Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ילדים מעצבנים על הכביש.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני הרבה בזמן בפורום אך אני לא מרגיש צורך להגיב. אבל היום קרה משהו שממש העלה לי את הפיוז.

בדרכי הביתה, 2 ילדים (בערך בגיל 14-15) עם תיק של בית ספר על הגב וכובע נייק על הראש, עמדו לי באמצע הכביש ולא רצו לזוז.

צפרתי אך כנראה שזה לא הפחיד את הילדים והם נשארו לעמוד לצחקק, חשבתי לצאת אליהם אבל ויתרתי, אז התקרבתי אליהם קצת, העברתי לניטורל וגרמתי למנוע "לילל" קצת ב5500 סל"ד, זה כנראה גרם להם להשתין במכנסיים והם רצו הצידה. (כמובן שלפני שלחצתי הרבה על הדוושה בדקתי שבאמת האוטו לא מתקדם בלחיצה על הגז, בכל זאת, לא כדאי לקחת להם את החיים עדיין.)

באותו רגע פשוט רציתי לדרוס את החיות אדם האלה.

טוב כאן נגמרה הוצאת הקיטור שלי.

אם נתקלתם גם במצב כזה, איך התמודדתם איתו?

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מישהו אמר סופרה?

לא מספיק, אני בעד 10,000 RPM :-P

ליתר דיוק, 10,500 :twisted:

חבל שרכב סטנדרטי לא מגיע לזה

מצוין מה שעשית.

פורסם

אם ה16V בפנח 1.6 גרם להם כמעט להשתין במכנסיים, אני חושב שV8 היה גורם להם לאבד הכרה ואז הייתי צריך לסוע רוורס ולקחת דרך חלופית בשביל לא לעלות על 2 ילדים ששוכבים על הכביש :lol:.

פורסם

חריקת צמיגים תעשה את העבודה מול אותם פרחחים קטנים.

לצערי בתור אחד שנמצא הרבה על הכביש ולמזלי לא נוהג כל יום. המצב פשוט נוראי! אין יום אחד שאני לא נתקל בכמה מקרים כאלה לפחות, ושלא נדבר על מעבר רכבים בצומת מרומזרת באדום, אין מתן זכות קדימה, חוסר תרבות והדבר הכי גרוע! אי הסתכלות במראות של הרכב, כאילו שמו אותם שם ליופי החיצוני של הרכב :brickwall:

במקום שהוגיי וקובעי ההחלטות בבית "הנבחרים" ישנו את הדפוסי נהיגה של הנהג הישראלי, אז במקום זה הם חולבים ממנו עוד ועוד כסף.

ובמקום שיהיו נהגים רגועים בכביש, יש רק נהגים רגזניים ובעליי פתיל קצר.

פורסם

הוא אמר שהוא לא רוצה להרוג אותם עדיין, הסופרה היה גורם להם להתקף לב.

אני שונא כשאנשים הולכים על הכביש, אני נוסע ופתאום עדר של כובעי נייק תקוע לי באמצע הכביש,

או יותר גרוע, אנשים שהרמזור להולכי רגל שלהם אדום ושלי ירוק, במצב כזה בנאדם שרוצה לעבור באדום של ההולכי רגל אמור להסתכל לפחות שלא באה מכונית לכיוונו, אבל הם פשוט עוברים בלי להסתכל אפילו אם באה מכונית, לעיתים גם עם אוזניות / פלאפון בפול ווליום ואז הם לא יכולים לשמוע אפילו אם באה מכונית.

על חתולה שעוברת לי פתאום באמצע הכביש אני לא מתעצבן כשאני צריך לבלום, הרי היא לא אמורה להבין מה היא עושה.

עליהם כן.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
הוא אמר שהוא לא רוצה להרוג אותם עדיין, הסופרה היה גורם להם להתקף לב.

אני שונא כשאנשים הולכים על הכביש, אני נוסע ופתאום עדר של כובעי נייק תקוע לי באמצע הכביש,

או יותר גרוע, אנשים שהרמזור להולכי רגל שלהם אדום ושלי ירוק, במצב כזה בנאדם שרוצה לעבור באדום של ההולכי רגל אמור להסתכל לפחות שלא באה מכונית לכיוונו, אבל הם פשוט עוברים בלי להסתכל אפילו אם באה מכונית, לעיתים גם עם אוזניות / פלאפון בפול ווליום ואז הם לא יכולים לשמוע אפילו אם באה מכונית.

