Jump to content

Karyos

  • הודעות

    8
  • כאן מאז:

הנקודות של Karyos

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. אתם מקבלים את דגם ה GLI או ה TERRA ? באיזה צבע מדובר?
  2. תודה, האם אתה יודע על איזה צבע של רכב מדובר?
  3. שלום, רציתי לדעת האם למישהו מבין רוכשי הספייס וורסו נקבע מועד אספקת הרכב בזמן הקרוב. תודה מראש.
  4. גם כשאני רכשתי היה מישהו שקיבל רכב, אני לא יודע איזה דגם זה היה, אני קניתי את ה GLI. כנראה שהייתה כמות ממש קטנה של רכבים מהסוג הזה שהגיעו יחד עם רכב ההדגמה. אבל מעבר לזה אין כרגע בארץ, אתה מומן ללכת לסוכנות ולנסות לרכוש, אני בטוח שתקבל את אותה התשובה שאני קיבלתי.
  5. התשובה ברורה מאוד, אני רכשתי את הרכב לפני שלושה שבועות והייתי בין הראשונים לרכוש (אין את הרכב במלאי בארץ בכלל), אז ככל הנראה לא היה ברור עדיין מתי הרכבים יגיעו לארץ, הייתי גם בסוכנות הראשית של טויוטה בת"א (במגדלי טויוטה) וגם הם לא היו מוכנים להתחייב על תאריך, לכן הסקתי שאם הסוכנות הראשית לא מתחייבת אז זה דיי ברור שגם סוכנויות משנה לא יתחייבו. אבל בפרוש נאמר במעמד הרכישה שהרכב יגיע במהלך אפריל ואפילו לפני אמצע אפריל. לא דובר על מאי בשום מקרה.
  6. היום פורסמה כתבה בכלכליסט בנושא הרכבים הרדיו אקטיביים שאמורים להגיע: http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3511513,00.html מעניין מה יהיה
  7. אני בספק אם אוכל לטעון טענות, בהסכם מצויין: "הרכב צפוי להגיע למחסן היבואם בישראל טרם נקבע". לדעתי ההיגיון אומר שעד חודש וחצי - חודשיים זה סביר. חוץ מזה, אני מן הסתם לא לבד בסיפור הזה, לפי הפירסומים נמכרו לפחות 400 ספייס וורסו תוך שבועיים.
  8. במעמד הרכישה נאמר בע"פ שהרכב יגיע עד סוף אמצע חודש אפריל, בחוזה נרשם שאין תאריך הגעה ספציפי. כרגע אני בספק בכלל שהרכב יגיע אפילו עד סוף אפריל, ואם יגיע, איך אני יכול להיות בטוח שהוא לא יהיה נגוע בקרינה? הסוכנות כמובן משדרת רוגע וטוענים שם שהרכב יגיע בזמן, אני לא מאמין לדבר זה משום שאין להם מושג איפה הרכב. כששאלתי איפה הרכב כרגע, התשובה שקיבלתי היא: בדיוטי פרי... של יפן (כמובן שזו הייתה בדיחה של איש המכירות). האם לדעתכם יש או תהיה עילה לביטול ההזמנה ללא קנס במידה והרכב לא יגיע עד סוף אפריל?
×
×
  • תוכן חדש...