Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתם אומרים "משתתף בצערך" כאילו מישהו מת... כולה פאביה. תקבל את הכסף מהביטוח ותקנה איזו סופר מיני אחרת, הזדמנות מצויינת להתחדש. בכל מקרה שהכסף מהחלקים של הרכב הזה יהיה להם לתרופות.

מה עם הפרמיה? היא לא עולה באופן די דרסטי?

משתתף בצער פותח השרשור.

נ.ב

שלוש פעמים פרצו לי לסובארו DL שהייתה ברשותי ופעם אחת גם ניסו לקחת אותה. רק האימובילייזר עצר אותם.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לידיעתכם כבר גנבו שתי פביות בחיפה בשבועיים האחרונים, אחת נמצאה והשניה עדיין לא.

מאיפה המידע הזה? ידוע לך על עוד רכבים "מבוקשים" באזור?

ידוע באיזו שיטה הן נגנבו? האם התקנת "כספת" למחשב רכב הייתה יכולה למנוע זאת (נניח שאין לגנבים גרר)?

אגב טיפ: באם הרכב שלך נגנב בשעה מאוחרת בלילה / לפנות בוקר והבנת את זה בזמן - חפש אותו ברחובות הסמוכים למקום בו נגנב, חלאות האדם האלה מחביאים אותן ויוצאים בשעות העומס.

מה ההגיון? הרי בבוקר הרכב כבר מדווח כגנוב והסיכוי להתקל במשטרה רק גדל.

פורסם
מה ההגיון? הרי בבוקר הרכב כבר מדווח כגנוב והסיכוי להתקל במשטרה רק גדל.

זאת שיטת הפעולה שלהם בד"כ, מבלי להכנס לפרטים.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם

תנחומיי.

אבל באמת ציפיתי שתספר איך גנבו לך את האוטו מתחת לבית.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

וואו, סיפור הזוי... מצטער לשמוע אבל כמו שקראתי פה, אולי תתחדש ב-TSI. :lol:

חג שמח!

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

גונבים הכל! לאחותי גנבו יונדאי H100 כשהיינו בסופרלנד ,שנראית כמו הצרות של כולם ביחד ,באמת שלא הבנתי מה העניין לגנוב את הרכב הזה, שווה אולי 6000 ש"ח ובמצב "סוף הדרך" פשוטו כמשמעו..

פורסם

בתחילת החודש נגנבה לאחותי פולו מודל 2008 , קומפורטליין , אינטריור בהיר, ק"מ נמוך, אחרי טיפול וטסט ומערכת דאבל דין שהרכבתי בה. בונבוניירה אמיתית שלקח לי המון המון זמן לאתר ולקנות.

הרכב פשוט התאדה מחניית הבניין בין השעות 3 ל6 לפנות בוקר בלי שעבדה האזעקה ועם מספר קטן של רסיסי זכוכית על הרצפה.

מתסכל, מבאס, לא מצאנו יורשת .

במשטרה נאמר שVW וסקודה הם הרכבים הנגנבים ביותר בימים אלה.

אני לא חושב שזו כזו הזדמנות לשדרוג, כי קיבלנו מהביטוח 75 אלף ש"ח וכאשר היא נרכשה היתה שווה 15K יותר.

לעומת זאת חדשה דורשת תוספת מינימלית של כ30K ואם רוצים TSI אז אנחנו מדברים כבר על עוד 40K !

ב20 יום האחרונים לא מצאתי אפילו רכב אחד ראוי בלוחות ששווה להתקדם איתו לבדיקה, כנראה זה יגרום להוצאה עוד יותר כבדה

ברכישת TSI חדשה והפער עצום !

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אם אחותך מסוגלת לנהוג על ידני אז יש את הדגם שאני קניתי ב-87 מחיר כולל הכל. משתלם לדעתי מאוד. תוספת לא גבוהה והיא מקבלת רכב חדש חדש.

פורסם

אייל,

אתה מדבר על סקודות מכל דגם?

וזה קצת מוזר, כי סוכן ביטוח שאני מכיר בדיוק סיפר לי שהוא הזמין סקודה סופרב.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

קניתי את ה GTI שלי מסוכן ביטוח והוא קנה אחת חדשה

אני לא חושב שאנחנו צריכים לתת לגנבים להכתיב לנו מה לקנות. שיישרפו בגיהנום.

שהכסף שיפיקו מגניבת הרכבים יהיה להם להקרנות.

אם אחותך מסוגלת לנהוג על ידני אז יש את הדגם שאני קניתי ב-87 מחיר כולל הכל. משתלם לדעתי מאוד. תוספת לא גבוהה והיא מקבלת רכב חדש חדש.

ענת ,

לצערי אין עם מי לדבר בעניין הזה.

אך ורק אוטומטי

לי אישית מעולם לא היה רכב שאינו ידני אבל אני היחיד שמחזיק במחלה זו במשפחה :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...