Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ילדים מעצבנים על הכביש.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כמו שכתבתי בדיון על הקיה ספורטאז', וכמו שאמר מישהו בדיון הזה,

כדי להמנע מצרות עם ערסים, על הכביש או בכלל, צריך להתנפח, או להתנפח בגוף או להתנפח באוטו.

אין ערס אחד שינסה לחסום את הדרך לרכב גבוהה שחור / BMW שחורה.

ולתמונה עם הילדים שמתגודדים סביב הרכב ההוא,

גם כשאני רואה רכב מיוחד אני מתלהב ומסתובב סביבו, אבל בשום פנים ואופן לא מעז לגעת בו בלי רשות מהבעלים.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

לגבי הסרטון עם גלעד שליט, הנהג צודק ב-100%.

גם לי קרה פעמיים-שלוש שילדים חסמו את הכביש, במקרים כאלה אני לא ממש שולט בעצמי ומאיץ אליהם ובנוסף לזה

בשניה האחרונה למרות שהם זזים אני פונה לכיוון שלהם (היה מקרה ששניים ממש קפצו הצידה בשניה האחרונה ונפלו על האספלט).

יש גם כאלה שהולכים וחוסמים חצי כביש, מחרפן אותי, ברגע שהם מבינים שאני לא מתכוון לנסוע מסביבם ולא מוריד מהירות הם זזים ועוד דופקים מבט של תמיהה, שכאילו אני עוד לא בסדר...!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
אני ממש לא מסכים איתך, אולי מי שיש לו רכב כזה אולי צריך לצפות למבטים ומקסימום התלהבות אבל להתבטא בתראו את העשיר הזה ואיזה אוטו של מיליונרים?? כשהייתי בגיל הזה התביישתי לפתוח את הפה ליד אנשים שאני לא מכיר ובכלל מבוגרים ממני.

המצב היום ממש מגעיל ונראה שאנחנו רק חוזרים לאחור בהתפתחות של התרבות שלנו מאשר קדימה, דרך אגב אני לא אשכנזי ואני ממש מתעב את תרבות הכובע והמותגים של היום ולא סתם ישר מכלילים את המראה הזה התוצאות בשטח.

אתה יודע מה אני מסכים איתך בעניין של ה"עשיר הזה" זה באמת מעצבן , גם שאני הייתי בגילם לא הייתי מעז לדבר ככה.

מה שכן הייתי מאוד מתלהב , מקס' אומר לבחור שיחקת אותה.

Fiat Punto 2002

Peugeot 206+ 2011

Volkswagen Golf Comfortline 2017

Volkswagen Golf GTI 2021

פורסם

כשכמעט מדינה שלמה עוצרת ל-5 דקות על הכביש, אתם גם תעצרו.

אחרת מה תעשו? תפלסו את הדרך תוך כדי שאתם דורסים את כולם? אין בעיה. תכנסו לכלא.

תרביצו לכל מי שמפריע לכם לעבור כי אתם צריכים מיד, ברגע זה לנסוע? תכנסו לכלא.

תצפרו כמו מטורפים? תקבלו 250 ש''ח קנס על סעיף 5555.

תצעקו על כל הרחוב כמה שכולם מטומטמים? תקבלו דלקת גרון או משהו. :shock:

והנהג יכול להיות צודק, אבל כולנו כבר יודעים. בכביש אל תיהיה צודק, תהיה חכם.

תעצרו, תתאפקו, ואם תרצו אחרי זה, תלכו ותגישו תלונה במשטרה על מי שבא לכם.

MAZDA CX-5 AWD (4x4) 192hp / SkyActive-G 13:1

פורסם
אתה יודע מה אני מסכים איתך בעניין של ה"עשיר הזה" זה באמת מעצבן , גם שאני הייתי בגילם לא הייתי מעז לדבר ככה.

מה שכן הייתי מאוד מתלהב , מקס' אומר לבחור שיחקת אותה.

גם אני מרשה לעצמי להתלהב, ראיתי באירופה מכוניות מדהימות, מעולם לא העזתי להתקרב יותר מדי, תמיד הייתי שומר דיסטנס, במקרה הכי גרוע הייתי מתקרב כדי לראות מקרוב או כדי לצלם, אבל בוודאי לא הגעתי למצב שנגעתי למישהו ברכב בלי אישורו, כמובן זה לווה בתגובות כמו: "פאק, איזה אוטו" או "וואו" או "אני גם רוצה לנהוג על דבר כזה", אבל לא יותר מזה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

ילדים ערסונים מסוג שאתם מתארים לי עושים חשק לעשות פגע וברח.

בד"כ אני עוצר,צופר, אם לא זזים מתקדם אליהם לאט ואז הם זזים כי הם לא מעוניינים להדרס .

V5

פורסם
י.ל 1 אפשר להבין למה בצפצוף אחד הילדים מתפנים מהכביש, שכחת שיש לך X5 שחורה? :D

זה לא רק ברכב הזה יש לי עוד שניים מהתוצרת הבווארית וגם שם לא נתקלתי בבעיות מיותרות, עם אותם נערים שחשבו שהכביש זה המדרכה הפרטית שלהם.

