Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5529 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השבוע תדלקתי ובדקתי לחץ אויר בתחנת הדלק אסא באיזור צומת בית דגן למי שמכיר.

רגע לפני שנכנסתי לרכב והתחלתי נסיעה הבחנתי בשלט שהוצב על ידי הנהלת התחנה לטובת הנהגים היוצאים מהתחנה, וכתוב בו:

"גיבורים שימו לב:

ביציאה מהתחנה נא הצמדו לימין.

איזור אכיפה מוגברת".

ביציאה מהתחנה קיימים 2 נתיבים בהם ניתן להשתלב בתנועה בבטחה, כאשר ישנו שטח הפרדה ברור שמצוייר על הכביש, כדי למנוע מנהגים להשתלב בצורה פראית אל התנועה שנוסעת ישר.

זאת אומרת מי שרוצה להמשיך בנסיעה לכיוון ישר, צריך לפנות ביציאה מהתחנה ימינה, לנהוג עוד כ 200 מטר,להמתין ברמזור כ 30 שניות, ולהמשיך בנתיב נסיעה ישר.

כל זה נועד כדי למנוע תאונות מיותרות שעלולות להסתיים במוות (כדוגמת התאונה של טל שביט ז"ל).

נחשו מה?

ביציאה מהתחנה אני עומדת בתמרור עצור, נותנת זכות קדימה לרכבים שנמצאים על הכביש בנתיב הנסיעה.

חסר סבלנות מאחורי כבר צופר, ומתכנן את העקיפה של הרכב שלי, אני משתלבת לנתיב הימני, ואילו "הוא" כמובן רומס את שטח ההפרדה וממשיך בנסיעה לכיוון ישר.

אנחנו כמובן נפגשים מספר ק"מ ברמזור של צומת כפר חבד, כך ששום זמן לא נחסך כאן, ובנוסף האדיוט התורן מסכן את הנהגים שנוהגים לתומם בכביש.

ל'

תמרור.jpg

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בעיה ידועה, אני נוסע בכביש זה באופן יומיומי ושם דגש מיוחד על קטע הכביש הנ"ל, רק בגלל אותם "חכמים". :x

לשם שינוי, טוב עושה משטרת התנועה שנמצאת שם באופן כמעט יומיומי על מנת לטפל בדיוק בנושא זה.

פורסם

אם אפשר להבין , במידה ויש למשל כביש עם 2 מסלולים שבהם עוברים מכוניות לכיוון A ויש עוד מסלול אחד שמצטרף אליהם (גם הוא לכיוון A) אבל הוא עצמאי למשך X מטרים מעין נתיב השתלבות , האם גם אז צריך לתת להם זכות או שאפשר להיכנס ?

בנוסף , עוד משהו שאף פעם לא הבנתי , במידה ויש לי תמרור זכות קדימה בפניה ימינה ויש שני נתיבים משמאל ורק הנתיב השמאלי (הרחוק ממני) עם מכוניות , מותר לי להכנס ?

Fiat Punto 2002

Peugeot 206+ 2011

Volkswagen Golf Comfortline 2017

Volkswagen Golf GTI 2021

פורסם

נו מה, חסרים אידיוטים?

בדרך חזרה הביתה מהעבודה, אני נכנסת לכיכר, כשהשטח פנוי כמובן, וכשאני באמצע הכיכר, רכב מהיציאה שמימיני פתאום נכנס לכיכר. מסתכל עליי, ונכנס.

ובהמשך של אותה דרך נתקעתי אחרי רכב גדול של נכה, נוסע בזגזגים, אז אני רוצה לעקוף אותו, אבל אי אפשר הוא משתלט על 2 נתיבים ... אני צופרת, כי אורות גבוהים לא ממש הזיזו לו, הוא מתיישר. אני מתכוננת לעקיפה, והוא שוב נוסע בזגזגים

עד שהצלחתי לעקוף אותו, הגענו לעוד כיכר והחצוף צופר לי להיכנס לכיכר, בזמן שיש בתוך הכיכר לפחות 4 מכוניות.

ואני אומרת שוב... חסרים אידיוטים? :)

זכות קדימה ונהיגה נורמלית בשבילהם זה רשות.

