Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי את הרכב לפני 9 חודשים אני צריך לעשות טסט עד לתאריך 11/04 לפי הרשיון ועדיין לא קיבלתי את המכתב ממשרד הרישוי אני יכול לגשת לעשות טסט בלי המכתב?

פורסם

לא תוכל לגשת לטסט בלי לשלם את האגרה - ולקבל את האישור. היית צריך לחשוב על זה לפני חודש.

עליך לגשת מחר בבוקר למשרד הרישוי, להוצא רשיון חדש, לשלם אותו ולגשת לטסט - רצוי מיד אח"כ, כדי שיהיה לך זמן (יום אחד) לבצע תיקונים.

בד"כ הודעת התשלום מגיעה כ-6 שבועות לפני מועד פקיעת תוקף הרשיון הקיים. המלצתי היא לשלם את האגרה מיד (אני משלם באינטרנט והרשיון המוחתם מגיע בד"כ תוך 2-3 ימים) ולגשת לטסט מוקדם ככל האפשר, על מנת לא להכנס לפינה כי שקרה לך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בינתיים הרכב יושב בחניה, אני חייב לגשת למשרד הרישוי להוציא רשיון חדש או שאני יכול לעשות הכל דרך האינטרנט ולקבל את זה בדואר?

אם זה אפשרי מה הכתובת של האתר שאפשר לשלם בו?

פורסם

אין לך ביד את אגרת הרכב, ובנוסף במשרד הרישוי לא מקבלים את מספר האישור לתשלום על ידי האינטרנט ויש צורך להמתין עד אשר התשלום מתעדכן אצלם במחשבים.

הדרך הפשוטה ביותר והזריזה ביותר, היא לגשת ביום א השכם בבוקר למשרד הרישוי ולהנפיק רשיון במקום זה שלא נשלח אליך.

לגשת לדואר ולשלם במזומן.

ומכאן לטסס בתקוה שהרכב שלך מוכן.

בהצלחה

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

כדאי לערוך בדיקה לרכב לפני שניגשים, חבל להתעכב בטסט על "שטויות".

לבדוק את מערכת האורות (וינקרים, בלם, אורות דרך /גבוהים ,חניה ותאורת לוחית זיהוי).

מגבים.

לוחית זיהוי.

נזילות שנראות לעין בצורה חמורה.

אפוד זוהר/פח אשפה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

צריך פח אשפה כדי לעבור טסט?

אם יש לי חלון חשמלי אחד שהמנוע בו הלך יש מצב שיכשילו על זה?

את השאר אני אבדוק לבד

תודה על העזרה!

פורסם

יש בוחנים קפדנים דקדקנים, לפני מספר שנים ביקשו לראות אם יש פח אשפה (היה במושב האחורי).

בקשר לחלון החשמלי לא חושבת שיבדקו כך שאתה יכל להיות רגוע.

ל'

פורסם

פח אשפה הוא חובה כבר משנות הששים של המאה הקודמת. יש פח סטנדרטי (עם בסיס גומי המיועד להתלבש על התעלה האורכית המרכזית של הרכב). אם הבוחן יבדוק והפח יחסר המכון ישמח למכור לך פח חדש. כנ"ל לגבי אפוד זוהר.

לגבי החלון החשמלי - לא מדובר באבזר בטיחות או אבזר המשפיע על זיהום הסביבה, כך שלא סביר שמישהו מיבדוק אותו. מצד שני - נבדקים רכיבים שאינם נראים לעין הנהג בבדיקה שגרתית - את אבא שלי הכשירלו על צינוריות ברקס יבשות ברכב בן שנתיים (ובמוסך אכן אישרו את אבחנת הבוחן). ואותי על גרמושקה. בינינו - עדיף להחליף גרמושקה ולא ציריה, כך שנחסכה לי הוצאה, הבעיה היחידה היתה הטרחה לשוב למכון הבחינה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...