Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חווית נהיגה באנגליה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני טס לאנגליה יום שני(בדיוק שהגאמבול מתחיל ).

הסתכלתי בכמה אתרים ומה שמשך את העין שלי זה-

AMG Half Day Experience

המשכתי לקרוא וקראתי שהם דורשים All drivers must produce a full UK licence

השאלה שלי ממש טיפשית אני יודע אבל מה זה אומר?

האם הוצאת רשיון בין לאומי בממסי יספיק??

תודה

Vw Polo GTI

פורסם

רשיון בינלאומי מספיק.

בבריטניה, לאחר ביצוע הטסט אתה מקבל טופס המעיד על כך שעברת את מבחן הנהיגה. מרגע זה, אתה ראשי לנהוג רק עם מלווה.

בכדי לקבל "רשיון נהיגה מלא" המאפשר לך לנהוג ללא מלווה, עלייך לשלוח טופס מסויים למשרד הרישוי הבריטי בכדי לקבל את מה שנקרא "full UK drivers licence" שזה אומר שאתה לא צריך מלווה ויכול לנהוג בכל רכב עד 3.5 טון ועד 8 נוסעים.

אז בקיצור, רשיון נהיגה בינלאומי מספיק לך.

לא משנה באיזו חוויה תבחר, תמיד שתוודא מה הביטוח מכסה ותיקח תמיד את הביטוח המורחב. הכי מבאס זה לנסוע לחו"ל לכיף ולגלות שבגלל סעיף אחד וחיסכון של 100 ש"ח אתה פתאום צריך לשלם עשרות אלפי שקלים.

פורסם

יומיים לפני שאתה טס אתה נזכר לבדוק פרטים כאלו? הייתי אומר שפשוט תשלח להם אימייל, אבל אף אחד לא יענה לך עד שתהייה באוויר כבר. בכל אופן הרשיון הישראלי עומד בתקן האירופאי, אז אני לא חושב שאמורה להיות בעיה. אלא אם הם דורשים רשיון בריטי באופן ספציפי.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

• תוכן חדש...