רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,559 נושאים בפורום הזה
-
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
בוקר טוב לכל חברי הפורום בעוד שבועיים אני טס לאיטליה לשבוע ורציתי להתיעץ איתכם לגבי ההשכרה של הרכב שם.בעקרון אני רוצה למצוא אלפא רומאו להשכרה,בדקתי קודם בחברות כמו Avis,Budjet,Hertz ולא מצאתי שם שום דגם של אלפא שניתן להשכיר אותו באיטליה.עכשיו מעוד בדיקה נתקלתי באתר traveljigsaw שכן מציע השכרה של מיטו במחיר די טוב.השאלה שלי היא האם מישהו מכיר את החברה הזאת ויכול להמליץ או בכללי מאיפה כדי להזמין,אני מאמין שיש כאן אנשים שהשכירו כבר רכבים באיטליה ויש להם ניסיון בזה.אשמח לתגובות. תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת babayaga, -
- 7 תגובות
- 899 צפיות
שלום רב לכולם, אתמול נסעתי בלילה בסביבות 5 בבוקר באיילון צפון ממחלף לה גווארדיה להרצליה. אני נוהג באוטו חדש חזק בהרבה מהקודם וגיליתי לעיתים (ככל הנראה מכיוון שהכביש היה פנוי לגמרי) שדגדגתי את ה150 קמ"ש מספר פעמים בדרך. רציתי לדעת אם קיימות מצלמות מהירות ידועות בכביש איילון. אם מצלמת אותי מצלמה \ שוטר מוסווה אני חייב לראות פלאש? או שיש אפשרות שבשל התאורה באיילון לא אראה פלאש. חשוב לציין שלא הבחנתי בשום פלאש בזמן הנסיעה, אסמך את תשקיטו את ליבי. כמובן שאזהר להבא ואשתמש בקרוז קונטרול (שרק היום למדתי איך להשתמש בו). תודה מראש לכל העונים (:
הודעה אחרונה מאת cjns, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
חג שמח בזמנו כשרכשתי את הרכב לקחתי מצ'מפיון 50K ש"ח במימון ללא ריבית, כאשר כל חודש החזרתי להם 1666 ש"ח (היה מבצע בזמנו, לא היתה לי ברירה כי אז לא היה ניתן להוציא את הקרן השתלמות). המצב כיום הוא שעל רישיון הרכב מופיעה הערה "משועבד לבנק הפועלים", בפוליסת ביטוח מקיף מופיעה הערה בנוסח "משועבד לבנק הפועלים, במקרה של גניבה/תאונת אובדן מוחלט תגמולי הביטוח מועברים לבנק". לפני מס' חודשים סיימתי לשלם את כל הכסף אבל השיעבוד לא הוסר. הייתי לפני כחודשיים בבנק כדי לפתוח תכנית חיסכון והפנתי את תשומת ליבה של הנציגה לעיניין, היא טוענת שלא כדאי להסיר שיעבוד בגלל שאם אני בעתיד אכנס לחוב, אז הוצאה לפועל לא יוכלו לעקל את הרכב כי הוא כבר משועבד, ושבכל מקרה היא לא יודעת איך מסירים א…
הודעה אחרונה מאת ישה, -
-
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מעל חצי שנה שיש ברשות משפחתי Ford Fietsa 2011, ולאחרונה היא התחילה לדבר בערבית (אני לא יודע אם זה קשור ליום הנכסה, נכבר או יום הלאטמה). המקרה הוא כזה- בכל כמה דקות הרדיו מעביר אוטומטית לתחנה שהוא קורא לה "Traffic Announcement", בפועל זו תחנת רדיו ערבית עם שירים זוועתיים. אני לא יודע, אולי איזה האקר טורקי או סורי חיבל לי באוטו, אני החלטתי שהגיע הזמן שזה יפסק. זה פשוט בלתי נסבל. ניסיתי לשחק קצת בהגדרות, לא מצאתי שום דבר שיכול לעזור לי לפתור את הבעיה. מי יכול לגאול אותי מיסוריי?
