Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרצדס SLR Stirling בארץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

היום בסביבות השעה 8 בבוקר יצאתי מכיוון צומת שורש לכיוון מבשרת, אחרי כמה קילומטרים אני קולט מרצדס עם פנסים מעוגלים כאלה כלפי מטה, ארוכה, גג נפתח וממש ארוכה, עוברת ממולי בנתיב לכיוון הנגדי.

היא הייתה בצבע שחור, ריפודים אדומים בפנים, זאת הייתה מרצדס אני בטוח היה קשה להתעלם מהסמל הענק הזה שראיתי שרואים בבירור, אני לא ידעתי אם אני הוזה או לא, אבל אני חייב לדעת את זה, האם יש מרצדס אס.אל.אר סטירלינג בארץ בצבע שחור??

mclaren-mercedes-slr-stirling-moss.jpg

פורסם
לא, עדיין אין.

האם לרכב שראית הייתה שמשה קדמית?

לא שמתי לב, יש מצב גדול שלא..

הוא היה קבריולה, לכן אין מצב שזה היה SLS

פורסם

SL זה בטוח לא היה.. הסבירות שזאת הייתה SLS יותר גבוהה, למרות שאני כמעט בטוח שלא היה לה גג ואני גם לא ממש זוכר שמשה קידמית.. בגלל זה אני חושב שזאת הייתה הסטירלינג מוס

פורסם

מתוך ויקי:

"The SLR Stirling Moss began production in June 2009, after SLR Roadster's production ended in May 2009. All 75 cars were produced by December 2009. The SLR Stirling Moss has MSRP of €750,000 and was available only to SLR owners"

לאור הכתוב לעיל, אני אקח סיכון ואומר שאין שום סיכוי שמדובר בסטירלינג-מוס.

פורסם
כשה-SLS הושקה בישראל נחתה איתה גם אורחת מיוחדת, סטרלינג מוס כסופה, אבל היא עזבה אחרי מס' ימים.

http://cars.walla.co.il/?w=//1682107

בטוח שזאת הסטירלינג מוס היחידה שנחתה בארץ? אם כן אז כניראה שזאת לא הייתה סטירלינג, כי זאת שראיתי הייתה שחורה

פורסם

לא ראית סטרלינג מוס, אתה יכול להיות רגוע...

אולי ראית E class cabrio

mercedes-benz-e-class-cabriolet-hr-04.jpg

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

טוב כניראה שזאת באמת לא הייתה סטירלינג מוס, כניראה מדובר ב-SLS לפי הפנסים שזה הדבר שהכי זכור לי בראש והסמל הענק שישב לה באמצע הגריל

פורסם

איך SLS אם אמרת שלא היה לה גג, אולי בכלל ראית מיאטה...

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

לא זאת לא הייתה S קבריולה, היה לה סמל ע-נ-ק של מרצדס על הגריל והפנסים היו מעוגלים כאלה כלפי מטה, מזכירים את הסקיילן החדשה.

וזאת לא הייתה מיאטה, אני יודע מה זה מיאטה וזה היה עולם אחר ממיאטה, גם מבחינת הנוכחות שהייתה לה על הכביש וגם מבחינת האורך של האוטו =/

אולי כניראה דמיינתי והיה לה גג..

לא יודע אבל אני מאוד מקווה לראות אותה עוד הפעם ולדעת באמת מה ראיתי

• תוכן חדש...