רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,560 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
עלותו 65,000 מהי לדעתכם הצפי של ירידת הערך לרכב הזה בשנה הראשונה, השניה והשלישית שלו?
הודעה אחרונה מאת redroze, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 14 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מעניין מה קורה כשמקבלים SMS או קצת קצת לא מרוכזים בנהיגה..
הודעה אחרונה מאת סאפיר, -
-
- 2 עוקבים
- 25 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
לאחר שנים של עיכוב בועדות התכנון ובעקבות התערבות של המשרד לפיתוח הנגב והגליל ומשרד התרבות והספורט, ועדת שרים לענייני נגב גליל אישרה היום (יום ב') את הפארק המוטורי בחצרים כפארק מטרופוליני תיירותי. הפארק המוטורי בחצרים יוקם בהשקעה כספית כוללת של 100 מיליון ₪ ויחל לפעול בדצמבר 2012. החברה היזמית "פארק מוטורי להדרכה" כבר החלה בהתקשרויות עם חברות מחו"ל העוסקות בתכנון, ליווי ותפעול של המתחם. בפרויקט משותף של משרד התרבות והספורט, משרד לפיתוח הנגב והגליל, משרד התיירות ומנהל מקרקעי ישראל שישקיעו בו כ- 8 מיליון ₪. הפארק כולל שני מרכיבים: הפארק המוטורי בשטח של 320 דונם ישלב בתוכו אזור מלונאות ונופש, שטח לספורט מוטורי, אזור למגרשי הדרכה ואימון נהגים. הפארק יכלול שלושה …
הודעה אחרונה מאת adamd1, -
- 6 תגובות
- 963 צפיות
שלום, יש לי טויוטה פריוס מודל 2008 (מנוע 1500) ורציתי לדעת מה צריכת הדלק (בפועל כמובן לא יצרן) שלה בנסיעה עירונית? בנוסף לכך יש לי גם טויוטה קורולה מודל 2001 (מנוע 1600) אוטומטית ורציתי לדעת מה צריכת הדלק שלה בנסיעה עירונית? תודה ויום טוב!
הודעה אחרונה מאת PPF, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 40 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
היום בצהריים נפרדתי מהבובה שלי, אחרי ששירתה אותי במשך 4 שנים נפלאות. סגרתי עסקת החלפה על סיויק 91 ותוספת כסף מאוד מכובדת. מחר אני מוסר את הסיויק לגריטה, כי אני לא צריך אותה. עם הכסף שקיבלתי ושל הגריטה, יוצא שמכרתי את האקורד כמעט במחירון מלא. אני יודע בתוך תוכי שעשיתי את הדבר הנכון בתקופה הזאת בחיי, אבל במשך כל הזמן שהרכב היה אצלי, נקשרתי אליו מאוד. עברתי איתו המון המון חוויות. טובות ורעות. בקיצור התאהבתי ברכב הזה. חצי שנה אני מנסה למכור, ולא מצליח. אפילו כמעט הגעתי לחצי מחירון במזומן, ועדיין אין מי שרוצה לקנות. אתמול הגיע בחור צעיר, ראה את הרכב, התאהב בו. סגרנו עסקה, והיום הרכב נמסר. עם הרבה כאב לב, אפילו הזלתי דמעה . ההיגיון אומר שקיבלתי את ההחלטה …
הודעה אחרונה מאת osher4441, -
-
- 5 תגובות
- 973 צפיות
שלום, יש לי סוזוקי בלנו 97, ולאחרונה התחילו בעיות עם תיבת הילוכים(לדעתי). כשאני עוזב את הברקס ולוחץ על הגז האוטו מתחיל לקרטע עד שהוא נכנס להילוך, זה לא קורה כאשר אני עוזב את הברקס ונותן לאוטו כמה שניות לנסוע ככה בלי גז ואז לוחץ על הגז. גם במהירות אם אני לוחץ על הברקס וישר על הגז זה קורה אבל בפחות קיקים. וגם אם אני לוחץ חזק על הגז בתחילת הנסיעה.. אני דיי מבואס ומוטרד.. בבקשה תגידו לי מה אתם יודעים על התופעה והאם כדאי ללכת עם זה למוסך כי הרי תקלות גיר יקרות במיוחד. תודה
הודעה אחרונה מאת dimblaster, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 955 צפיות
שלום רב. תמיד, כל יום, כל שעה, יש פקק בכניסה ליבנה, לבאים ממחלף ראשון לציון לכיוון אשדוד. למישהו יש מושג מה עושים שמה לעזעזל? זה פשוט מדהים אותי שכל נהג מאיט, מסתכל, וגורם לפקק סתם! ולמה סתם? כי הם לא חוסמים נתיב, פשוט שמו תמרורי אזהרה בשוליים מהצדדים, והנהגים כל כך מאטים, כאילו הם עוברים בין 2 פולטליירלים. הילל, שלקח לו להגיע מתל אביב לאשקלון ב3 וחצי שעות.
