רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,559 נושאים בפורום הזה
-
שאלה לגבי M3
מאת matanff- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
יכול להיות אוטו שנראה בדיוק כמו M3 שהוא לא M3? אני וחבר הלכנו לצלם בחור אחד עם המון מכוניות, ביניהם CAYMAN S, FIAT UNO TURBO 94 ועוד כמה מכוניות אספנות ומכוניות יוקרה ביניהם יש גם GTI MK6 שכנראה שייכת לאשתו ואפשר לראות אותה בתמונה שאני מצרף עכשיו: הM3 כנראה שייכת לחבר של אותו בחור כי היא נמצאת שם תמיד. הגג מצופה בקרבון כמו שאתם רואים, אבל אנחנו לא בטוחים שזה M3 כי אין זכר ל"M3" שמענו אותה נוסעת וזה בהחלט אורזמי, אם אתם רוצים אני יכול לצרף עוד כמה תמונות שצילמתי של הCAYMAN S מאוחר יותר כשלפתע נתקלנו בה בחניה בשכונה אחרת בכלל
הודעה אחרונה מאת nimnim, -
- 16 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
שלום, ברשותי שברומא קרוז LS שלאחר בדיקה נמצא כי עושה 8 קילומטר לליטר בנהיגה הכי חסכונית, אדם אחד ברכב כל פעם, לחץ אוויר תקין, בקיצור מטופל בדרך הכי טובה כדי שיצרוך כמה שפחות. האם ככה שה צריך להיות 8 קילומטר לליטר ברכב הזה? אביב.
הודעה אחרונה מאת י.ל1, -
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכל חברי הפורום אני חדש כאן ושבוע הבא אני מתחדש בגולף ג' טי איי רציתי לשאול אם מישהו מכיר יבואן שמביא את הפנסי לד האחוריים המקוריים של ה-ג' טי איי-אר קישור: http://img708.imageshack.us/i/22032010244.jpg/ לפי מיטב הבנתי אפשר להתקין אותם בגולף שלי עולים בסביבות 700 דולר באי ביי תודה.
הודעה אחרונה מאת kremi, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 15 תגובות
- 5.9 אלף צפיות
שלום, ראיתי את המבצע הנ"ל בעיתון, מדובר בצמיגי goodyear אך הדגם אינו מצויין במודעה. מישהו יודע מה הדגם של הצמיג? האם המבצע כדאי? תודה.
הודעה אחרונה מאת ceyal, -
-
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
http://finance.walla.co.il/?w=/3/1813886 זו צעדה עממית של האזרחים, ללא הבדל גזע,דת והשתייכות פוליטית, הצעדה הזאת היא של כולנו(האזרחים)!!! זו מלחמה על עתידנו . עוצרים את הגל שמנסה להטביע אותנו, מרימים את הראש מעל פני המים וזועקים בקול חזק דיייי!!!! נמאס!!! נלמד את ראש הממשלה הנוכחי ואת אלה שיבואו אחריו שלעם הזה אין ארץ אחרת ואנחנו דורשים את זכותנו לחיות ולהתפרנס בכבוד!! לא נשקוט ולא נרפה עד אשר יפחיתו לנו באופן משמעותי את המיסוי על הדלק. על אחת כמה וכמה כאשר מחירה של חבית נפט עולה על האוצר והממשלה לשאת באחריות ולהפחית לאלתר את המיסוי המטורף והבלתי נתפס(55% מיסים) שאנו נאלצים לשלם על מחירו של ליטר דלק. האזרחים אומרים דיי, תנו לנו את זכותנו לחיות בכבוד. ל…
הודעה אחרונה מאת tomshi, -
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
ברשותנו במשפחה שתי מכוניות. בשביל לחסוך עלויות, חשבתי אולי להשבית אחת מהן ביום שבת - שמעתי שביטוח לשומרי שבת זול יותר. עד כמה באמת ביטוח כזה זול יותר? בכמה אחוז מדובר? האם הרכב שמבוטח בשבת ונגנב/נשרף במהלך השבת, הביטוח לא מכסה על כך?
