Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שב ואומר, החברה הזו אוהבת לעשות את המוות ללקוח ולטרטר אותו עד שיוצא לו כל המיץ. היינו בסיפור הזה והם לא הפסיקו להפתיע אותנו לרעה. עדיף למכור רכב בהפסד ללקוח פרטי, מאשר לאוטודיל.

למדתי איך לצטט שתי הודעות שונות באותה תגובה, הידד! (:

כמה שאתה צודק! אין לך מושג בכלל! זה בדיוק מה שאמרתי להם היום. הם סחטו לי את המיץ, והצליחו כל כך להתיש ולהוריד לי כל חשק לקנות רכב חדש. במשך חודשים חשבתי על הרעיון לקנות מכונית חדשה, איכשהו די בספונטניות החלטתי לפני שבוע וקצת ללכת על זה, ציק צק באתי וסגרתי הזמנה, כל מה שרציתי זה שיהיו הוגנים ויעמדו במה שסוכם, לא ניסיתי לסחוט הנחות נוספות ולא כלום. ועשו לי פשוט את המוות. אבל אני לא מאשימה בכלל את החברה אלא אך ורק את הסוכן מכירות הנוראי שנפלתי עליו. כבר בשבוע שעבר רציתי לבטל הכל ולעשות את העסקה דרך סוכן אחר, הרבה יותר נחמד ופחות תחמן, אבל התחיל שם בלאגן, הוא הלך להתלונן לא יודעת למי שהסוכנות השנייה גונבת לו לקוחה והשירות לקוחות שלהם התערב ושידל אותי לסגור בכל זאת עם הסוכן הזה, ועכשיו אני פשוט מצטערת על זה מאוד.הייתי צריכה לעמוד על שלי ולהתעקש לא לעשות עסקה כ"כ גדולה ומשמעותית עבורי עם סוכן שמתנהג בצורה שהוא התנהג. ואין לי ספק שהייתי אחת המכירות הכי מהירות שהיו לו בחיים, נכנסתי אליו לסניף ותוך רבע שעה סגרתי הזמנה ונתתי מקדמה ומאותו יום רק לחצתי לקדם את זה ולסגור כבר (כי רציתי לקבל כבר את הרכב החדש..). פשוט ביזיון.

ענת

עקבתי קצת אחריך בשרשורים שאת מגיבה, ולא נראה לי שאפשר לעבוד עליך, אז מה קרה עכשיו.

תחזירי להם מלחמה.

ותביאי תמונות של הרכב החדש.

(: אנשים פה בטח חושבים שאני לא נורמלית עם כל הסיפורים ששפכתי פה על מעללי סוכנויות הרכב ומכוני הבדיקה. אבל זו ממש לא אשמתי. וממש איו לי כוח להילחם באף אחד, כולה רציתי לקנות רכב חדש אבל יצאה לי הנשמה ועכשיו כל מה שאני רוצה זה לשכוח מזה וזהו..

עכשיו לצערי מה שקרה הוא כפי שכתבתי למעלה הסוכן של פולקסוואגן פשוט הוציא לי את המיץ, שלח לי ביום שישי פקס רשמי חתום על בסיסו הפקדתי להם את כל הסכום של הרכב, ואחה"צ התהפך והחליט לפתוח שוב את התנאים עליהם סוכמו כנראה מתוך הנחה שאני כבר בכיס שלו והוא יכול לשגע אותי ככה.

עם כל הכבוד לו, הפולו שלו היא לא האחרונה ביקום ולצערי נאלצתי לבטל את העסקה והוא יחזיר לי את מלוא כספי. זה אומר שרכב אני לא אקבל בחמישי הבא כמו שהבטיחו לי וזה מאוד מתסכל, אבל פשוט לא יכלתי לעמוד בכל התחמנויות האלה יותר.