הודעה אחרונה מאת MUSTANG1967, -
-
שבת שלום לכולם, כמו שחלקכם יודעים, מכרתי בצער רב את הקופרה 08' האהובה שלי לפני כחודש. היה ממש עצוב והתיאור הכי טוב להרגשה הזו שהצלחתי למצוא, זה כמו לראות את חברה שלך יוצאת עם מישהו אחר. עד שאחליט מה לעשות ומה לקנות אני בינתיים מתנייד באוטו של אמא שלי (רנו קליאו 1.4 שנת 95' ידנית). והבנתי שבאוטו הזה אין חשיבות לכמה משקל אתה מפעיל על דוושת הגז, האוטו יאיץ איך שבא לו בקצב אחיד... כמובן שאין מה להשוות בכלל מבחינת כוח וביצועים אבל מבחינת כיף בסיבובים - דווקא יש. לא יודע אם זה אדי הדלק שאופפים ברכב וממסטלים אותי אבל אני נהנה מהקליאו בסיבובים יותר משנהנתי בקופרה. הגיוני? הקופרה היתה עם 215 כ"ס בערך, על קוילאוברים, מונמכת, ועדיין אני חושב שאני נהנה יותר בקליאו מעפנ…
הודעה אחרונה מאת shay_ts, -
רכב ומשחקי כדור 1 2
מאת moshe.c-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום, בשכונה בה אני גר (אני מניח שהתופעה קיימת גם בשכונות אחרות), קיימת תופעה של ילדים משחקים כדורגל, או יותר גרוע בועטים בכדור שמגיע עד הקומה השביעית ועף משם למטה על מכוניות חונות. מיותר לציין שפגיעת כדור מגובה כזה על גג המכונית גורמת לעיקומו... להערכתי, מדובר על נערים בגילאי 16- 18 והבעיה שאין טעם (מנסיון) לדבר עם הוריהם כיוון שהם לא שונים במיוחד מבניהם וזה פשוט לא מעניין אותם (לרובם גם אין רכבים כך שלא מעניין אותם שמשהו יקרה לרכבם...) אני פשוט כבר לא יודע מה לעשות איתם, הא יש טעם לפנות למשטרה (האם משטרה בכלל מטפלת בנושאים מהסוג הזה). יש פה אנשים שנתקלו בבעיה?
הודעה אחרונה מאת or171, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 16 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
מצאו את ההבדלים: קצת נתונים אוטוביאנקי A112 ג'וניור שנת ייצור - 84' נפח מנוע - 903 סמ"ק הספק (כ"ס/סל"ד) - 42/5,400 משקל - עז כחושה (בעברית: 655 ק"ג) תיבת הילוכים - ידנית 4 הילוכים מידת צמיגים - 135/80/13 אבזור נוחות - סאנרוף דולף, הגה בעל תגבור משתנה כתלות במידת היות שרירי הנהג תפוסים, מד סל"ד שעובד לפי מצב הרוח, מכונאי שמקלל בכל פעם שהיא קופצת לביקור אבזור בטיחות - חגורות בטיחות (ליושבים מלפנים בלבד), צופר גיבור ונהג ששפיותו מוטלת בספק. תאוצה 0-100 - 18.8 שניות מהירות סופית - 135 קמ"ש לפי הספר, אבל חבר טוב שלי שגר בזמביה המשוונית סיפר לי שבכבישים מסויימים נצפו גם מהירויות הנושקות ל-150. מקדם פוזה - אחושילינג…
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 901 צפיות
שלום לחברי הפורום, בשעה טובה קניתי ביום שישי קאיה פיקנטו ידנית סצבע כסף בהיר. אחרי מחשבה ארוכה הלכתי על הצבע הזה בגלל הסיבות הבאות: א. לא מנקר עיניים ומושך תשומת לב. ב. לא דורש שיסרטו או ייחבלו בו. היום בדיעבד, אני לא שלם עם בחירת הצבע, אני אוהב צבעוני. אני מלבט לשנות לאדום או צהוב או קפה? מה דעתכם? איזה צבע עדיף, האם להשאיר את הכסוף הבהיר או לשנות לצבע אחר? יובל
הודעה אחרונה מאת Ryan OReily, -
-