הודעה אחרונה מאת TAsraf, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 23 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
שלום לכולם קיבלתי את היונדאי I10 שנתון 2011 רכב מאוד נוח מושב הנהג נוח רכב יציב עבר עד עכשיו 250 ק"מ ועשה רק כמעט חצי מיכל זה מנוע 1.1 אוט' עם 69 כ"ס רמקולים*4 אכות שמע בינונית+רדיו דיסק של פיוניר+יציאת USB נוח מאחורה אפשר לשבת 2 מבוגרים בנוח תא מטען יחסית גדול לשאר הדגמים לסיכם רכב שווה לכל כיס
הודעה אחרונה מאת mike99, -
-
- 30 תגובות
- 6.5 אלף צפיות
שימו לב, אתמול נסעתי מחדרה לכיוון דרום וראיתי משהו שנראה כמו מצלמת מהירות - אפורה די גבוהה ועם שתי עיניים. סה"כ מצלמת מהירות רגילה רק נראית טיפה גבוהה מהרגיל. פעם ראשונה שאני רואה אותה ואני עובר שם די הרבה סה"כ, על בסיס שבועי. המיקום המדוייק הוא בין הצומת הדרומית המרומזרת של חדרה, עם רחוב ביאליק לתחנת הדלק שיש בהמשך בכביש 4 מימין (כאמור אם נוסעים דרומה) דור אלון נדמה לי. אני לא יודע אם היא פעילה או לא, אבל כדאי להיזהר בכל מקרה. היא ממוקמת על כביש סלול היטב ורחב. יואב
הודעה אחרונה מאת TalShiran, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היתי במכון טסטים עברתי טסט והכל ורק לאחר מכן שמתי לב למה שכתבו לי על הדף לגבי הקילומטראז' מה עושים במצב כזה? הרכב שלי לא באמת נסע לירח וחזר. הנה תמונה:
הודעה אחרונה מאת Eily, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
לפני כמה שנים להורים שלי היה רכב סיטרואן ישן כזה, שהיו מניעים אותו האחורה כזה היה מתרומם, ושמכבים את המנוע יורד בחזרה. רכב ישן שנת 88 בערך וגיר אוטומטי. מישהו יודע על איזה דגם מדובר?
הודעה אחרונה מאת lesles, -
-
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
יש לי רכב שהוא רשום על שם אבא שלי, אני רוצה שתהיה לי את האפשרות למכור ולהעביר בעלות לבעלים הבאים שיקנו את הרכב בלי המעורבות של אבא שלי, איך עושים זאת?
הודעה אחרונה מאת Eily, -
- 8 תגובות
- 806 צפיות
קניתי את הרכב לפני 9 חודשים אני צריך לעשות טסט עד לתאריך 11/04 לפי הרשיון ועדיין לא קיבלתי את המכתב ממשרד הרישוי אני יכול לגשת לעשות טסט בלי המכתב?
הודעה אחרונה מאת sperial, -
קוראים לה 206+ והיא מוצעת עם מנוע 1.4 73 כ"ס "ירוק" (רמת זיהום 4) ב-79990 ש"ח ומבצע של הסתדרות המורים רק 74390 ש"ח
הודעה אחרונה מאת ChemGuy85, -
- 4 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום, אני נהג חדש ויש לי ביטוח חובה + מקיף על טויוטה קורולה שנת 2001. אני רוצה לעשות ביטוח גם על האוטו השני של המשפחה שזה טויוטה פריוס שנת 2008 שרק ההורים שלי מבוטחים עליה (ביטוח 50+). אם אני לא טועה מדובר בביטוח של חברת הראל ביטוחים. האם אפשר לעשות ביטוח רק לסופ"שים בשבילי? והאם זה יקר? האם יהיה משתלם לעשות את הביטוח של הסמסים ששולחים סמס כל פעם שנוסעים? תודה מראש לעוזר!
הודעה אחרונה מאת TAL-H, -
http://cars.walla.co.il/?w=/4705/1813131 אני לא אוסיף, רק בישראל מותג פרימיום בארה"ב מותג נחות.
הודעה אחרונה מאת Mike808, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכם, לפי מה שהבנתי הקורולה בשנת 2007 שווקה עם שתי גירים ,בתחילת 2007 עם גיר אוטומט 4 הילוכים,ולאחר אמצע 2007 שווקה כבר עם גיר רובוטי,האם זה נכון? והאם הצורה היא אותה צורה? , תודה לעונים!
