Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תעזרו לי ליישב וויכוח קטן, חבר טוען שהמנועים של ניידות התנועה הם מנועים משופרים(משהו שנניח אסור מבחינה חוקית לאזרח לעשות) ואני טוען שאם כבר, אז יש להם גרסאות יותר חזקות של מכונית (לדוגמא, B4 עם 160 כ"ס, לא הגרסא הכי פשוטה)

אז מי צודק? אם בכלל?

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הרכבים האלה רגילים והם לא משופרים בכלל!

הם סנדרטיים לחלוטין!

ב100%!

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

פורסם
הרכבים האלה רגילים והם לא משופרים בכלל!

הם סנדרטיים לחלוטין!

ב100%!

ז"א הגרסא הכי פשוטה של הרכב? נגיד לרכב יש אופציה עם מנוע בעל נפח יותר גדול ויותר כ"ס, הם בכל זאת ילכו על הגרסא הכי פשוטה?

פורסם

מדובר על מכוניות סטנדרטיות מהיצרן, שמשווקות בארץ גם באופן רגיל.

לגבי איזו גרסה - נראה לי שלפעמים ככה ולפעמים ככה.

בשביל 99.5% מהמשימות המשטרתיות גם B4 מנוע 2 ליטר הרגילה מספיקה בהחלט, אפשר לחשוב איזה מרדפים כבר עושים בארץ.

אם מישהו בורח או שעוזבים אותו או שידווחו בקשר ובהמשך הכביש כבר יארגנו לו מארב.

בארה"ב יצרני הרכב המקומיים מוציאים לפעמים גרסאות מסויימות עם מנוע חזק יותר מהסטנדרט, שמיועדות למשטרה/FBI וכו'.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
לפי מה שאני יודע ומשוכנע ב99% הרכבים שלהם סטנדרטים לחלוטין.

והאחוז הנותר משופר?

ואם כן במה?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
והאחוז הנותר משופר?

ואם כן במה?

ל'

יש שמועות על עדכוני גרסאות בכמות מסויימת של אוקטביות טורבו דיזל, התירוץ היה שיפור צריכת דלק.

פורסם

אם משפרים רכב, באופן אוטומטי צריכת הדלק עולה.

בהתאם לביצועים, לא כך?

אז היכן בא לידי ביטוי שיפור צריכת הדלק?

או שזה רק תירוץ?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ישנן תוכנות ניהול מנוע שייעודן הוא שיפור צריכת הדלק, ולא ביצועי הרכב.

אני חושב שלזה הוא התכוון.

פורסם

בארה"ב בשביל כוחות הביטחון לעיתים מייצרים גירסאות מיוחדות. למשל קראון ויקטוריה (בזמן שהיה גם דגם אזרחי) הייתה מצויידת בדפרנציאל מהיר יותר, קולר שמן ולוח שעונים בעל ספידומטר אחר.

למיטב ידיעתי, בברה"מ היו משפרים מנועים של רכבי המשטרה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
תעזרו לי ליישב וויכוח קטן, חבר טוען שהמנועים של ניידות התנועה הם מנועים משופרים(משהו שנניח אסור מבחינה חוקית לאזרח לעשות) ואני טוען שאם כבר, אז יש להם גרסאות יותר חזקות של מכונית (לדוגמא, B4 עם 160 כ"ס, לא הגרסא הכי פשוטה)

אז מי צודק? אם בכלל?

למשטרה יש היסטוריה ארוכה ברכישת רכבי סובארו,

בהקשר של סובארו: מדובר על רכבים מקוריים לחלוטין כפי שיצאו ממפעלי החברה ביפן

מקווה שיצאת צודק... 8)

פורסם

פחות מעניין אותי מי צודק כרגע, מה שהיה חשוב לי זה לדעת עוד פרטים עסיסיים על המכוניות של המשטרה, ועכשיו שהזכרתם בעולם אז זה גם מעניין לדעת :)

בארה"ב אפשר לראות גם מבחינה חיצונית שהקראון ויק היא שונה מהדגם האזרחי.

וכשהכוונתי ל"שיפורים" דווקא התכוונתי לביצועים (יותר כ"ס, לאו דווקא צריכת דלק פחותה, ההפך :))

ובתאכלס שנינו טעינו, אם הרכבים סטדנרטיים לחלוטין.. עכשיו כשאני חושב על זה, ראיתי כמה ניידות תנועה שאפילו ג'אנטים אין להם

פורסם

לסיכום הוויכוח: מידע אמין ממקור ראשון!!!

הרכבים המשטרתיים בארץ סטנדרטיים לגמרי, אין בהם שום שיפור! לעיתים לוקחים דגם עם מנוע גדול אבל הרכב לא עובר שום שינוי לטובת המשטרה. הרכבים היחידים שעוברים שינוי אלו המשוריינים של מג"ב ויחידות המשטרה במחוז ש"י. המרכב המשוריין נבנה על שלדה של פורד אמריקאי.

בארה"ב המשטרה דורשת מיצרני הרכב המקומיים רכבים משודרגים מבחינת שלדה מחוזקת ומנועים מחוזקים. אולי ביום שייצרו בארץ רכבים אז משטרת ישראל תבקש דבר כזה מהיצרן הישראלי... :lol:

• תוכן חדש...