

פורסם

אתה עושה את עצמך?!

זה נורא פשוט, תמכור ב-40, אם זה מה שמציעים לך.

זה לא מעניין אף קונה שהרכב ייחודי, כי הייחודיות שלו לא מוכרת. זה לא רכב שאיזו חובב מבין, אחד מתוך נישה של קוני רכב, יבוא וישים לך את הכסף שאתה רוצה עליו (כמו על פיאט קופה או 164 או טווינגו או אפילו סתם BMW ידנית, לדוגמא).

זהו רכב שגם לחובב רכב אין ממש סיבה לקנות אותו, כי אין מאחרי היחודיות שלו תמורה. אפילו נהפוך הוא, מערכת ההנעה גובה מחיר יקר בצריכת דלק וביצועים.

כשאתה צריך להתקדם בכבישים מושלגים, ואין לך ברירה, אז זהו פתרון טוב. אחרת, רכב מיותר.

פורסם

זה מה שאתה חושב, אולי ראיית העולם שלך דפוקה, יש אנשים שאוהבים לעשות טיולים בשבילי קקל ואין להם מאזדה מהעבודה, אז הרכב היעודי בשבילהם הוא בדיוק הפיאט הזו.

האא ועוד משהו, אתה לא תגיד לי בכמה למכור את הרכב, זה הרכב שלי ואני מחליט :-P

פורסם

ביקשת טיפים, קיבלת טיפ. תמכור במה שמציעים לך.

אם לא הבנת, זה פורום ציבורי, אתה לא שולט בתגובות שתקבל. אולי ראיית העולם שלי "דפוקה", אבל בינתיים זה אתה שתקוע עם הרכב...

בשבילי קק"ל אפשר להתסדר מספיק טוב עם רכב הנעה קדמית, מה שגם שאתה פונה למטיילים רווקים, שמשנעים לא יותר משני אנשים לטיול. זו חתיכת נישה...

פורסם

כל מכונית בעולם היא ברת מכירה, הכל פונקציה של כסף, זמן וסבלנות.

אם אתה מוכן להתפשר בחיר, המכונית תימכר במהרה.

אם יש לך סבלנות ואורך רוח אזי יגיע הקונה המתאים.

ואם לא, תתאזר בסבלנות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...