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 24 תגובות
- 6.5 אלף צפיות
שמתי לב שלאחרונה כותבים את צריכת הדלק ל100 ק"מ ולא ליטר לק"מ כמו בעבר. באחת המכוניות יש תצרוכת דלק משולבת של 6.0 ל100 ק"מ. איך מחשבים ליטר לק"מ ? ניסיתי לחלק ב100 אבל מן הסתם יצאה לי תוצאה לא הגיונית , של 0.06
הודעה אחרונה מאת sronis, -
-
היתר רכב ביטחון
מאת tolko- 4 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
מי יודע איפה ניתן למצוא מידע על היתר ביטחון לרכב? (ההיתר שמאפשר לרכב להיחשב כרכב ביטחון ולשים צ'קלקה ולהשתמש במערכת כריזה וסירנה), בדגש על הפורמט שלו (אם למישהו יש ממש תמונה של ההיתר זה יהיה מצויין), ובדגש על מי הוא הגוף האחראי להנפקת ההיתר? הבנתי שזה לא בדיוק באחריות משרד התחבורה... תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת אמיר שליט, -
אני מעוניין לשתף אתכם במה שעבר עליי. לאחר הרבה חיפושי רכב חבר שלי הפנה אותי למודעה ביד 2. הרכב הוא פונטו ספייס 2002 אוטמט זהובה יד 1. "בסוכנות ,פיאט שמורה ומטופלת לאחר טיפול כולל טיימינג מערכת שמע גלגלי מגנזיום ללא תאונות התחייבות בבדיקה הגה כח ח"ח נעילה מרכזית כריות אוויר " התקשרתי לסוכנות וענתה לי אביבה ובשיחה אמרה שוב שאין תאונות ושהם מתחייבים בבדיקה. הגעתי יום למחרת במיוחד בבוקר - ראיתי את הרכב והוא באמת נראה שמור מגנזיום מקורי והכל למראית העין נראה פיקס - רציתי לקחת לבדיקה. אביבה אמרה שחבל על הכסף הוא מטופל במוסך מורשה פיאט והכל מתועד שם - אמרתי שזה בגדול לא מזיז לי את התחת ואני רוצה לקחת לבדיקה - אביבה עשתה מספר טלפונים ובסוף אמרה שאין כרגע מי שיבוא איתי ל…
הודעה אחרונה מאת אייל, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 26 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
את האמת אני פותח את השרשור הזה לאחר התייעצות עם חבר ורצון לעזור לו במציאת רכב לזמן הקרוב. יוצא לנו לעיין ביד 2 כמעט כחודשיים ואנחנו רואים שאנשים פשוט לא מצליחים למכור רכבים כמו שנמכרו פעם,הרכבים המדוברים הם איביזות גולפים לאונים אודי וכו'. אני מדבר על הרכבים המוגדשים כמו GTI,CUPRA וכו'. האם לאור עליית מחירי הדלק אנשים פחות ופחות מחפשים רכבים בעלי רכבים עם נפחים של 2.0T או נפחים דומים ששותים בערך כמות זהה של דלק? האם אנשים חושבים לכיוון העתיד לפרוייקט של בטר פלייס וכך זה אולי גם משפיע על המכירות? האם גם הפרוייקטים של המצלמות מהירות החדשות פוגעות במכירות אלו? ופה אולי אנשים שעוסקים בתחום יוכלו לענות לי אבל אני מאמין שאני לא אקבל תשובה בגלל אינטרסים שונים אבל בכל…
הודעה אחרונה מאת viper05, -
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 2 אלף צפיות
או שמה שנסעתי אחריו הלילה מצומת הצ'ק פוסט ועד צומת קריית אתא היתה "רק" BMW סידרה 6 עם לוגו M מאחורה?
הודעה אחרונה מאת The Phoenix, -
- 1 תגובות
- 686 צפיות
הי יש לי פולו 96 - בובה של אוטו! אבל היא מתחילה לסמן לי כל מיני סימני זיקנה, למשל ראיתי שיש לי קורוזיה אדירה ואיזה פלח מאחורי המצבר וחסר לי פלסטיק קטן בידית של הגיר (שלא תבינו הגיר תקין פשוט רוקדת הידית), ועוד כל מיני דברים שהשאר בעיקר קוסמטיים כמו ריפוד גג שצנח לי על הראש ושברים בקונסולה במרכזית. האם יש לכם איזה הצעה לגבי מקומות או מרכזי חלפים שיכולים לעזור להפוך את הפולו למשהו מושך חזק ויפה?
הודעה אחרונה מאת muscle., -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום, האתר 1plus1 מציע קופון שמקנה 1+1 על רכבים, לצערי לא הספקתי לרכוש קופפון, אך לדעתכם כמה זה אמיתי? יש מצב שזה תרתית כלשהי? ומישהו מכיר את חברת הטרייד שמציעה את הרכבים? תודה.