במקרה שלי הכל קרה בגלל הסוכן, והלקח הוא לפני שקונים רכב וסוגרים עסקה בכמעט 100 אלף שקל, צריך בכל זאת לבדוק ולדבר עם כמה סוכנים ולא למהר לפתוח הזמנה עם הסוכן הראשון שנקרה בדרכך. החוק החדש שמאפשר לבטל עסקה בתוך 14 יום מפתה הרבה אנשים לתת מקדמה של 2000 שקל כי ממילא אם יתחרטו יחזירו להם, אבל זאת טעות. אם לא הייתי נותנת את המקדמה, לא הייתי כבולה לסוכן הספציפי והייתי יכולה לסגור את העסקה עם סוכנות אחרת בחיפה, הרבה יותר ידידותית ואמינה, ואז בטוח היה לי רכב חדש בשבוע הבא.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

האמן לי שלמדתי הרבה יותר מזה (:

למדתי שכולם שקרנים ואסור להאמין לאף אחד וכל מי שיכול לרמות אותך כמעט תמיד גם ינסה לעשות זאת!

פורסם

הייתי מציע לך לפנות בכתב להנהלה של היבואן, אלא שצ'מפיון כנראה מבססים את מדיניותם על משפט משירו של מאיר אריאל:

מי שנדפק פעם אחת, כבר לא יכול להיגמל...
אם יש בידייך חוזה, קראי בעיון על אפשרות לבטל את העסקה תראי כמה זה יעלה לך - אולי שווה. קני לך C3, פיאט פונטו, סוזוקי סוויפט... משהו שיעשה לך כיף!
פורסם
הייתי מציע לך לפנות בכתב להנהלה של היבואן, אלא שצ'מפיון כנראה מבססים את מדיניותם על משפט משירו של מאיר אריאל:

אם יש בידייך חוזה, קראי בעיון על אפשרות לבטל את העסקה תראי כמה זה יעלה לך - אולי שווה. קני לך C3, פיאט פונטו, סוזוקי סוויפט... משהו שיעשה לך כיף!

זה לא יעלה לי גרוש לבטל, הסוכן אמר שהוא מחזיר לי "בשמחה רבה" את מלוא כספי כי "נמאס גם לו" (חוצפן! לדעתי הוא עשה את הכל בכוונה כי הוא התחייב בכתב לספק לי הרכב לפני פסח ואני חושבת שאולי היום הוא הבין שזה לא יקרה, בגלל זה בא פתאום בהנחתה שהוא משנה את התנאים כדי לפוצץ את העסקה).

אני מבטלת הכל, אקח כמה ימים מנוחה, ואח"כ אני מקווה למצוא מכונית נחמדה בסוכנות אמינה או לחלופין רכב ביד2 משנתון 2010 ולסגור עסקה.

מכתב להנהלת צמפיון אני יכולה לכתוב, אבל אין לי כוחות למלחמות האלה, גם מול המכון בדיקה ועכשיו מול הסוכן, כמה אפשר? מעדיפה לוותר ולחפש לי רכב אחר.

פורסם

ענת,

מחר ומחרתיים בלובינקי טרייד יש מבצע ללא מע"מ לרכבים יד שניה (כנראה הרכבים מליסינג של קבוצת לובינסקי, "פריים ליס"):

http://www.lubinskitrade.co.il/

לפני שנה וחצי קניתי מהם את הרכב שלי, ובגדול אני מרוצה. סניף בפ"ת מומלץ.

יש להם מבחר רכבים שטופלו במוסכי חברה. הם מתקנים את כל מה שיתגלה בבדיקה ותקבלי אחריות (לפני שבועיים הם עוד נתנו אחריות שנתיים+טיפולים לשנתיים על חשבונם).

יש גם אפשרות לתשלומים לא ריבית על סכום מכובד.

מקום אחר שמומלץ לקנית רכב יד שניה - קרסו טרייד אין (רנו וניסאן).

לא משנה איפה תקני את הרכב, בטרייד אין או מאדם פרטי, תנסי לא לפתח ציפיות של שירות VIP או אנשים שמנדבים מידע שלילי על רכבם.

וכאשר תגלי שלא הכל 100% לרוחך, תנסי לקחת בפרופורציה את הדברים הקטנים (אבל רק את הקטנים).

כי כל טרייד אין זה סוחר רכבים, שפועל לטובת הרווח שלו, וכל אדם מטבעו רוצה להציג את הרכב שלו כשמור, גם אם אין לא מכונית במצב כמו שהגולף שלך.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
וכל אדם מטבעו רוצה להציג את הרכב שלו כשמור, גם אם אין לא מכונית במצב כמו שהגולף שלך.