שוב אני אומר ברגע שאתם זוחלים אחרי חבורה כזאת אל תצפו שהם מתנהגים אליכם בצורה מזלזלת, אם תראו את עצמכם בצורה תוקפנית לא תקבלו את היחס המזלזל וזה בכל דבר בחיים!.

felixyuval אל תדאג יש לי כבוד לאנשים מבוגרים, אבל לא לנערים שהולכים בהליכה של איזה גאנסטרים :roll: על הכביש.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם

שאלה תאורטית (לא ספציפי לבעלי X5);

נוסע לך בשקט, ברכב שלא מושך עין, בחדרה; 8 בערב. רחוב חד סיטרי לצורך העניין.

קולט במרחק חבורת (כ20) ילדים ממוצא אפרו-אמריקאי או מה שלא יהיה, בני 10 בערך.

אחד מהם מרים אבן בגודל לחמניה ממוצעת ומשפת הגוף שלו אפשר להבין מה הלאה.

כיצד תתנהל?

רוורס מהרחוב? פול גז בתקווה שיפספס? תעצור האוטו ותשבור לכולם את הידיים?

אני אישית במצב הזה לפני כחצי שעה נתתי קיק ועפתי משם לפני שהספיק להניף בכלל את האבן.

נורא מסקרן אותי לדעת מה אחרים היו עושים

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
שאלה תאורטית (לא ספציפי לבעלי X5);

נוסע לך בשקט, ברכב שלא מושך עין, בחדרה; 8 בערב. רחוב חד סיטרי לצורך העניין.

קולט במרחק חבורת (כ20) ילדים ממוצא אפרו-אמריקאי או מה שלא יהיה, בני 10 בערך.

אחד מהם מרים אבן בגודל לחמניה ממוצעת ומשפת הגוף שלו אפשר להבין מה הלאה.

כיצד תתנהל?

רוורס מהרחוב? פול גז בתקווה שיפספס? תעצור האוטו ותשבור לכולם את הידיים?

אני אישית במצב הזה לפני כחצי שעה נתתי קיק ועפתי משם לפני שהספיק להניף בכלל את האבן.

נורא מסקרן אותי לדעת מה אחרים היו עושים

נס כל עוד נפשי בי!!

פורסם

הכובע על הראש- 24 שעות ביממה ! נמצא באופנה אצל הילדים (לרוב הערסוותים ואלה שמנסים להראות כמו...) כבר כמה שנים.

על מנת להיות מקובל בחבורה בבית ספר ומחוצה לו, כנראה יש צורך להסתובב איתו קבוע.

כמובן ללא קשר לשמש, ירח, קור, חום או טורנדו.

41800_121887531155089_210208_n.jpg

אכן בזמן האחרון, הופיעה תוספת לאופנת הכובעים והיא - הליכה בכביש לצד המדרכה, הנקראת בשם "תראו איזה גבר אני"

ו/או חצייתו בצורה מסוכנת ופתאומית ממש לפני הרכב (במקרה הטוב זה גורם רק בלימת חירום).

אולי אני קצת נסחף, אך לאחר הבית ספר, חלק מהם מקבלים דרגה ומגיעים עד כדי לינץ' ותקיפות:

http://www.youtube.com/watch?v=9y61dk3YZw8&feature=related דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם
כשכמעט מדינה שלמה עוצרת ל-5 דקות על הכביש, אתם גם תעצרו.

אחרת מה תעשו? תפלסו את הדרך תוך כדי שאתם דורסים את כולם? אין בעיה. תכנסו לכלא.

תרביצו לכל מי שמפריע לכם לעבור כי אתם צריכים מיד, ברגע זה לנסוע? תכנסו לכלא.

תצפרו כמו מטורפים? תקבלו 250 ש''ח קנס על סעיף 5555.

תצעקו על כל הרחוב כמה שכולם מטומטמים? תקבלו דלקת גרון או משהו. :shock:

והנהג יכול להיות צודק, אבל כולנו כבר יודעים. בכביש אל תיהיה צודק, תהיה חכם.

תעצרו, תתאפקו, ואם תרצו אחרי זה, תלכו ותגישו תלונה במשטרה על מי שבא לכם.

העיקר השמאלנים צועקים דמוקרטיה.

אני חושב שאתה ממש חוצפן למה נראה לך שאתה או מישהו אחר מסמרטוטי גלעד צריך להכריח אנשים להביע "הזדהות" עם מה שאתם עושים?!?!?!

אחרי סקירה קצרה אני צריך לשנות את השם מ"סמרטוטי גלעד" ל"ביריוני גלעד", פשוט ביזיון מה שהולך במדינה הזאת.

פורסם

זוועה ממש זוועה לראות את הווידאו הזה, לא להאמין שזה פה אצלינו ועוד ילדים בני 19 20 והכי עצוב זה המערכת המשפטית, מזל שדוחות על חנייה ומהירות יודעים לחלק חופשי אבל מעצר בפועל לכל פישר צעיר שמחזיק סכין ויצמצם את התופעה משמעותית זה תורה מסיני.

עצוב שהם יוצאים אחרי מעשים כאלה בלי כלום.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא היה מאבטח בבית קפה הזה?? איך כזה דבר קורה בכלל? חבורת חולי נפש.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...