Peugeot 206 1.4 automatic '01

פורסם

ל', באמת. למה ציפית?

שאנשים אשכרה יחשבו פעמיים?

הגזמת. הרי כל ישראלי הוא "מלך" שלעולם לא עושה תאונות.

כל הכבוד לתחנה ששמו שלט שכזה, אבל לצפות שיתייחסו לו ברצינות כל הבבונים שעל הכביש, זו הגזמה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

הגזמת. הרי כל ישראלי הוא "מלך" שלעולם לא עושה תאונות.

אני חושב יותר לכיוון של חושב שהוא מלך והכביש שייך לאבא שלו, וכמובן שחוקי התנועה זאת מן המלצה נחמדה ולא מחייבת.

פורסם

צריך לשים שם מצלמת גסטו (מהירות)...זה יפתור הבעיה

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם

בפעם הבאה שאת עוברת ליד בית דגן את מוזמנת לקפה :-D

צומת מוכרת, עובר שם כל פעם בדרכי חזרה מהעבודה.

מה שכן-הנוכחות של משטרת התנועה שם מבורכת. יצאתי מתדלוק בתחנת הדלק שהוזכרה ע"י נהגת השודים, ונצמדתי לימין-ואחרי כמה מטרים אותתי להשתלב לשמאל לכיוון בית דגן בנתיב השמאלי שהיה פנוי.

נהג מונית ש"שכח" לפנות ימינה לכיוון ראשון/כביש 1 פתאום עלה על פס ההפרדה ו"חתך" אותי, אם לא הייתי לוקח את ההגה ימינה בשנייה האחרונה, הוא כבר היה משאיר אותי עם צד הנהג מכוסח כולו.

הוא האט בנס (נראה לי הוא אשכרה עמד על הבלמים) , צפצף בעצבים ושחרר כמה הערות לגבי המקצוע של משפחתי ואז הגענו לעיקול-ושם חיכה לו שוטר תנועה :lol: , האטתי בעיקול והשוטר יצא מהניידת אך סימן לי לעבור, יצא אל הכביש ועצר את המונית על אי התנועה בצעקות :twisted:

מה הנהג יכול לקבל במקרה הזה? שלילה? קנס של 4 ספרות?

פורסם

אייי.....למד... למד... למד.....

בכל שנותי כנהג משאיות/סמיטריילרים ובכל האינספור מיילים שנהגתי, לא יצא לי לראות ולו כביש אחד שלא נעשתה עליו

עבירת תנועה כזו או אחרת, זה אופי דפוק של הישראלים, העיקר לחתוך, העיקר לזגזג, בישראל בכבישים יש חוק אחד,

החוק הזה נקרא "חוק הג'ונגל" מי שיש לו רכב יותר גדול/מהיר נותנים לו יותר כבוד, ומעצם היותינו ישראלים, כל אחד חושב

מאיפה "לקמבן" ומאיפה לעקוף, אבל זה כמו רולטה רוסית עם אקדח תופי, לפעמים יוצאים חיים ו"מרוויחים" את העקיפה,

ולפעמים מסיימים בתוך שקית לבנה עם סמל "זק"א", כואב שאנחנו נהינו כזה עם מאנייק בכבישים, כל אחד חושב על עצמו,

וכל מאזדה 3 עם תאורה אדומה בשעונים גורמת לו (הישראלי הטיפוסי) לחשוב שהוא במעבורת חלל, וזה מתבטא בהרבה

דברים, עקיפות מימין, עקיפות בנתיבי האצה, כניסה לצומת לא פנוי (אבי אבות הפקקים), "גניבת" רמזורים, נסיעה על איי

תנועה, חניה לפני צומת או מעבר חציה, הרבה דברים שאם נתחיל למנותם אנחנו נצתרך לקחת פרוזק נגד הדיכאון,

הישראלי הטיפוסי הוא לא "פראייר" הוא לא יתן שחס וחלילה בחור בGMC ישנה וחבוטה יעקוף את יצירת פאר הליסינג שלו,

הוא לא מוכן שהבחור המאפיר שיער בGMC יעצור בעצור, הוא יצפצף, יעלה על שול, יהבהב באורות, יצעק מהחלון,

