Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כתבה מוואלה

שעה ביום בין 15:00-16:00 כל פעם בתחנה אחרת.

התחנה שמשתתפת במבצע תפורסם בתוכנית של דידי הררי.

תידלוק עד 20 ליטר חינם.

50 הנהגים הראשונים שיגיעו אחרי תום המבצע יקבלו 50 ש"ח הנחה לתדלוק הבא במהלך שבוע המבצע.

שורה תחתונה, מי שפנוי בשעות המדוברות ונמצא בסביבת תחנות "טן", הזדמנות לא רעה לחסוך 150 ש"ח.

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יוזמה מבורכת, אך לפי איך שאני רואה את זה, הדבר ייגרור פקקי ענק בכניסה לאותה תחנה ואנשים אשכרה יריבו על הזכות לתדלק ראשונים, על אחת כמה וכמה אלה שהצליחו להכנס לתחנה ב 15:55.

פורסם

מה בדיוק מבורך ביוזמה? שתראה אנשים הולכים מכות בתור בשביל ארטיק חינם?

עדיף שיגדילו את ההנחה על הדלק באופן קבוע מאשר הגימיק הנמוך הזה

פורסם

בפעם האחרונה שבדקתי, ארטיק לא עולה 150 ש"ח... וכפי שרשמתי, הם יבינו במהרה שזה לא עובד (או שלא).

ויותר ריאלי זה פשוט לעשות חרם על התחנות הגדולות, כפי שצויין פה בת'ראד הגדול בנושא, עד שיחליטו להוריד מחירים. לפחות אם לישראלים אין כח לצאת ולעשות מהומות ברחובות, לפחות שיימנעו מלתדלק במקומות ספציפיים.

פורסם

אני גם כך מתדלק רק ב"טן", 56 אגורות הנחה עם שירות מלא.

אם אשמע שהמבצע מגיע לתחנה ליד העבודה לפני שאתדלק, כמובן שאנצל את ההטבה (אבל בשביל זה אני צריך לסבול את התוכנית של דידי הררי).

משכנתא זה קל

פורסם
עדיף שיגדילו את ההנחה על הדלק באופן קבוע מאשר הגימיק הנמוך הזה

אם נקודת המפתח היא שההטבה שווה 150 ש"ח לאדם, אזי מדובר בהנחה כוללת של 7,500 ש"ח ליום. זאת בהנחה שההטבה תנוצל במלואה.

אם נתרגם את זה להנחה לכולם ושניתן לכמת אותה, אזי המינימום זה הנחה של 1 אגורה לליטר.

משמע, אפשר למכור כל יום 750,000 ליטר בהוזלה של אגורה נוספת (מעבר להנחות הקיימות בתחנות).

אם "טן " היתה מוכרת רק 750,000 ליטר ביום, היא כבר מזמן לא היתה קיימת.

מכאן נובע שהיא מוכרת הרבה יותר מ-750,000 ליטר ביום ולכן לחלק את ההטבה הזאת לכל הצרכנים פירושו הוזלה של פחות מאגורה לליטר, כלומר משהו לא רלוונטי בכלל.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אני בעד הורדה משמעותית של מחיר הדלק (להיצמד לכ7 שקלים לליטר) ככה הרווח שלהם יהיה נמוך יותר על כול ליטר, אבל כמות הרכבים שיתדלקו רק שם תכפיל עצמה בכמה מאות רכבים ליום, מה שיגדיל את הרווחים ויגרום לעובדים לשחרר קצת מהפייסבוק באייפון ולהתחיל לעבוד.

וככה גם ירד קצת האוויר לכול התחנות שלא מתביישות לבקש 7.80 ויותר לליטר בשירות עצמי! טירוף!

המון חלקים ותוספות לפולקסוואגן, וג'יפ סופה! 0546615205

פורסם

הרי ברור לכולנו שהישראלי הממוצע יסע גם לתחנת "טן" בקרית שמונה (למרות שהוא גר בתל אביב) כדי "לדפוק את המערכת" (ולא משנה שהוא שילם יותר בדלק ובזמן הנסיעה הנדרש מאשר שווי ההטבה). אי לכך ובהתאם לזאת, צפו תורים והרבה צפירות. דווקא ההנחה של 50 השקלים נשמעת כהטבה הכדאית והמציאותית יותר.

פורסם

חוץ ממריבות ופקקים הרעיון האידיוטי הזה לא ישנה דבר.

Hyundai Kona 2023 1.6T

I did not lose my mind, it was mine to give away

פורסם

לא הייתי קורא לזה רעיון אידיוטי, כי מבחינה שיווקית מדובר בתרגיל די חכם. גם חשיפה תקשורתית וגם לקוחות שיגלו שבאיזור המגורים שלהם יש תחנה שמוכרת דלק (יחסית) בזול וגם עושה מבצעים שווים ו"אידיולוגיים" מפעם לפעם. ברור שאין כאן שום אידיולוגיה, אבל כתרגיל שיווקי זה יעבוד מצויין.

פורסם

אני מתדלק מפעם לפעם בטן שרונה בכפר סבא ולא נתקלתי אף פעם בבעיות עם איכות הדלק. הבעיה היחידה שלי עם החברה הזו היא שאני לא אוהב שירות מלא ומבקש לתדלק בעצמי. במקרים שאני מתדלק אצלם, אני משחרר את המתדלקים אחרי שהם מעבירים את הכרטיס ומתחילים את התדלוק...

פורסם
דלק מהול בחינם!!! כל הכבוד לטן!

בחיים אני לא חוזר לתדלק אצלם.

מוזר, תידלקתי גם בטן נשר, גם בטן צור שלום וגם בטן בבר-לב, ואף פעם לא הרגשתי דטונציות/חוסר סחיבה/משהו.

אריאל, זו תחנה שמעניקה ברגיל 45 אג' הנחה לליטר.

משכנתא זה קל

פורסם
איך אתה עושה את זה?

אני ממלא בקביעות ב"טן" צ'ק פוסט. המחיר (נכון להחודש) 7.35 ש"ח לליטר, ועל זה יש לי הנחה נוספת של 1.5% בכרטיס האשראי, מה שמביא אותי ל-7.24 ש"ח לליטר. יש הנחות דומות למועדוני צרכנות שונים, אפילו לסטודנטים (מצריך פעולה חד פעמית של קבלת כרטיס הנחה).

שים לב שהמחירים שונים אפילו בין תחנות שונות של "טן" - לדוגמא, יש תחנה בתל חנן, כקילומטר מהתחנה שהזכרתי, אבל יושבת על כביש ראשי - שהמחיר בה קצת יותר גבוה (באופן קבוע).

המלצה נוספת שלי - לבדוק הנחות של מועדוני לקוחות. אמנם הם תמיד מופיעים כהפרש קבוע מהמחיר בשירות מלא, אבל למי שאין דרך אחרת לקבל הנחה בכל זאת מדובר בחסכון כלשהו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...