רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,559 נושאים בפורום הזה
-
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הי, אני מעונין להוציא רישיון למלגזה. מכיון שאני עובד עבודה שהיא ברובה לא קשורה לתחום הלוג', יוצא לי רק לצפות באנשים שעובדים במקום העבודה שלי על מלגזות. מאז שהייתי ילד תמיד אהבתי לשחק בצעצועי צמ"ה ועכשיו שאני כבר קצת גדול, הגיע הזמן לשחק בדברים האמיתיים. :lol: הוצאתי כבר טופס ירוק להיתר 129 (מלגזה עד 20 טון). הבנתי שהלימוד הוא בעצם יומיים (יום תאוריה ויום מעשי + מבחן מסכם)? כמו כן, הבנתי שבמידה ואני רוצה לשמור את רישיון המלגזה שלי, אני צריך לעבור קורס רענון מלגזה פעם בשנה. שאלתי היא: האם אפשר לעשות קורס כזה (אפילו בתשלום) למרות שאני לא הולך "להתאמן" (לצערי) במהלך השנים בשימוש במלגזה? מה (בערך) העלות של השתלמות כזו? האם מישהו יכול לספר קצ…
הודעה אחרונה מאת שביט, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 23 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
לא מכבר נכתב כאן על הלינולאום החדש והמטופש שריצפו בו את חניות הגרנד-קניון. מעט גשם(החניונים פרוצים לאקלים הסביבה) וקיבלתם משטח החלקה במהירות זחילה. הבימר שלי, גם עם בקרת משיכה/אחיזה מחוברות, קשקשה קלות בזנבה. -ABS מגיב למשטח הזה כמעט כמו לקרח, כלומר בקושי מתפקד ואף מגדיל מרחק עצירה. שמרו מרחק מוגדל ושימו לב להולכי רגל. -המשיכה חלשה מאד וגלגלים מניעים מחליקים בקלות. שימו לב בעיקר בעלי הנעות אחוריות. -שימו לב לחומרי סלילה משתנים. ההיירפינים בין הקומות עדיין מרוצפים אספלט, עליו האחיזה גבוהה יותר בתנאי רטיבות, כך שמי שאוהב ללחוץ קצת בפניות האלו, יוצא ישר למשטח חלקלק. -הזהרו כשאתם יוצאים מהרכב. גם הולכי רגל מחליקים שם בקלות. כשנתקלתי במנכ"ל הגרנד-קניו…
הודעה אחרונה מאת יוסי פרנקוס, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 8 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
שלום, חברים! ברשותי פורד פיאסטה החדשה המשמת אותי בנאמנות כבר שנה וחצי. בזמן אחרון הופיע צורך בהתקנת גגון ונזכרתי שראיתי אחד "מקורי" בקטלוג של הרכב בזמן הקנייה - מצורפת התמונה מהקטלוג. אני לא מעוניין בגגון פשוט מACE, רוצה לקנות משהו איכותי בהשקעה סבירה (עד 2000ש''ח). ייעוד הגגון - כמו בתמונה המצורפת - העברה בטוחה של שני זוגות אופניים (יקרים). כמה שאלות לגבי הגגון: 1 - איך הגגון שבתמונה הותקן? האם אופן התקנה זה הוא משהו ייחודי לפורד, או שיש עוד גגונים שמותקנים באותה שיטה? 2 - אם זה משהו סטנדרטי - מבקש הכוונה כללית איפה ניתן לחפש? 3 - האם ניתן להתקין גגון קבוע לאורך הרכב? כלומר שני פסים בצדדים של הגג לאורך הרכב כמו שנהוג ברכבים עם תצורה של מיניו…
הודעה אחרונה מאת Eily, -
-
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם, אני לא בטוח אם זו ההגדרה המדיוקת של החישוקים האלה, אבל זה נראה כך: מישהו יודע איפה אני יכול להשיג חישוקים כאלה [לאו דווקא אלה ספציפית, אבל כאלה שהם שקועים] וכמה זה אמור לעלות? תודה מראש! Peace Out
הודעה אחרונה מאת fish, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
לפני כמה ימים ראיתי שרשור שפתח מישהו שהתעניין בסיטרואן C4. לדבריו מותקנת ברכב תה"ל מסוג AL8, שהיא לכאורה שיפור של התיבה AL4. לא מצאתי שום אזכור לתיבה מסוג זה למעט בכתבות רכב מישראל העוסקות ברכבי קונצרן PSA. לא ראיתי גם שהתיבות של אייסין נקראות בשם זה. מישהו יכול לפזר את הערפל, האם מדובר בתיבה משופרת (הגם שהיא בעלת 4 הילוכים בלבד) או בהמצאה של אנשי מכירות ישראלים?
