Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סליחה אולי על הציניות המתפרשת מדברי, אבל איזה "אסטרטגיה" בדיוק אתה רוצה?

שיתקשרו רק אלו שמוכנים לשלם 49 ולא שקל פחות? אתה מוכר רכב לא? חלק מזה זה בלבול מוח ובלבול ביצים.

לא צריך להיות מגעיל לאנשים. לא כולם מבינים או יודעים שהרכב שלך שונה.

באופן אישי להדביק כותרת של "חוסר מזל והצלחה במכירת רכב" [לרכב כלשהו] שנתנו עליה (לדבריך) 46 אש"ח במקום 49?

זה רכב כ"כ מבוקש (ברצינות)?

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

• תגובות 131
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היי, לגבי למכור ב46 במקום 49, יש לי זמן להתעקש, ללא כל קשר לביקוש.

לגבי מגעיל, תאמין לי שאני לא.

צלצל אלי עכשיו בחור בשם אלכס, שקורא כאן בפורום וגם ביד 2, דיברנו בטלפון כ20 דקות לגבי הרכב, אני אפילו הצעתי לו שנעשה עם הרכב סיבוב בשטח (הוא קצת מהסס לגבי היכולות).

לפני שבועיים התקשר אלי איתמר שהוא שוקל לקנות את הרכב, הוא ביקש לבוא ולעשות סיבוב בגלל שהוא גבוה ולא בטוח שיסתדר עם הרכב, נסע לאבא שלי לעשות סיבוב, צחקו עליו קצת כשהוא לא הצליח לצאת בגלל שהאוטו קטן לו, והכל סבבה.

אבל כל זה נכון, לאנשים שבאמת רוצים לקנות רכב, וכשאני רציתי לקנות אותו, שילמתי עליו מחיר מופקע, ב3000 שח מעבר למה שתכננתי, כי ידעתי שזה רכב שמור מאוד וממש מתוק.

כרגע לא בוער לי למכור את הרכב בפחות מ49 אלף שח, אבל מציק לי השיחות טלפון הלא רציניות שמספרות לי על המבצע של המשביר לצרכן (גילוי נאות, אני מעביר 12 שעות ביום לפחות בסמוך לרדיו, ושומע את הפרסומת הזו לפחות 12 פעמים ביום)

אייל, אני ממש לא צריך את הכסף לתדלק את הכחולה השניה, אני מוציא סהכ דלק בחודש פחות מ1000 שח, ככה שזה לא הפקטור בסיפור הזה (כל היום על המשאית, בסופ"ש נוסע עם הכחולה הגדולה אבל היא נוסעת על גז אז יותר זול)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
היי, אני מבקש מחירון לא משוקלל, שזה בעצם יוצא פחות ממחירון, כל אחד יכול להסתכל על זה איך שבא לו

ב40 אלף אני מעדיף לעשות מהאוטו עציצים.

אין לי בעיה להמתין לקונה, יש לי בעיה עם הזיוני מוח שמסביב.

תבין ,אלו הממתינים לך בצד על מנת לשבור אותך הם אלו המתקשרים ,הם לא ירפו ממך גם בשל הסיבה שאתה מוכן להפוך אות לעציצים.קלישאה זו רק מגבירה אצל הציידים את הרצון לשגע אותך משום שהם מכירים את הקלישאה ויודעים היטב שמי שמשתמש בפטנט המיושן הזה של העציצים נמצא על סף יאוש.

קיצצרר , אל תנהג ביהירות וקנה לך עציצים טבעיים ,טוב יותר עבורך .

פורסם

כמו בכל מכירת רכב, זה עניין של משחק כמה סבלנות יש לך וכמה אתה לחוץ על הכסף.

לתלות שלט "49 ולא שקל אחד פחות" אולי יעזור לך, מצד שני יכול להיות שתקום בעוד חצי שנה ותקלל את עצמך על זה שלא שיחררת ב46 כשעוד יכולת.

אני נתקל בערך באותה תופעה כמוך - רק שאני לחוץ על הכסף כי הזמנתי כבר חדש ואני חייב לפרוע אותו. אנשים מדי פעם מתקשרים, מתחכמים, ומתחילים לזווג לי את המוח על המחיר.

ואז אני אוכל את עצמי שיכולתי למכור לפני חודשיים ב45, והיום אני לא מקבל שיחות טלפון אפילו ב40. (יד2 משוקלל 47, שתקבל פרופורציה)

דעתי? תחזור להוא ב46 בטלפון. חבל שהרכב סתם יירקב בחניה.

או שפשוט תרשום במודעה "לא מוריד אפילו שקל אל תטרחו להתקשר" וככה תדחה את כל ה"חסכנים" (וגם כמה קונים פוטנציאליים שישללו אותך על הגסות)

בהצלחה

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

היי, זו בדיוק הנקודה, אני לא מעוניין שאנשים ישללו את הרכב בגלל גסות, נהפוך הוא, אני מנסה להיות הכי נחמד שיש.

