Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5519 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתוך YNET:

"חיים בר עם הואשם כי גרם למותו של כתב הרכב הדו-גלגלי של ynet לאחר שהסיט את רכבו במהירות "לא סבירה" סמוך לאי תנועה ליד צומת מורשה. בגיליונו 26 הרשעות תעבורה קודמות, שמונה מהן בגין נהיגה במהירות מופרזת"

לינק להמשך הכתבה וכן קישור לכתב האישום במלואו:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4076401,00.html

אגב, מהתרשמות ראשונית עולה בבירור כי למסקנות החקירה המשטרתית אין דבר וחצי דבר

עם תאוריית פסי הצבע המחליקים, ושאר הבבלט"ים של אור ירוק.

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

עכשיו כשפורסם שמו של הנהג הפוגע,

האם יש לו קשר לגורמי הבטחון, מערכת המשפט, או לאור ירוק

כפי שכותבים בפורום פרסמו בשרשור קודם לכן?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

סטירת לחי מצלצלת לכותבי הדו"ח מטעם אור ירוק, ויפה שכך.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

המומחה עליו התבססו במחקר של אור ירוק הוא מומחה אותו שכר בר כדי להוכיח את חפותו בתאונה.

אין ספק שזהו קשר ישיר מאוד של כסף המשפיע עת תוצאת המחקר.

אני מניח שהמומחה הזה מקושר לאור ירוק והוא דאג לשאר הדברים.

פורסם

בדיוק.

איך בנאדם עם 26 הרשאות נשאר על ההגה? התשובה לשאלה הזו היא תכנית טלוויזיה ששודרה פעם: "רק בישראל".

זו לא באמת תשובה ,זה יותר תלונה ,ואני לא אחד שמתלונן הרבה ,אבל אני חושב שזה מחדל שאדם כל כך מורשע עדיין נוהג.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

בלי קשר לחומרת העבירה בתאונה הספציפית הזו, אדם בן 60, יכול להיות נהג כ-40 שנה.

אנחנו לא יודעים מה מהות העבירות שהוא צבר וכמה מהן חמורות באמת. גם חניה במקום אסור יכולה להיות עבירה.

רשום שם בסוף הכתבה ש-8 מהעבירות הן על "נהיגה מופרזת", אני מתאר לעצמי שזה על נהגיה במהירות מופרזת.

גם זה נתון סביר יחסית, להיתפס פעם ב-5 שנים על מהירות במדינת ישראל זה לא כזה רע.

שוב, לא ממעיט כהוא זה מחומרת העבירה הספציפית הזו שמבחינתי שקולה להריגה, אבל אל תמהרו לקפוץ למסקנות נוכח הנתון המאוד חסר הזה.

פורסם

חברה, 26 הרשעות בכ-40 שנות נהיגה (ניחוש מושכל לפי גילו של האדם), זה לא משהו חריג.. זה סתם נשמע רע כשקורה דבר כזה, אבל רוב הנהגים שאני מכיר מקבלים בערך דו"ח לשנה (אני באופן אישי קצת חריג לסביבה שלי עם 2 דו"חות במהלך 13 שנות נהיגה). אז ממוצע של פחות מדו"ח לשנה, וזה יכול להיות דו"ח על כל דבר, החל מדיבור בסלולרי, חגורת בטיחות, נסיעה ב-110 קמ"ש בכביש של 90 קמ"ש ועוד, זה באמת לא חריג.

צריך לשים דברים בפרופורציות. מאוד יתכן שהנהג באמת אשם ברשלנות ומגיע לו לשלם את העונש, אבל אם ירחיקו מהכביש את כל מי שמקבל בממוצע דו"ח כל שנה וחצי, לפחות חצי מהנהגים יורחקו מהכביש.

עריכה: לקח לי זמן לרשום את הפוסט, אני רואה ששלומי כבר התייחס לנושא. אני מסכים לחלוטין, כפי שניתן להבין.

פורסם

תפסיקו להתלהם, 26 עבירות לאדם בן 60 זה לא הרבה. זה אומר שלאורך חייו הוא קיבל דו"ח פעם בשנה וחצי בממוצע בערך.

לא שאני סנגור שלו חס וחלילה, אבל תתמקדו בדברים החשובים לא בתפל. אתם קורבנות של כותרות גדולות ופתטיות.

פורסם
המומחה עליו התבססו במחקר של אור ירוק הוא מומחה אותו שכר בר כדי להוכיח את חפותו בתאונה.

אין ספק שזהו קשר ישיר מאוד של כסף המשפיע עת תוצאת המחקר.

אני מניח שהמומחה הזה מקושר לאור ירוק והוא דאג לשאר הדברים.

כנראה שאתה צודק לגבי העובדות היבשות. יחד עם זאת סביר להניח שכל אחד מאיתנו היה פועל באופן דומה לכל הפחות במקומו של חיים בר. דווקא בעניין זה אין סיבה לבוא אליו בטענות, את חיצי הביקורת יש להפנות כלפי אור ירוק וכל יתר הגופים שניסו לכסת"ח.

מסכים עם שלומי ו-kramerica.

נ.ב. אני לא בא להגן על אותו חיים בר, אך חובה להתייחס לעובדות ולא לרגש.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
חברה, 26 הרשעות בכ-40 שנות נהיגה (ניחוש מושכל לפי גילו של האדם), זה לא משהו חריג.. זה סתם נשמע רע כשקורה דבר כזה, אבל רוב הנהגים שאני מכיר מקבלים בערך דו"ח לשנה (אני באופן אישי קצת חריג לסביבה שלי עם 2 דו"חות במהלך 13 שנות נהיגה). אז ממוצע של פחות מדו"ח לשנה, וזה יכול להיות דו"ח על כל דבר, החל מדיבור בסלולרי, חגורת בטיחות, נסיעה ב-110 קמ"ש בכביש של 90 קמ"ש ועוד, זה באמת לא חריג.

צריך לשים דברים בפרופורציות. מאוד יתכן שהנהג באמת אשם ברשלנות ומגיע לו לשלם את העונש, אבל אם ירחיקו מהכביש את כל מי שמקבל בממוצע דו"ח כל שנה וחצי, לפחות חצי מהנהגים יורחקו מהכביש.

עריכה: לקח לי זמן לרשום את הפוסט, אני רואה ששלומי כבר התייחס לנושא. אני מסכים לחלוטין, כפי שניתן להבין.

איזה שטויות אני נוהג משנת 1982 ומשנת 1990 על רכבים ספורטיבים בעליל,חוץ מדוח מהירות על 15 מעל בכביש הסרגל בשנת 1996 עם הקופה ובגלל הקופה {כי לא מדובר במהירות חריגה}אין לי דוחות אפילו לא חניה.

נהג עם 26 ! עברות בכל השמות ו-8 מהם על מהירות הוא עבריין סידרתי שמקומו בבית, מי שנוהג כחוק לא מקבל דוחות סתם.

פורסם

אפשר,ויש לכך הרבה דוגמאות חיות, לא לקבל בכלל דוח"ות.

לאמי שנפטרה לפני שנתיים בת 84 לא היה דו"ח מעולם למיטב ידיעתי. לי, מ-65 על דו"ג ומ-67 על פרטי ומשאית בהרבה מדינות שונות ומשונות - 7 דוח"ות ,אף אחד לא חמור. (הכי חמור היה הסעת נוסעים מעל למותר בונדורה,הכי מצחיק - הסעת כלב - אחד משלושת הסנט ברנרדים שהיו לנו, על ידי, -בדרך לביה"ח הוטרינרי בבית דגן)

• תוכן חדש...