הוא הכי צודק! הוא חייב לנצח במירוץ הכביש, הוא חייב להרגישאת עצמו המולך על האלספלט, אך אנשים כאלו, הם אפסים

גמורים ומגומרים! בבית מתיחסים אליהם כאל כלבים, אז בחוץ יש להם צורך להוכיח "גבריות" ואנשים כאלו, אנשים כאלו

מסוכנים לי ולך כנהגים (טוב לי פחות אני מתנייד על סוג של נגמ"ש) הם מסוכנים לעצמם ולסביבה שלהם, ואנשים כאלו

צריכים להוריד אותם לקורקינטים, נקודה!

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

כניסה לביג נתניה.

באחת הכניסות לביג ישנו מעגל תנועה, את הבידוק שמו ישר אחרי המעגל, כך שלפעמים נוצר שם עומס קל.

בנוסף, ביציאה השמאלית של אותו המעגל(אם מתכוונים להכנס לביג) ישנה חניה אליה אין צורך לעבור בידוק.

אז מה שיש מעגל תנועה? אם יש מסלול שמוביל לחניה חינם ואין צורך בהמתנה קצרה, אין שום סיבה לנסוע לפי החוק.

מספר לא מבוטל של אנשים פשוט לוקחים שמאלה בכניסה למעגל תנועה, נוסעים בכיוון הנגדי ונכנסים לחניה שאין בה צורך בבידוק.

פורסם

אזה"ת בנתניה בכלל בנוי בצורה על הפנים, עשיתי התקנה אצל "ניצוץ" ואני יודע מה הולך שם!

גיהנום! צריך שם להצמיד שוטרים קבוע! חינוך מחדש!

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

לייק על השלט8)

אני לא יגיב על מה שקרה לך כי זה הרי לא מוביל לשום דבר וסתם וויכוחים,אין הרבה מה לעשות עם זה..הוא יילמד או בדרך הקלה או בקשה(לצערנו)

שתהיה שבת שקטה וסעו בזהירות!

Scan Speak

פורסם
השבוע תדלקתי ובדקתי לחץ אויר בתחנת הדלק אסא באיזור צומת בית דגן למי שמכיר.

רגע לפני שנכנסתי לרכב והתחלתי נסיעה הבחנתי בשלט שהוצב על ידי הנהלת התחנה לטובת הנהגים היוצאים מהתחנה, וכתוב בו:

"גיבורים שימו לב:

ביציאה מהתחנה נא הצמדו לימין.

איזור אכיפה מוגברת".

ביציאה מהתחנה קיימים 2 נתיבים בהם ניתן להשתלב בתנועה בבטחה, כאשר ישנו שטח הפרדה ברור שמצוייר על הכביש, כדי למנוע מנהגים להשתלב בצורה פראית אל התנועה שנוסעת ישר.

זאת אומרת מי שרוצה להמשיך בנסיעה לכיוון ישר, צריך לפנות ביציאה מהתחנה ימינה, לנהוג עוד כ 200 מטר,להמתין ברמזור כ 30 שניות, ולהמשיך בנתיב נסיעה ישר.

כל זה נועד כדי למנוע תאונות מיותרות שעלולות להסתיים במוות (כדוגמת התאונה של טל שביט ז"ל).

נחשו מה?

ביציאה מהתחנה אני עומדת בתמרור עצור, נותנת זכות קדימה לרכבים שנמצאים על הכביש בנתיב הנסיעה.

חסר סבלנות מאחורי כבר צופר, ומתכנן את העקיפה של הרכב שלי, אני משתלבת לנתיב הימני, ואילו "הוא" כמובן רומס את שטח ההפרדה וממשיך בנסיעה לכיוון ישר.

אנחנו כמובן נפגשים מספר ק"מ ברמזור של צומת כפר חבד, כך ששום זמן לא נחסך כאן, ובנוסף האדיוט התורן מסכן את הנהגים שנוהגים לתומם בכביש.

