Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריכת דלק גבוהה ברכב חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איפה לעזאזל רשמתי שהפלואנס חסכונית?

גם הפלואנס וגם הקרוז הראשונה שתייניות דלק לא קטנות. במצב של "נסיעת סבתא", אפשר לסחוט מהפלואנס קצת יותר קילומטרים לליטר, זה הכל. (מה שמוזר משהו, בהתייחס לעובדה שהגיר בפלואנס 4 הילוכים ובקרוז 6)

כנראה אחרי המחיקה של השם דייהו גם ברשיונות העניין השתנה. אני ברגע זה מפסיק את הויכוח, אבל תהיה בטוח שאני אדאג בימים הקרובים לשלוח לך לפרטי דוגמה של רשיון (עם כל הפרטים הפרטיים מחוקים מן הסתם) של קרוז שרשום שם בבירור- "דייהו קוריאה". אם הת'רד הזה יהיה למעלה עד אז, אני אפרסם פה.

פורסם
איפה לעזאזל רשמתי שהפלואנס חסכונית?

גם הפלואנס וגם הקרוז הראשונה שתייניות דלק לא קטנות. במצב של "נסיעת סבתא", אפשר לסחוט מהפלואנס קצת יותר קילומטרים לליטר, זה הכל. (מה שמוזר משהו, בהתייחס לעובדה שהגיר בפלואנס 4 הילוכים ובקרוז 6)

כנראה אחרי המחיקה של השם דייהו גם ברשיונות העניין השתנה. אני ברגע זה מפסיק את הויכוח, אבל תהיה בטוח שאני אדאג בימים הקרובים לשלוח לך לפרטי דוגמה של רשיון (עם כל הפרטים הפרטיים מחוקים מן הסתם) של קרוז שרשום שם בבירור- "דייהו קוריאה". אם הת'רד הזה יהיה למעלה עד אז, אני אפרסם פה.

כשהמשפחה שלי קיבלה את הרכב זה מהמשלוחים הראשונים שהגיעו לארץ, בקיצור מה שאני רוצה להגיד לך שהרישיון הודפס עוד מעט זה יהיה שנתיים, ואם היה אמור להיות כתוב "דייהו קוריאה" כדבריך היה אמור להיות לי מופיע עכשיו ברישיון כי ההודעה שמוחקים את דייהו סופית לא לפני הרבה זמן.

בכל מקרה אשמח אם תמצא את מה שאתה אומר ותראה לי.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

• תוכן חדש...