Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי

Yony_S
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא יודע מה זה המזוכיזם הזה אחרי מה שעברתי עם הקליאו הרגילה שהיתה לי, אבל אני חולה במחלת הצרפתיות ואתמול קראו לזה איך שאתם רוצים אם זה הגשמת חלום או סימון וי על מטרה שרצתי הרבה זמן - רכב ספורט. הכל התחיל לפני 4 חודשיפ אחרי חודשיים ללא רכב, הבנתי שזה לא קל ולאחר תהיות רבות ואינספור שעות של קריאה באינטרנט על עלויות תחזוקה של רכב ספורטיבי גיליתי שהשד לא כזה נורא במידה והרכב תוחזק כראוי! התקציב בכלל היה 35~40 K ולאחר בדיקות מעמיקות שעות על גבי שעות, הרכב שיתן את התמורה הטובה ביותר לכסף היה הMK1 שכן בתקציב הנל גולף GTI לא באה בחשבון, רובן המוחלט של הפולו GTI עברו 200K ו5 ידיים וצפונה, ולך תמצא איביזה 20VT בתקציב הזה שלא שברו לה את הצורה (אחד הדברים שהכי מרתיעים אותי הם שיפורי מנוע וגורמים לי לחשוד פי 10 יותר ברכב מאשר רכב סטנדרטי). לפני חודשיים וחצי פורסמה כאן הכסופה של קובי מגבעתיים, טלפון לקובי ביום חמישי קבענו לשישי ולא הסתדר לי להגיע זה נדחה לראשון ואז טלפון בערב מקובי אל תגיע לא מסתדר תבוא מחר על הבוקר, למחרת טלפון לקובי והוא מודיע לי שהיא נמכרה :-(. ממורמר ועצבני מתחיל לחשוב מה עושים, עולם בתקציב ולוקחים הלוואה קטנה מהבנק ומחפשים את דור 2, לאחר חודשיים מתישים 2 בדיקות האחת במבדק בפיתוח והשניה בגבע שנתן גושפנקה סופית שהרכב תקין אתמול בוצעה העברת בעלות, והרכב נרכש.

ביום חמישי יבוצע יישור קו לרכב, ומקווה להנות ממנה כמה שיותר, מהמעט שהספקתי איתה בכבישים (עומס בעבודה) היא מהנה חזקה ומאובזרת ברמה שלא מביישת היום אף רכב חדש.

תמונות בקרוב אחרי שטיפה :twisted:

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...