Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה השם של הכותרת , איזה פואנטה אתה רוצה ?

אם לדון בכל כותרת פה לגופו של עניין , זה יהיה פורום חכמולוגים ולא רכב.

TAKE IT EASY

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

אותי מצחיקה התגובה של אחד:

אולי תשימו כתבה על עירנות בנהיגה ? על סובלנות ? על משפחות שלמות שיכולות להימחק בגלל שחלק רואים בנהיגה ספורט ותחרות .

אל תדליקו את הנהגים לנסות את זה על הכבישים המשותפים שלנו !!!

למה הוא חושב שאם יש מישהו מספיק אדיוט בשביל לחשוב שאפשר לבצע דברים כאלה בכביש,יכנס לכתבה על סבלנות ועוד יתייחס אליה ברצינות.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם
אותי מצחיקה התגובה של אחד:

למה הוא חושב שאם יש מישהו מספיק אדיוט בשביל לחשוב שאפשר לבצע דברים כאלה בכביש,יכנס לכתבה על סבלנות ועוד יתייחס אליה ברצינות.

זה כמו שעל הקופסא של משחקי יריות, מכות ועוד ועוד, לדוגמאת GTA, יש איסור לשחק במשחק מגיל מסויים.

לא שמישהו אוכף את זה, וזה לפי דעתי רק אזהרה כלשהי להורים, בכל זאת זה איכשהו יכול להשפיע על בנאדם.

תחשוב על זה שלא כולם אנשים מן השורה כמוני וכמוך.

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

נ.ב. בקשר לזה עם המשאית, היה הרבה יותר מרשים אם הוא היה עושה את מה שעשה עם הסנצ'ורי השחורה כולל העגלה.

גם אני הייתי רוצה לדעת. נראה לי הרבה יותר מגניב.

הג'מאיקנה השניה של קן בלוק היתה החזקה ביותר.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...