- 26 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אם תשאלו כאן בפורום מה התופעה המעצבנת יותר בנהיגה בכבישים המהירים בישראל, "הדבקות" לשמאל בוודאי תהיה אחת התשובות הראשונות. אבל לאחרונה שמתי לב לתופעה מסוכנת ונפוצה בהרבה - תופעת הבלימות חסרות התכלית בכבישים המהירים. אני מדבר על אותן נשמות טובות שנוהגות להן ב-90 בנתיב האמצעי (ואף מילה על התופעה המכוערת הזאת ) ומסיבה כלשהי שידועה רק להן, בולמות כל כמה שניות, ממש כאילו רגל שמאל שלהם יושבת על דוושת הבלם. התוצאה היא שכל מי שנוסע מאחורי הנהגים הללו בולם אינסנקטיבית בעצמו, וכך נוצרת שרשרת ארוכה של בלימות מסוכנות ולא נחוצות, במקום בו התנועה צריכה להיות זורמת ככל האפשר. ויש גם מקרים פחות קיצוניים אך מסוכנים לא פחות, של נהגים שמתקרבים לרכב שלפניהם במהירות ובמקום לתכנן את הנהיג…
הודעה אחרונה מאת yairw, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אני מעוניין לבצע חידוש/צביעה של הג'נטים בצבע כסף. הצביעה בה אני מעוניין היא צביעת אבקה, שאמורה להיות עמידה יותר מצביעה רטובה רגילה (העבודה כוללת ניקוי חול). הצביעה תעשה במקום שנקרא חצם, שמתמחה בעבודות מסוג זה. צביעה מסוג זה היא בדר"כ מאד יקרה. כדי שצביעת אבקה תהיה שפויה מבחינת מחיר, צריך לארגן קבוצת אנשים (יש עלויות קבועות גדולות). השאיפה היא להגיע למחיר של כ- 1200 ש"ח לסט של 4 ג'נטים. אם יש מישהו שמעוניין, אתם מוזמנים להגיב או לשלוח ה.פ. נירקום
הודעה אחרונה מאת נירקום, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם. יש לי רנו מגאן קלאסיק שנת 99 , עד עכשיו לא הבנתי למה אין למכוניות האלה שוק. אחרי הרצה קצרה ראיתי שאנשים מוכרים אותם בכלום כסף , 10 אלף ואפילו 6 אלף !!! רציתי לשאול למה אין לרכב הזה שוק , ומה יהיה לדעתכם המחיר של הרנו בעוד שנתיים שלוש אם מוכרים אותו היום ב 10 , 6 אלף. לדעתי זה המון רכב בכלום כסף , רכב אמין למי שמטפל בו ! ! ! . ועוד שאלה קטנה היא שאם שווה למכור את האוטו עכשיו שהמחירים גם ככה בריצפה או שעדיף להישאר איתו . תודה רבה לכל העוזרים.
הודעה אחרונה מאת TalShiran, -
-
waze או igo ? 1 2 3 4 6
מאת Accent Coupe-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 76 תגובות
- 16.9 אלף צפיות
שאלה שמופנית בעיקר למי שהתנסה הרבה בשני התכנות.
הודעה אחרונה מאת נהג מתחיל, -
-
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום חברים, בפינה לשיפוטכם: ראיתי שנשאר לי רבע טנק אז עצרתי לתדלק. הבעיה היא שבמקום 95 שמתי סולר ורק אחרי כ 16 ליטר שמתי לב לטעות. נהג אחד שעבר אמר שאין בעיה ואפשר להמשיך, כמה אחרים אמרו תמלא רגיל ויהיה בסדר, איש אחר אמר אל תזוז והיו גם כמה שאמרו תפתח מלמטה ושפוך הכל. מישהו נתן לי טלפון של "אחד שמסדר". התקשרתי אליו והוא אמר שהוא כבר מגיע. ביינתים מישהו אמר לי שאפשר להפעיל את הביטוח, אז צלצלתי ל"מסדר" ואמרתי לו חכה אני בודק את הביטוח. הוא נעלב ופרש. התקשרתי לחברת הביטוח והם אמרו שהביטוח כולל רק שירותי גרירה. לא ידעתי מה לעשות אז חזרתי לבחור שנעלב. הוא העלה לי את מחיר השירות למחיר שחיתות. כשהוא הגיע הוא היה עצבני, חשב שאני מצלם אותו ורצה ללכת ושאשלם לו על ה…
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