הודעה אחרונה מאת Eily, -
-
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
http://epaper.maariv.co.il/Olive/ODE/bigtimecar/ כתיבה מהנה ועניינית (כולל של און יעקובסון). לא תמיד ברור לי איך הציון המספרי בסוף מתחבר לטקסט, אבל מעבר לזה אחלה של מגזין. אולי זה מה ששכנע את נוחי לקנות את העיתון?
הודעה אחרונה מאת witty, -
הקדמה שלום חברים, האשכול הזה נכתב במטרה לעזור לאנשים, או לפחות להעביר להם את הזמן בנעימים, וזאת כדי להחזיר טובה לפורום על העזרה הענקית שנתן לי במהלך החודש האחרון במהלכו התלבטתי, למדתי, החלטתי, שניתי את דעתי, החלטתי שוב, ובעיקר פספסתי הרבה שעות שינה בגלל המתח וההתלבטויות שהיו לי בנוגע לקניית רכב. אני אקדמאי צעיר שלא הבין עד החודש האחרון ממש כלום ברכבים ושהחליט שהגיע הזמן לרכוש רכב. ניסיוני המעשי הוא דל ביותר אך אני בטוח שחלק מהאנשים ימצאו באשכול שימוש מסויים. בחירת הרכב נתוני פתיחה אובייקטיבים: רווק,תקציב של 50 אש"ח (גמיש) יש 17 אש"ח במזומן וכל השאר מתכוון לקחת בהלוואה, גר בירושלים, מתכנן לבצע נסיעה מישורית של 15 ק"מ לכל כיוון 5 ימים בשבוע ושאר הנסיעות ב…
הודעה אחרונה מאת יוסריאן, -
- 0 תגובות
- 762 צפיות
היי קראתי כאן בפורום הרבה שרשורים בנוגע להבדלים בין כ"ס למומנט ובכל זאת יש לי כמה שאלות קטנות: בנתונים הטכנים כתוב תמיד מומנט בסל"ד נגיד 23 קג"מ ב- 3,000 סל"ד כוחות סוס לעומת זאת מושגים תמיד בסל"ד יותר גבוה, נגיד 150 כ"ס ב- 5000 סל"ד. השאלה היא, כאשר אני ב- 5,000 סל"ד בשיא של הכ"ס, אז המומנט בטווח הזה נמוך יותר מאשר ב- 3,000 סל"ד? שאלה נוספת - נניח שתי מכוניות עם אותו מומנט בדיוק, אבל מכונית אחת משיגה אותו ב- 1,500 סל"ד והשניה ב- 3,000 סל"ד. זה אומר שהמנוע של הראשונה חזק יותר, או שפשוט שיחקו עם יחסי העברה ובמשחק נכון עם ההילוכים אפשר להפיק משני המנועים את אותו הכוח? ושאלה אחרונה חביבה - קראתי שרכב עם יחסי העברה ארוכים חסכוני יותר בדלק. אני מניח…
הודעה אחרונה מאת שועלון, -
- 3 תגובות
- 962 צפיות
שלום,לא מזמן עשיתי ניקוי במחסן,ומצאתי גלאי רדאר (לפחות ככה זה נראה) של bel. אבא שלי קנה אותו בארה"ב לפנים שנים(לא ברור כמה) וכל חיפוש שעשיתי עליו באינטרנט לא נמצא לו זכר. הדגם הוא bel 500i וכתוב עליו super wideband with laser. האם הגלאי הנ"ל טוב לשימוש בארץ? תודה.
