Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתם בטח לא טוענים שכמות הדו"חות שלכם (או המחסור באלו) משקפים את כמות העבירות שלכם בפועל, לא?

חוץ מזה, עבירות מהירות אינן מעידות על נהג מסוכן או כזה ש"צריך לשבת בבית".

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

אוי תפסיקו להתחסד. באופן כללי אין שום קשר בין מספר העברות הרשומות, או כפי ששלומי אמר ברוב חכמתו והוסיף לבין מספר העברות בפועל, לאיכות הנהג. אישית, אני נוהג משנת 1992 ויש לי 8 עברות וכולן על מהירות, אהה סליחה נוספה לי אחת שהיא כבר בדרך בדואר כביש 431, הכביש הטוב במדינה, 130 קמ"ש במקום 110 קמ"ש. כל הקנסות בכבישים מהירים, אף אחד לא בתחום העירוני. לפי משרד התחבורה ואור ירוק אני נהג מאוד מסוכן, למרות שאני נהג אדיב, תמיד קורא את הכביש, מסתכל מספר פעמים בדקה במראה, נוהג במהירות בהתאם לדרך, לא נמצד, לא עוצר בכביש היכן שבא לי... הבנתם את הנקודה.

יותר מכך, נהג משאית שנוסע 20 שנה ויש לו 100 עברות, בתכלס הוא נוהג כ-10 שעות ביום כך שמול כל המתחסדים כאן, מבחינת הזמן בפועל על הכביש הוא פחות מסוכן מכולכם.

זו הרי התאוריה העקומה של עמותת אור ירוק וכל שוטר תנועה שיעצור אותך ותשב איתו לשיחה, יגיד לך שזו השטות הכי גדולה בעולם. סך הכל מסע מיוחצן של אור ירוק ופופוליזם זול, בדיוק כמו דו"ח התאונה של עמותת אור ירוק שמאוד התאים להם למלחמה הלא ברורה שלהם ברוכבי האופנועים.

יש כל כך הרבה נהגים על הכבישים שלא קיבלו קנס אחד אפילו והם יותר מסוכנים מכל נהג אחר. נהגים שלא מודעים/מתחשבים בסביבה, מדברים בסלולרי, נוסעים בנתיב האמצעי, אם הם פספסו פניה בכביש מהיר (ב-431 רואים את זה כל יום כל הזמן) הם יעצרו וייסעו רוורס וכו' וכו'. בסופו של דבר, בג'ונגל הישראלי שקוראים לו כביש, זה יותר עניין של מזל מאשר כל דבר אחר.

פורסם

מקווה שיעשה צדק, מה שמענין הוא מה היה קורה אם חבריו של שביט ז"ל לא היו נחלצים לעזרה כדי להפריך את

הדו"ח של אור ירוק, האם עדיין המסקנות של המשטרה היו זהות?

חומר למחשבה.

פורסם

חברה באמת שזה שטות 26 דו''חות במדינה כמו שלנו ב40 שנה זה בדיחה, היום אדם יכול לקבל דו''ח כי פרח מראשו לשים חגורה שהוא סנטימטר מהחנייה בביתו וכי הוא ממהר לעבודה.

היום אדם יקבל 1000 שקל דו''ח אם הוא רק יסיט את ידו לכיוון הפלאפון כדי להזיזו תוך כדי נהיגה למקום אחר ברכב כדי שחלילה לא יעוף שהנהג יתן ברקס ואז ישבר לחתיכות ואז יעלה הרבה יותר מהדו''ח לתקן אייפון שנשבר לו המסך.

היום אדם יקבל שלילה על חריגה של 30 קמ''ש מהמותר בכביש שאפשר גם לחרוג ב70 קמ''ש בלי לסכן באמת אף אחד...

אור אדום אני מבין, חציית פס הפרדה רצוף אני מבין, לסוע 100 במקום 50 ברחוב עירוני צר שיכול לקפוץ ילד לכביש מבין הרכבים אני מבין, זה דברים שמצדיקים דוחות ושלילה וכו'.

אבל אם בנאדם עבד קשה במשך רוב שנות חייו כדי בסופוווווו של דבר לאפשר לעצמו לרכוש אוטו עם קצת יותר ממנוע 1600 ו100 כ''ס ורוצה קצת להנות ממנו וללחוץ קצת על הגז, בכביש בעל 4 נתיבים רחבים וריקים ב4 לפנות בוקר ולא לפחד ששוטר משועמם יחליט שזה פשע ויקח ממנו את כל עבודותו הקשה ועוד יעניש אותו על כך בדו''ח ואולי גם העמדה לדין, מדינת חוק מתוקנת, מדינת ישראל.

סורי, אבל זה נטו תסכול אישי =).

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

• תוכן חדש...