- 2 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום חברים ברצוני לרכוש את המערכת הבאה: יש לי מספר שאלות: 1. מכוון שהמערכת מאפשרת להתקין כפתור התנעה אשר מבטל את הצורך בשימוש מפתח רגיל,כיצד עוקפים את מערכת נעילת הגה? ממה שאני מכיר הנעילה היא מכנית,ברגע שאני מכניס את המפתח הפין המכניי משחרר את הנעילה של ההגה. אחד הרעיונות שעלה לי בראש זה פין אלקטרוני (אקטואטור) שברגע שמבוצע לחיצה על הכפתור מגיע זרם הפעלה ליחידה אשר הינה אלקטרומגנטי והפין נמשך. יש למשהו אולי רעיון אחר? 2.ברכבי מותקן מערכת איתורן,לפי דעתי לא היה ניתן להשתמש באופציה של הנעה מרחוק בגלל האיתורן ועלוקה שיש ברכבי,אני אשמח לשמוע דעת מקצוען לגבי אפשרות לעקוף את המערכת ולהשתמש באופציה הזאת. אשמח לשמוע לעצות
הודעה אחרונה מאת haimy, -
יבוא גאנטים
מאת timor.d- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
כבר ימים שאני מחפש על זה מידע וכל מה שאני מוצא זה שרשורים מלפני 8 שנים, קיצור הייתי היום אצל כמה פנצריות וכולם אמרו לי שאין לי סיכוי לקבל אישור משרד התחבורה על גאנטים...כשאני שואל למה, לטענתם זה חוק חדש 2011 דנדש לא מאשרים לאף אחד....הגיוני? הרי ברור שיש להם אינטרס שאני יוותר ויקנה אצלהם זבל. עוד משהו, אצלי באוטו יש 16 מקורי, מותר 17, השאלה אם אני מביא 18, הרי שחלק מהניירת ששולחים למשרד התחבורה יש גם רשיון רכב...יש לי נסיון רב ביבוא של דברים כאלה לכן הפתיאו אותי שאמרו חוק חדש מה חוק חדש. לגבי הצעות לקנות בארץ, לא בא בחשבון, בא לי כבר לבכות מהרמה של ה"מומחים/יבואנים/פאנצרמאכרים למיניהם וכבר נסעתי עד תל אביב כדי להבין שאני לא מוכן לפרנס את החבורת אפסים האלו שקוראים…
הודעה אחרונה מאת timor.d, -
- 14 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
משיטוט אקראי באינטרנט נתקלתי במודעה מאוד מעניינת. למכירה אאודי R8 חדשה, עקב מעבר לבוגטי וויירון. נראה לכם אמיתי? מישהו יודע על המצאות כזה רכב במחוזותנו?
הודעה אחרונה מאת sronis, -
-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
אופל ומיני חושפת גרסאות קופה מעוצבות לרכבי ההצ'בק שלהן. מיני חשפה אמש תמונות ריגול רשמיות (מוזר עד כמה שזה נשמע) של מיני קופה החדשה. תשווק עם ארבעה מנועים שהספקם נע בין 122 כוחות סוס ל-211 כוחות סוס והבטחה להתנהגות כביש טובה במיוחד. אופל חשפה הבוקר תמונות ראשונות של אסטרה GTC קופה.ה-GTC מבוססת על פלטפורמה משודרגת של אסטרה האצ'בק, עם בסיס גלגלים מוארך ומתלה קדמי חדש. גם היא תשווק עם מבחר של ארבעה מנועים, בהספקים שבין 120 ל-180 כוחות סוס.
הודעה אחרונה מאת bar72, -
-
- 22 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום לכולם, היום בשעה טובה קיבלתי את הרכב שלי ! סיאט איביזה "ספורט" 1400 ידנית... רוצה לציין לטובה את כל הנוגעים בדבר בסוכנות המרכזית בהרצליה, השירות היה ממש אדיב ומהיר, הרכב הגיע צ'יק צ'אק והכל באווירה חויבית . גם לאחר שהתגלה קרע קטן ושיפשוף בגומיית חלון אחורי נאמר לי שאני אגיע ביום חמישי ויתקנו לי את זה . הרכב הגיע כמו שצריך, ובאמת היה ממש ממש תענוג . חוץ מהמנהל אולם, כל הסוכנים נחמדים מאוד צעירים ומביני עיניין.. הצבע אגב, הוא לבן .
