Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלת ביטוח לרכב ביבוא אישי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מייבוא רכב מסוג קרייזלר טאון קאנטרי.

היום התקשרתי למספר חברות ביטוח להערך לקראת עלויות הביטוח.

כל אחת מהחברות לא ידעו על מה אני מדבר.

אין להם את הדגם הזה בספר- כך טענו כולם.

כיצד עושים ביטוח לרכב כזה??

ירון מאיר

פורסם

טאון אנד קאנטרי?

האם מדובר ברכב הזה:

chrysler-town-country.jpg

אם כך, לסבי יש רכב כזה וסבי נוסע עם ביטוח, אברר איתו היכן הוא מבוטח ואעדכן.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

תגיד להם שזה קרייזלר וויאג'ר, זה השם היותר מוכר של המיניואן

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אם אתה מדבר על הרכב הזה

378142.1-lg.jpg

הוא נמכר גם בסוכנות בארץ.

כל מה שצריך לעשות זה לגשת לסוכנות (או אפילו להתקשר) ולהגיד שאתה מעוניין לדעת את הקוד דגם בשביל לבדוק עלויות ביטוח.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

שלום רב

ביצעתי ייבוא אישי למיניוואן מסוג קרייזלר דגם טאון אנד קאנטרי טורינג מודל 2009

הרכב כרגע בשלב של שחרור ממכס בנמל אשדוד ואני מחפש חברת ביטוח עבור ביטוח חובה + ביטוח מקיף

התקשרתי ל"לוי יצחק" כדי לקבל קוד דגם לרכב זה וקיבלתי קוד 9869886 אך למרות זאת חברת הביטוח שבה רכבי הנוכחי מבוטח עומדת על כך שאביא הערכת שמאי מלוי יצחק (עלות נוספת של כ 800 ש"ח)

יש לי 2 שאלות עיקריות:

1. כדי לעשות ביטוח חובה (על מנת שאוכל לנהוג את הרכב מהנמל לביתי) האם אני עדיין צריך הערכת שמאי? כמו כן מה עלות ביטוח זה בארץ (לפי האתר הממשלתי העלות היא 1276 ש"ח בשירביט - בהנחה שהכנסתי את הנתונים נכון)

2 האם יש איזושהיא סוכנות ביטוח שאינה מבקשת הערכת שמאי לרכב זה (למרות שיש כבר קוד במחירון ייבוא אישי של לוי יצחק)?

3. סביר להניח שכבר ייבאו רכב כזה לארץ לפניי - אודה לכם אם תוכלו לשתף אותי בעלויות הכרוכות שכבר בוצעו וגם כמה מילים על הפרוצדורה ייעזרו

יום טוב

חיים:cry:

• תוכן חדש...