Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[פולקסווגן גולף] GTI במבצע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פולקסווגן חוזרת לשפיות? עוד הורדה במחיר לGTI המצויינת מדובר ב5 דלתות DSG.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

http://www.vw.co.il/models/gti/prices

GTI 2.0 ל' (210 כ"ס) GTI TSI 6 הילוכים DSG 207,990 3,087 1.00

הנחה של 8,190? ציפיתי ליותר. meh.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
http://www.vw.co.il/models/gti/prices

הנחה של 8,190? ציפיתי ליותר. meh.

תראה בכמה מתומחרות הקולגות ותבין שזה מחיר מצויין

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

פורסם

לדעתי הידנית 3 דלתות היא אחת העסקאות הטובות בשוק כיום [המחיר באתר גמיש] וגם תבטיח שבעוד שנתיים שלוש יהיה רבה יותר קל למצוא יורשת :)

אוף טופיק:

bar,היית בצהלה ביום שישי בסביבות 12? ראיתי GTI כחולה כהה 5 דלתות חולפת על פניי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

המחיר של GTI לאנשים שפויים עדין נשאר 187,990

ואולי 222,990 אם אתה רוצה לפנק את עצמך בגרסאת הפרימיום.

בכל זאת, מחיר של אוטומת לרכב כזה הוא לא רלוונטי בעליל.

פורסם

אייל - באותה שעה דווקא העברתי הרצאת אורח על הסכמי השקעה לסטודנטים של MBA באוניברסיטה.

שאלתי לאחרונה בצ'מפיון, והם אמרו שנמכרו כחמש מכוניות בצבע הזה. הגיוני שהן תהיינה בת"א :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
בכל זאת, מחיר של אוטומת לרכב כזה הוא לא רלוונטי בעליל.

ממש לא נכון. ה- DSG6 מתפקד פשוט נהדר עם המנוע הזה. אודה ואתוודה, כי ישנם חלקים ביום בהם מדגדגת לי יד ימין. אבל כמי שלוקח את הרכב הזה גם לשימושים אחרים, ולא רק "התגרזנויות", אני יכול להעיד שזה פשוט שילוב נהדר. החלפת ההילוכים כ"כ מהירה, וכ"כ נעימה לאוזן - שזה תענוג. אולי אעלה פסקול ;-)

בעתיד, אם נצטרך שני רכבים, הגיוני שיהיה לנו רכב אחד אוטומטי שישמש בעיקר את המשפחה (נניח פוקוס, GOLF PLUS, C5 וכו'), ואחד ידני (נניח GTI, ג'ולייטה, FR, וכו'). או שבעצם משהו שמשלב בין השנים: VRS. אבל עוד חזון למועד.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לא הייתי אומר שהם חוזרים לשפיות עדיין (ע"ע פאסאט). בנוגע לGTI, לפחות הגרסה הידנית (3 דלתות) היא באמת אחת העסקאות הטובות בקטגוריה (בהקשר לתמורה הרלוונטית : ניהוג) ומסתבר שתמחור הDSG משתפר אף הוא. אני בהחלט מקווה שמדובר על מגמה. למען האמת GTI תמורת 188,000 היא אולי העסקה הכי כדאית בטווח המחירים הזה.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

בקשר למחיר של הידנית 3 דלתות,

התיישבתי לפני שבועיים בסוכנות צ'מפיון וקיבלתי הצעה כתובה על סך 187,900, תוך כדי שהסוכן מגיש לי את ההצעה הוא אומר : יש על מה לדבר במחיר,וזה בלי שבכלל לחצתי אותו.

אני מעריך שאפשר להתקרב ל180K, מה עוד שבחור כאן בפורום רכש ב177K.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

180K לרכב הזה באמת מחיר מציאה... אילו היה מגיע עם ה-K04 וקסנון בגרסא הרגילה אז כנראה שאוטו אחר היה יושב לי בחנייה היום... ;)

אגב, אייל אתה מתגורר בצהלה?

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם
בקשר למחיר של הידנית 3 דלתות,

התיישבתי לפני שבועיים בסוכנות צ'מפיון וקיבלתי הצעה כתובה על סך 187,900, תוך כדי שהסוכן מגיש לי את ההצעה הוא אומר : יש על מה לדבר במחיר,וזה בלי שבכלל לחצתי אותו.

אני מעריך שאפשר להתקרב ל180K, מה עוד שבחור כאן בפורום רכש ב177K.

ולחשוב שג'ולייטה 170 עולה אותו הדבר...:roll: סמל"ת צריכים לרדת כמה ענפים למטה בעץ שהם יושבים עליו.

הגרסה ה"זולה" של הGTI אינה כוללת קסנון. מצד שני, אני מאוד מקווה שזה לא מה שיגרום לפלוני לרכוש או לא לרכוש את הGTI.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
ולחשוב שג'ולייטה 170 עולה אותו הדבר...:roll: סמל"ת צריכים לרדת כמה ענפים למטה בעץ שהם יושבים עליו.

GTI.

כמה זה נכון סמלת צריכים להוריד את הגולייטה 170 ל150 או להוסיף כמות ראויה של אבזור

• תוכן חדש...