Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי את עצמי בנסיבות אשר מאפשרות לי לבחור רכב לטעמי מהיצע הליסינג התפעולי. אינני מתכוון לקחת רכב מפואר יתר על המידה, (או מפואר בכלל) ומוכן להסתפק ברכב אשר יעלה לחברה כ-3 עד 4 אש"ח לחודש.

השאלה שלי היא: אילו רכבים שהם לא יפנומטיות משפחתיות קיימים בטווח המחירים הנ"ל בהיצע הליסינג התפעולי?

כמובן שאני מתכוון לבקש קטלוגים מחברות הליסינג בהמשך השבוע, אך אשמח לשמוע את חוו"ד הפורום.

תודה.

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם

ראיתי במחיר ואפילו פחות הזה את רוב הקומפקטיות המעניינות: DS3, 500, A1 ועוד.

לדעתי רוב החברות מציעות רכבים אלו לאחר שהבינו שיש ביקוש (אני הייתי הולך על הסיטרואן)

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

אצל כולם, תהיה מוכן לשלם ותעמיד בטוחות / התחייבות מתאימה וכמעט הכל פתוח.

יש לא מעט גולף GTI בליסינג, אאודי וכד'.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

היי,

בתקציבים הללו, שמאפשרים בד"כ לחברות הליסינג לרכוש מכוניות 2000 סמ"ק כדוגמת מאזדה 6 או פורד מונדאו (שאותן אתה לא רוצה) – אפשר להשיג את המכוניות היותר קטנות בגרסאות ה"שריריות" יותר – סיאט לאון, פולקסווגן גולף, אולי אלפא רומיאו וכו'. קח בחשבון שככל שהרכב פחות נפוץ / נרכש בהיקפים קטנים יותר ע"י חברת הליסינג, כך רמת המחיר שלו תעלה (פונקציה של גובה ההנחה שחברת הליסינג מקבלת ורמת הביקוש והסחירות של הרכב).

בהצלחה,

גיל מאוויס

פורסם

ראיתי בשלמה SIXT שאפשר לקחת אוקטביה 1.8TSI, משפחתית עם מנוע די חזק שייתן ביצועים טובים מאוד.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...