אני מרגישה שיצרתי מצג כאילו ששמרתי על הגולף שלי כמו ששומרים על תינוק...אז לא, זה מוגזם, בסה"כ תמיד עשיתי טיפולים בזמן, והקטע העיקרי הוא שבגלל שאני לא מבינה במכונאות ושנאתי נורא להיתקע בצד הדרך אז מאוד ניסיתי להיות עדינה עם הרכב כדי שיחזיק מעמד ולא יפתיע אותי (: לכן השתדלתי לא ליסוע בפראות, להעביר הילוכים בעדינות ולא לעלות על מדרכות וכאלה. אבל מעבר לזה לא אגיד ששמרתי על הרכב יותר מידי, להפך רוב הזמן היה די מלוכלך ואני תמיד מאלה שמחכים לגשם או לטיפול (כי בסוף מחזירים הרכב שטוף) (:

אני אבדוק את המבצעים של לובינסקי, אם כי אני מתבאסת לקנות רכב יד2.

מאוד מנסה לקחת הכל בפרופורציה אבל זה קשה כשקודם כל סוכן חותם לי על מסמך שהוא יתן לי נניח מחירון מלא ואומר שהמחירון הוא 37K בכפוף לכך שהשלדה בסדר בבדיקה ואני באה הביתה ובודקת ביצחק לוי ובעצם המחירון הוא 39.5K, ושעתיים צריכה לשכנע אותו שהוא טעה במחירון, עד שהוא מקבל את זה, אבל אז מודיע שבעצם לא יתנו לי מחירון מלא אלא רק 31 (אחרי שעשיתי בדיקה כמובן ולמרות שהיא יצאה ממש בסדר ולמרות שהובטח לי שהבדיקה לא תוריד כלום אם הרכב סביר) ואחכ אחרי שיצאה הנשמה הוא עולה ל-35 ובמקביל אומר שנתן לי 5K הנחה (ושוב כותב וחותם 5K הנחה) אבל שוב אני באה הביתה עושה חישוב ורואה שהוא נתן רק 3K - אז למה לשקר? ובסוף הוא מסכים לתת 37 וחותם ומפקסס ואני שמחה ומאושרת שסגרנו עסקה והלכתי והפקדתי להם את מלוא הסכום - אז היום הוא נזכר שבעצם לא בא להם לתת 37, ולא ממש אכפת לו שהוא חתם על זה ועוד מעיז להגיד לי "זה לא נתון למו"מ" כאילו אני עובדת אצלו החוצפן הזה!!

מה שהכי מצחיק הוא שאני הגעתי לפורום הזה כשסיפרתי איך כעסתי על טויוטה שלא הסכימו לתת הנחה ממחירון והודיעו מראש שבטריד אין אני אקבל רק 30K. בדיעבד אני מבינה כמה שהם היו הגונים כי לפחות כל הקלפים על השולחן, ואילו בפולקסוואגן בתחילה הוא פיתה אותי עם טרייד אין במחירון מלא ו-5K הנחה על החדש, ובסוף התברר שלא דובים ולא יער, הבטחות ללא כיסוי.

יאללה אני חושבת שהגיע הזמן לכמה ימי מנוחה מכל ענייני הרכבים. תודה רבה לכולם ומקווה שלא עייפתי אתכם יותר מידי ((:

פורסם

לא הבנת אותי - אני בהחלט חושב שההתנהגות של סוכן פולקסוואגן שהיית אצלו פסולה.

מה שרשמתי לך, זה להבא.

כי גם במקומות שהמלצתי עליהם צריך לקחת את הרכבים לבדיקה ולוודא, שאכן כל הליקויים סודרו (כולל דברים קטנים - מצמיגים ופנסים ועד לפתח הרזרבי ).

ואם הם הכל סודר (נגיד, נשכח משהו), לא להתעצבן על השירות, אלא להתעקש שיסדרו את מה שצריך, כי זהו מצב השירות בישראל בסוכנויות רכב.

ואולי כדאי לך לחזור לנקודת ההתחלה - אולי לשקול שוב להשאיר את הגולף המטופלת שלך (אם מצמד חדש, בהצלחה גם בזה),

או למכור לבד כדי לא להתעסק עם כרישי טרייד אין. אני חושש שיש סיכוי לא קטן לסיפור דומה בטרייד אין אחר\ים בקשר לתמחור על הגולף שלך.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפחות תני פרטים על הסוכנות והסוכן - שנדע להתרחק.

