Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

waze או igo ?

Accent Coupe
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני אוהב את הWAZE, במיוחד כשיש לך חבילת גלישה על המכשיר ואתה מקבל התראות חשובות על פקקים, שוטרים, ושאר מרעין בישין.

אתם שוכחים שהמטרה של תוכנת GPS היא לנווט אותך מנק' A לנק' B ( לפעמים דרך נק' C ) , ואין מה לעשות- IGO עושה את זה הרבה יותר טוב מ WAZE.

*אני מסכים שדיווחי תנועה, התרעות על ניידות וכדומה זה מועיל, אך זוהי לא מהות הGPS.

פורסם

אתה מפספס את הנקודה. WAZE עושה את זה הרבה יותר טוב כי הוא מוביל אותך דרך כבישים פנויים יותר ולכן אתה מגיע מהר יותר.

emotion of motion

פורסם
אתם שוכחים שהמטרה של תוכנת GPS היא לנווט אותך מנק' A לנק' B ( לפעמים דרך נק' C ) , ואין מה לעשות- IGO עושה את זה הרבה יותר טוב מ WAZE.

*אני מסכים שדיווחי תנועה, התרעות על ניידות וכדומה זה מועיל, אך זוהי לא מהות הGPS.

ומה רע בזה שתוכנה מביאה אותך מנקודה א' לנקוה ב'

ובנוסף

גם מתריעה על משטרה,מצלמות,פקקים, תאונות וכל מה שתוכנת ג'יפיאס רגילה לא עושה ??

בשביל תוכנת ג'יפיאס חינמית, היא עולה על כולם, למרות שאין לה 100% מהמסלולים.. אבל אין מה לעשות, ככה זה כשזה בחינם .

אם אתה מכיר דרך למקום מסוים ויש לך WAZE, אתה יכול לנסוע איתו ולהקליט את המסלול כדי שיהיו עוד בשביל אנשים שלא ידעו .

וככה זה מתפתח. שוב, ככה זה כשזה בחינם

ודרך אגב, אני מהמתלהבים, וכרגע יש לי איפון

אבל הייתי עוד מהמתלהבים גם כשהיה לי נוקיה 5800, שהוא בררה של מכשיר, ועוד בכלל עם תוכנת ג'יפיאס. ממש סבלתי ממנו אבל הWAZE היה שם מעולה בכל זאת

Peugeot 206 1.4 automatic '01

פורסם

הבעיה שלי עם Waze היא הבאגים והממשק. למדתי מספר פעמים שלא כדאי לסמוך על התוכנה בעיניים עצומות: היום לי מקרים שהתוכנה לקחה אותי בסיבובים לא נגמרים סביב היעד. במקרה אחר היא ביקשה לקחת אותי דרך מנהרת האגרה בחיפה כדי לחסוך לי דקת נסיעה. מעכשיו אני מקפיד לבדוק את המסלול המלא בטרם התחלת הנסיעה. חוץ מזה, כאמור, הממשק לא משהו והוא גם לא מאוד יציב. ההוראות הקוליות של התוכנה גם לא מושלמות - במקרים שהפניה הבאה בתור נמצאת פחות מ-200 מטר אחרי הפניה הנוכחית, התוכנה כלל לא טורחת להודיע לי עליה. מעבר לזה גם לא ברורה החוקיות מאחורי "הצמד ימינה" ו"הצמד שמאלה" ביחס ל"פנה ימינה" ו"פנה שמאלה" - מאוד מבלבל.

הגדולה של Waze היא כאמור שהיא חינמית ו"חכמה". עבורי היתרון הגדול הוא שהיא תומכת אנדרואיד, שכן אין הרבה תוכנות ניווט תואמות אנדרואיד שיש להן מפות ישראליות. מצד שני, אם הייתי עושה טיול בחו"ל, הייתי משתדל להשתמש בתוכנה מקצועית שאפשר לסמוך עליה יותר.

פורסם

באייפון, לבעלי חבילת גלישה - WAZE

באייפון לא לבעלי חבילת גלישה - IGO

בכללי לדעתי הם מאוד שוות. מלבד המידע הגדול של IGO ופלוס גדול ל WAZE עם העדכונים בלייב על מצלמות .. הדיווחים של אנשםי

בעל סיאט איביזה גאה !

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
באייפון, לבעלי חבילת גלישה - WAZE

באייפון לא לבעלי חבילת גלישה - IGO

בכללי לדעתי הם מאוד שוות. מלבד המידע הגדול של IGO ופלוס גדול ל WAZE עם העדכונים בלייב על מצלמות .. הדיווחים של אנשםי

למה אייפון?

יש המון אנשים עם מכשירים מבוססי אנדרואיד שמשתמשים בשתי התוכנות.

Hyundai Kona 2023 1.6T

I did not lose my mind, it was mine to give away

פורסם

אני אישית משתמש בIGO על בסיס קבוע, ומידי פעם בWAZE

הIGO הרבה יותר נוח ומהיר, אם שומרים על עידכונים קבועים אז הוא גם מעודכן תמיד.(אני עם מפות 2011)

פורסם

אני משתמש בWAZE כבר קרוב לחצי שנה וניסיתי להשתמש בIGO כמה פעמים באותם דרכים שאני משתמש בWAZE ולפי דעתי ההאישית הWAZE לוקח...