הודעה אחרונה מאת הילל, -
-
- 1 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
מחפש מכון שטיפה ידנית בלבד,באיזור רעננה הרצליה כפר סבא. או לחילופין באיזור רמת החייל נאות אפקה, תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת 500Abarth, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 5.7 אלף צפיות
הסול שייכת לדור החדש של רכבי קיה - איכותית יותר, מעוצבת יותר, מודרנית יותר וכמיטב האופנה גם לא ממש קולעת לקטגוריות המוסכמות של עולם הרכב. האם זה אומר שהקיה סול שייכת לקטגוריה הבכירה של עולם הרכב? שני חברי מערכת יצאו לטיול עם הרובוטריק של קיה וגילו שמספרים זה לא הכל בחיים. מבחן דרך - קיה סול
הודעה אחרונה מאת בנצי, -
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 953 צפיות
שלום רב! ברשותי פיאט בראבה שנת 1997. קיבלתי הצעה מחברת ביטוח בשל היותי עובד מדינה הזולה בכ-700 ש"ח ממה שהיה לי עד היום. הבעיה שאם אני רוצה לממש את ההצעה הזו אני צריך לרשום את הרכב על שמי וכעת הרכב רשום על שם אבי והוא יד ראשונה. האם משתלם לעשות העברת בעלות (שכרוכה בתשלום של 202 ש"ח) כדי להקבל את ההוזלה הזו או שעדיף להישאר עם רכב עם הנחשב יד ראשונה? נ.ב. הביטוח היקר יותר כולל גם ביטוח שמשות ורדיו-דיסק (שאין לי)... תודה מראש למגיבים.
הודעה אחרונה מאת nitay10, -
-
- אחראי פורום
- 29 תגובות
- 8.7 אלף צפיות
שלום לכולם. היום בסביבות השעה 8 בבוקר יצאתי מכיוון צומת שורש לכיוון מבשרת, אחרי כמה קילומטרים אני קולט מרצדס עם פנסים מעוגלים כאלה כלפי מטה, ארוכה, גג נפתח וממש ארוכה, עוברת ממולי בנתיב לכיוון הנגדי. היא הייתה בצבע שחור, ריפודים אדומים בפנים, זאת הייתה מרצדס אני בטוח היה קשה להתעלם מהסמל הענק הזה שראיתי שרואים בבירור, אני לא ידעתי אם אני הוזה או לא, אבל אני חייב לדעת את זה, האם יש מרצדס אס.אל.אר סטירלינג בארץ בצבע שחור??
הודעה אחרונה מאת evgeni432, -
-
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 11.2 אלף צפיות
חיפשתי בפורום ומשום מה לא מצאתי שום מידע בנושא. היכן באזור רחובות יש תחנות דלק המציעות את הסולר הזול ביותר? בנוסף, השבוע יצא לי לתדלק בסונול גולדיזל. כבר אחרי תדלקתי, התחלתי להרגיש שהמנוע עובד שקט יותר ומושך מעט טוב יותר. אני מוכן להשבע שזה לא פסיכולוגי ובאמת מורגש שינוי לטובה. האם אכן מדובר בסולר עדיף (עם תוסף), או שזה אכן היה משהו פסיכולוגי? סופ"ש נעים!
הודעה אחרונה מאת GOLF, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
למישהו כאן יש מושג אם אנחנו נקבל בזמן הקרוב את המנועים שהאמריקאים מקבלים?(מנוע קטן נפח עם מגדש טורבו) לפני מספר חודשים יצרתי קשר עם היבואן בארץ ולא היה להם מושג על מה אני מדבר, אמרו שיחזרו, ניתקו לי בפנים, ולא חזרו מאז. גם באימיילים אין תשובות http://www.chevrolet.com/cruze/features-specs/ כפי שניתן לראות, רק דגם אחד מתוך חמישה נמכר עדיין עם המנוע "הנחות" (שאצלנו הוא ה-top) אולי רק אחרי שהפורד החדשה תגיע ארצה הם יתעוררו...