הודעה אחרונה מאת רועי5, -
לאלה שלא מעודכנים: "נהג הואשם בגרימת מותו של האופנוען טל שביט" משפחת שביט: "האשמה והאחריות הן של נהג הרכב, ושלו בלבד" אור ירוק עשתה נזק לעיתונאות הרכב והדו-גלגלי בארץ? -הגיע הזמן שגם אנחנו נחזיר להם בהתאם. אני החלטתי שאני מחרים כל דבר ששייך לאור ירוק עד שהתנצלו. אור ירוק עדיין מנסה להתחמק בתירוצים לא רלוונטים. אתם מוזמנים להעיר להם בעמוד הרשמי שלהם בפייסבוק. אנחנו נראה להם שטל שביט לא היה "אחד" הוא היה "ה"אחד ולא ניתן להם להכפיש את שמו לשווא.
הודעה אחרונה מאת ברמונדו, -
תופעת פתיחת הדלתות 1 2
מאת Aviv943- 16 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
לפני כשעה קרה לי משהו שממש הרגיז אותי. החניתי ליד אבולעפיה בראשון לציון, חניון חשוך. פתאום הגיע מישהו ופתח את דלת הנוסע ליד הנהג כאילו אני אוויר. היה חושך ולא הצלחתי לראות אם יש סימן, פגע גם במראה. הוא צחק, נכנס לאוטו וחבר שלו נסע במהירות. לקחתי את מספר הרכב שלו, יש מה לעשות עם זה בכלל? אגב, החנייה הייתה רחבה מאוד.
הודעה אחרונה מאת e-r-a-n, -
שלום לכולם, אתמול הצטרפתי לדוד שלי לקבלת הג'וק. הרכב הוזמן במרכז שירות המרכזי בחיפה, הנציג שטיפל בנו היה בחור ממש נחמד. אבל כמו תמיד אין משהו שהוא מושלם, מקבלים הסבר על המערכות ברכב, והופ הנה זה קרה, התגלו מספר שריטות שכנראה נגרמו ממכונת השטיפה. בנוסף, התגלה קילוף צבע קטנטן באחת הדלתות. לאחר שהבהרנו שאנחנו לא מעוניינים לקבל את הרכב, ואנחנו דורשים רכב אחר/ פיצוי כלשהו. הנציג הציע שיצבעו לנו את הדלת () ושהרכב יעבור פוליש. כמובן שלא הסכמנו, הגיע המנהל והראנו לו את הרכב, הוא מצידו הציע 30% הנחה בטיפול הראשון. בסוף לאחר שהגענו להסכמה שנקבל 50% - 500 ש"ח הנחה בטיפול הראשון, הסכמנו. (ד"א, אני אישית לא הייתי מקבל את הרכב, אבל מפאת ההמתנה הארוכה (חצ…
הודעה אחרונה מאת RAULZ01, -
- 15 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
בשנה שעברה הציגה קוניגסג גרסה חלשה של האגרה, עם 910 כוחות סוס בלבד. השנה מגיעה קוניגסג לתערוכת ג'נבה עם גרסה מחוזקת בשם אגרה R. מנוע ה-4.7 ליטרים הקודם הוחלף במנוע בנפח 5 ליטרים וההספק המרבי עלה ל-1,115 כוחות סוס. עכשיו היא תסחב בעליות של הקסטל? קוניגסג אגרה R
-
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש לי שאלה קצת לא קשורה, אבל יש לי רנו קליאו 96 אוטומאטית דגם RT 1.4 סמ"ק. מישהו יודע כמו כ"ס יש לדגם הזה?
הודעה אחרונה מאת eranoosh, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני מתכנן ניסעה לעפולה לקנות רכב שמצאתי, ואני מחפש מוסך עם בן אדם אמין ומבין כדי לבדוק רכב בדיקה כללית לפני קניה. לא מכון בדיקה, לא מוכן להוציא 500 שקל ולקבל רשימה של כיסויי תחת חסרי תועלת שמבאסים את הקונה והורסים למוכר. תודה רבה !
