Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לכל הניידות את השיפור האולטימטיבי שכולנו היינו רוצים ברכב שלנו,

דלקן-חופשי! לדעתי אין שיפור עדיף מזה!

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דלקן חופשי זה נחמד,

אבל השיפור הבאמת שווה שיש למכוניות משטרה הוא חסינות מוחלטת מדו"חות תנועה 8)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
דלקן חופשי זה נחמד,

אבל רק במסגרת המשמרות הם יכולים להשתמש בדלקן.. רק לקצינים בכירים יש אוטו, שגם הוא גרוטאה שמגיעה ל300K

לאבא של חבר שלי, שהוא תובע מחוזי בצפון יש סקודה אוקטביה TD שעברה 350 אלף ועדין לא החליפו לו אותה, בנוסף בגלל קיצוצים אסור לו להשתמש בה בסופש"ים..

חסינות לדוח"ות תנועה זו בהחלט פריבילגיה :)

פורסם

אין חסינות 100%. כמובן שיש להם את הפריווילגיה לא לשים קצוץ, לחנות איפה שאסור, לחנות כפול, על חניית נכים, לחתוך נתיבים ולעקוף מימין/לנסוע גם 150, אבל רשמית, אין להם יד חופשית בדבר.

סתם לדוגמה, שוטר שעובר באדום חייב לדווח למוקד זמן מדויק וסיבה, ורשמית אם יש תלונה על שוטר שביצע עבירה כמו עקיפה מימין/חציית קו הפרדה וכאלו, יש דין וחשבון. הבעיה שכל זה רק "רשמית"...

פורסם

חסינות לדוח"ות תנועה זו בהחלט פריבילגיה :)

המצלמות על כביש 4 היו מתפוצצות מירוב הפלאשים שהייתי גורם להם בנסיעה אם היה לי שיפור כזה,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

יש אוקטביות משטרה שעברו בסדנת שיפורים וקיבלו ''צ'יפ'', חלק מהתרוצים של ה''ניסיון'' (לא יודע, אולי גם נמשך עד עכשיו) היה גם חסכון בדלק (מה ש''ציפ'' טוען גם בגרסאות החזקות שלו).

פורסם
דלקן חופשי זה נחמד,

תתפלא אבל לא. אנוכי שילמתי דו"ח מהירות (מצלמה) שצולם בהיותי נוהג בניידת. ולא "טסתי" חלילה. 66 קמ"ש במקום 50 בעיר. :?

פורסם
והאחוז הנותר משופר?

ואם כן במה?

ל'

תקראי נכון- תביני נכון.

כתבתי: "לפי מה שאני יודע ומשוכנע ב99% הרכבים שלהם סטנדרטים לחלוטין."

הכוונה ב99% היא לידע ולמידת השכנוע שלי.

אם הייתי כותב כך: לפי מה שאני יודע ומשוכנע שכ99% מהרכבים שלהם סטנדרטים לחלוטין, זה אומר שהכוונה שלי ב99% היא לרכבים.

*אני לא בא במטרה לתקוף אותף חזרה על הניסוח התוקפני שלך, פשוט תשימי לב קודם למה התכוון "המשורר" לפני שאת תוקפת אותו בשאלות.

המון חלקים ותוספות לפולקסוואגן, וג'יפ סופה! 0546615205

פורסם
תתפלא אבל לא. אנוכי שילמתי דו"ח מהירות (מצלמה) שצולם בהיותי נוהג בניידת. ולא "טסתי" חלילה. 66 קמ"ש במקום 50 בעיר. :?

אתה מתנדב?

אני התנדבתי (לא נהגתי) אבל נסעתי עם אבא של חבר תמיד והוא נסע לא פחות מ70 בעיר, אף פעם לא נתפס או קיבל דו"ח.

בכל מקרה דיברתי עכשיו עם אותו אבא של חבר, הוא טוען שאין שום שיפורים לרכבים.

פורסם
אתה מתנדב?

אני התנדבתי (לא נהגתי) אבל נסעתי עם אבא של חבר תמיד והוא נסע לא פחות מ70 בעיר, אף פעם לא נתפס או קיבל דו"ח.

בכל מקרה דיברתי עכשיו עם אותו אבא של חבר, הוא טוען שאין שום שיפורים לרכבים.

כן, מתנדב תמורת כמה אלפי שקלים בחודש, לא יותר מדי... :roll:

פורסם

אני די מאמין ששניכם צודקים. רכבי משטרה הם ללא שיפורים מיוחדים. לעומת רכבי הצבא מותאמים לפי השטחים (להלן הג'יפים שמייביאם) ומכוניות הממשלה (כמו המכונית של רה"מ). שוב, אין לי מידע, זו רק אמונה.

פורסם

אין צורך לשפר את הניידות של המשטרה בכל מקרה אין מרדפים..רק מחסומים.

וגם במידה ויהיה מרדף עם מכונית ספורט חזקה אני לא יודע מה שווים הנהגים של המשטרע נגד הנהגים של המשופרות:twisted:

:)
פורסם
אני די מאמין ששניכם צודקים. רכבי משטרה הם ללא שיפורים מיוחדים. לעומת רכבי הצבא מותאמים לפי השטחים (להלן הג'יפים שמייביאם) ומכוניות הממשלה (כמו המכונית של רה"מ). שוב, אין לי מידע, זו רק אמונה.

גם הרכבים הממשלתיים לא משופרים,רק משורינים ומאובזרים ברמה גבוהה.

זה ממש לא נקרא שיפור.

:)
פורסם
לא יודע מה אתכם אבל אני ראיתי בתל אביב לפני כשנה STI משטרה. עם צ'קלקות והכל.

קשה לי להאמין שאפילו שירוקו 1.4TSI יהיה לשוטרים, STI? עם הכיתוב והכל? או סתם B3 עם כונס?

• תוכן חדש...