Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אין לך ספק? מילים יפות , אך לצערך הפביה עדיפה עליה.

רב הפורום יעדיף את האיביזה כי היא יש לה את הסמל של סיאט. אותי , לא מעניין הסמל - זה ההבדל.

אותי מעניין הסיכום. ובסיכום , הפביה מכונית טובה ממנה - גם אם זה לא טועם לדעתך האישית.

סקודה מוכרת יותר מכונית מסיאט - צר לי לאכזב אותך.

טוב אוראל כרגיל אתה לא בפרופורציות שמדובר על הפאביה! אתה מעדיף אותה על כל המשפחתיות הגדולות אם אני לא טועה כי אתה טוען שהיא יותר טובה מהן! אתה חושב גם שלפאביה יש איכות של פאטון וטוראג!

רק תגיד למה היא כל כך טובה........ פשוט תגיד תפרט קצת שנדע........

אז תגיד איכות...... מה חוץ מזה? אבזור, מושבים נוחים, נהיגה כיפית, עיצוב, תדמית???????????

חתימה עד שלוש שורות בלבד

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
רק תגיד למה היא כל כך טובה........ פשוט תגיד תפרט קצת שנדע........

אז תגיד איכות...... מה חוץ מזה? אבזור, מושבים נוחים, נהיגה כיפית, עיצוב, תדמית???????????

סע בה ותבין.

איכות מצויינת (סוף סוף , אוטו שחלקי הדש שלא לא מזמזים) , מושבים נוחים מאוד , מנוע חביב.

עיצוב? לטעמנו היא יפה.

מהנה לנהיגה? הכל יחסי.

בנוגע לשאר דבריו , לא אגיב מפני שלא נאמרו.

אני לוקח דברים בפרופורציות - לא יצא מפי דבר כמו "טוען שהפביה יותר טובה מטוארג" - זה השוואה מטורפת.

אני טוען , שהפביה (והיאריס) הן הטובות בקבוצתן.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
יופי מה איכפת לי מהם....... תתוצאות אפשר לראות! אוטו יקר מאוד שלא נמכר במילימטר, רוב הגירסאות שלו מאיצות בין 17.5-20 שניות....... ואל תיתן לי דוגמאות מחו"ל כי להזכירך אנו לא חיים שם אנחנו פה בארץ ותן ל"אוטו" להחליט את זה! גם ראינו בסקר כמה בחרו בה! בדיוק אתה ועוד אחד! ואתה יכול להמשיך לחיות בסרט שהיא הטובה בקבוצה, כנ"ל לגבי האוקטביה והסופרב......... אבל זה לא ישנה תדעת של אף אחד בארץ. ועובדה מוכרים חתיכות של 220 בחודש (פאביה, אוקטביה וסופרב גם יחד)............ אין לי ספק שהאביזה יותר טובה מהפאביה ואני בטוח שרוב הפורום מעדיף אותה על הפאביה (ראיתי לפי הסקר אח צ'לי) ולפי המכירות רוב הארץ!

נ.ב

למי שלא הבין תקטע של הסמל התכוונתי לחברה ולתדמית.

אומנם מבחינת חוץ הרכב הסקודה נופלת מאחיותיה אבל בפנים הרכב הפאביה לדעתי לוקחת בנוקאאוט.

ובעניין הסקר...ובכן אני ממש לא חושב שהוא מייצג טיב ואו העדפה מבחינת שלושת האחיות. המסקנה הנכונה שאתה צריך להסיק מהסקר זה שבמקרה באותה התקופה היו מספר חברים שלקו באי שפיות זמנית ובחרו בהן במקום ביאריס :lol:.

פורסם
טוב אוראל כרגיל אתה לא בפרופורציות שמדובר על הפאביה! אתה מעדיף אותה על כל המשפחתיות הגדולות אם אני לא טועה כי אתה טוען שהיא יותר טובה מהן! אתה חושב גם שלפאביה יש איכות של פאטון וטוראג!

לא לפאביה

אלה למכונית שפתחה את הת'רד עצמו לסופרב

הסופרב עצמה מתחרה ב A6 והפאסאט אבל היא עצמה בנויה על בסיס הפאטון

לחברה יש שאיפות ענקיות ועם העזרה והתמיכה של WV היא תצליח

אגב אתה משבחים את האמינות של סקודה אבל רק שתדעו שהמנוע WV טהור, ועוד כמה מיכלולים

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

לדעתי הסופרב תדבר בעיקר לאנשים שמעוניינם לקנות רכב מנהלים שמצד אחד יהיה מרווח ומצד שני לא ינקר עיניים.

לדעתי הסופרב לא תהיה להיט, אבל גם לא פלופ.

