Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ילדים מעצבנים על הכביש.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קראתי את ההודעות פה וואלה בתור אחד שחובש כובע נייק ניראלי שהסטיגמות האלה מפגרות פשוט כי כובע לא בונה לך הרגל התנהגות,החינוך שאתה מקבל זה מה שבונה איך תתנהג לא הכובע או השירים שאתה שומע,תבינו אני סבלתי מהסטיגמות האלה ואני עדיין סובל מהסטיגמה הזאת המון צריכים לדעת,סגנון לבוש/סגנון מוזיקה לא אומר אתה בנאדם רע זה כי ככה אתה אוהב,ילדים כאלה שעומדים באמצע הכביש לא חסרם אצלנו בעיר כולם מכירים את כולם אז זה ניהיה שיחה באמצע הכביש בלי עצבים רק צחוקים :lol:.

זה מה שיפה בישראלים שוואלה יודעים להתלונן שלא יעשו להם אבל הם עצמם מותר להם לעשות הכל :-D

המערכת שלי :

HU: PIONEER 3950 MID:MOREL PULS AMP:JBL GTS180 AMP 2:JENSEN MARCURI SUB:PIONEER SPICEL EDISEN

• חברי המעגל הראשון
פורסם

צחוקים או לא, אין סיבה שילדים יעמדו באמצע הכביש ויעכבו את התנועה, הם יכולים לעמוד על המדרכה כל היום אם בא להם.

מה לעשות שרוב האנשים שמקבלים חינוך גרוע משתוללים מפריעים ודוקרים חובשים כובעי נייק וסגנון הלבוש/מוזיקה שלהם דומה?

חוץ מזה, מוזיקה כן משפיעה על התנהגות של אנשים.

גם סגנון הלבוש, תלוי מאיפה הוא בא. אם ילד מתלבש כמו עבריין זה לא בגלל שהוא חושב שזה מתאים לו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

נכון שזאת סטיגמה ותמיד יש יוצאים מן הכלל אבל בעניין הזה זה קולע בול, ובמיוחד אצל ילדים שאם הם מנסים להיראות כמו הם גם יתחילו להתנהג כמו כי זה הדמות לחיקוי שהם מוצאים לנכון.

ולא רק אצל ילדים בגיל הטיפש עשרה זה ככה זה פשוט נהיה סוחף פשוט, פשוט בכל מקום אתה יכול לזהות דפוס התנהגות ולהתאים אותו לסוג לבוש וזה כולל אני יכול לספור לך מקומות בילוי שכשאתה נכנס אתה לא יכול להבדיל בין אדם לאדם כי כולם עם חולצות פסים של טומי או פולו ונאוטיקה פשוט שיבוטים ואלה תמיד מקומות שיש בהם בעיות, לעומת מקומות באזורים מרוחקים יותר ממרכזי הערים ששם לא תמצא את האוכלוסייה הזאת ואם אתה נתקל במישהו אז מבקשים סליחה ולוחצים ידיים אחד לשני וזה לא נגמר בדקירה.

הקלות דעת הזאת שנהייתה בארץ שכל אדם מתוך 3 מחזיק סכין ולא חושב פעמיים אפילו לפני שהוא ישתמש בו בלתי נסבלת.

• תוכן חדש...