Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מי אמר שזה מותג פרימיום?

ואני לא מסכים איתם, כרגע אני מתנייד די הרבה על ג'טה ליסינג ולעומת המאזדה 3 שהייתה לפני זה, הג'טה יותר איכותית.

פורסם

הם מדברים על הג'טה החדשה, שהיא ירידת מדרגה רצינית מאוד.

תראה בתחתית העמוד קישור שבו הם ממליצים על הג'טה סטיישן - היא הג'טה הקודמת.

haters will hate

פורסם

מדובר על הדגם החדש של הג'טה שלא הגיע עדיין לארץ. הוא הוכתר כרכב מאכזב יחסית לקודמו.

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם

אין כאן שום דבר מפתיע יונדאי בשנים האחרונות יצרה מכוניות זולותץ שנותנות תמורה מעולה למחיר (עד כמה שזה אפשרי בארץ).

לא מסכים עם חלק מהתגובות בכתבה ,וולקסוואגן זה מותג מעולה ואיכותי ,אצלנו בארץ קשה להכיר בזה בגלל היבואן שלהם ,אבל כמו שכבר ציינתי המותג הזה מייצר רכבים מעולים ואני לא חושב שיונדאי מתישהוא תהיה בכזה קנה מידה כמו רכב העם הגרמני.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

ראיתם בכלל על איזה שילוב של מנוע/מתלים/גיר מדובר? או שאתם קצת כמו רביב דרוקק לגבי ביבי, רק לגבי VW?

מישהו בכלל מוכר בישראל את הדגם הזה? מישהו מבעלי VW כאן באתר חושב באמת שזה מותג פרמיום?

אמא שלי היתה אומרת: dreihe mir nicht im kopf

סעו ביונדאי אלנטרה ותעזבו את כולנו בשקט.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
ראיתם בכלל על איזה שילוב של מנוע/מתלים/גיר מדובר? או שאתם קצת כמו רביב דרוקק לגבי ביבי, רק לגבי VW?

מישהו בכלל מוכר בישראל את הדגם הזה? מישהו מבעלי VW כאן באתר חושב באמת שזה מותג פרמיום?

אמא שלי היתה אומרת: dreihe mir nicht im kopf

סעו ביונדאי אלנטרה ותעזבו את כולנו בשקט.

אני מקווה שצמפיון נותנים לך אחוזים לפחות, עוד לא היה תגובה אחת רעה על המותג הזה שלא הגנתה אליהם.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

בדיוק קיבלתי את הג'טה החדשה בהשכרה פה בארה"ב. במילה אחת - זוועה.

יונדאי היו מתביישים להוציא היום דבר כזה לשוק. הקודמת בפירוש איכותית יותר.

emotion of motion

פורסם
אני מקווה שצמפיון נותנים לך אחוזים לפחות, עוד לא היה תגובה אחת רעה על המותג הזה שלא הגנתה אליהם.

אני לא בעד מותג או יבואן. אני בעד דיוק. כזה אני - גרמני. ספיציפית לגבי הג'טה, היא באמת מעניינת אותי, אז אני מתעניין ולא סתם זורק שטויות לחלל הפורום. אם מישהו כותב ביקורת על מנוע 2.5 שלא נמכר כאן כבר עשר שנים, ואתה מתייחס לזה כאל משהו שישפיע על הרכבים שיימכרו כאן, אז זו בעיה, או שזה נעשה במכוון.

באירופה, שם נמכרים הדגמים הרלבנטים אלינו, כותבים כך:

It is now an all-new model and a good car in its own right worth serious consideration. That doesn’t mean it’s without flaws. While the handling is far from lifeless it does little to excite either. As you’d expect from the German brand a polished finish takes precedent over a passionate and engaging driving experience, but the selection of engines are good, while the huge boot space and extended rear passenger space means it is ideal as a cheaper alternative to the Passat

The new Jetta still won't appeal to middle class family buyers like the evergreen Golf, but it's the best version of the model yet.

אבל מה המומחים של FIFTH GEAR מבינים לעומתכם. אתם הרי כבר ניסיתם את הדגמים שיגיעו לארץ ואתם כבר יודעים שהדור הזה פחות טוב מהקודם...

מצד שני, באמת מה הבריטים כבר מבינים, חלקם חושבים שאינפיניטי בכלל צריכה תיבת הילוכים טובה יותר...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

זה לא רק הוא,אתה צריך לראות את התגובות של RS שמדברים על מוצרי VAG,הוא קופץ כמו הביצים של ליצן בקרקס!.

פורסם

יונדאי מצליחה רק מסיבה אחת - המכוניות שלה הן פשרה בהכול.

היפניות אמנם נחשבות לאמינות, אך הן לא נוחות ופעם גם לא היו בטיחותיות במיוחד ולא מאובזרות במיוחד, האירופאים אמנם נחשבות לנוחות, אבל פחות אמינות מהיפניות (זו התיאוריה בארץ, למרות שאני לא מסכים איתה ב100%) והן בטיחותיות ומאובזרות כמו שצריך.

מה יונדאי עשו? התמקמו איפשהו באמצע, רכב אמין יחסית, יותר נוח מהיפניות אך פחות נוח מהאירופאיות, מאובזרת ובטיחותיות, חלקן אפילו מיוצרות באירופה.

יונדאי ביצעו קפיצת מדרגה משמעותית.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
זה לא רק הוא,אתה צריך לראות את התגובות של RS שמדברים על מוצרי VAG,הוא קופץ כמו הביצים של ליצן בקרקס!.

וכל זה באמת קצת מוזר. שהרי אחרי הכל המוצרים הגרמניים מאופיינים בעיני הצרכנים בסוג של ניכור מחד ויעילות, הנדסה איכותית ומודרנית בצד גימור משובחים, מאידך ולמרות כל אלו יש להם כאן קהל אוהדים שמזכיר את אוהדי בית"ר בעוצמת הרגש וההחלצות המהירה ל"הגנת המועדון".

• תוכן חדש...