הודעה אחרונה מאת ArikC, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש ברשותי סט של 4 ג'אנטים 16" מקוריים חדשים לחלוטין. חומר - פלדה (לא מגנזיום). הגיעו במקור עם צמיגי 215/55R16 של סיטרואן פיקאסו. איך נפטרים מהם? יש סיכוי למכור אותם? כמה הם צריכים לעלות (סדר גודל)?
הודעה אחרונה מאת ytimsit, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אם אני קונה רכב חדש מהסוכנות בשנת 2008 לדוגמא. למשל רנו. זה יכול להיות לדוגמא renault 2005? או כל שנה? או רק רנו 2008? אני מדבר על רכב חדש.. רכב שעוד לא נגעו בוא.
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הייתי היום בבית דפוס אחד שבעיר שלי ולקחתי איתי 2 שבלונות עם תמונה אחת של נמר שתפסה ממש קצת מקום(אני לא רוצה ענקי, אני רוצה נקודתי חמוד כזה כמו מדבקות שמדביקים כשקונים מאיזה חנות של אביזרי רכב כשקונים מהם "כדי לפרסם אותם")אז שאלתי והוא אמר לי 150 שקל כולל התקנה. עכשיו בדרך לביתי עלתה בראשי המחשבה שאולי הוא חשב שאני רוצה שהוא ידביק לי את המדבקה של הנמר על כל השמשה האחורית(מה שכמה שאני אוהב את זה אני לא אעשה את זה כי זה מסתיר 100 אחוז)? או שככה המחירים?זה פשוט נשמע לי לא הגיוני. הוא אמר מטר על מרובע שזה ייצא, משהו כזה. מצד שני, אם אני אדביק את מה שהדפסתי סך הכל עם דבק לרכב, יכול לקרות משהו? תודה רבה !
הודעה אחרונה מאת אושריקו, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 883 צפיות
משהו לכל מזג אוויר שהגומי שלו לא מתרחב אחרי חודשיים ומתחיל להתעופף. ואיפה קונים?
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
- 10 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
זה כבר 6 שנים שאני מכור לימי מסלול האלה, למרות שזה לחביב יקר מאוד, גם 2 ילדים ועבודה לא הצליחו לעצור את התדרדרות שלי, כל שנה נוספים שיפורים נוספים, ובאותה מידה דברים שנראו לי בסיסים והכרחים להתניידות כמו מושבים מתכווננים, צמיגי כביש, גלגל רזרבי וכו', נראים לי כמו שומן מיותר. התוספות האחרונות הן: סט גלגלים קלים וצמיגים של R888 255/40/17 (סט לימי מסלול רטובים) זרועות קאמבר אחוריות ומושב מירוצים לנוסע. כדי לממן עלויות נאלצתי למכור את הסלון עור המקורי שהיה במצב מצוין ואת הסט גלגלים המקורי. ידוע שהמידות של צמיגי R COMP הם רחבים בכ 15-20מ"מ ממה שרשום עליהם (255 שווה ל 270-275), מה שגורם להם שפשף את הכנפיים האחור…
הודעה אחרונה מאת reuven, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 15 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
דגם הקונספט M5 יחשף בעוד כשבועיים בתערוכת הרכב של שנחאי. הדגם הסדרתי, שהשקתו צפויה לקראת סוף השנה, צפוי להיות דומה מאוד לדגם הקונספט החדש. המנוע יהיה V8 עם שני מגדשי טורבו ותיבת ההילוכים תיהיה רובוטית כפולת מצמדים. שאר הפרטים בקישור: M5 קונספט נחשפת
הודעה אחרונה מאת Caveman, -
-
- 20 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
האם כל מה שאנו רואים בטופ גיר מתוסרט מראש? יצרנית מכוניות הספורט החשמליות טסלה טוענת שבתוכנית הרכב המפורסמת בעולם קבעו תוצאות המבחן לפני שהוא התקיים, הגיעו עם תסריט מוכן מראש וטענו, בין היתר, שהרכב נתקע בגלל סוללות ריקות כשבפועל הסוללות כלל לא התקרבו למיצוי היכולת שלהן. http://www.mako.co.il/cars-celebrity/test/Article-a56e93192d22f21006.htm&sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=529170498 מה דעתכם? המבחנים של טופגיר מכורים מראש ולא אמינים? למשהו קשה לי להאמין לזה. מה שמוזר שהביקורת שלהם כלפי הרכב לא הייתה רעה במיוחד(אם בכלל).. gXfV2hw_2Xo דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
הודעה אחרונה מאת Alon_A, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
טינופות.. תודה על העדכון.
