Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאונה שהיום קרתה לי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5530 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשוב לגשת למשטרה ולהגיש הודעה על התאונה - הודעה זו היה הבסיס לתשלום תמורת הטיפול הרפואי. אחרת האמבולנס והביקור במיון יכלים לעלות לך כמה אלפי ש"ח. סבירות גבוהה שהתיק יסגר, אבל המסמך של הגשת הודעה וסיכום הטיפול המשטרתי חיוניים לתשלום תמורת הטיפול הרפואי (ע"י ביטח החובה) ועשויים להיות משעותיים גם בתביעות נזקי רכוש.

טוב שטרחת לצלם את הארוע, תן לסוכן הביטוח לטפל בכל העניין הכספי, אם כי גם תביעה נגד הצד הפוגע עלולה להיות עניין ממושך. במידת הצורך הוועץ בעו"ד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בזמן שהייתי שם, המשטרה לא הגיעה למקום. כשעה וחצי לאחר מכן, שבאתי לקחת את הרכב ממקום התאונה, המתדלק אמר שניידת קפצה לבקר.

תודה על העצות, ואני מבין עכשיו בדיעבד שכנראה באמת התאונה יכלה להימנע ע"י האצה, אבל מה שאולי לא רואים מכאן זה שבלמתי ממש בכניסה, ולא בתוך השביל שנכנס לתחנה, והמשאית גררה אותי קצת. מהמצב שבו בלמתי היה סיכי כלשהו שהמשאית תעבור מבלי לפגוע בי והאינסטינקט היה לבלום.

פורסם

באיזה מהירות זה קרה? אני לא בטוח שלהאיץ היה עוזר לך ,אף אחד בפורום לא יכול להגיד לך אם היית מאיץ היית יוצא בסדר כי זה לא בטוח בכלל. אף אחד לא היה שם ולא יודע מה היו התנאים.

יכול להיות שלהאיץ היה עוזר ויכול להיות שלא ,יכול להיות שבלימה יותר חזקה הייתה עוזר ויכול להיות שלא ,בכל מקרה הדבר הכי חשוב הוא שיצאת ללא פגיעה.

חג שמח.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

האצה האטה התאונה לא בגללו נהג המשאית ניסה להיכנס מהנתיב השמאלי לתחנת הדלק והוא כנראה גורם התאונה

העקרי פה .

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם

זה קל מאוד לרשום פה מה הוא היה יכול לעשות ומה לא,שזה להאיץ מהירות,אבל אף אחד באמת לא יודע איך הוא היה פועל אם היה נמצא באותו סיטואציה במיוחד כשמדובר במשאית גדולה שיכולה למחוץ אותך...

גבר,חג שמח,שמח גם שלא נגרם לך נזק רציני והמשאית לא עלתה עלייך,תנוח ושיהיה לך חג שמח.

ההגה הוא עגול!

פורסם

בעיה ידועה עם נהגי הסמי, לא פעם ולא פעמיים נ תקלתי בנהגי סמי שמאותתים על זה שהם עוברים נתיב ובאותו הרגע הם פשוט עוברים נתיב האיתות הוא רק הודעה, הם לא באמת מסתכלים במראה לראות מה קורה.

מה גם שזה עבירה על החוק שהוא נסע בשמאלי, החוק מתיר להם אך ורק לנוע בנתיב הימני!

בכל אופן תשמח שלא קרה לך כלום (גופנית) ושיהיה חג שמח

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

יש לך תביעות משני גורמים

האחת התביעה על נזק גוף - אתה תובע את חברת הביטוח חובה שלך

השניה תביעה בקשר לנזק לרכב - שם אתה תובע את הביטוח צדג' / מקיף של המשאית או את הנהג + בעל הרכב.

הולך למשטרה ממלא דו"ח תאונה כדי שלא לשלם על הוצאות בית החולים וכו'.

כמה זמן לרכב שלך אין טסט?? יכול אם מדובר בזמן ממושך להיות לא נעים מבחינה ביטוחית בכלל.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני חושב שהוא שאל מה היה קורה אם לא היה לו טסט.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
ועוד שאלה תאורטית שעלתה לי, מה היה קורה אם תאונה כזאת היתה נגרמת כשלי אין טסט?

:-)

כמה זמן לרכב שלך אין טסט?? יכול אם מדובר בזמן ממושך להיות לא נעים מבחינה ביטוחית בכלל.

אני חושב שהוא שאל מה היה קורה אם לא היה לו טסט.

איתמר.

אז גם התשובה שלי היא תיאורטית:lol:

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

נניח ומדובר בתקופה של עד 3 חודשים ללא טסט?

ואם נלך לכיוון הקיצוני יותר, שבו ברכב לא פועל הביטוח חובה, ומדובר על תקופה של מעל חצי שנה? זה בהחלט יכול ליצור מצב לא נעים, אם כי יש פה אפשרות כלשהי לדון עליה, מכיוון שאם קרה מקרה כמו אצלי, שבו אני מאמין שאני לא אשם בשום דבר, משאית עוברת על החוק בנסיעה שלה ועושה תאונה, הרי שנהג הרכב שללא טסט (וביטוח חובה בתוקף כיו"ב) נפגע מטעות של מישהו אחר, ואולי יש פה דרך לראות את הכסף דרך בימ"ש. אבל זאת רק הדיעה שלי, אשמח לשמוע דעות של אנשים נוספים מנוסים יותר.

ומדובר על מצב תיאורטי כמובן (icon_lol.gif)

• תוכן חדש...