היא תמכור כמה עשרות מכוניות בשנה, ותהווה מקדם תדמית לסקודה - וזהו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
יופי מה איכפת לי מהם....... תתוצאות אפשר לראות! אוטו יקר מאוד שלא נמכר במילימטר, רוב הגירסאות שלו מאיצות בין 17.5-20 שניות....... ואל תיתן לי דוגמאות מחו"ל כי להזכירך אנו לא חיים שם אנחנו פה בארץ ותן ל"אוטו" להחליט את זה! גם ראינו בסקר כמה בחרו בה! בדיוק אתה ועוד אחד! ואתה יכול להמשיך לחיות בסרט שהיא הטובה בקבוצה, כנ"ל לגבי האוקטביה והסופרב......... אבל זה לא ישנה תדעת של אף אחד בארץ. ועובדה מוכרים חתיכות של 220 בחודש (פאביה, אוקטביה וסופרב גם יחד)............ אין לי ספק שהאביזה יותר טובה מהפאביה ואני בטוח שרוב הפורום מעדיף אותה על הפאביה (ראיתי לפי הסקר אח צ'לי) ולפי המכירות רוב הארץ!

נ.ב

למי שלא הבין תקטע של הסמל התכוונתי לחברה ולתדמית.

עוד לא הסברת למה סיאט טובה יותר ועדיפה יותר מסקודה, באמת מעניין...

פורסם
אני טוען , שהפביה (והיאריס) הן הטובות בקבוצתן.
על סמך מה אתה בדיוק טוען את זה?

צריך לפחות רשיון נהיגה בשביל לרשום משפטים כאלו.

לא לעניין.

MCS 2008

פורסם
על סמך מה אתה בדיוק טוען את זה?

צריך לפחות רשיון נהיגה בשביל לרשום משפטים כאלו.

לא לעניין.

נאמר , על סמך קריאה.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
עוד לא הסברת למה סיאט טובה יותר ועדיפה יותר מסקודה, באמת מעניין...

טוב אז נעשה את זה ראש בראש.

איביזה מול פאביה- נתחיל בכך שהעיצוב של הפאביה עד כמה שהיא חמודה הוא כבד ביותר, העיצוב של האיביזה צעיר ויפיפה הרבה יותר וזורם. אולי תגידו לפאביה יש איכות יותר טובה אבל זה לא שהאיביזה נכשלת בתחום הזה וגם בפנים העיצוב הרבה יותר זורם וצעיר והרבה יותר כיף להיות שם. הרמות אבזור של האיביזה גדולות יותר. לשניהם אותם מנועים רק שלאביזה הביצועים גבוהים יותר בזכות משקל ושלדה עדיפים.

טולדו מול אוקטביה.- שניהם יושבים על רצפת הגולף (לא משהו אבל זה מה יש) כמו הרבה מכוניות מהקונצרן אז יש להם אותו מרווח ואותו גודל של תא מטען. מה שמשאיר את עניין העיצוב שזה עניין אישי בלבד אין פה הכרעה (אני מעדיף תטולדו).אז מה בעצם נשאר להשוות? תנאי אנוש.

עכשיו מניסיון אישי, נסעתי בשתי המכוניות והתא של האוקטביה פשוט מעפן בצורה שלא ייאמנת, אני מדבר על דשבורד כהה, אבזור קמצני ביותר מושבים קשים מאוד מחומר לא איכותי והנדסת אנוש פשוט גרועה.

הטולדו לעומת זאת עם צבעים בהירים בתא נוסעים עם כמות אבזור גדולה משל האוקטביה גם אצלה יש פאק בהנדסת אנוש אבל עדיין יותר טובה משל האוקטביה.

וזה לדעתי למה סיאט עדיפה.

חתימה עד שלוש שורות בלבד

פורסם
טוב אז נעשה את זה ראש בראש.

. הרמות אבזור של האיביזה גדולות יותר. לשניהם אותם מנועים רק שלאביזה הביצועים גבוהים יותר בזכות משקל ושלדה עדיפים.

.

האיביזה והפביה מאובזרות דומה (אם עדיפות קלילה לפביה. לפביה 16v יש ASR+MSR , שלמיטב זיכרוני - אין לאיביזה 16v).

האיכות של האיביזה טובה מאוד - אין ספק. דווקא תא הנוסעים שלה , לא לטעמי - יותר מידי מעוגל אם צבעים קודרים (טוב , נו , גם בפביה הישראלית יש צבעים קודרים).

ביצועים עדיפים? הפרשים זניחים.

שלדה עדיפה? מניח שכן.

לגבי האוקטביה - הכל תלוי בגרסה בה נסעת. לדוגמה , האלאגנס (בארץ מגיעה בגרסת הטורבו בלבד) מפוארת ומצויידת בתא נוסעים אם צבעים בהירים המקנים תחושה יוקרתית - מעיין , מיני סופרב.