הודעה אחרונה מאת אורן, -
-
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
מדי כמה ימים יוצא שאני נוסע מכיוון עמק חפר לאיזור המרכז דרך כביש 4 בשלהי שעות העומס (9:00~). בצומת דרור לכיוון דרום משתרך פקק של כ- 15 דקות בגלל רמזור. בכל פעם שמגיע תורי לעבור את הרמזור אני רואה שבכל אחת משלושת הכניסות לצומת ישנו תור של מקסימום 10-15 מכוניות. לי נראה שבשעות האלה הרמזור צריך לתעדף את הבאים לכיוון דרום. לאחר צומת זו הכביש ממשיך ללא רמזורים עד צומת רעננה דרום (כמות לא מבוטלת של רכבים יורדת ברעננה צפון) ולכן נראה שהכביש בהחלט יוכל לשאת את הנפח המוגבר באם זה יקרה. האם מישהו יודע עם מי צריך לדבר על זה? יש סיכוי לתהליך?
הודעה אחרונה מאת אמיר שליט, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
לא מצליח להבין מה עדיף ברכב סופר מיני סטייל סיריון או סוזוקי ספלאש ואפילו הסוויפט החדשה לדוגמא מול רכב מיני כמו הפיקנטו או הספארק. שתיהן כמעט עם אותו נפח מנוע , הפיקנטו אפילו יותר גדולה במידות מהסיריון , יותר בטיחותית (6 כריות אויר) , אמורה להיות יותר חסכונית ופחות מזהמת / עושה רושם שההבדל היחיד הוא המחיר - רכבים שעולים 85-105 אלף ש"ח מקוטלגים כסופר מיני ואלה שעולים פחות מ-80 מקוטלגים כמיני בלי קשר לנתונים טכניים . אז מישהו יכול להסביר להדיוט כמוני למה הסיריון מקוטלגת כסופר מיני והפיקנטו כמיני? ואיך בדיוק קובעים אם הרכב הוא מיני או סופר מיני - האם יש סטנדרטים?.
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
- 3 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
שלום. אני עומד לפני קניית רכב. הרכב עומד על 300 אלף ק"מ..בעל הרכב טוען שלפני 80 אלף ק"מ בוצע החלפת מנוע... לפי מה שידוע לי בין אם המנוע מיבוא או בין אם המנוע מפירוק - חייב להיות שטר מכר\יבוא... בעל הרכב אומר שאין ברשותו את המסמך אבל מספר המנוע החדש מעודכן ברישיון הרכב..האם יש מצב שכאשר מבצעים את הפרוצדורה להחלפת המנוע במכון הרישוי, לוקחים את שטר המכר ולא מחזירים( שכן מספיק רק ששונה מס' המנוע ברישיון הרכב)? או שרק צריך להראות את שטר המכר ולקבל אישור ובמצב כזה השטר מכר אמור להיות עדיין קיים אצל המוכר? (במידה ובוצעה החלפת מנוע כשרה!). אשמח אם אקבל תשובות בהקדם אני בינתיים משהה את העסקה מחוסר וודאות. בתודה מראש,מאור.
הודעה אחרונה מאת Aditi, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 714 צפיות
שלום רציתי לדעת אם אנשים אשר משתמשים ברכב יוכלו להגיד לי מה הצריכה של כול אחת מהמכוניות הללו משום שזה שיקול ענק בקנייה של האוטו אצלי,וכול אתר נותן לי אינפורמציה אחרת אז אם תוכלו להאיר את עיני פה תודה רבה GTI 2008 קופרה 2010 אבראט 2010
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 46 תגובות
- 7.6 אלף צפיות
בעקבות הראיון שפורסם במגזין אוטו עם מנהל מותג אלפא רומיאו ולנצ'יה בישראל,נאמר שהאפסילון תגיע לארץ בקיץ. האם ידועים פרטים לגבי איזה מנועים ודגמים יגיעו? האם נזכה לראות את מנוע השנה של פיאט גם אצלנו בקרוב? ואם יכול להיות שהיא תקבל מחיר תחרותי שתגרום לכל רוכשי הפיקנטו לרוץ לפרסם את רכבם ביד 2? אני אישית מאוד אהבתי את העיצוב של הרכב,ויחד עם המנוע של פיאט אני חושב שזאת יכולה להיות חבילה מנצחת בדיוק בזמן שהשוק של המיני פורח כ"כ.
הודעה אחרונה מאת פבל, -
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
אני צריך להגיע היום לצפון. מישהו יודע כמה זמן בערך לוקח להגיע מהרצליה ליסוד המעלה? אפשר דרך כביש 6 תודה
הודעה אחרונה מאת sperial,
-
מי מחובר 8 משתמשים רשומים, 1 אנונימיים, 198 אורחים (הצג רשימה מלאה)