Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[חדשות רכב] סוברו אימפרזה 2012 (B3)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אני מבין שטמח היחידי פה שחושב שהרכב נאה?

ז"ט יש אעזבה קלה בעיקר אחרי שראיתי את מכונית התצוגה במציאות וממש אהבתי אבל האימפרזה החדשה נראית לא רע בכלל בהשוואה לקודמת שדי הזכירה לי סופגניה.

אבל זה לא מה שמעניין בסובארו , מה שמעניין זה מכונית הספואט הקטנה שנמצאת כרגע בפיתוח ביחד עם טויוטה.

גרסאת התצוגה של טויוטה בעלת מנוע בוקסר :

toyota_ft_86_concept_images_003-550x366.jpg

והנה החמור בפעולה :

הגרסא של סובארו

Toyota%20Subaru%20small%20Sportcar%20004_09101317843.JPG

והשערה לאיך שהיא תיראה בהתבסס על המכונית שטויוטה הציגה

subaru_toyota_sports_car_main.jpg

haters will hate

פורסם
מכוערת והיעוד שלה זה רכב ליסינג משעמם.

אני אחד מאוהבי סובארו ולא מחליף את סובארו לנצח אבל אני אומר שכל העיצובים של סובארו עד שנת 2007 היו היפים ביותר בעולם במיוחד האימפרזה טורבו וה B4 אבל ברגע שיצאה הB3 ב 2008 זהו סובארו התחילו לעצב עיצובים דוחים ומגעילים.

לא פירסמת עכשיו את הסובארו למכירה? :wink:

אגב, זה יפה בעינך???

images?q=tbn:ANd9GcRB9R9Llq454PS4md1Ricl8BDmQMwNLQNEHYTWgwl3zsBvU5V79Ow

אני יודע שהיופי הוא בעיניי המתבונן אבל קשה לי להאמין שמישהו יכול לאהוב את הגועל הזה.

פורסם

images?q=tbn:ANd9GcRB9R9Llq454PS4md1Ricl8BDmQMwNLQNEHYTWgwl3zsBvU5V79Ow

אני יודע שהיופי הוא בעיניי המתבונן אבל קשה לי להאמין שמישהו יכול לאהוב את הגועל הזה.

בעיני היא דווקא נאה ומיוחדת, מה שלא ניתן לומר על ה-XV החדשה. עדיין, הייתי מוותר על תוספות האאוטבק ומעדיף את הסטיישן הרגילה.

בדור השני של האימפרזה, הבחירה בסטיישן לא היתה רק שימושית יותר, אלא גם בחירה בצורת המרכב הנאה יותר. בגרסאות הסדאן עם התפיחות בכנפיים, הגלגלים של גרסאות הבסיס נראו פשוט אבודים...

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

FISH,

אל תדאג את הסובארו אני אמכור רק כדי להתקדם לסובארו יותר חזקה ,ולא אני לא יורד מסובארו. (אני גם לא מעוניין למכור עכשיו אם אתה רוצה לקנות)

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

שיחה במשרדי סובארו:

יוקו: מאיפה באה לנו רעידת האדמה הזאת תגיד לי?!

אונו: וואלק לא יודע ינעל העולם.

יוקו: טוב יאללה תחרטט משהו ב10 דקות ובוא נעוף מפה לפני שהבניין נופל.:wink:

העיצוב הזה מתאים מקסימום לשנת 2005. לא 2011.

אני אישית מאוד אהבתי את העיצוב של האימפרזה הנוכחית:

Subaru-Impreza_WRX_STI_Carbon_Concept_2010_1024x768_wallpaper_01.jpg

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אמש פורסמו תמונות רשמיות מלאות של האימפרזה במסגרת חשיפתה בתערוכת הרכב של ניו-יורק:

Impreza-5.jpg

Impreza-1.jpg

סובארו אימפרזה החדשה

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

הסדאן נאה אבל לא הבנתי את הפנסים האחוריים.

ההאצ'בק מזכירה לי את הדודג' קליבר, וזה בטח לא טוב. גם שם לא ממש הבנתי את הפנסים האחוריים.

חג שמח לכולם.

• תוכן חדש...