Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ילדים מעצבנים על הכביש.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עם זה אני לא כ"כ מסכים , גם אני בתור ילד הייתי מתלהב מאוד מהמכונית הזו , הגבול הוא כאשר גורמים נזק (לדעתי)

אגב מי שיש לו מכונית יוצאת דופן צריך לצפות להתנהגות כזו , לאו דווקא מילדים

אני ממש לא מסכים איתך, אולי מי שיש לו רכב כזה אולי צריך לצפות למבטים ומקסימום התלהבות אבל להתבטא בתראו את העשיר הזה ואיזה אוטו של מיליונרים?? כשהייתי בגיל הזה התביישתי לפתוח את הפה ליד אנשים שאני לא מכיר ובכלל מבוגרים ממני.

המצב היום ממש מגעיל ונראה שאנחנו רק חוזרים לאחור בהתפתחות של התרבות שלנו מאשר קדימה, דרך אגב אני לא אשכנזי ואני ממש מתעב את תרבות הכובע והמותגים של היום ולא סתם ישר מכלילים את המראה הזה התוצאות בשטח.

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בחיאת רבאק - ילד כזה היה עומד מולי יוצא ושותל לו את העף באדמה ונוסע. כנ"ל עם המקרה של הרמזור שהועלה כאן, ערסים לא מבינים דרך האוזניים, רק דרך הפנים.

ואם ילד בן 15 מאיים עליכם - אתם בבעיה!

אני מאמין שכל אדם צריך לדעת להגן על עצמו ואולי אם כמה אנשים פה היו הולכים ומשקיעים קצת באיגרוף תאילנדי\מכון כושר - לא הינו סובלים מערסים.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

בדיוק היום אני נוסע ברחוב חד סטרי עם נתיב די רחב, הרכב שנוסע לפני מאט ליד חבורת ילדים ועובר אותם באיטיות.

כשאני מגיע (וכבר הרגשתי שאני חייב להאט למהירות זחילה אחרת יש סיכוי שמישהו יפגע) אחד הילדים פשוט דוחף ילד אחר לכביש, כשאני אומר "דוחף" אני מתכוון לזה שאני נצמד למכונית שחונה מימין כדי לא לפגוע במסכן.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
בחיאת רבאק - ילד כזה היה עומד מולי יוצא ושותל לו את העף באדמה ונוסע. כנ"ל עם המקרה של הרמזור שהועלה כאן, ערסים לא מבינים דרך האוזניים, רק דרך הפנים.

ואם ילד בן 15 מאיים עליכם - אתם בבעיה!

אני מאמין שכל אדם צריך לדעת להגן על עצמו ואולי אם כמה אנשים פה היו הולכים ומשקיעים קצת באיגרוף תאילנדי\מכון כושר - לא הינו סובלים מערסים.

אם אתה מבצע מה שכתבת - אתה בבעיה. גם עם החוק וגם עם משפחתו של הערס. בקיצור - הכל תאורטי.

בדיוק היום אני נוסע ברחוב חד סטרי עם נתיב די רחב, הרכב שנוסע לפני מאט ליד חבורת ילדים ועובר אותם באיטיות.

כשאני מגיע (וכבר הרגשתי שאני חייב להאט למהירות זחילה אחרת יש סיכוי שמישהו יפגע) אחד הילדים פשוט דוחף ילד אחר לכביש, כשאני אומר "דוחף" אני מתכוון לזה שאני נצמד למכונית שחונה מימין כדי לא לפגוע במסכן.

רולטת כביש. בעיה מוכרת מזה שנים רבות, מעבר לכך שבגילאי העשרה יש לילדים תחושה שהם בלתי פגיעים. זו חלק מביולוגיה שלהם. היה מישהו חכם (אולי צ'רצ'יל, אבל אני לא בטוח) שאמר שאם לא היו בעולם בני 18 גם לא היו מלחמות. זה שריד לדרויניזם אמיתי - נלחמים על הנקבות ומסתכנים לצורך זה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קרה לי משהו אפילו עוד יותר מעצבן ומטופש,

לפני כחודש,בפורים, פתאום באמצע הכביש ליד חטיבת ביניים/תיכון דתי התפרצו לכביש כמה ילדים דתיים חובשי כיפה

החלו לשיר "שירי נחמן" אלא שלאט לאט זה רק התגלגל ונהיו לפחות 30 איש על הכביש! עלו על המעבר חצייה וחסמו את הכביש כולו, התחילו לרקוד ולשיר לפחות 5 דקות.

עשו תנועות לנהגים, חלקם אפילו צילמו את העניין בפלאפון...

נהגים החלו להתעצבן ולצפצפף להם - רק הגבירו את כל ההמולה שלהם. והם ממשיכים לצחוק ולגחחך. פשוט עצוב,

ואז יצאתי מהרכב ועוד כמה נהגים ואמרנו להם שיתחילו להתפנות לפני שנזמין להם משטרה.

:?

8)
פורסם

הזכרת לי מקרה אחד עם הסיפור הזה.

ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

במקרה הזה חסמו את הכביש למשך 5 דקות מס' אנשים, כאות מחאה למען שחרורו של גלעד שליט.

אבל אז הגיע לו הערס, והתחיל להשתגע. שווה צפייה. :-P

MAZDA CX-5 AWD (4x4) 192hp / SkyActive-G 13:1

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש יותר גרוע מילדים שסתם עומדים באמצע הכביש. נסעתי עם חברים בחיפה, וראינו ילדים זורקים אבנים מגשר של הולכי רגל על המכוניות שעוברות מתחת:evil:

אני מקווה שההורים של אחד מהם יהיה במכונית מתחת לגשר כשתפגע בו האבן.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
הזכרת לי מקרה אחד עם הסיפור הזה.

ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

במקרה הזה חסמו את הכביש למשך 5 דקות מס' אנשים, כאות מחאה למען שחרורו של גלעד שליט.

אבל אז הגיע לו הערס, והתחיל להשתגע. שווה צפייה. :-P

פשוט חבורה של עבריינים.

מבין את הנהג במאה אחוז!!!

רוצים להפגין בצורה לגיטימית? תעמדו בצד תרימו שלטים

לא תפריעו לאנשים מסכנים שבאמת אין להם יכולת השפעה בנושא!

מה עם ללכת להפגין ליד איזה בית של חבר כנסת או ראש הממשלה שכן יש להם השפעה מסויימת

על המצב? במקום זה להציק לאזרח מסכן שרצה להגיע ליעד שלו אחרי מי יודע כמה פקקים.

חבורה של מטומטמים.

גלעד שליט צריך לחזור הביתה אבל זה לא מה שיעזור ולא מה שישפיע.

פורסם

אני דווקא חושבת שלא כדאי לענות או לצעוק לילדים, אף פעם אתם לא יודעים עם איזה 'סוג' של ילדים ומה יש להם בכיסים (אולר, סכין וכד') ובטח בטח לא לצאת אליהם. בשנים האחרונות אני אפילו נוסעת עם נעילת דלתות.

סיגל

פורסם

למה שיפגינו מול חברי כנסת?!?!? האם חברי הכנסת מחזיקים את גלעד בשבי או חמאס?\

כנראה שאתה עוד אחד מסמרטוטי גלעד שבמקום להבין מי באמת אשם פשוטמעדיף לשחרר אלפי מחבלים.

פורסם

תפסיקו להתעצבן מדברים בדרך! תלמדו שיש דרך אחרת. אני נמצא כבר כמה שנים טובות על הכביש ורק לאחרונה למדתי להרגע ולקחת הכל בכייף.

נתקלתם בילדים/נערים/ערסים/דחלילים באמצע הכביש והם לא מוכנים לזוז? שימו שיר ראפ גנגסטה טוב בווליום גבוה לשתי דקות ותקבלו את הכבוד שלכם, הם יפנו לכם את הדרך בכייף.

נכון, נשמע לחלקכם כרעיון טיפה מגוחך, אך תנו לו ניסיון, הוא עדיף על האפשרות של להתעצבן בחינם:).

פורסם

לצערי הרבה מאוד אנשים בעולם רוכשים ביטחון עצמי על ידי זלזול באחר, זה כל מה שיש לי להגיד על תרבות הערסים.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

לדעתי יפה עשית עם הגז בניוטרל.

אפשר באמת לקחת את זה גם בקטע הרגוע ופשוט לחכות עד שהם יעיפו את עצמם מהכביש (אולי דקה).

לגבי שימוש באלימות, זה אף פעם לא מומלץ, יש לי חבר שאח של חברה שלו כמעט נדרס (בתור הולך רגל) כמחאה הוא והטיח את שקיות הקניות שלו ברכב המאיים, הנהג (חובש כיפה) יצא מהרכב והתחיל לקלל, האח נתן לו אגרוף והנהג הבטיח שלא אמר נואש.

אחרי שבוע הגיעה ההוכחה לכך: האח נכנס לסופרמרקט לעשות קניות ו3 חבר'ה חמושים באלות דרסו את המאבטח והקופאיות עד שהגיעו אליו ושברו את ידו ב4 חלקים שונים מפני שהוא הגן איתה על ראשו.

שווה שבועיים בבית חולים?

לא נראה לי...

בתכלס, מי שאמר מכון כושר או איגרוף תאילנדי צודק.

מאז שהתנפחתי קצת אף ערס לא העז לזרוק לי מילה אפילו, זה עובד עליהם יופי.

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

גם לי היה סוג של משהו כזה זה היה בשיעור נהיגה עוד אני נוסע אילוך 4 ואז שני בחורים בגיל 16-18 ככה עוברים את הכביש ו אז רואים אות י פרנציפ עוצים על הכביש הייתי מאוד קרוב ו בכול זאת עצרתי ו אז המורה צועק להם עופו מהדרך ו אז הם התחילו לצחוק בכללי זה היה מאוד מעצבן ו לא הייתי רוצה לפגוש אותם בכביש בזמן שאני לבד ברכב

פורסם

אני בחיים לא קרה לי מצב שאני אחכה לילדים שלא יתנו לי לעבור כאשר הם הולכים על הכביש בדרך כלל מפנים וכאשר לא, מספיק צפצוף והם עפים בלי הרבה דרמות. חוץ מזה אין מה לפחד מילדים קטנים שחושבים שקנו את הכביש אז מותר להם ללכת עליו כאילו הוא שלהם תראו להם שאתם מפחדים וזוחלים מאחוריהם בעיה שלכם, כי אתם נותנים להם את הלגיטמציה להמשיך עם זה תרימו טיפה את הקול או שתתנו איזה קללה וכבר יבינו שלא כדאי להתעסק אתכם.

לגבי המקרה שהיה עם גלעד שליט אני עמדתי ל-5 דקות האלה אבל במידה ולא הייתי רוצה לעמוד ולעבור, הייתי רוצה לראות את אותם הלפלפים האלה שחוסמים את הכביש אחרי שאני אצא מהאוטו ופשוט אסביר להם או שאתם מפנים בטוב או שאתם מבינים רק בכוח וזה לא יהיה נעים.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

• תוכן חדש...