תא הנוסעים של הטולדו מעוצב יותר.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
האיביזה והפביה מאובזרות דומה (אם עדיפות קלילה לפביה. לפביה 16v יש ASR+MSR , שלמיטב זיכרוני - אין לאיביזה 16v).

האיכות של האיביזה טובה מאוד - אין ספק. דווקא תא הנוסעים שלה , לא לטעמי - יותר מידי מעוגל אם צבעים קודרים (טוב , נו , גם בפביה הישראלית יש צבעים קודרים).

ביצועים עדיפים? הפרשים זניחים.

שלדה עדיפה? מניח שכן.

לגבי האוקטביה - הכל תלוי בגרסה בה נסעת. לדוגמה , האלאגנס (בארץ מגיעה בגרסת הטורבו בלבד) מפוארת ומצויידת בתא נוסעים אם צבעים בהירים המקנים תחושה יוקרתית - מעיין , מיני סופרב.

תא הנוסעים של הטולדו מעוצב יותר.

האביזה מאובזרת יותר אל תתווכח.

עדיף תא מעוגל על מרובע.

הפרשים זניחים? מלבד גרסת ה1.4 16 שסתומים שאר הגרסאות של הפאביה מגיעות בין 17.5- 20 שניות למאה.

האביזה הכי יקרה עולה 106 K הפאבה 120 K (לפני האופציות).

תזכיר לי כמה עולה האלגנס? נכון 182 אלף שח, אני בטוח שיש אלטרנטיבות עדיפות.

חתימה עד שלוש שורות בלבד

פורסם
האביזה מאובזרת יותר אל תתווכח.

עדיף תא מעוגל על מרובע.

הפרשים זניחים? מלבד גרסת ה1.4 16 שסתומים שאר הגרסאות של הפאביה מגיעות בין 17.5- 20 שניות למאה.

האביזה הכי יקרה עולה 106 K הפאבה 120 K (לפני האופציות).

תזכיר לי כמה עולה האלגנס? נכון 182 אלף שח, אני בטוח שיש אלטרנטיבות עדיפות.

אפשר לחשוב שלאיביזה (לא מדובר על הגרסאות הספורטיביות) יש תאוצות מדהימות!!

איביזה 1.4 ידנית עושה כמה ל 100? 13.2 מהיר מאוד!!

איביזה 1.4 אוטומטית - 16 שניות למאה מהיר מאוד מאוד!!

איביזה SDI ידנית- 17 שניות למאה - מטוווווווווווס!!

ובוא נדבר על הקורדובה - שזה בעצם פאביה סדאן = איביזה 4 דלתות

1.4 ידנית - 14 שניות למאה

1.4 אוט' - 17 שניות למאה - רגע רגע, כמה עושה פאביה סדאן אוט' למאה? וואלה!! 17 שניות

איזה קטעים

ו1.9 SDI ידנית - 18 שניות למאה

אין ספק ששלל הגרסאות של האיביזה טובות יותר איכותיות יותר והכי חשוב מהירות יותר מכל פאביה בצורה משמעותית.

סלח לי, אבל אתה טמבל.

פורסם

בקיצור, אפשר לסכם שגם סקודה וגם סיאט חברות טובות מאוד:

האחת(סיאט) מציעה יותר מוניטין, עיצוב וכו'.

השנייה מציעה מעט יותר איכות, איבזור? וכו'.

לדעתי(האישית בלבד) סיאט עדיפה על סקודה.

פורסם
אפשר לחשוב שלאיביזה (לא מדובר על הגרסאות הספורטיביות) יש תאוצות מדהימות!!

איביזה 1.4 ידנית עושה כמה ל 100? 13.2 מהיר מאוד!!

איביזה 1.4 אוטומטית - 16 שניות למאה מהיר מאוד מאוד!!

איביזה SDI ידנית- 17 שניות למאה - מטוווווווווווס!!

אין ספק ששלל הגרסאות של האיביזה טובות יותר איכותיות יותר והכי חשוב מהירות יותר מכל פאביה בצורה משמעותית.

סלח לי, אבל אתה טמבל.

ומי בכל זאת יותר מהירה??

סלח אבל אתה הטמבל.

חתימה עד שלוש שורות בלבד

פורסם
ומי בכל זאת יותר מהירה??

סלח אבל אתה הטמבל.

כמבן שבחרת לא להתייחס לקורדובה שהיא למעשה איביזה סדאן.

כמו הפאביה והפאביה קלאסיק.

ואם חצי שנייה בין 0-100 הופכת את כל הפאביות לעגלות ואת כל האיביזות למטוסים, אז תהנה לך,

אני בטוח שההבדל מורגש עד מאוד.

אחחחחחחח עצוב עצוב, לך תיסע קצת על האיסוזו של אבא ותעקוף את שתיהן.

• תוכן חדש...