על חתולה שעוברת לי פתאום באמצע הכביש אני לא מתעצבן כשאני צריך לבלום, הרי היא לא אמורה להבין מה היא עושה.

עליהם כן.

אפילו חתולים מבינים [לפעמים 8) ] שצריך לעבור.

אפילו יונים!!! [חוץ מהקטע עם ג'ורג' בסיינפלד]

Peugeot 206 1.4 automatic '01

פורסם

עליהם כן.

:mm_yeah:

so far so good so what

פורסם
או יותר גרוע, אנשים שהרמזור להולכי רגל שלהם אדום ושלי ירוק, במצב כזה בנאדם שרוצה לעבור באדום של ההולכי רגל אמור להסתכל לפחות שלא באה מכונית לכיוונו, אבל הם פשוט עוברים בלי להסתכל אפילו אם באה מכונית

פעם אחרונה ששאלתי בחור כזה בנימוס אם הוא לא רואה שיש לו רמזור אדום, כמעט חטפתי מכות.

בקשר לילדים.

אני לא בטוח באיזה סוג של ילדים נתקלת, אבל אני חושב שלא הייתי מתעצל לצאת ולברר איתם מה הבעיה ביכולת התנועה שלהם.

MAZDA CX-5 AWD (4x4) 192hp / SkyActive-G 13:1

פורסם

מקרה דומה, ולא פחות מעצבן (לבעלים):

htlzmzmfg4uj.jpg

כמובן שהילדים לא רק הסתכלו, הם צעקו בקולי קולות: "תראו את הרכב של המיליונר!" "כמה עלה הרכב?!" יואו! תראו את הרכב!!!! אתם חייבים לבוא!!"

Float like a Cadillac, sting like a Beamer

פורסם
פעם אחרונה ששאלתי בחור כזה בנימוס אם הוא לא רואה שיש לו רמזור אדום, כמעט חטפתי מכות.

בקשר לילדים.

אני לא בטוח באיזה סוג של ילדים נתקלת, אבל אני חושב שלא הייתי מתעצל לצאת ולברר איתם מה הבעיה ביכולת התנועה שלהם.

זו לא באמת בעיה לחשוב איזה "סוג" של ילדים אלה היו - כובע נייק על הראש וחושבים שהעולם שייך להם.

אני לא יבזבז את הקול שלי על לנסות להסביר להם כיצד בן אדם צריך להתנהג כי זה במילא לא יעזור. הרי זה מה שמנסים לעשות להם במערכת החינוך וזה לא ממש עוזר.

פורסם

נראה שענין הכובע באמת תופס תאוצה, ובקרוב יהפוך לסמל שמייצג אוכלוסייה מסוימת מאוד.

ובמערכת החינוך שאני נמצא בה, אף אחד לא מתאמץ להחדיר ערכי התנהגות לתלמידים חוץ מלבישת חולצה עם סמל בית הספר, לצערנו הרב.

MAZDA CX-5 AWD (4x4) 192hp / SkyActive-G 13:1

פורסם

לפני כשנה נסעתי ברח' ז'בוטינסקי לכיוון ת"א. בצומת פרדס כץ ( לפני הגשר) היה אור ירוק למכוניות וכולם נסעו ,לפתע הגיח במעבר חציה ילד , אולי בן 14 ונהג אחד בלם ממש לפניו, לא היה חסר הרבה כדי שיעיף אותו.

יש לציין שהירוק למכוניות כבר דלק זמן מה כך שבמעבר חצייה היה אדום לוהט ולא שבאמצע החצייה התחלף.

הנהג יצא מהמכונית מן הסתם בעצבים וצעק על הילד "תגיד לי מה אתה עושה כמעט הרגתי אותך" הילד התחיל לקלל את הנהג כאילו הוא חבר שלו.והנהג היה בן לפחות 55-60.

ככה גדלים הערסים הקטנים שאח"כ מתנהגים כמו חולירות על הכביש במקרה הטוב או דוקרים במקרה הרע

Fiat Punto 2002

Peugeot 206+ 2011

Volkswagen Golf Comfortline 2017

Volkswagen Golf GTI 2021

פורסם
מקרה דומה, ולא פחות מעצבן (לבעלים):

htlzmzmfg4uj.jpg

כמובן שהילדים לא רק הסתכלו, הם צעקו בקולי קולות: "תראו את הרכב של המיליונר!" "כמה עלה הרכב?!" יואו! תראו את הרכב!!!! אתם חייבים לבוא!!"