סוכנות פולקסוואגן בבית אמות בחיפה - שירות מזעזע ופשוט חוסר אמינות וחוסר רצינות.

אני מצטערת שפתחתי שם הזמנה ולא בסוכנות עוז בחוף שמן, שהיו מאוד נחמדים והוגנים, אמרו מההתחלה מה הם יכולים לתת ומה לא, ולא פיזרו סתם הבטחות כוזבות.

לא הבנת אותי - אני בהחלט חושב שההתנהגות של סוכן פולקסוואגן שהיית אצלו פסולה.

מה שרשמתי לך, זה להבא.

כי גם במקומות שהמלצתי עליהם צריך לקחת את הרכבים לבדיקה ולוודא, שאכן כל הליקויים סודרו (כולל דברים קטנים - מצמיגים ופנסים ועד לפתח הרזרבי ).

ואם הם הכל סודר (נגיד, נשכח משהו), לא להתעצבן על השירות, אלא להתעקש שיסדרו את מה שצריך, כי זהו מצב השירות בישראל בסוכנויות רכב.

תודה. אני לא במצב לחשוב על "להבא" כרגע (: חייבת כמה ימים להתאושש מהסיוט שעברתי, כשכל רצוני היה לאסוף את כל חסכונותיי שחסכתי במאמץ רב ולקנות בפעם הראשונה בחיים רכב חדש חדש מהניילונים. (הגולף יד ראשונה, אבל היתה בהתחלה של אבא שלי. ואגב כל האנשים שצלצלו אלי לגבי הרכב חשפתי בפניהם מיד את העובדה הזו, שהרכב היה 5 שנים אצל אבא שלי ו-5 שנים אצלי, ולא שיקרתי שהוא אצלי 10 שנים, ובכלל סיפרתי כל מה שאפשר בצורה אמיתית. בשביל מה סתם לטייח ואחכ בשנייה האחרונה האמת הרי תמיד מתגלה והבנאדם השני מרגיש מרומה וכועס ומבטל הכל?

פורסם

אותי מעניין מה היה קורה אילו אחרי שהפקדת את הכסף היית רוצה לבטל את ההזמנה מצדך ?

באוטודיל לוקחים 10% על ביטול עיסקה (מן קנס כזה)

בקיצור לדעתי אסור לך לוותר להם תתבעי פיצויים כי לדעתי ביטול חוזה לאחר הפקדת המחיר המלא הוא אינו חוקי.

בית משפט לתביעות קטנות זה לא כאב ראש כל כך גדול

פורסם

אני מאוד שותף לתחושותייך, אבל פעלתי הפוך.

הזמנתי את רכבי האחרון בתחילה בסוכנות פליקס בת"א, לאור יחס טוב שקיבלתי במוסך שלהם. אבל, מוסך לחוד וסוכנות לחוד. מהסוכנות "מרחו" אותי בשטויות, מחירים מוגזמים לתוספות ואפילו אי-דיוקים (שלא לומר שקרים) לגבי הטבות ומחירים. ביטלתי אחר כבוד את ההזמנה והזמנתי בסוכנות המרכזית, שם קיבלתי (כמו תמיד, אגב, לא יודע למה ניסיתי משהו חדש...) יחס טוב והוגן מבחור בשם אריאל, וממנהל האולם - בחור בשם עמית, גם לאחר המכירה ואפילו לאחר קבלת הרכב. סתם בתור דוגמה, אתמול הייתי שם עם הילד כדי לבדוק שמן/מים אחרי 1000 ק"מ, ונכנסנו לאולם כדי שהילד יוכל להתיישב בכמה מכוניות, התקבלנו בחיוך והוצע לנו מייד קפה וכו'. אני משוכנע שאם תתקשרי אליהם הם יוכלו לעזור, ולא יזיק גם להזכיר את שמי (פרטים נוספים בהודעה פרטית אם את מעוניינת).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אותי מעניין מה היה קורה אילו אחרי שהפקדת את הכסף היית רוצה לבטל את ההזמנה מצדך ?

באוטודיל לוקחים 10% על ביטול עיסקה (מן קנס כזה)

בקיצור לדעתי אסור לך לוותר להם תתבעי פיצויים כי לדעתי ביטול חוזה לאחר הפקדת המחיר המלא הוא אינו חוקי.