הודעה אחרונה מאת י.ל1, -
-
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני מחפש ג'נטים 17 שחורים (נראה כמו ג'נטים מקוריים ל CUPRA ) כמו שבלינק http://pistonheads.co.uk/sales/2627997.htm מישהו יודע איפה ניתן להשיג?
הודעה אחרונה מאת bobcat, -
- 0 תגובות
- 852 צפיות
האם יש למישהו נסיון עם המוצר הז? למי שלא יודע מה זה, הוא אמור להחזיר עופרת לדלק נטול עופרת. לא חשוב לרכב מודרני עבל כן חשוב לרכב אספנאות. קודם כל, זה מזיק או לא? האם זה עובד בכלל?
הודעה אחרונה מאת henryd, -
- 1 תגובות
- 862 צפיות
שלום! קיימת אפשרות להלעות תמונות שלי פרטיות לדיבורית... כאשר אני מנסה לשלוח מהנייד הסלולרי שלי זה כותב בנייד: לא נשלח. בדיבורית אני מגיע למסך שהוא כותב לי: ממתין לקבלת רקע. מישהו יכול לעזור???
הודעה אחרונה מאת idany88, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1222394.html
הודעה אחרונה מאת The Red, -
-
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אתמול הסתיים לו עוד יום חופשי שעבר כולו בריניג... אני חושב שמיותר לציין כמה המקום מעורר השתאות והתלהבות מוטורית אבל משום מה בכל פעם שאני מגיע לשם אני מוצא את עצמי מתקשה להגיע עד עשריו שכן עוד בדרך שלוקחת אותי דרך הכפרים באיזור אני עוצר כמעט כל רגע כי ראיתי עוד רכב מעניין, ופה גם באה ההחלטה של לומר לחברה שלי לאסור עלי לצאת מהרכב עד שמגיעים לרינג (בכל מקרה כל מה שרואים ברדך מגיע בסופו של דבר ל"גהינום"). בבית לפני היציאה הכנו דף נייעם השאלה - "NURBORGRING ?" והנפנו אותו בכל הזדמנות שעברנו ליד רכב מעניין על האוטובאן ( שלל BMW M לסוגיה, פורשה על ימין ושמאל, זוג פרארי שחורה ואדומה,שברולט קמארו דנדשה,ואפילו וויסמן רודסטר) כולם פרט לוויסמן שעלו חיוך והניפו אצבע לחיוב (אגודל )..…
הודעה אחרונה מאת mcqueen234, -
- 3 תגובות
- 939 צפיות
שלום לכם. יום שבת שהיה התקנתי ברכב שלי נורות לבנות של AMERICAN EAGLE, הנורה עובדת מצויין לא מסנוור ולא מושך משטרות. דבר שמציק לי זה שבנורות חנייה האור הוא צהוב והורס את כל האפקט של האור הלבן, ניסיתי לפרק את המנורה בלי להוציא את כל הפנס אבל כמעט ובלתי אפשרי, רציתי לדעת אם יש נורה ספציפית כמו האור חנייה רק בצבע של האור דרך(נורת H7 עם שני שיניים) ואם כן איפה אפשר להשיג באיזור של רמלה, לוד,רחובות וכו'.( מצורפת תמונה להמחשה) בנוסף אני מעוניין בספוילר קטן לבגאז' של הרכב איפה שהאור ברקס ממוקם מעל השמשה האחורית, הפכתי את יד 2 ומלא אתרים ולא מצאתי מחירים וכו', אם למישהו יש מידע כלשהו מוזמן לרשום אותו כאן, תודה רבה לעוזרים!!!
הודעה אחרונה מאת tisan4us, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אהלן, נתקלתי במכירה הנל http://www.buycell.co.il/?next=3 מציעים פה חיישני רווס ב199 כולל התקנה. מישהו התנסה? התנסה בקניה באתר ויכול לחוות דעה? תודה
הודעה אחרונה מאת big, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 14 תגובות
- 54.6 אלף צפיות
רכב פרטי- צמיגי כביש. כל כמה ק"מ מומלץ להחליף? ואיזו חברה נחשבת בתחום הצמיגים?