עם זה אני לא כ"כ מסכים , גם אני בתור ילד הייתי מתלהב מאוד מהמכונית הזו , הגבול הוא כאשר גורמים נזק (לדעתי)

אגב מי שיש לו מכונית יוצאת דופן צריך לצפות להתנהגות כזו , לאו דווקא מילדים

Fiat Punto 2002

Peugeot 206+ 2011

Volkswagen Golf Comfortline 2017

Volkswagen Golf GTI 2021

פורסם
לפני כשנה נסעתי ברח' ז'בוטינסקי לכיוון ת"א. בצומת פרדס כץ ( לפני הגשר) היה אור ירוק למכוניות וכולם נסעו ,לפתע הגיח במעבר חציה ילד , אולי בן 14 ונהג אחד בלם ממש לפניו, לא היה חסר הרבה כדי שיעיף אותו.

יש לציין שהירוק למכוניות כבר דלק זמן מה כך שבמעבר חצייה היה אדום לוהט ולא שבאמצע החצייה התחלף.

הנהג יצא מהמכונית מן הסתם בעצבים וצעק על הילד "תגיד לי מה אתה עושה כמעט הרגתי אותך" הילד התחיל לקלל את הנהג כאילו הוא חבר שלו.והנהג היה בן לפחות 55-60.

ככה גדלים הערסים הקטנים שאח"כ מתנהגים כמו חולירות על הכביש במקרה הטוב או דוקרים במקרה הרע

ואם אני אגיד לך שיש אוכלוסיות שהן נחשבות למתורבתות יחסית שמתנהגים כמו חולירעות על הכביש? רק היום נתקלתי באחד כזה, רוסים נחשבים למתורבתים בסך הכול ולנאורים וכו', זה לא חייב להיות ערסים. רוסי מבוגר, עקף אותי היום מימין בכיכר וניסה להדחף בכיכר הכפיר (המטוס, בבאר שבע, למי שמכיר אותה כך), מי שמכיר יודע שבבוקר אחריי 7.40, לעבור שם זה סיוט, ואתה מבזבז 5 דקות בפקק הזה והדבר האחרון שאתה רוצה לראות זה מישהו מעצבן שנדחף לך ועוקף את כל התור מימין הדרך ונדחף!

הניסיון שלו להדחף לא ממש צלח לו, בנאדם עקשן אנוכי ולא ייתן שמישהו ידחף לו אחריי שחיכה את כל התור כמו ילד טוב, שהבחור יחכה כמוני ויבזבז ליטר של דלק בפקק, כמוני. לא סובל אנשים כאלו. היה דופק אותי? הייתי מאשים אותו שלא חיכה בתור כמו כולם ועקף מימין. מרגיז.

ולמי שמדבר על העניין של הרמזורים האדומים, אני נתקל בתופעה הזו לפחות פעמיים ביום, אתה רואה רמזור אדום, כמו שאני לא נוסע כשיש לך רמזור ירוק (אפילו אם הייתי יכול לא הייתי עושה זאת), למה אתה צריך לעשות ההפך? כאילו, מה גורם לאנשים לעבור באדום?

עד שלא יתחילו לחנך את הנהגים ואת הולכי הרגל כאן, כמו באירופה, אתם תמשיכו לקרוא דיונים כאלו בפורומים ברשת. ברגע שמשטרת התנועה תתחיל לעשות את העבודה שלה, תכנס לשכונות ותתחיל לחלק קנסות על אי מתן זכות קדימה, נסיעה נגד כיוון התנועה, הפרעה לתנועה, חניה שבולטת לכביש, חניה נגד כיוון התנועה ועוד כל מיני דברים נחמדים, תכנס לאיזורים עמוסים ותחלק דו"חות על חניות כפולות, על הולכי רגל שעוברים באדום, ולא על מהירות! כמה כבר תאונות נגרמות בגלל מהירות? הרוב נגרמות דווקא במרחב הקרוב לבית, שם אתה מרגיש בטוח יותר, ואני חושב שיש בזה משהו. דווקא לא בגלל מהירות...

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...