בית משפט לתביעות קטנות זה לא כאב ראש כל כך גדול

ביטלתי אחרי שכבר הפקדתי את מלוא הסכום. הם מחזירים לי את כל הכסף כולו. למזלם הם לא העיזו לנסות להתעסק איתי אחרי איך שהתנהגו. נראה גם שמצאתי קונה לרכב שלי, מחר קבענו לעשות העברת בעלות. הטעות הכי גדולה שלי היתה לנסות לקנות רכב בכפוף לטריד אין, כנראה שהם מפסידים על טריד אין ולכן היחס המבזה. מרגע שהבינו שאני לא רוצה טריד אין הם רצים אחרי בטירוף כדי שאקנה אצלם. פתאום אני "לא לקוחה של הסוכן, את לקוחה שלנו של פולקסוואגן, עזבי אותו, אנחנו נדאג לך". טוב שנזכרו באמת.

אבל לי נמאס מכל הלכלוך הזה, אז החלטתי קודם כל למכור את הרכב, אח"כ לשכור רכב לשבוע-שבועיים, ובמהלכם לחפש לאט לאט רכב שיתאים לי, בתנאים הוגנים ובלי סוכני מכירות מפוקפקים. אגב, האם מישהו יודע אם מקובל לבקש/לקבל הנחת מזומן? כלומר שאני נותנת מיידית את כל המאה אלף שקל של הרכב, בלי תשלומים או מימון?

אני מאוד שותף לתחושותייך, אבל פעלתי הפוך.

הזמנתי את רכבי האחרון בתחילה בסוכנות פליקס בת"א, לאור יחס טוב שקיבלתי במוסך שלהם. אבל, מוסך לחוד וסוכנות לחוד. מהסוכנות "מרחו" אותי בשטויות, מחירים מוגזמים לתוספות ואפילו אי-דיוקים (שלא לומר שקרים) לגבי הטבות ומחירים. ביטלתי אחר כבוד את ההזמנה והזמנתי בסוכנות המרכזית, שם קיבלתי (כמו תמיד, אגב, לא יודע למה ניסיתי משהו חדש...) יחס טוב והוגן מבחור בשם אריאל, וממנהל האולם - בחור בשם עמית, גם לאחר המכירה ואפילו לאחר קבלת הרכב. סתם בתור דוגמה, אתמול הייתי שם עם הילד כדי לבדוק שמן/מים אחרי 1000 ק"מ, ונכנסנו לאולם כדי שהילד יוכל להתיישב בכמה מכוניות, התקבלנו בחיוך והוצע לנו מייד קפה וכו'. אני משוכנע שאם תתקשרי אליהם הם יוכלו לעזור, ולא יזיק גם להזכיר את שמי (פרטים נוספים בהודעה פרטית אם את מעוניינת).

תודה על ההמלצה. אחרי מה שעברתי בפולקסוואגן אני לא מעוניינת כרגע לרכוש את הרכבים שלהם, ולא משנה באיזו סוכנות.

אולי אשנה את דעתי בהמשך, נראה. אבל בטוח שיש עוד רכבים טובים בתקציב של עד 100 אלף שקל.

פורסם

תודה על ההמלצה. אחרי מה שעברתי בפולקסוואגן אני לא מעוניינת כרגע לרכוש את הרכבים שלהם, ולא משנה באיזו סוכנות.

אולי אשנה את דעתי בהמשך, נראה. אבל בטוח שיש עוד רכבים טובים בתקציב של עד 100 אלף שקל.

תראי, גם אני כמעט ורכשתי רכב אחר, שהיה מקסים ומעולה - אבל פחות מתאים לצרכי. בסופו של דבר, עבורי, ה- VW הספציפי היה הרכישה המתאימה, ולכן פשוט הזמנתי בסניף המרכזי. כך אני קיבלתי מה שרציתי, והסוכנות שאכזבה אותי הפסידה עמלה. אין לי כוונה לשכנע אותך לרכוש VW דווקא, משום שהם לא ממש זולים פה, ואולי יש חלופה שמתאימה לך יותר. אבל אם זה הרכב שאת רוצה, חבל להפסיד אותו בגלל סוכנות משנה מעפנה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...