Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי מכונית שעל חלונותיה האחוריים מותקנות צמד רשתות צל נמתחות ויעילות.

על הרשתות כתוב www.autosunscreen.co.il .

משום-מה, אין אתר אינטרנט פעיל, ולא מצאתי שום חומר על המוצר הנ"ל, מלבד סרט ביוטיוב:

מישהו מכיר? היכן ניתן לרכוש ומה המחיר?

תודה

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

באם יצא לי מחר ולא אשכח אז אני אביא לך את הפרטים וזאת כי במחלקת מסירת רכב חדש של צ'מפיון מוכרים את זה ללקוחות.

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

רואים שאין לך ילדים.

יש כאלה בחנויות לצרכי תינוקות.

http://www.boten.co.il/index.asp?product=1&id=1558193

יש גם חיקויים ב50 ש"ח

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם
רואים שאין לך ילדים.

יש כאלה בחנויות לצרכי תינוקות.

דווקא יש ילדה בת שלוש ועוד תאומים בדרך...

אבל הגדולה כבר לא תינוקות אז אני לא נמצא בחנויות תינוקות!

תודה בכל מקרה

אגב, אותי באמת מעניינים החיקויים ב-50 שקל - איפה קונים כאלה?

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

• 9 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

ראיתי משהו דומה בהונדה חדשה של חבר (הוא אמר שזו תוספת מקורית אפשרית לרכישה) זה היה וילון כמו שיש באוטובוסים אבל עולה למטה למעלה ויש מסילות בצידי המסגרת של החלון. הגלגל עם הוילון פשוט יושב בקצה העליון של הדלת ומגלגלים אותו למעלה עד איזה גובה שרוצים. נכון, אפשר לשכוח מלהוציא את היד מהחלון או להישען על הדלת אבל פתרון גאוני.

• תוכן חדש...