הודעה אחרונה מאת יוסי פרנקוס, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 13 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
האם לכבות רכב ולהתניע לאחר 10 שניות (לדוגמא),וכך לעשות כמה פעמים בזמן עמידה בפקק נגיד, חוסך בדלק או להפך? כי לפי מה שאני יודע התנעה אוכלת יותר דלק מאשר עמידה בניטורל. ואם זה להפך , אז למה יש מערכת START & STOP בחלק מן הרכבים?
הודעה אחרונה מאת Eily, -
-
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אהלן, בהמשך לכתבה הבאה מויי נט : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3991653,00.html החלטתי לחפש את תקנות התעבורה המעודכנות ביותר על מנת לבדוק את נכונות הדבר. בעזרת גוגל הגעתי לכאן: http://www.rsa.gov.il/TeachingCenter/Pages/guidance.aspx ממה שאני מבין ממה שרשום שם זה שאין כל שינוי בתקנות התעבורה והחוק עדין מתיר שתייה של בירה לכל נהג (כולל מתחת ל24). יש כאן מישהו שיכול לאשר לי שאלו אכן התקנות המעודכנות ביותר ואני צודק? תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת סאפיר, -
אני לא יודע מה זה המזוכיזם הזה אחרי מה שעברתי עם הקליאו הרגילה שהיתה לי, אבל אני חולה במחלת הצרפתיות ואתמול קראו לזה איך שאתם רוצים אם זה הגשמת חלום או סימון וי על מטרה שרצתי הרבה זמן - רכב ספורט. הכל התחיל לפני 4 חודשיפ אחרי חודשיים ללא רכב, הבנתי שזה לא קל ולאחר תהיות רבות ואינספור שעות של קריאה באינטרנט על עלויות תחזוקה של רכב ספורטיבי גיליתי שהשד לא כזה נורא במידה והרכב תוחזק כראוי! התקציב בכלל היה 35~40 K ולאחר בדיקות מעמיקות שעות על גבי שעות, הרכב שיתן את התמורה הטובה ביותר לכסף היה הMK1 שכן בתקציב הנל גולף GTI לא באה בחשבון, רובן המוחלט של הפולו GTI עברו 200K ו5 ידיים וצפונה, ולך תמצא איביזה 20VT בתקציב הזה שלא שברו לה את הצורה (אחד הדברים שהכי מרתיעים אותי הם שיפו…
הודעה אחרונה מאת davemustaine87, -
שלום, אני הרבה בזמן בפורום אך אני לא מרגיש צורך להגיב. אבל היום קרה משהו שממש העלה לי את הפיוז. בדרכי הביתה, 2 ילדים (בערך בגיל 14-15) עם תיק של בית ספר על הגב וכובע נייק על הראש, עמדו לי באמצע הכביש ולא רצו לזוז. צפרתי אך כנראה שזה לא הפחיד את הילדים והם נשארו לעמוד לצחקק, חשבתי לצאת אליהם אבל ויתרתי, אז התקרבתי אליהם קצת, העברתי לניטורל וגרמתי למנוע "לילל" קצת ב5500 סל"ד, זה כנראה גרם להם להשתין במכנסיים והם רצו הצידה. (כמובן שלפני שלחצתי הרבה על הדוושה בדקתי שבאמת האוטו לא מתקדם בלחיצה על הגז, בכל זאת, לא כדאי לקחת להם את החיים עדיין.) באותו רגע פשוט רציתי לדרוס את החיות אדם האלה. טוב כאן נגמרה הוצאת הקיטור שלי. אם נתקלתם גם במצב כזה, איך התמודדתם איתו?