ל'

יש לי בעיה אחת עם הסיפור הזה- שלא מדובר בנהג אחד או שניים שעושים זאת, אולי אפילו רוב... הרי בדרך כלל כשאני נותן זכות קדימה, רכב כלשהו מאחורי אם קיים צופר, בלי לחכות יותר מדי...

פורסם
אם אפשר להבין , במידה ויש למשל כביש עם 2 מסלולים שבהם עוברים מכוניות לכיוון A ויש עוד מסלול אחד שמצטרף אליהם (גם הוא לכיוון A) אבל הוא עצמאי למשך X מטרים מעין נתיב השתלבות , האם גם אז צריך לתת להם זכות או שאפשר להיכנס ?

בנוסף , עוד משהו שאף פעם לא הבנתי , במידה ויש לי תמרור זכות קדימה בפניה ימינה ויש שני נתיבים משמאל ורק הנתיב השמאלי (הרחוק ממני) עם מכוניות , מותר לי להכנס ?

את השאלה הראשונה לא הבנתי.

לגבי השאלה השניה, על פניו נראה כי אם הנתיב שאתה עומד להיכנס אליו פנוי, אז מותר, אבל אני לא עושה את זה וממליץ לא לעשות את זה.

הנהג בכביש שאליו אתה משתלב עלול להילחץ, כי הוא לא יכול לדעת מה בכוונתך לעשות. עדיף לתת לו לעבור בשקט. דבר שני, בדרך כלל הכבישים האלה לא כאלה רחבים, ויהיה לך קשה לפנות, מבלי להיכנס מעט גם לנתיב השמאלי, הלא-פנוי.

פורסם
אייי.....למד... למד... למד.....

בכל שנותי כנהג משאיות/סמיטריילרים ובכל האינספור מיילים שנהגתי, לא יצא לי לראות ולו כביש אחד שלא נעשתה עליו

עבירת תנועה כזו או אחרת, זה אופי דפוק של הישראלים, העיקר לחתוך, העיקר לזגזג, בישראל בכבישים יש חוק אחד,

החוק הזה נקרא "חוק הג'ונגל" מי שיש לו רכב יותר גדול/מהיר נותנים לו יותר כבוד, ומעצם היותינו ישראלים, כל אחד חושב

מאיפה "לקמבן" ומאיפה לעקוף, אבל זה כמו רולטה רוסית עם אקדח תופי, לפעמים יוצאים חיים ו"מרוויחים" את העקיפה,

ולפעמים מסיימים בתוך שקית לבנה עם סמל "זק"א", כואב שאנחנו נהינו כזה עם מאנייק בכבישים, כל אחד חושב על עצמו,

וכל מאזדה 3 עם תאורה אדומה בשעונים גורמת לו (הישראלי הטיפוסי) לחשוב שהוא במעבורת חלל, וזה מתבטא בהרבה

דברים, עקיפות מימין, עקיפות בנתיבי האצה, כניסה לצומת לא פנוי (אבי אבות הפקקים), "גניבת" רמזורים, נסיעה על איי

תנועה, חניה לפני צומת או מעבר חציה, הרבה דברים שאם נתחיל למנותם אנחנו נצתרך לקחת פרוזק נגד הדיכאון,

הישראלי הטיפוסי הוא לא "פראייר" הוא לא יתן שחס וחלילה בחור בGMC ישנה וחבוטה יעקוף את יצירת פאר הליסינג שלו,

הוא לא מוכן שהבחור המאפיר שיער בGMC יעצור בעצור, הוא יצפצף, יעלה על שול, יהבהב באורות, יצעק מהחלון,

הוא הכי צודק! הוא חייב לנצח במירוץ הכביש, הוא חייב להרגישאת עצמו המולך על האלספלט, אך אנשים כאלו, הם אפסים

גמורים ומגומרים! בבית מתיחסים אליהם כאל כלבים, אז בחוץ יש להם צורך להוכיח "גבריות" ואנשים כאלו, אנשים כאלו

מסוכנים לי ולך כנהגים (טוב לי פחות אני מתנייד על סוג של נגמ"ש) הם מסוכנים לעצמם ולסביבה שלהם, ואנשים כאלו

צריכים להוריד אותם לקורקינטים, נקודה!

מתי יעשו את זה כבר?

• תוכן חדש...