Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פטור מתאוריה לאופנוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חוק מצוין לדעתי.

יש עוד הקלות שניתנות לבעלי רישיון נהיגה על רכב שרוצים ללמוד על אופנוע?

פורסם

אני קראתי לפני שעה וחצי את ההודעה הזאת.

כבר הספקתי להוציא טופס ירוק ולעשות בדיקת ראיה.

מחר אני יקפוץ לרופא משפחה ולמשרד הרישוי (חובה בכדי לקבל אישור) ושבוע הבא נתחיל שיעורים.

הגיע הזמן! טרור היה לי עם התאוריה החדשה הזאת במחשבים!

המון חלקים ותוספות לפולקסוואגן, וג'יפ סופה! 0546615205

פורסם
מה לגבי הפטור מהמבחן המעשי בכביש? שיש צורך רק במבחן במגרש.

אני לא חושב שיש צורך בפטור כזה.

הבוחן חייב לראות שאתה מצליח להשתלב כראוי בתנועה עם אופנוע, בעיקר נהגים שנהגו רק ברכב ולא באופנוע בעל נפח קטן יותר.

המון חלקים ותוספות לפולקסוואגן, וג'יפ סופה! 0546615205

פורסם
אני לא חושב שיש צורך בפטור כזה.

הבוחן חייב לראות שאתה מצליח להשתלב כראוי בתנועה עם אופנוע, בעיקר נהגים שנהגו רק ברכב ולא באופנוע בעל נפח קטן יותר.

תודה, אבל זה לא עונה לי לשאלה.

פורסם

אם אתה עושה רשיון A2,ויש לך רשיון לרכב מעל 3 שנים אז יש לך פטור כמעט מהכל (תאוריה,מינימום שיעורים,טסט בכביש)

ואתה צריך לעשות רק מבחן שליטה.

V5

פורסם
אם אתה עושה רשיון A2,ויש לך רשיון לרכב מעל 3 שנים אז יש לך פטור כמעט מהכל (תאוריה,מינימום שיעורים,טסט בכביש)

ואתה צריך לעשות רק מבחן שליטה.

ואם אני עושה רשיון A1 ?

:beerchug:

:ok:

• תוכן חדש...