הודעה אחרונה מאת shellcase, -
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש ספר שמלמד מאלף עד תו על הבפנוכו של הרכב? אני מדבר על איך הכל שם עובד ועל החלקים, על המוטות, בלמים, מצבר, שמן, מים, אוויר, מנוע, גלגלים, מוטות, איך הכל מתחבר אחד לשני ועובד בהרמוניה? אני לא צריך פרטים ממש ממש עד ל- bit האחרון אבל בשביל ידע כללי, אשמח להמלצה לגבי ספר שאפשר להבין ממנו ואולי אף ללמוד לזהות תקלות או לתקן רכב באופן עצמאי. עדיף כמובן בעברית, אבל אם בלית ברירה אין, או לחילופין, יש משהו שיעלה על זה שבעברית הרבה מונים, אפשרי בהחלט גם באנגלית. תודה רבה לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת bongo, -
- 6 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אני מייבוא רכב מסוג קרייזלר טאון קאנטרי. היום התקשרתי למספר חברות ביטוח להערך לקראת עלויות הביטוח. כל אחת מהחברות לא ידעו על מה אני מדבר. אין להם את הדגם הזה בספר- כך טענו כולם. כיצד עושים ביטוח לרכב כזה?? ירון מאיר
הודעה אחרונה מאת GreenPilot1, -
- 8 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
על פי הנחיית השר כץ, מאגר השאלות והתשובות של התיאוריה פורסם לראשונה באתר משרד התחבורה. מעתה ניתן להורידו ללא כל תשלום. עד כה נמכר ספר השאלות והתשובות תמורת 85 שקלים. השאלות והתשובות של מבחן התיאוריה ילקחו מתוך מאגר של כ-1,800 שאלות שעודכנו ונוסחו מחדש על ידי ועדה מקצועית שמינה שר התחבורה. השר כץ הורה על עדכון שאלות התיאוריה בעקבות ניסוחים לקויים שהתגלו בשאלוני התיאוריה הקודמים. בשאלונים החדשים שולבו גם שאלות על לוח התמרורים החדש שפורסם לאחרונה באינטרנט. מאגר השאלות והתשובות של מבחני התיאוריה פורסם לאחרונה באתר האינטרנט של משרד התחבורה במטרה לאפשר למורי הנהיגה, לתלמידים ולציבור הרחב להעיר את הערותיהם על מאגר השאלות החדש. *זו לא מתיחה של "אחד באפריל".
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
-
- אחראי פורום
- 25 תגובות
- 10.4 אלף צפיות
ערב טוב, אודה לחברי הפורום אם יוכלו להסביר לי לגבי התיבה הרציפה,האם הפעלתה זהה להפעלתה לתיבה אוט' סטנדרטית? האם העברת ההילוכים חלקה ? אילו רכבים משפחתיים נמכרים בארץ והם בעלי תיבה רציפה? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת yigaljet, -
-
- 8 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
לפי מה שהנתי יוצא חוק חדש שאין צורך לעשות תאוריה בכלל לאופנוע לכל הדרגות למי שיש רשיון לרכב.. יש טעם להוציא טופס ירוק כבר מעכשיו ולעשות את כל הבדיקות ואז ללכת למשרד הרישוי ? . או שעדיף לחכות שהחוק באמת יכנס ? . למישהו יש מידע בנושא? . תודה רבה ..
הודעה אחרונה מאת lieden, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
WoW!!! http://www.youtube.com/watch?v=TOusVHucia8&feature=player_embedded דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
- 7 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אם שני המנועים יהיוא באותו עומס. אם קורעים את שני המנועיםהאם ה2.0 יסבול פחות?
הודעה אחרונה מאת PsyRax, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 17 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
האם זה אומר שבקרוב גם אצלינו? הדגמים הנמכרים בארץ מיוצרים ביפן. http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3512708,00.html
הודעה אחרונה מאת Noa90, -
-
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
עקב אי-אילו לחצים לא הייתי מרוכזת מספיק בנהיגה כנראה, וכאשר פניתי שמאלה בצומת די מרכזית וגדולה נכנסתי בטעות לנתיב הנגדי. חשוב לי לציין שלא הגיעו רכבים מכיוון זה (אם היו, מן הסתם לא הייתי טועה ונכנסת שם) ואחרי שתיים-שלוש שניות התחברתי לנתיב בכיוון הנסיעה שלי. השאלות שלי הן אלו: 1.במידה והיתה שם מצלמת תנועה, האם יכול להיות שהיא צלמה אותי? (נסעתי בירוק, אבל אולי מצלמה שתפקידה לצלם את הנהגים שבאים מהכיוון ההוא...) 2.מה הענישה על עבירה תנועה כזו? והאם הדוח יגיע על שם בעל הרכב ולא עלי? אשמח לקבל את עזרתכם, תודה מראש
הודעה אחרונה מאת nahaghadash,
-
מי מחובר 4 משתמשים רשומים, 2 אנונימיים, 154 אורחים (הצג רשימה מלאה)