הודעה אחרונה מאת scoob, -
שלום לכולם, מחר אני אמורה למסור את הרכב שלי במסגרת טריד אין עם פולקסוואגן (אני מוסרת גולף ואמורה לקבל בתוך שבועיים פולו חדשה). העניין הוא שהם מבקשים ממני להביא את הרכב מחר לסוכנות עם שני מפתחות ורישיון רכב - ולהשאירו אצלם מבלי שתעשה על המקום העברת בעלות מסודרת! הם טוענים שככה נהוג! לי זה נשמע מאוד מוזר. אני מכירה מישהו שלפני כמה חודשים עשה עסקה דומה והוא התבקש להביא את הרכב לאוטו דיל ועל המקום עשו העברת בעלות. מה פתאום שאני אעביר להם את הרכב כשאני רשמית עדיין הבעלים? אני הרי מתכוונת לבטל את הביטוח, ואם הרכב יגנב אז הוא עדיין בבעלותי. בנוסף אני לא מעוניינת להיות אחראית על הרכב לאחר מסירתו, זה פשוט לא הגיוני. אשמח לסיוע מאנשים שמתמצאים בנושא, איך …
הודעה אחרונה מאת drsubaru, -
- 0 תגובות
- 656 צפיות
האם מישהו קנה, רכב חדש, בין החודשים ספטמבר 2008 עד ל אוגוסט 2009? אחד מהדגמים הבאים - chevrolet,ford,hyundai,mazda,nissan,renault,toyota. אם כן, אשמח ממש אם תרשמו לי כאן, אני צריך עזרה בקשר לעבודה כלשהי שיש לי. תודה רבה אתם ממש תעזרו לי.
הודעה אחרונה מאת kirsch, -
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מצאתי את עצמי בנסיבות אשר מאפשרות לי לבחור רכב לטעמי מהיצע הליסינג התפעולי. אינני מתכוון לקחת רכב מפואר יתר על המידה, (או מפואר בכלל) ומוכן להסתפק ברכב אשר יעלה לחברה כ-3 עד 4 אש"ח לחודש. השאלה שלי היא: אילו רכבים שהם לא יפנומטיות משפחתיות קיימים בטווח המחירים הנ"ל בהיצע הליסינג התפעולי? כמובן שאני מתכוון לבקש קטלוגים מחברות הליסינג בהמשך השבוע, אך אשמח לשמוע את חוו"ד הפורום. תודה.
