Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אתם בטח זוכרים אותי מהשרשור הזה.

אז ביום שישי בצהריים העמדתי את הרכב (החלופי מהביטוח) באותו מקום בדיוק.

היום בבוקר אבא שלי מעיר אותי לקום לבדוק האם הרכב הבא הוא שלי:

למזלי רכב חלופי, לפחות הבנאדם השאיר פרטים.:mm_yeah: (למרות שעדיין איכשהו מבאס..)

iPhone Pics 001.jpg

iPhone Pics 002.jpg

iPhone Pics 004.jpg

iPhone Pics 003.jpg

iPhone Pics 005.jpg

iPhone Pics 6.jpg

8)
פורסם

איזה באסה, חרא דרך להתחיל את השבוע.

הוא אמר לך איך הוא נכנס ברכב? הוא לא היה מרוכז או שיכור? תראה את ההיתרון בזה שהוא נכנס ברכב בזמן שהרכב חנה, אף אחד לא היה ברכב ועכשיו אתה לא צריך לריב עם חברת הביטוח.

פורסם

מה הסיבה שהוא התנגש ברכב שלך?

תחקרת אותו?

את הרכב הבא שלך אתה לא תחנה באותו המקום נכון....? :roll:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לדעתי, אם הנהג הפוגע יפנה לחברת הביטוח שלו ויציג להם תמונות ממקום התאונה, לא בטוח שתצא זכאי.

כפי הנראה אתה חנית את הרכב עם שני גלגלים על המדרכה ושני גלגלים על הכביש תוך כדי בליטה לנתיב נסיעה.

מאחר ואין כל סימון של אזור חניה (על המדרכה או בכביש) במקום התאונה, חניה זו, על פניו, מהווה הפרעה לתנועה.

בהצלחה

פורסם
אהלן,

אתם בטח זוכרים אותי מהשרשור הזה.

אז ביום שישי בצהריים העמדתי את הרכב (החלופי מהביטוח) באותו מקום בדיוק.

היום בבוקר אבא שלי מעיר אותי לקום לבדוק האם הרכב הבא הוא שלי:

למזלי רכב חלופי, לפחות הבנאדם השאיר פרטים.:mm_yeah: (למרות שעדיין איכשהו מבאס..)

המסקנה היחידה שלי היא שאתה מחנה את הרכב במקום מסוכן.

אני מתערב איתך שאם תשים גם את הרכב השני שתקבל מהביטוח באותו המקום ובאותה התנוחה נזכה לאשכול נוסף בנושא.

פורסם

מדובר ברח' עם מצוקת חניה קשה מאד, כל לילה חונה שם רכב אחר - מן הסתם שאחרי הגניבה אני משתדל כמה שיותר להתרחק ובכלל לא להחנות על המדרכה (מזה עוד ניסיתי להמנע לפני כן) .

8)
פורסם

וואו. הכנף של הניסן פשוט נגרסה לפירורים.

באיזו מהירות הוא נסע כדי לגרום לזה?

לא מסכים עם אלו שאמרו שאתה אשם (למרות שחברת הביטוח עלולה להסכים איתם:roll: )

אם היה עומד שם ילד, קצת בולט לכביש:? ,והוא היה פוגע בו בעוצמה כזו?

אתה נוסע בתוך העיר-פקח עיניים, ונהג במהירות שתאפשר לך להתחמק בזמן מהפתעות.

אם הוא היה משפשף אותך קלות מאחר ולא הצליח להתחמק מלפגוע ברכב שלך, שאכן בלט לכביש, הייתי כותב אחרת לגמרי.

כמו שזה נראה, הוא פשוט נסע "דוך" הרכב שלך בלי לעצור או להפנות את ההגה.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

חברת ט.י.ר. אינה מכוסה בביטוח ואינה מוכרת ביטול השתתפות עצמית ללקוחות. כך שצפה פגיעה בכרטיס האשראי שלך.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
חברת ט.י.ר. אינה מכוסה בביטוח ואינה מוכרת ביטול השתתפות עצמית ללקוחות. כך שצפה פגיעה בכרטיס האשראי שלך.

אאוץ'!!!

פורסם

הבחור הפוגע השאיר פרטים אז זה תלוי בו (לפי הרכב לא ניראה שיעשה בעיות :wink:) ובצד ג' שלו לא של פותח השירשור,בנוסף תמונות שמוכיחות שהרכב חנה .

משום מה אין סימני בלימה מצטרף לשאלה איך זה קרה לו.

פורסם

אגב, סתם לידע כללי ולהבנת העוצמה (אם לא ברור מהתמונות),

כשאני חונה במקום הזה אני נצמד כמה שיותר לעץ שרואים בתמונה השלישית מימין (בתמונה שרואים את הטויוטה והניסאן יחדיו) .

אגב משיחה עם אם הנהג היא אומרת שהוא 'כנראה ניסה לטלפן למישהו ופשוט לא שם לב' ... מזל באמת שלא היה שם בנאדם.

8)
  • תוכן חדש...