Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5517 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. אני חדש פה בפורום. השבוע רציתי להזמין POLO GTI 2011. כבר באתי לשלם על האוטו, אבל אני לא מוצא חברת ביטוח שתבטח אותי. אולי מישהו מכיר חברה שתוכל לבטח אותי לגיל 20 ומעלה מקיף וחובה?

תודה רבה לעוזרים

פורסם

דבר עם הסוכן שמבטח את הרכבים של המשפחה שלך. יכול להיות שהוא יוכל להשיג אישור לבטח אותך.

צפה למחיר גבוה מאוד עד מופרז, במיוחד אם לא היית מבוטח בשנים קודמות ואין לך אישור היעדר תביעות.

אם אתה יכול לחכות עד יומולדת 21 זה יוריד את המחיר משמעותית.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

מאיזה איזור אתה בארץ ?

אפנה אותך לסוכנת שלי היא אמנם בחיפה (אני מנתניה) אבל הסתדרנו יופי עם פקסים והיא זולה יותר בחצי מכל סוכן אחר שהציע לי על הקליאו ספורט.

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

אני גר בחיפה אחי. היום הצלחתי למצוא סוכן שרוצה 8K קיבלתי חום שהוא אמר לי את זה מזה פי 5 ממחיר רגיל אבל זה אוטו ספורט בכל זאת זה הבעיה.

פורסם

זהו? זה הכל? שרציתי לבטח את אחי על hgt זקנה בaig ביקשו 14 אלף ש''ח והוא היה בן 20.

אתה גם נהג צעיר, ללא עבר ביטוחי של 3 שנים אם הבנתי נכון, קונה אוטו יקר וגם ספורטיבי, למה ציפית?

תגיד תודה אם תמצא חברה שמוכנה בכלל לבטח אותך, אין לך הרבה ברירות פה.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

אני ללא עבר ביטוחי (שנה אחת לא תופס על חברות הביטוח - צריך 3 לפחות), על קליאו ספורט משלם 5200 על מקיף, שמשות, גרירה, צד ג' (עד 500K), לא מחויב למוסך הסדר, וחובה

8 זה מחיר משוגע!

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

תודה בכל מקרה לכולם על העזרה. אני התבלבלתי הם רוצים 8K רק על הביטוח מקיף ועל החובה עוד 3K בגלל זה אמרתי שזה יקר.

נראה לי שאני כבר יוותר על האוטו למרות שזה החלום.

פורסם
מוזר שאתה בן 20 עם מספיק כסף לפולו GTI חדשה ואתה מוותר עליה בגלל שהביטוח יקר..

המוזר הוא שאתה מרשה לעצמך לרדת לכיס הפרטי של הבן אדם בלי רשותו.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

מתן צודק, גם אם הניסוח בעייתי כלשהו. הרכב הוא עסקה מתמשכת, וכאשר בוחנים רכישת רכב צריך להביא בחשבון, מבחינה כלכלית, לא רק את מחיר הרכב אלא גם את עלות אחזקתו, כאשר הביטוח הוא אחת ההוצאות הגדולות ביותר, לפחות בשנים הראשונות לחיי הרכב.

ולפותח השרשור - אישית בדקתי לפני מספר חודשים ביטוח לרכב בנאלי (סוזוקי SX4) ולנהג חדש וצעיר - ההצעה עמדה על למעלה מ-3000 ש"ח לחובה ובין 5000-6000 ש"ח למקיף (היו לי כמה הצעות עם הבדלים קלים ביניהן מבחינת הכיסויים), כך שהמספרים שאתה מציג אינם מפתיעים לגבי רכב כפי שרצית לרכוש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
המוזר הוא שאתה מרשה לעצמך לרדת לכיס הפרטי של הבן אדם בלי רשותו.

מצטער אם זה נשמע בוטה או פגע במישהו, פשוט זה נראה לי מוזר ואני מאוד לא אוהב כשמשקרים.

הייתי עורך אם היה אפשרי

• תוכן חדש...