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
-
- אחראי פורום
- 31 תגובות
- 6.5 אלף צפיות
שמתי לב שסקודה בדגמי 2005 מציעים (לעומת בשנים הקודמות) את הסופרב בשילוב מנוע בנזין. מחירה של הסופרב ברמת קומפרט כיום עומד על כ190K ואילו רמת האלגנס שכוללת ריפודי עור, פנסי בי-קסנון (גיא?), מושבים קדמיים חשמליים עם 3זכרונות וכו' עולה כ210K. הסופרב נושקת מבחינת מחיר למשפחתיות הגדולות ולדעתי היא בהחלט יכולה להיות אלטרנטיבה טובה. על פניו הסופרב מציעה את מה שהלקוח הישראלי רוצה מבחינת גדול (פח לשקל), איכותי "גרמני" וזאת במחיר זול (טוב, אולי לא ממש זול אבל ביחס למכוניות הגרמניות האחרות שמציעות חבילה דומה היא זולה), בהתחשב בכך אני חושב שלסופרב 1.8T בהחלט יש סיכוי להתברג אצלנו בשוק. בנוסף חושבני שלא תחלקו עלי בזאת שהיא בסה"כ מכונית טובה. לסיום, אני מניח שהשאלה הגדו…
הודעה אחרונה מאת shaulc, -
-
- 1 תגובות
- 660 צפיות
כתבה מעניינת: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4051857,00.html בברכה - רפי לין
הודעה אחרונה מאת yoni_la, -
- 16 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שבת שלום חבר'ס במדינתנו חלק מאיתנו כבר התרגלו למציאות בכיבישים וכששומעים על עוד תאונה ועוד הרוג, אומרים לעצמנו יאללה איזה מסכן וממשיכים כרגיל בחיים שלנו. האמת גם אני כזה, רואה את המחזה בחדשות או בתמונות באינרנט, משתדל לא להתעמק, מרחם וכואב לכמה דקות וממשיך הלאה. הבעיה היא שברגע שזה קורה לקרוב או אפילו למישהו שאתה מכיר משלום שלום קטן בבוקר אז הכל משתנה. מול מקום עבודתי נמצאת חברת השכרה, בה היה עובד בחור חביב ונחמד, היום הבנתי שהוא היה בן 30 ונשוי + 3 ילדים, את האמת הייתי בטוח שהוא בן 23 24 לכל היותר, נראה כזה צעיר וילד טוב, באמת בחור מצחיק ועליז שהיה נהנה מהעבודה שלו. הייתה לו בעיה קשה הוא היה נהג פראי ברמות הכי גבוהות שניתן לחשוב עליהן, נוהג במהירויות מטורפו…
הודעה אחרונה מאת spun24, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לכולם ברשותי רכב ליסינג מסוג קיה פורטה שנת 2010 . לפי אתר שע"מ - https://www.misim.gov.il/mm-usecar/ שווי השימוש של הדגם לפני שנת 2011 הוא 2890 ואילו לפי שנת רישום 2010 הוא 2960. איך ייתכן הדבר ?
הודעה אחרונה מאת גיל מאוויס, -
- 2 תגובות
- 838 צפיות
יש לי הונדה אקורד שנת 2002 אני מחפש בקליות קדמיות מישהו יכול להמליץ לי על מקום זול שאפשר ליקנות משם. מישהו הציע לי ב650 שקל בקלית אחת ואני לא מבין במחירים תודה רבה ולילה טוב
הודעה אחרונה מאת eyal177, -
- 2 עוקבים
- 35 תגובות
- 7.8 אלף צפיות
נחשפתי פה לפירסום של הנציגה מיטל והחלטתי לשכור רכב מהמבצע משני שיקולים. 1. מחיר ההשכרה הנמוך 2. צריכת הדלק הנמוכה של המכוניות המוצעות. הזמנתי רכב כשבוע מראש, ולאחר הרבה טלפונים ומאמצים מצאו לי רכב בחולון. ביצעתי את ההזמנה(ביום ראשון) ונסעתי לסניף חולון(ביום חמישי) כדי לאסוף את הרכב. כמובן ששעתיים לפני זה גם וידאתי שהכל תקין עם ההזמנה שלי. לכשהגעתי לסניף הנציגה במקום הרימה גבה וטענה שלעולם לא היה להם רכב מהקלאס האמור (class O) והציע לי יונדאי אקסנט. פה התחילה שרשרת של מחדלים, לא הייתה לי ברירה כי כבר הגעתי לסניף חולון (מחיפה) וכבר היו לי תוכניות , לאחר התעקשות על רכב "חסכוני" הביאו לי גטז 1400 , עם הרבה מכות פח ,קילומטרז' גבוה וגיר דפוק(מה שהתגלה כמו…
הודעה אחרונה מאת סולל הדרך,
-
מי מחובר 49 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 220 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- יובל .מ.
- Step
- Pavlik
- Supertigre
- רפי לין
- guy.a
- falou
- omerkot
- Avia
- G. P. Magnus
- sperial
- urich