Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חלילה לי להכליל, הוא פשוט אידיוט שמלכלך על שמו של הארגון,

אני לא כ"כ מבין את ראשי התיבות האלו היות ואינני מתנדב משטרה,

אבל ומה הכוונה לצמצם? תמיד המשטרה זועקת שאין לה כוח אדם,

ועכשיו שיש לה בהתנדבות היא רוצה לצמצם אותו?

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

העניין הוא להפוך את כל העניין למקצועי ולהעביר את המתנדבים קורסים. יש בבסיסים כיום מצב של 100 מתנדבים ואולי יותר, מה שאומר שצוות לפעמים לוקח את הניידת לשעתיים - שלוש, ובזמן הקצר הזה לא מספיקים לבצע הרבה.

הרעיון הוא להעזר באותם אנשים שיכולים לתרום 5 עד 8 שעות ע״מ שיספיקו לעשות את העבודה כמו שצריך ובמקצועיות.

זה לא יפחית את כמות העבודה אלא יעצור את המצב שבו אנשים מגיעים לשעתיים איזה פעמיים בחודש. 

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם

אגב, בקרוב לא באמת תוכל לדעת מי מתנדב ומי לא, מאחר והתכנית החדשה היא לצמצם משמעותית את מצבת כוח האדם (מוגבל לבערך 30 איש בבסיס גדול) בבסיסים של המשא"ז ובהמלצת המב"סים והוועדה המיוחדת רק הטובים ביותר יעברו למדים מלאים ויחול איסור על עבודה ברכב פרטי.

לא כולל כמובן את מתנדבי הבילוש / ימע"ן / ימע"ר וכו'...

לא בקרוב, כבר עכשיו.

פקידים כלליים במג"ב החל מהמחזור הקרב ובא ( אוגוסט) קיבלו קיצור אוטומטי בהתאם לפקודות צה"ל של 45 יום בדיוק.

וכך זה ימשיך הלאה, גם לצמצום מצבת הכ"א בקבע. בתקנים המיותרים

הרעיון הכללי של המשטרה גם בכחולה וגם במג"ב, להשאר עם כ"א איכותי ומצומצם, להפטר מרוב שוטרי החובה.

פורסם
העניין הוא להפוך את כל העניין למקצועי ולהעביר את המתנדבים קורסים. יש בבסיסים כיום מצב של 100 מתנדבים ואולי יותר, מה שאומר שצוות לפעמים לוקח את הניידת לשעתיים - שלוש, ובזמן הקצר הזה לא מספיקים לבצע הרבה.

הרעיון הוא להעזר באותם אנשים שיכולים לתרום 5 עד 8 שעות ע״מ שיספיקו לעשות את העבודה כמו שצריך ובמקצועיות.

זה לא יפחית את כמות העבודה אלא יעצור את המצב שבו אנשים מגיעים לשעתיים איזה פעמיים בחודש.

זה הגיוני, אתה מקבל פה אנשים יעילים, כוח מצומצם שעושה עבודה טובה ושורף פחות תיקצוב עקב פחות משאבי אנוש,

אתה מקבל כאן אנשים שבאמת תורמים ולא מתנדבים רק בשביל התעודת מתנדב (כמו אותו שכן שלא ישן),

לא בקרוב, כבר עכשיו.

פקידים כלליים במג"ב החל מהמחזור הקרב ובא ( אוגוסט) קיבלו קיצור אוטומטי בהתאם לפקודות צה"ל של 45 יום בדיוק.

וכך זה ימשיך הלאה, גם לצמצום מצבת הכ"א בקבע. בתקנים המיותרים

הרעיון הכללי של המשטרה גם בכחולה וגם במג"ב, להשאר עם כ"א איכותי ומצומצם, להפטר מרוב שוטרי החובה.

מה הכוונה "פקידים כללים"? ועל איזה קיצור מדובר? קיצור של קורס? שירות? קיצור של מה?

ומה לגבי השוטרים הסדירים? מה הכוונה "להפטר מרוב שוטרי החובה"? כלומר אין יותר שח"מ?

פורסם
לא ראית ניידת אלה ראית רכב פרטי של מתנדב משועמם שחי בסרט... לעתים הם מקבלים אישור להפעיל רכב פרטי ומדובר במתנדבים מהזן "הנחות" ביותר, קרי מתנדבי משמר אזרחי שאחראים על סיורים בשכונות למניעת פשיעה.

לדעתי ככל שיהיו יותר סיורים בתוך העיר/כפר/יישוב, ולא משנה אם זה משטרה או מתנדבים כמות הפריצות תפחת.

ואם יש מתנדבים שרוצים לעשות זאת ללא תמורה, מבחינתי זה רק תורם, בכך שיש נוכחות בולטות, וכך גנבים, פורצים יחשבו פעמיים אם להגיע לאיזור כדי לבצע פשע.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

קיצור שירות צבאי של 45 יום בהתאם לפקודות צה"ל, שפקידים כליים מקבלים קיצור אוטומטי של 45 יום.

זה במסגרת צמצום כ"א במג"ב, כמו כן יש צמצום בגיוס מספר הטירונים בכל מחזור, וזה כבר מזמן ירד מ 400 ל 300 נטו שמסיימים. המטרה היא להגיע ל 200.

זה חלק מהתוכנית של המשטרה לצמצום כ"א ולהשאר עם פחות שוטרי חובה ולהשאיר תקני קבע איכותיים.

לגבי שח"מ, אין לי מושג, אבל אחריי הכל, השירות שלך מתחיל דרך הבקו"ם ומשם אתהמ ועבר למשטרה, אז אחריי הכל, המשטרהמ חוייבת כלפי פקודות צה"ל לגבייך. אם אינך סייר ולא בעל תפקיד/עברת קורס מיוחד אלה פקיד כללי, זכאי אתה לקיצור.

פורסם

זה לא השירות שלי, אני כבר הייתי בלבנון בסוף שנות ה80, שאלתי להתעניינות,

תודה על התשובות, האמת שכן, הגיע הזמן שהשמטרה תתחיל לסנן מיתוכה,

דוד שלי רק עלה לארץ בקושי ידע עברית, עשו לו הכשרה קצרה, נתנו לו מדים, קסדה משטרתית ונשק,

ויאללה, שמירה על ישובי הספר בשנות ה50, בואו נגיד, שהוא חי בנס, לכן אני כ"כ מתעניין וכ"כ

בעד סינון כוח לא איכותי ולהשאר עם כוח מצומצם איכותי,

אגב נסעתי היום אחרי אוטובוס, אם המשטרה מסננת כוח אדם אז למה היא מפרסמת "דרושים" על אוטובוסים?

• תוכן חדש...