Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותנו במשפחה שתי מכוניות. בשביל לחסוך עלויות, חשבתי אולי להשבית אחת מהן ביום שבת - שמעתי שביטוח לשומרי שבת זול יותר.

1. עד כמה באמת ביטוח כזה זול יותר? בכמה אחוז מדובר?
  2. האם הרכב שמבוטח בשבת ונגנב/נשרף במהלך השבת, הביטוח לא מכסה על כך?

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

האוטו מכוסה בשבת אם הוא בחנייה של הבית ומישהו נכנס בך.

הוא לא מכוסה ברגע שהוא בנסיעה וזו הכוונה.

תתקשר לחברת הביטוח שלך ותשאל אותם בכמה זה יותר זול, הרבה יותר קל לא?

פורסם

הרבה יותר קל להתקשר לסוכן ביטוח שלי, זה נכון.

אבל, עכשיו שבת...ורציתי מידע מקדים עוד בטרם אני משוחח עימו מחר.

תודה בכל מקרה.

אגב, לגבי גניבת הרכב, הוא מכוסה בשבת?

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

אני בתור שומר שבת יש לי הנחת שבת. ההנחה ממש זניחה משהו בסביבות 150 ש"ח אם אתה משבית את הרכב בשבת זה אומר כמעט חודשים בשנה, 52 שבתות זה כמעט חודשים + חגים יוצא כמעט חודשים+ זה ממש לא שווה את ההנחה תמידה ואתה כן נוסע בשבת.

וכמובן לגבי גניבה בשבת הוא מכוסה.

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם
אני בתור שומר שבת יש לי הנחת שבת. ההנחה ממש זניחה משהו בסביבות 150 ש"ח אם אתה משבית את הרכב בשבת זה אומר כמעט חודשים בשנה, 52 שבתות זה כמעט חודשים + חגים יוצא כמעט חודשים+ זה ממש לא שווה את ההנחה תמידה ואתה כן נוסע בשבת.

וכמובן לגבי גניבה בשבת הוא מכוסה.

ועם אתה לא נוסע בשבת זה מעולה אפילו הנחה זניחה 8)

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
  • תוכן חדש...