הודעה אחרונה מאת MTKS, -
גריטת רכב ללא טסט 1 2
מאת glmn180-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
שלום. יש לי רכב שנת 88 שאני מעוניין לגרוט. הטסט לרכב פג לפני חודשיים. השאלה היא: האם כדי לגרוט את הרכב די לשלם את אגרת הרכב בלבד ואז מיידית לבצע ביטול הרישיון במשרד הרישוי או שבכל מקרה יש להעבירו טסט במכון רישוי? (למי שמעוניין לדעת dl 88)
הודעה אחרונה מאת DORONC, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 16 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
שלום לכולם. לפני שבועיים בשעות הערב יצא לי לעבור בכביש 40, מדרום לצפון, בקטע שבין קריית מלאכי לצומת ראם. לטעמי זהו אחד מקטעי הכביש הציבוריים האיכותיים ביותר בארץ עם איכות אספלט ותשתית משובחת (כנראה שהתפקשש משהו במע"צ). בנוסף, משכו את תשומת ליבי קווי ההפרדה בין הנתיבים כמו גם השוליים, שבשעת חשכה נראו לא פחות ממסלול המראה. מעולם לא ראיתי סימונים כה בולטים. כשעקבתי אחרי הסימונים נוכחתי לגלות שבכמה מקטעים אותם סימונים פתאום סטו הצידה, היו חסרים או התגלגלו, מיד נזכרתי והבנתי שמדובר במדבקה ולא בצבע. עדיין, על אף כמה פשלות - אין מה לומר - הכביש היה נראה מליון דולר ובסטנדרטים שאף פעם לא נתקלתי בהם בארץ. אתמול בערב שוב יצא לי לעבור בקטע הכביש הנ"ל. נחרדתי לראות שכמעט כל ה…
הודעה אחרונה מאת tom123, -
-
- 10 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אני מחפש כבר הרבה זמן באינטרנט מבחני דרך למכונית הנ"ל ולא מוצא. אגב באתר של פיזו' העלו סוף סוף את המפרט והאבזור של המכונית , הפתעה יש ג'נטים מסגסוגת קלה.
הודעה אחרונה מאת Ryan OReily, -
- 6 תגובות
- 917 צפיות
שלום לחברי הפורום! יש לי שרייד 98 ובגמר הנסיעה תמיד יש לי רעש קל שנשמע כמו נקישות קלות(ומפסיק לאחר זמן מה)...זה רעש די מוכר שבטח חלקכם שמע כאשר עברתם ליד רכב כל שהוא...מעניין אותי מה סיבת הרעש והאם זה דורש טיפול? תומ"ר
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
קיבלתי מחבר, שפינה דירה. נראה כאילו הוא פורק מרכב בעל סלון בהיר. מצורפת תמונה. כל הפותר נכונה, יקבל לחוח וצלוחית חילבה (המבצע תקף עד לערב פסח).
הודעה אחרונה מאת BigMak, -
- 0 תגובות
- 833 צפיות
אפנה אתכם לפורום המשפטי, בו פרסמתי הודעה http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=371222 אני מניח שפעולה זו נוגדת את חוקי הפורום, אך נושא זה טורד את ראשי את השקט הנפשי שלי וגם פוגע בשעות השינה שלי, כיוון שהדוח הנ"ל גורר אחריו כנס גדול שיגדל עוד יותר באם בקשתי לא תתקבל, מקווה שמילותיי אינן נופלות על אוזניים ערלות ואזכה למידה של חמלה מחברי הפורום הקפדנים. פניתי לכאן כיוון שדרושה לי תשובה מהירה ובפורום המשפטי איני חושב שאוכל לקבל כזאת.
הודעה אחרונה מאת eviatar99, -
- 14 תגובות
- 11.5 אלף צפיות
שימו לב! החל מה - 4/4/2011 מחזיקי רשיון נהיגה תקף לרכב פטורים מבחן תאוריה לאופנוע לכל סוגי האופנועים. ומחזיקי רשיון נהיגה לאופנוע פטור מתאוריה לאופנוע בדרגה גבוהה יותר. ניתן לקרוא פרטים באתר של חגי אופנועים.
הודעה אחרונה מאת Pro-extreme,
-
מי מחובר 43 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 411 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- הלוחש למכוניות
- שביט
- BoazB11
- gollu
- NickName1
- 3n
- Itzik-b
- aviaviavi
- גולדן191
- Avia
- TvrSpee12
- גחקחחג