הDATA שהוא צורך זה ממש שטויות והוא מתעדכן בLIVE ע"י אנשים שכרגע חווים או רואים את הפקק\שוטר\מפגע וכו'.

למי שמשתמש בטלפון (אייפון או מה שזה לא יהיה) הWAZE הוא הרבה יותר קל מהיר ונוח.

הIGO כבד והממשק שלו פחות נוח ויותר כבד מהWAZE.

כמובן שWAZE הוא חינמי. קורה לפעמים שהוא מאבד אות או מסתבך קצת או שיש איזה באג אבל זה ממש שטויות וקורה פעם ב..

גם שמתי לב שאם הוא כבר נתן לכם מסלול ואתם נוסעים באמצע הדרך הוא מאבד אות או מסתבך קצת אתם פשוט ממשיכים לסוע לא נוגעים בו והוא מסתדר לבד אחרי כמה זמן , מה גם שהמסלול כבר נקלט פשוט לא יופיעו עדכונים חדשים.

שוב זה תלוי בסוג הבעיה שנתקלתם בה אם זה איבוד אות,באג,בעיית תוכנה,הסתבכות וכו'. לרב הוא מתאפס על עצמו די מהר.

בIGO יש את השלטים והנתיבים ולפי שמועה באינטרנט WAZE עובדים על משהו בסגנון שיופיע בגרסאות הבאות.

אני חושב שכל אחד צריך לנסות ולראות מה יותר מתאים לו ועונה על הצרכים שלו.

אני בוחר בWAZE

חג שמח ושבת שלום !

פורסם

לדאבוני WAZE הפכה ללא שמישה בשבועיים-שלושה האחרונים בשל בעיות בתקשורת. עושה רושם שהבעיה רלוונטית ללקוחות אורנג' בלבד.

עד כה לא ממש ברור אם הבעיה נעוצה בשרתי Waze או בקישוריות של אורנג' אל אותם השרתים.

בתקווה שהדבר ייפתר במהרה - אני מתגעגע. :-(

פורסם
לדאבוני WAZE הפכה ללא שמישה בשבועיים-שלושה האחרונים בשל בעיות בתקשורת. עושה רושם שהבעיה רלוונטית ללקוחות אורנג' בלבד.

עד כה לא ממש ברור אם הבעיה נעוצה בשרתי Waze או בקישוריות של אורנג' אל אותם השרתים.

בתקווה שהדבר ייפתר במהרה - אני מתגעגע. :-(

אני בסלקום, בשבועיים האחרונים אני סובל מבעיות של קליטת לווינים חלקית או סינכרון ארוך מבעבר.

לפי דעתי הבעיות אצלי הופיעו לאחר העידכון האחרון של WAZE.

ככה שהיום אני לא יכול ממש לסמוך על התוכנה בזמן ניווט מכיוון שהיא מאבדת אחת ל-10 דקות את קליטת הלווינים.

איזה כייף לי :)

פורסם

משימוש לא מועט בשניהם בAndroid ו Symbian לפני כמה חודשים, לדעתי IGO לוקח.

ה-Waze בחר לא פעם לקחת אותי בדרכים מוזרות עם פניות מעצבנות (כמו פניה שמאלה לכביש דו סיטרי עמוס מאוד לשני הכיוונים). אולי זה חסך קצת במרחק אך הוסיף לא מעט זמן לנסיעה.

IGO לעומת זאת ניווט מצויין ותמיד בחר במסלול העדיף, לדעתי.

לאחרונה התקנתי מערכת DVD+GPS ברכב שיודעת להריץ רק את ה-IGO ולכן לא היה לי צורך בניווט של Waze יותר. יכול להיות שמאז פעם אחרונה הוא השתפר בבחירת המסלולים.

עדיין יוצא לי להשתמש ב-Waze מדי פעם כדי לבדוק עומסי תנועה ולתכנן נסיעה בהתאם (ללא שימוש בניווט).

אגב, יש אפשרות לראות מפה עם דיווחים בזמן אמת גם באתר: http://www.waze.co.il/livemap. ממש נוח להעיף מבט לפני שיוצאים מהבית/עבודה.

פורסם

לגבי הבעיות עם WAZE באנדרואיד שדווחו פה - אכן התחילו בגרסא האחרונה (2.2.0.0 נראה לי) בייחוד במכשיר הפופולרי בישראל.

יצא תיקון בטא (2.2.0.4 אם זכור לי נכון) שיש להוריד אותו פה:

http://www.waze.co.il/forum/viewtopic.php?f=29&t=10316&start=0&st=0&sk=t&sd=a#p60797

ולפי מה שאנשים אומרים, זה פתר בעיות של קול שלא עובד, אם כי עדיין יש בעיות והיא קורסת לפעמים.

(לי אין כ"כ הרבה בעיות כי אני משתמש בטלפון שאין בארץ - DELL STREAK אך זה עניין של מזל).

לגבי בעיות ושגיאות בניווט - יש פורום שלם שם לדיווח על באגים, בעיות ניווט וכו.

אם לא תדווחו ורק תתלוננו, אי אפשר לתקן.

לסיכום, אגיד ש IGO עדיפה למי שצריך אמינות מוחלטת בניווט שלו.

WAZE עדיפה למי שלא מפחד להתעסק עם באגים, לשלוח תיקונים פה ושם, וכו - בשביל להנות והתוכנה הכי מתקדמת לניווט נכון להיום.

• תוכן חדש...