לבחור ב46 אני לא אחזור זה היה כבר לפני הרבה זמן ואין לי איך לחזור או רצון לחזור (אני יודע שזה לא יסגר במחיר הזה, כי זה עוד אחד שלא מבין הרבה מהחיים, לכן דילגתי)

אני בכל מקרה מחכה לטוב, מי יודע, אולי הבחור שדיבר איתי הערב, יזכה ברכב המדליק הזה (וכן, זה בגדר זכיה)

פורסם

רכב זה לא מניה שפעם עולה ופעם יורדת.

מחיר רכב עם הזמן יורד.

זה שנתן 46 הייתי מזמין אותו לראות את הרכב ומנסה לסגור בינך לבינו, אם הרכב באמת כל כך אטרקטיבי.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

שמע עם כל הכבוד למצבו השמור של הרכב,היום יש את כל המיני חדשות דנדשות ב 58-60 אלף שח על הכביש.

למה שמישהו ישלם כמעט 50 אלף שח על רכב שהוא 4 שנים על הכביש? ה 4 על 4.. לא חושב שמעניין את הצרכן הישראלי-מעניין אותו המחיר....

בהצלחה בכל מקרה:)

פורסם

זו גם הייתה דעתי, אבל אני 12 שעות ביום נמצא מאחורי ההגה, אני צריך לתת שירות ללקוחות והעבודה שלי דורשת 110% ריכוז בעבודה, משמע אין לי זמן לזיוני מוח וויכוחים, עדיף לי להחזיק את הרכב עוד חודש או חודשיים ולמכור במחיר שאני דורש, בלי בלבולי מוח, יבוא בנאדם רציני יקח לבדיקה ויצא מאושר, זה הדעה שלי.

פורסם
רכב זה לא מניה שפעם עולה ופעם יורדת.

מחיר רכב עם הזמן יורד.

זה שנתן 46 הייתי מזמין אותו לראות את הרכב ומנסה לסגור בינך לבינו, אם הרכב באמת כל כך אטרקטיבי.

+1

אור יקר,

ה"מחירון" רק הולך ויורד, וכל חודש שלך עם הרכב עולה לך בביטוחים.

שים את הכבוד בצד, ואל תתן לו לנהל אותך כלכלית.

אתה צריך לקבל החלטה כלכלית טהורה, ולא לערב שיקולי אגו או כבוד.

אין לך שליטה על מחיר השוק, ומחיר השוק הוא הקובע, ולא ירחונים סטטיסטיים של לוי יצחק/יד 2.

אני יכול לתת לך דוגמא אישית שלי:

פרסמתי רכב מיוחד מאוד למכירה, כשהמחירון היה 112,000 שקלים. דרשתי 116,000. הציעו לי באיזור ה 100,000. (על הרכב היו תוספות אמיתיות בשווי של כ 10,000 שקלים) לא שחררתי, "מה אני פראייר?" יש לי רכב מיוחד וייחודי.

כשהמחירון ירד, (באנג'י בלי חבל) לא נשברתי. המחירון 102.0K סחבק מבקש 105.0K, הקונים מציעים באיזור ה 90.0K.

המחירון המשיך לרדת.

כשהמחירון היה 90.0K הציעו לי 82.0K ולא נשברתי.

סופו של דבר, הרכב נמכר אחרי 7 חודשים בהם שילמתי ביטוחים +טסט.

התוספות פורקו מהרכב, חלקן נמכרו בכ - 2500 שקלים, חלקן ניתנו במתנה לחבר.

המחירון כשמכרתי היה 85,000 שקלים. מכרתי ב 75,000 שקלים...!

:oops:

עצה של דוד "זקן" - שחרר את וילי.

הציעו לך 46.0K, תנסה לקדם את העסקה בעוד 1000 שקלים, 500 שקלים - אבל אל תתן לקונה לברוח. לעולם לא תדע מתי יגיע קונה רציני אחר, בסכומים האמורים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

כמו שאמרתי, הבחור שרצה 46 הלך כבר, וטוב שככה.

אני אישית מאמין שאצליח להשיג 49, מעין קארמה כזו.

אגב, הייתה עוד מישהי עם 46 שלא הבינה שזה 4על4 והתלהבה מהצבע (כן, אמיתי), אבל במוסך הסבירו לה אז היא ברחה

פורסם

discoTD5, קראתי ואני פשוט חייב לדעת - איזה רכב הצליח לאבד 27,000 ש"ח בירחונים הסטטיסטיים של לוי יצחק תוך 7 חודשים?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
discoTD5, קראתי ואני פשוט חייב לדעת - איזה רכב הצליח לאבד 27,000 ש"ח בירחונים הסטטיסטיים של לוי יצחק תוך 7 חודשים?

לנדרובר דיסקברי TD5...ירחם השם.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לא נעים לי לומר את זה זה אבל פיאט פנדה הוא לא רכב סחיר מי יודע מה.

עכשיו תיקח דגם של פיאט פנדה שהיא נישה בתוך הפיאט פנדה ומה הסיכוי שתקבל עליו מחירון?

אני הייתי מוכר להוא ב46 וגם מזמין אותו לארוחה :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...