Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אין מצלמות או שהV1 לא עובד?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5529 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, מאז שהתקנתי את הולנטיין 1 לפני כשבועיים אולי קצת יותר הוא לא מזהה לי שום דבר.

המכשיר לא צפצף פעם 1 ואני נוסע הרבה וכל יום. עשיתי לו כיול לפי מדריך שמצאתי באינטרנט (עשיתי פעמיים לייתר בטחון).

אני כל יום נוסע לעבוד מגבעתיים על כביש 4 דרומה, עולה על 431, יורד במחלף נשרים וממשיך לכיוון צומת לטרון - כלום.

הרבה פעמים יש לי נסיעות לכיוון ב"ש וגם צפונה לכיוון רעננה על כביש 4 דרך גהה, מורשה וכו והמכשיר פשוט לא מצפצף ולא מתריעה!

האם באמת אין מצלמות פעילות?

פורסם

דבר ראשון תתחדש, דבר שני, את המצלמות החדשות הולנטיין לא מזהה, רק את הסוג הישן, שלא נשארו הרבה כאלו פעילות.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

יודע שיש כמה בכביש 4, אין לי מושג אם יש בכבישים אחרים, שווה בדיקה (אני לא מצאתי מפה מעודכנת).

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

אני לא יודע במדוייק כמה מצלמות "ישנות" עדיין פעילות...

אבל במסגרת פרוייקט א' 3 התקינה המשטרה (או יותר גוף פרטי שזכה במכרז מטעם המשטרה / מדינה) לא מעט מצלמות "גאטסו" מהסוג החדש המגיעות עם חיישנים על הכביש עצמו...

להלן כתבה עם כיתוב והסבר היכן ימוקמו / מוקמו המצלמות החדשה מאפריל 2011':

http://www.auto.co.il/כתבה-25963-פריסת-מצלמות-המהירות-הכינו-את-הא.aspx

ממליץ בחום בנוסף על הולנטיין לקנות צ'יטה !

גיא.

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

אותו דבר היה אצלי כשהמכשיר היה חדש.

עד שקיבלתי דווח מחבר על ניידת סמויה שעומדת ביציאה מירושלים לכיוון 443. נסעתי לשם, והמכשיר ציפצף כמו גדול.

למחרת, המכשיר ציפצץ בתחילת העליה לכיוון שכונת גילה בירושלים. הייתי בטוח שמדובר באזעקת שווא, בגלל המיקום. קצב הצפצוף גבר, עד שראיתי ניידת סמויה על המדרכה ממול.

אם כיוונת לפי ההנחיות, הצפצוף יגיע. וכן, כיום כדאי לשקול גם רכישה של צ'יטה, בחו"ל כמובן, בשליש מחיר.

פורסם

המכשיר הזה טוב במיוחד נגד מכת הדבורים.

אם בא לך לראות אותו בפעולה סע עד צומת בני דרור צפונה ותראה איך המצלמה הקבועה שלפני הצומת תתריע במיידי.

כנ"ל גם בין העוגן לבני דרור שם תקבל 2-3 התראות ממצלמות שונות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

תודה על התגובות.

אין לי בעיה לשים צ'יטה בנוסף לולנטיין אבל זה נראה לי מאד מוגזם לשים 2 מכשירים קבועים על השמשמה..

זה גם פוגע באסטתיות, גם בשדה ראיה ומאד לא נוח..למה לא מכניסים לולנטיין הזה רכיב GPS ואז יש את כל ההגנות במכשיר אחד?

פורסם

זה נראה לי מאד מוגזם לשים 2 מכשירים קבועים על השמשה..

אם יש לך שקע מצת בתא המטען, אין בעיה לשים את הצ'יטה על המדף האחורי. לחילופין, על משטח נצמד על הדשבורד, לא חייבים מוצמד לשמשה, ובניגוד ל-V1, אין משמעות לגובה ההתקנה.

לגבי האסקורט, אני בטוח שאין לו מענה למצלמות הגאטסו החדשות, ולגבי המענה שלו לשאר מרעין בישין, ה-V1 עולה עליו בכל פרמטר.

פורסם

הצ'יטה הוא מכשיר קטן ולא פוגע באסטטיות כלל וכלל. ממוקם על הדשבורד וכמעט ולא נראה.

אצלי הוא הותקן בהקתנה קבועה לקופסת החשמל באוטו כך שגם אין חוטים בכלל (לא על הדש ולא לכיון המצת).

גיא.

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם
אני לא יודע במדוייק כמה מצלמות "ישנות" עדיין פעילות...

אבל במסגרת פרוייקט א' 3 התקינה המשטרה (או יותר גוף פרטי שזכה במכרז מטעם המשטרה / מדינה) לא מעט מצלמות "גאטסו" מהסוג החדש המגיעות עם חיישנים על הכביש עצמו...

להלן כתבה עם כיתוב והסבר היכן ימוקמו / מוקמו המצלמות החדשה מאפריל 2011':

http://www.auto.co.il/כתבה-25963-פריסת-מצלמות-המהירות-הכינו-את-הא.aspx

ממליץ בחום בנוסף על הולנטיין לקנות צ'יטה !

גיא.

במקום לעשות תאונה ולהיהרג ב-150 קמ"ש זה יקרה ב-110. יש הבדל? יכאב פחות?

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

• תוכן חדש...