Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, קצת (הרבה) באיחור, אבל אני חייב לשתף אתכם בתחפושת שהכנתי לרכב שלי בפורים השנה.

מצרכים: פוליגל, שיפודי עץ עבים, דבק חבלה, קצת ספריי צבע שחור ועוד חומר גמיש לפסים מקדימה שאני לא יודע את שמו.

קיבלתי הרבה מחמאות ממכרים וגם מזרים, חלק צילמו את הרכב, ברמזורים שאלו אותי שאלות.

הרבה אנשים (בעיקר נשים) היו בטוחים שזה חלק מהרכב :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=eZu-WRmbRVk

p1010867m.jpg

img1004yj.jpg

אציין שהכל היה מאוד יציב אם לא עברתי את ה60 קמ"ש.

אני אגב לבשתי מעיל שחור-אדום עם סמלים של מכוניות, להשלמת האפקט :wink:

וזהו. תהנו. מקווה שאולי נתתי פה כמה רעיונות לשנה הבאה:-)

יקי

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

העצוב פה הוא שיש אנשים שהרכב שלהם נראה כככה בנורמל, מאוד לא בטיחותי לדעתי אבל כל עוד אף אחד לא נפגע אז הכל בסדר.

פורסם

ראיתי מכוניות שנראות גרוע ביותר ועוד הבעלים שלהם מבסוטט ומחייך שהוא נוהג באוטו כאילו הוא יושב בבוגאטי :roflmao:

:)
פורסם

מישהו כבר הקדים אותך ב-3 שנים שעשה את אותו הדבר רק עם יונדאי גטס

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם

אני ממש לא גזען אבל זה נדרש: הכי מצחיק היה לנסוע ליד 'בני דודים' ולהרגיש שהרכב שלך יותר 'ערבי' משלהם. הם לפחות מחברים את הסבויילר שלהם עם ברגים :lol:

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם
אני ממש לא גזען אבל זה נדרש: הכי מצחיק היה לנסוע ליד 'בני דודים' ולהרגיש שהרכב שלך יותר 'ערבי' משלהם. הם לפחות מחברים את הסבויילר שלהם עם ברגים :lol:

כשאני כתבתי משהו כזה בפורום עשו לי כתת יורים חביבי,

אז למרות שזו הדעה שלך וזה בסדר גמור לדעתי כדאי שתמחק :wink:

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם
כשאני כתבתי משהו כזה בפורום עשו לי כתת יורים חביבי,

אז למרות שזו הדעה שלך וזה בסדר גמור לדעתי כדאי שתמחק :wink:

אם זאת הדעה שלו וזה בסדר גמור - אז שלא ימחק, נמאס להתכופף מול יפי נפש.

הבוז לך.

פורסם

אהבתי את העיצוב, אבל לדעתי היית צריך ממש להגזים עם הכונס אוויר כדי שכולם יבנינו שכול העניין הוא בצחוק, משהו ממש מוגזם ולא בטיחותי כזה:lol:.

המון חלקים ותוספות לפולקסוואגן, וג'יפ סופה! 0546615205

פורסם
אם זאת הדעה שלו וזה בסדר גמור - אז שלא ימחק, נמאס להתכופף מול יפי נפש.

בבית שלך אתה תחליט מה בסדר.

כאן, אתה תתכופף.

יש הבדל מאוד ברור בין בדיחה עדתית (מקובל), הבעת דעה עובדתית (יש ריבוי תאונות במגזר הערבי כי...), ובין גזענות. אל תחפשו את הנהלת הפורום בעניין, אנחנו לא חושבים שמשתמשים ערבים (ו/או נשים ו/או נתנייתים ו/או אשכנזים מעצבנים שכותבים "באוטו" על הנסיעות שלהם לחו"ל לנהיגה במכוניות על) צריכים להרגיש לא בנוח.

זה פורום רכב, לדיון על רכב ותחבורה

מי שרוצה לדבר על דברים אחרים, שיחפש מקום אחר. יש מספיק כאלו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
בבית שלך אתה תחליט מה בסדר.

כאן, אתה תתכופף.

יש הבדל מאוד ברור בין בדיחה עדתית (מקובל), הבעת דעה עובדתית (יש ריבוי תאונות במגזר הערבי כי...), ובין גזענות. אל תחפשו את הנהלת הפורום בעניין, אנחנו לא חושבים שמשתמשים ערבים (ו/או נשים ו/או נתנייתים ו/או אשכנזים מעצבנים שכותבים "באוטו" על הנסיעות שלהם לחו"ל לנהיגה במכוניות על) צריכים להרגיש לא בנוח.

זה פורום רכב, לדיון על רכב ותחבורה

מי שרוצה לדבר על דברים אחרים, שיחפש מקום אחר. יש מספיק כאלו.

זה נראה כאילו יש הבדל מהותי בין הדברים שאתה מציג לבין מה שקורה בפועל.

משתמשים לא צריכים לעשות עם עצמם חשבון נפש בכל פעם שהם מכנים רכב כלשהו "ערבי", אין מה לעשות, הסטיגמה הזאת נפוצה בדיוק כמו הסטיגמה שהפרסי קמצן והרומני גנב.

אבל לא לשם כך התכנסנו, אולי מוטב באמת שנתרכז בנושא העיקרי של הפורום.

יום טוב :wink:

הבוז לך.

פורסם
זה נראה כאילו יש הבדל מהותי בין הדברים שאתה מציג לבין מה שקורה בפועל.

איך זה נראה, אם אין לך גישה לשום הודעה גזענית, כי הן נמחקות?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני הייתי חלק מאותם אנשים זרים שצילמו את הרכב ! נפגשנו בתחנת דלק בכרמל :lol: אני חייב לציין שהייתי בהלם ולמרות שזה כן מזכיר הרבה רכבים עדיין הופתעתי והיה מצחיק מאוד לראות את זה .

auto emocion

• תוכן חדש...